süperim banum seni sormalı
sabah yürüyüşümü yaptım geldim bide pilates yapayım. reglimin 2 günü hala şişim .ama ölçülerim iyi . pro agırlıklı devam ediyorum bugün tümden tavık salataya döndüm .. w.w. linkini okudunmu ?
oo maşallah abla bende yürüdüm 1 saat 300 twest yaptım 300 de mekik
ama platesten gerisi yalan bunu bilir bunu söleirm eylülde ebru ile başlıycma platese kesin
bende 2 gün kaçırıdm bugün pro beslenicem sabah peynir ve yeşil zeytin yeidm sadece öglen yogurt tavuk yiycem
ben w.w linkine girmiyorum abla biliyorsun
bu arada aben abla ben gardolap yaptırcam ama sen lazoni mobilyaya bak dmeiştin sanki geniş mi oluyordu o markanın dolapları?
özel mi yaptırayım hazırmı alayım bilemedim 3.5-4 mt yaptırcam
oh oh ev sporun güzelmiş öznurTunaydin :))
Aaaa ben eksik kalirmiyim oglani parca goturdum pesinden kosarren bi guzel spor yaptim sonra eve geldik supurgeyi actim oo misler gibi ter attim birazdanda utu yapacagim bugunku spor istihkakimi doldurdum artik :))
aaben abla okumak için bile girmiyorum ben w.w topigine...
benim şusn kullandıgım dolap 2 mt ve acaipp sıkış sıkış duruyor kıyafetler canıma yetti koc abi dolap yaptırmak istiyorum 2.500-3000 bini bulacak eminim ama deger bencedee siyah beyaz şık bişiy yaptırmak istiyorum bazamıda beyaz deri kaplattırcam sanırım
modası hiç geçmiyor dün gidip örnek dairye baktık umarım bu kış yeni evd eolurum yoksa çok sıkıntı yaşıycaz
slm kıslar...
ben geldim..bu sabah erkenden geldik,eşim işe yetişti..annemide aldım geldim..bakalım ne kadar durabilecek bu sefer..kendi evine alışmış,duramıyorburda ne tanıdığı var,ne komşusu... artık ne kadar tutabilirsem kardır..
sizde ne haberler var?iyisinizdir umarım...
banuşum iyiyim cnm,sen nasılsın?tatlı bir telaş içindesin ne güzel..iki yıl evvelde aynı telaş bizdeydi.ama bizim ev bitmişti biz aldığımızda..kendimiz yaptırdık üstüne ilaveten.senin kendi zevkine göre daha başında yapılıyor ne güzel cnm...yerleri nasıl yaptırırsan yaptır ama koyu renk yaptırma derim.annem bile dünden beri ;sana acıdım kızım elinden çekpas düşmüyor en üst katta olduğun halde diyor..dün bir posta öğleden önce bir posta öğleden sonra sildim oturma odasını.yerler koyu renk bıktım usandım valla.evin önüde açıklık cadde.toz camlar açıkken nasıl giriyor içeri...camları anneme gitmeden evvel silmiştim bu sabah yine sildim bezler kapkara oldu tozdan..önceki evimin yerleri ahşap reng parkeydi.15 gün silmesen görünmezdi..mobilyan koyu renk olursa olsun ama yerleri koyu renk yaptırırsan yandığın gündür cnm..hoşgeldin zilimmmm nasılsın cnmm
hoşbulduk cnm,iyi çok şükür annemde..insan büyüdükçe annesini çocuğu gibi görmeye başlıyor.benim çok yaşlıda değil(54 yaşında) ama onu ilk defa kendine yetemez görünce çok acizmiş gibi hissettim.içim cız cız eridi..canıda çok tez bıraksak evde kimbilir neler yapacaktı.aldım getirdim.şimdi içim rahat.ama oda bana üzülüyor,bi çıkmadık canınla 2 katı in çık temizle pakla,birde çocukla diye....Zilim hosgeldin.annen nasil oldu?
hoşgeldin zilim .. topik sensiz sessiz bu cadılar fazla yazmıyi.
ANNECİN İYİDİR İNŞALLAH ... zilim kendinden paybiç baba evi bizim ata evimiz olsada artık ne kadar kalabiliyoruz dimianenede öyle canım kendi evi olmayınca rahat edemiyor . yagada batırsan balada batırsan rahat etitiremessin . ne kalırsa kar diyceksin artık ...
sen nasıl oldun saglık ve ruhsal açıdan ?
hoşgeldin kajum ... baya hamlamışsın neyaptın bukadar ?kızlar ben yazmıyorum ama spora devam yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum dün sporda iyice hamlamışım otursam oturamıyorum kalksam kalkamıyorum çok kötü durumdayımtemızlık yemek falan hiç bişey yapamadım o kadar kötüyüm yattım akşama kadar yarında böyle olursam gidemem spora
havalar çok güzel yürüyüşe gitmeyı ıhmal etmeyın en azından bi 30dk yürüseniz insan kendını hem daha mutlu hissediyor hem zayıflamaya katkıda bulunuyor
masum bende yendim pco yudr bada en son gittiğimde sen pcolu değilsin dedi ben hayatımda hiç gününüde reglı oldugumu bılmezdım hayıt sayesinde artık gununde oluyorum ve kistlerımde kalmadı hormonlarımda iyi durumda
pco hastalarına öneriyorum en azından 1 ay kadar kullanıp bı baksınlar duruma kesinlıkle iyi gelecektir. prolaktını yüksek olanlar kullanmasın yükselebılır hayıtla
banum mutfakta siyah beyaz için ısrarcımızsın ? kırmızı bayaz vs. modası çabuk geçti .. krem ve agaç renk tonlarının modası kalıcı oluyor .brenk şeçeneklerini gör öyle karar ver derimgünaydınlar efemm.. bugün benim dogum günüsümm
yaşlandım 28 bittiiii:)))
zilimmm
koyu renk kullanmamyı düşünüyorum cnm zaten, parkeleri demiştin daha önce o aklımda zaten
ıslak zeminler içind ebugün görüşmeye gidicez mutfak dolabı siyah beyaz lake:)
çok begendm onları ama ankastre fırını ocagın altına koymuşlar ben dolabın yanında istiyoum onun gibi degişiklikleri görüşmeye gidicez.
kujummm
cnm ben geçen ay çok geç regli oldu bugünde regli günüm
geçen ay glukofen içtim bakalım gelecekmi regli eger gelmezse ilacı bırakıp bitkisel ot çöp bişiyler içicem yani
günaydınlar . kandiliniz mübarek olsun ALLAH bütün dualarınızı kabul etsin İNŞALLAH aeben ablacığım nasılsın özledim sizleri . taşınma esnasında çok fena grip oldum 3 gün boyunca yattım ama geçmedi hala tam anlamıyla . ALLAH beterinden korusun evi taşıdım ama yerleşemedim bir türlü
hoşgeldin nazlım iyiyim şükür . canım senin kandişlinde mübarek olsun ..
bugün niyetleneyim dedim ama reglim kısmet deyilmiş.
hala atlatamadınm ı hastalıgı ... benim küçük kızda hasta bugün göndermedim kursa dr. götürücem bünyesi zayıf hemen hasta oluyor ...
fıstıgın dertetme okadar olduya yerleşirsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?