Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın aebencim, bunu sormandan korkuyordum çünkü bayramda iyice abarttık tatilde. neyseki aynı kilodayım ama verme aşaması bir türlü başlayamadı.

slm kıslar...
2 gündür giremedim,neredeyse akşam saatinde gelebildim eve..evi sil süpür,ütüler derken bir baktımki saat gecenin 1'i olmuş..yorgunluktan bitik halde uyudum,uyandığımdan bu yanada yeni oturma imkanım oldu...tabanlarım sızlıyor artık..ve daha bir kap yemeğim yok eşim gelirken balıkçıya ızgara yaptırıp getirecek..bende bi salata yaparım yeriz...

dün oğlumun okulunda bireysel velii toplantısı vardı,pedagog eşliğinde ...ona katıldık,ordan allarjisi öksürüğü için kontrolümüz vardı.doktorun muayenehanesine gittik..eve gelirkende ıkea,tekzen yemek yiyelim derken gece geldik eve...

bu günde sabahtan okul,öğlleden sonra pedagog randevusu vardı,yazdan beri gittiğimiz pedagogun verdiği kitaplar,gelşim setleri vs..yenilerini önerecekti ve oğlumu görecekti.onları halletim eve geldik yemek yedik ancak oturdum walla...

akşamları eve geç gelince ertesi güne yemek yapacak mecalde kalmıyor insanda..bankada falan çalışanlara allah kolaylık versin..onlar eve 7'den sonra gidebiliyorlar hesapları kapatmak için...(

nazlım bende kız kız diye ölüp bitiyordum..(halada öyle aslında ama yapacak cesaretim kalmadı,bir çocuğu baktıracak insan bulup güvenemiyorken) rabbim oğlan takdir etti,erkek evlat verdi...içimde ukde kaldı ne yalan söyliim..şöyle bıcır bıcır bir kız evlat..renk renk tokalar,kıyafetler alayım..saçlarını çeşit çeşit yapayım...aaah aaahhh....
ama rabbim oğlumu takdir etti bize...binlerce kerede şükürler olsun rabbime,aratmadan,üzülmeden sağlıklı bir evlat verdi...oğlum bi yana dünya bi yana....ama kız evlat kadar ince düşünceli olmalarına fıtratları gereği imkan yok...o sebeple rabbim gönlünün muradını versin inşallah...

banum sen neler yapıyorsun cnm?

aebenim aplam,bende bu gün şu pilates çemberinden aldım.ama bu hafta oturup bi yapamadım pilatesimi...koşturmaktan...pazartesi full başlıycam..(diycektim ama pazarteside okulumda etkinlik var,allahım işler peş peşe dizili,nasıl fırsat bulup spor yapıcam ben yaaa)

Nasılsınız kızlar?
Biz bugün öğlene kadar hastanedeysik.Benim tiroid ve cildiye, oğlumun çocuk hastalıkları ve birde pil yutma ihtimali üzerine :)
Neyseki ikimizde iyiyiz.Pil falanda yutmamış.Hayal gücü feci geniş bi annesi var çocuğun :))
Aebenim ben yarın tartılayımda sen cuma günü say bende her cuma öğleden sonra bildireyim çünkü öğlene kadar anca el ayak şişliğim iniyor.
Ben diyet yapmıyorum ama fazla yemek israf diye düşünüp sofradan yarı aç kalkıyorum 3 haftaya yakın zamandır.Pilateside bu hastalık döneminde bıraktım Allah'ın izniyle iyileştim ve yine izniyle pazartesi başlayacağım inşallah.

tamam öznurum ne zaman istersen o zaman bildir yeterki yazın bişiler bazan hepiniz kayboluyorsunuz
oglanın pil yuttugunumu sandın ? nasıl oldu ?
saglıkla ilgili önemli bişi yokdur inşallah

çember bende alacaktım zilim hatta dün kzılaya indim unutmuşum kızıma ısmarladım . kollar için baya etkili sanırım .. bu hafta ful yaptım pilatesimi. e püsküütle iddaya girdik istersen yapma .

yogun olmak yorucu zilim ama evde boş oturmakda hiç iyi deyil .rabbım saglık versinde tek koşturalım .

günaydın aebencim, bunu sormandan korkuyordum çünkü bayramda iyice abarttık tatilde. neyseki aynı kilodayım ama verme aşaması bir türlü başlayamadı.
antim canım bizlerde aynı durumdayız . kilo bildirimime bakarsan 2 günde 2 haftalık kilomun nasıl hop diye geldigini görürsün . şükret sende öyle olmamış . hadi bakalım toparlan .
bende bildirim yapayımmm bu hafta başlıyorum
65.4 (8
banuşum aynı kilodayız demek . hadi bakalım haftaya kim daha çok verecek . cuma kilo bildirimini bekliyorum hafta sonu ona göre yeee
artık takımada girdin (9. takım açıldımıki?) sorumlugugun var artık

abenn ablaa 9. takım açılmış mı bilimiyorum çok sakin ama kimse yok( öle bi yarış motivasyonn filanda yok yani
cafe lıyht a yazıyorum ama kimseyi tanımadıgım iççin muhabbetede giremiyorumm..

