hayırlısı olsun banum . nasipde varsa oluraa sen ankaradamısınn sulakk? yeni bina derken aydınlık evler tarafındkaini diyorsun dimi
yani şöle diyim eleman alımı flan yokk aslında bende hasber kader başvurdum eşiminn ark orada bi cv ver dedii
ama torpille dönüyor her yerde biliyorsunn o adam iş yaparmı bilemiyorum oda şirket elemanı sonuçtaa
2 yıldır bualamdımı bi iş ya korktum şimdi bak bend eçocukları kreşe verip iş arıycam 1-2 ayda bulurum diyorumm
amma dahamı uzun olcakk
rabbımdan umut kesilirmi antiyapmak istedikten sonra herşeye bir çözüm var di mi gerçekten. işte ben o konuda çok bıraktım 2 haftadır kendimi. sebebini de biliyorum, 3-4 ay içinde yeni tedaviye başlıcaz. çok pahalı tüp tedavisi. bu sefer de olmazsa bırakıcam artık tedavi peşini. onun stresi sardı beni. kendi kendime stres sıkıntı yaptıkça garip bir yemeğe düşkünlük başladı. yoktur halbuki böle ıvı zıvır yeme huyum. umudumu kaybediyorum galiba bebek konusunda. o da diğer şeylere yansıyor böle.
ayy canım, ne bunaması. ben bu kadar acemi olunca diyet işinde en küçük ayrıntıyı bile bilmiorum. saolun kızlar, çok yardımcısınız her konuda. ama ben çokkkk başarısızım diyet konusunda. dün dikkkat ettim ettim akşama kadar, sonra yemekten sonra çayın yanında çikolata yedim, bir çuval inciri berbat ettim(
beni kilo vermeye iten tek şey gebelik düşüncesi inan ki aebencim. 3 ay sonra yine bir tedavi planımız var ve biliyorum ki o tedavide de 2 kg kadar artacak tartıda kilom. en azından o zamana kadar 5 kilo verebilirsem daha iyi hissedeceğim kendimi.hayırlısı olsun banum . nasipde varsa olur
rabbımdan umut kesilirmi anti
aslında bu bebek durumunu kilo vermeyi tetiklemekde kullansan . yani bebek için kilo vermen şart gibi düşünüp kendini kilo vermeye şartlasan anticim . bazan insanı kamçılıycak bişiler iyidir
anticim sende şeker düşmesi tam olrak ne durumda ileri dercede hipoglisemimisin .? bu konuda dr gittinmi? bu durum için ilaçlar var dr verdigi . belki faydası olur .
bir diger konuda aceba tam olrak karar verremedinmi kilo vermeyel ilgili kısa sürelerde kaçamak yapıyorsun ? haftada 1 vs olsa kaçamakların anlarım ama durum normal olrak görünmüyor . eger dr giymediysen bir endokrin uzmanına görün derim
bazan bendede oluyor deli gibi tatlı yiyesim geliyor . bazan engeleyemiyorumbu yüzden 1.aşama monti yapmıyorum . eger monti seni çok zorluyorsa montinin 2.aşamasını yap derim .yani kaçamaklı olanı .ve buna ek kl. sayarsan ikisi birden olurs etki eder sanırım
bu konularda yardımcı olabilirim buraya yazıyorsun diye illa monti yapmak zorunda deyilsin . hiç bir şeye hiç bir şekilde mecburiyetin yok . yeterki kendinizi iyi hisedin ve fazlalıklardan kurtulun
beni kilo vermeye iten tek şey gebelik düşüncesi inan ki aebencim. 3 ay sonra yine bir tedavi planımız var ve biliyorum ki o tedavide de 2 kg kadar artacak tartıda kilom. en azından o zamana kadar 5 kilo verebilirsem daha iyi hissedeceğim kendimi.
hipoglisemi yaklaşık 8 yıldır benimle. ilk başlangıcı titreme çarpıntı, yemek sonrası fenalık geçirme şeklindeydi. şeker yükleme testiyle ortaya çıktı. yemekten 2 saat sonra küt diye 50-60 gibi bir değere düşüyor ki açlık degerim bile 90 ken yemekten sonra hemen böle olunca elim ayağım dökülüyor. işte tatlı, pirinç, patatesi tüketmemeye dikkate ediyorum o zamandan beri. kontrol altında genelde ama bazı dönemlerde hortluyo tekrar. hipo için ilaç var mı bilmiyorum bana doktorlar(endoktrinde dahil) 2 saatte bir bişiler yememi tavsiye ettiler. 2. aşama önceki sayfalarda nerelerdedir aebencim? bir de onu mu denesem? çok teşekkür ederim ilgine.
