günaydın montinin çıtırları ve aeben ablacığım size güzel bir haberim var ... ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Ya-şa-sııııııııııııın. Ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaHayırlı uğurlu olsuuuuun kuzucuğum Gel bir daha sarılacağım
günaydın montinin çıtırları ve aeben ablacığım size güzel bir haberim var ... ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm.
aaa ne güzel bir haber buu nazcımm , allah tamamınaa erdirsin cnmm
bayram şekeri gibi oldu
herkese tünaydınlar efenim...tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndük dün...
nazlım gözün aydın cnm,allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağına almayı nasiip etsin....bebişin size bayram sürprizi yapmış..
bir bayram gezmesi klasiğinide çamaşır makinesi sesleriyle sonlandırmış bulunuyoruz,oğlum orda kuzenlerimin çocuklarıyla koşturmaktan yine öksürmeye ve hırıldamaya başladı.:18: bu kış hep böyle geçecek galiba...:18:
banum kreşe giden her çocuk hep hasta hiç düzelmiyor diyordu arkadaşlar hakikatten öyleymş..biri hasta oldummu hepsine sıra sıra geçiyor...bu gidişlede yaza kadar düzelmiycek...
sizde ne var ne yok monti ahalisi...?
amin canım çok sağol . ALLAH sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip eder İNŞALLAH . bu durumda senden hamilelikte doğru beslenmeyle ilgi bilgiler rica edebilirmiyim yanlış hatırlamıyorsam çok az kilo alarak hamileliğini devam ettirmiştin ziliciğim
merhaba kızlar, bayram tatilinde yedim içtim döndüm( neysek ki kilo artışı olmamış 63.5 kg dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?