Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın montinin çıtırları ve aeben ablacığım size güzel bir haberim var ... ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.

günaydın montinin çıtırları ve aeben ablacığım size güzel bir haberim var ... ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Ya-şa-sııııııııııııın. Ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa Hayırlı uğurlu olsuuuuun kuzucuğum gel bir daha sarılacağım

aaa ne güzel bir haber buu nazcımm , allah tamamınaa erdirsin cnmm
bayram şekeri gibi oldu

selammmmm
herkes bayramm gezmesinda sanırımm.
mutlu bayramlarrr

herkese tünaydınlar efenim...tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndük dün...

nazlım gözün aydın cnm,allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağına almayı nasiip etsin....bebişin size bayram sürprizi yapmış..

bir bayram gezmesi klasiğinide çamaşır makinesi sesleriyle sonlandırmış bulunuyoruz,oğlum orda kuzenlerimin çocuklarıyla koşturmaktan yine öksürmeye ve hırıldamaya başladı.:18: bu kış hep böyle geçecek galiba...:18:
banum kreşe giden her çocuk hep hasta hiç düzelmiyor diyordu arkadaşlar hakikatten öyleymş..biri hasta oldummu hepsine sıra sıra geçiyor...bu gidişlede yaza kadar düzelmiycek...

sizde ne var ne yok monti ahalisi...?

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Hemde herşeye rağmen....

tünaydın herkese,bende bu sabah oğlumu aldım ve yakınımızda bulunduğu için eski okulumun bahçesine götürdüm oğlumu..bayramın yapılacağı tören alanı çok kalabalık olur göremez diye.istiklal marşını okudu ablaları abileriyle birliktebayrak vermiştim evden eline onlar tören alanına gittiler bizde eve geldik.kahvaltıdan sonrada babasıyla tören alanına gidip bakmışlar biraz, geldiler...

dün ben kapamışım,bu günde ben açmışım monti dükkanını nerelerdesinz yahu?

Selam kizlar.memleketleri gezdik hastayiz ailecek kendine grleyim yazarim.hepinizin gevmis kurban bayrami mubarek olsun.cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun.

günaydın merhabalar
işli işine ,okullu okuluna gitti bende size döndüm tabiki
inşallah hepiniz iyisinizdir .. yogun bir bayramdı .birde yogun temilzikden sonra .. ev mis gibi oldu yaptıklamızda içime sindi çok şükür .

tabiki bünye dayanmadı biraz hastayım

ocdim geçmiş olsun canım .

günaydınnnnn

normal hayata döndük tatil bittii
üzüldüm vala yaaa eşim çocuklarla ilgileniyordu ne güsel

nasılsınız bakalımm? aben ablaa seni görüyorum aşagıda evinde güle güle oturr temiz mis gibi olmuştur sanırım.
ben bu kışta bu evdeyim sanırım düşündükkçe cnm sıkılıyor ama saglık olsun demekten başka bişiyde gelmiyor elden

geçmiş bayramı kutlu olsun herkesinn

cumhuriyet bayramımızda kutlu olsunnn dünn anıtkabire gittik çok kalabalıktıı

herkese tünaydın...

aebenim tertemiz mis gibi otur plam evinde...sanada çok geçmiş olsun..bayram hastalık tatili zaten ..her bayram bizde oğluşta illa hasta oluruz..ya bayramlaşırken geçer,ya havalar aldanırız üstümüz ince olur üşürüz,ya temzilik yaparken cereyanda kalırız...derken illa her bayram sonu hastalık hazır...bizde oğlumu tam iyileşecekken hasta edip geldik..çocuk bu zamana kadar pek hasta olmadan geldi ama kreş başladı hastalık başladı..

bende oturma odamın tv ünitesinin olduğu duvarı taşonit denilen taş görünümlü kağıtla kaplatmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum...eşim kış kıyamet başına iş alma diyor...birde evin girişinde ikinci kata çıkan merdivenlerin başladığı yerii cam tuğlalarla kapattırıp gizli hale mi getirsem diye düşünüyorum.yukarı çıkan merdivenlerin olduğu duvar yerden 2.katın tavanına kadar cm tuğla yapılmış aydınlık olsun diye onlarla bütünlük sağlar diye şeyttirdim ama inşaat pisliğinden de usandım....ne yapsam bilemedim...dünde oturduğum odaya zebra perde ısmarladım.desenli olanlarından...haftaya pazartesi gelip takacaklar...insan hep evinde bişeyler yapmak değiştirmek istiyor...sıkılıyorum ben hemen...ama her şey acaip uçuk fiyatlı orası ayrı..nereye gitsen hemen ithalini çıkartıp diğer beğendiklerni ekarte ettiriveriyorlar...cebini boşaltıp çıkıyorsun

banum çok iyi etmişsiniz anıtkabre gitmekle cnm...çocuklarda öğrenmiş oluyor hemde...atamız her ne kadar unutturulmaya çalışılsada unutmadığımızı göstermiş olmuşsunuz...

amin canım çok sağol . ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip eder İNŞALLAH . bu durumda senden hamilelikte doğru beslenmeyle ilgi bilgiler rica edebilirmiyim yanlış hatırlamıyorsam çok az kilo alarak hamileliğini devam ettirmiştin ziliciğim

merhaba kızlar, bayram tatilinde yedim içtim döndüm( neysek ki kilo artışı olmamış 63.5 kg dayım.

nazlışım hamimişin AMANIN ne güzel haber .
rabbım sag saglim versin kucagıuna inşallah fıstıgım
geriye dönük sayfları henüz okuyamamıştım görmedim sabah . ay ne güzel haber

merhaba kızlar, bayram tatilinde yedim içtim döndüm( neysek ki kilo artışı olmamış 63.5 kg dayım.

antim sonra çıkıyor bazan acısı moralini bozmak gibi olmasında .

bende bayramda eski ölçülerim deydim belim tekrar 72 oldu kilomda 64.5 ..ama son 2 günde tekrar kilo artışı olmuş acayip şişmişim .

slm
herkesin geçmiş kurban bayramı ve cumhuriyet bayramı kutlu olsun
aebenim evindeki yenilikler hayırlı olsun güle güle kullan hasta olan herkeslere geçmiş olsun bebek bekleyenler sağıcakla kucaklasın inşallah çok global bir mesaj oldu ya herkesi öptüm

günaydınnnnn kimsecikler gelmemmişş henüzzzz..

ben dün bir ydim bir yedimm valla kendimden utandım bugün az kh ve bol pro ile atmayı düşünüyorum aldıgım kh ları ..
bi karış bogazıma sahip çıkamıyorum ya((

aben abla beni 9. takıma davet ettiler bende girdim belkim bi faydası olur.
ama anlamıyorum ben bu takım işleirnden nasıl oluyor bu işlerr sen bilirisn belli bikilomu vermek lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…