gübaydın
hayırlı yaşlar banum nice hayırlı senelere inşallah .
banum mutfakta siyah beyaz için ısrarcımızsın ? kırmızı bayaz vs. modası çabuk geçti .. krem ve agaç renk tonlarının modası kalıcı oluyor .brenk şeçeneklerini gör öyle karar ver derim
mufagın fazla aydınlık deyilse siyah baya karanlık oluyor...
zilim koyu rengi banyo ve lovabo yer ve duvarları için önermiştim . bence çok sık duruyor... ev içi yerleriçin deemiştim .
ama yerlerdede grı, agaç gibi duranlar fovorim . senin yerler nasıl bir renkki, tozu bukadar gösterecek kadar koyu:44:
atlatamadım ablam hala iğne falanda vurdu doktor ama demekki bünye baya zayıf düştü . evet ablam bunada şükür akşamları yavaş yavaş yerleştirim İNŞALLAH eşim perdeci ama daha perdelerim bile yok
terzi kendi sökügünü dikemez demişler dogru banum benim eşim eskiden mobilyacı idi ama kızım yeni sogunca 1 sene koltukda yattı
canları sağolsun geç olsun güç olmasın .
karatay diyetine benziyor biraz ama burda ekmek var diyette,karatayda hiç yok. o farkı gördüm biraz.
öyle ablam ALLAH canlarına sağlık versin gerisi olur zaten . öyle aman aman perde yaptırmayacağım zaten yatak odama ve mutfağa zebra yaptırıcam . salon için güzel bişey bakıcam şimdilik storlarını taktırsam yeter bana . çocuk odası içinde şerit perde ve yanına fon yaptırırım diye düşündüm
bende dün yine baktım perdelere beni yata odası tümden solanunda tülleri degişecek .. salon tüllerim fazla güneş görmemesine regmen çürüdüler
yatak odası için yan fonuna grı füme siyah ve içinde az kırmızı bulunan bir fon arıyorum ama aradıgmı hala bulabilmişdegilim ..bende fon ve katlama tül arasına kırmızı bir tülle degişiklik katmak niyetindeyim bakalım . yada karyola başının geldigi duvarı kırmızı yapmayı düşünüyorum .:44: bu yaz tamir işi çok ama hala başlayamadık
ayy aben abla şinc tavık diyeti topigini okudum ne güzel kilolalr verilmiş yaaa
heveslendim valla hi bende yapcam karar verdim alış veriş yapayım en çokta tavuk gögüs alıcam
sanırım hep daha etkili oluyor gibi dukancılard aöle diyordu
7+5 diyorlr bu ne oliyy abla
birde sen sabah yumurta yyorsun dimi tavuk yenmez yaww
hoşgeldin kajum ... baya hamlamışsın neyaptın bukadar ?
iyibir haber
hayıt dedigin nedir kajum ?
hayıt akdenizde yetişen bı agacın tohumu bayanlar için mucize bı bıtkı. spordan hamladım çok fena bugunde gidemedim spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?