çok geçmiş olsun ziligurti oğluşuna. sanırım alerjik bir durumu var. benim de çok sıkıntılı geçti çocukluğum. ama büyüdükçe geçebiliyor bu tarz şeyler. umarım zamanla atacaktır o da.slm kıslar.....ve hayırlı cumalar hepinze..rabbim bu günlerin yüzü suyu hürmetine hepinizin gönlünün muradını versin..(amiiiin)
anticiğim en çokta senin gönlünün muradını versin cnm...birde neslişimin tabiisii...
çocuk konusunda ümidinizi hiç kırmayın kıslar.benim babamın yeğeni olan bir ablam diyeyim benden 10 yaş büyük..infertilite (kısırlık)teşhisi konulmuştu.evlendikten 10 yıl sonrasına yani bundan 4 yıl evveline kadar çocuk için denemedikleri hiç bir yöntem kalmadı.tüp,aşılama,yumurta çatlatma şu an aklıma gelmeyen ne tedavi yöntemi varsa artık...olmadı...rabbim ol dememiş olmadı...4 yıl evvel midesinden endoskopi yaptırmak için hastaneye gidiyor bir gün,orda testler tahliller vs..doktor en son gebelik vs..yok değilmi diye prosedür gereği sormuş..oda olmasına imkan yok zaten demiş ama doktoru ben yinede işim gereği bunada bakmak zorundayım deyip son bir idrar tahliline yollamış.oda yaptırıp zarfı almış götürmüş.doktor kağıdı almış bakmış gebesiniz demiş.ablam kesinlikle olamaz infertilitem var demiş.doktor birde kandan baktırmış ordada gebe...şu an oğlumdan 2 ay küçük boncuk gözlü bi kızı var...doktorların imkansız diye defalarca rapor ettiği bir olay bu ..ve ben kendi gebeliğime bile ona sevindiğim kadar sevinmedim,allah biliyor...gözünün yaşı kurumazdı.ben gebe olduğumu söyleyememiştim ona üzülecek diye..
rabbim ol diyecek ve siznde olacak inşallah....hiç sıkma canını,duanı et ,işini allaha havale et cnm...sen şimdi öncelikli hedefin olan kilo verme işine odaklan...
bende bu gün oğlumu kontrole götürdüm sabahtan, izin alıp....ama hiç iyi haberlerle dönmedik...hırıltıda başladı sabaha karşı..doktor ilaçlar yeterli gelmemiş hava vericez dedi..bir cihaz verdi maske gibi bişey.chamber 'miş adı...eşime söyledim dükkandan almış getirdi.ilacınıda aldık.bir sürede bununla deniycez...allahım içim bir ağacın içi gibi boşaldı sanki.kurtlar yer ya ağacı,dışından bakarsın ağaç sağlam gib durur ama içi boştur kurtlar boşaltmıştır..gerçekten o ruh halindeyim...yavruma iyi gelemiyorum,iyi edemiyorum...elimden bişey gelmiyor,çaresizlik hissi mahvediyor beni...ne çabuk koyveriyorum kendimi yaaa çocuk söz konusu oluncasapasağlam görünüyor dışarıdan bakınca oğlum,110 cm boyu,21,5 kilosu.sınıfının en iri çocuğu.ama tık nefes gibi yaşıyor...ne yapsamda düzelse allahım...kahırdan içim bi fena oluyor ...ne karamsar oldum....oğluma ve hiç bir çocuğa hiç bişiy olmasın..grip bile demesinler oğlum için.oracıkta bayılacak gibi oluyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?