ben monti ypmasamda buradan devam edeyim muhabbete enn iyisi diger yerler açmadı :26::26::26:

bugün sabahta başlayamadım, yarın sabah tartılıp kesin başlıycamm reglide olucam yarın regli bitene kadar pro agırlıklı besleneyim diyorumm
bol kh aldım şu sıralarr

banum ne yaoıyorsun sen kendine . bu başlıycam dedigin kaçıncı gün
sen iyi biliyorsunki kilo sorunumuz verdiklerimizi koruyamamakdan . ye ye nereye kadar :26:
artık bahane duymak istemiyorum senden . bırak pro egırlıklı ve böyle dedikçe kendini dahda kasıyorsun sonrada dayanamayıp karbona saldıryorsun dimi.:26:
bir süre kl. say en azından kilon artmaz sonrada oturtturursun mönülerini

cefe sohbetine gelince bende püsküüt ,akrep ve mumudan başkasını tanımıyordum . bazan girişken olmak lazım ilaki sana yanıt yazmalarını bekleme. sen yaz illaki muhabbet olur
ayrıca takıma girmek istiyorsan paylaşımı iyi takımlar bulablirsin 9. takım şart deyil . sanırım yeterli üye bulunamadıgından açılamadı .. takımlara girmek sorumluluk açısından iyidir bırakmassın kendini.

banum sana korbanatı soracaktım yazayım diyorum unutuyorum .
inan tadına alışırsın . yeşil çay içmekden daha kolay en azından .. içmeye başlayalı 3.4. gün oldu tekrardan ve kilo vermem hızlandı sanki . bence deneyin derim bir zararıda yok ..
1 lt şuya 1 çay kaşıgı kat banum .alışırsın .

valla dogru söze ne denir ablam . çok çok haklısın ben kendimee kötülük ediyorum ama yarın söz düzene giricem ablaa
kemikleirm acıkmış snaki yaa inanılmaz karbon alıyorumm ya gözüm dönmüş bir daha ölee katı diyet uygulamıycam 15 kilomu kl sayarak vermiştim ben herşeyide yemiştim
lahmacunn bile yiyordum dengeleyerekk amaa ne zaman kastım,kıstım ozman çuvalladım işte
proteinn agırlı iki gün beslencem abla sadece sabah 2 dlm ekmek ,öglen tavuk salata akşamda tavuk salata 1 pors. meyve sadece iki gün aldıgım kh atmak için
şu ayça kayanın listesine baktımda 10 kilo bile veren var yahu anlamadım bişiii

1 lt 1 çkkoyarak katarak başlayım madem öle diyorsunn su bölee bi tuhaf olmuştuu yaa ama eminim faydası vardır yarın onada başlayım.

ha şöyle
suya alışacaksın banum mutlaka faydası olacak .. diyet deneyimlerinde alkali diyeti var orayıu bir oku vaktin oldugunda . saglık açısından bence yabana atılmıycak bir yöntem

aebenim işte pimpirikliliğimden öyle sandım.yerde çöp bulsa gider çöpe atar.zeytinin vs nin çekirdeğini çıkarır yemez yutmaz.kumandanın pilinin tekini göremeyince taktım kafama.Allah'a şükürler olsun iyi.
birden çok acıktım

yat uyu bari ne açıkması bu saatde . yada 2 br su iç benim gibi. karbonatlı . sahi sende dene öznur karbonatı senin başın kelmi?
baya pimpirikmişin .
ben ne yapıyorum bu saatde . eşim evde yokda şehir dışında ,yolda geliyor ya deyilse bu saatde ben burda

bişey yiyeceğimden değil :) sadece birden acıktım ama önce sıkıldım sanırım duygusal açlık yaşadım.yesemde bu saatte nar yerim fekat dişlerimi fırçaladım :).dalından koparılmış ohhh mis gibi.bayram ziyaretindeyken akrabaların ağaçlarında nar bırakmadım :) hastaydımda vitamin kaynağı oldu benim için.
çocuklar uyuyor sanırım.ayy büyükdüklerinde yalnız mı kalacağız yahu.bu arada evet pimpirikliyim

kçük ler yatmıştı ama büyük kızım geç yatar malum sınav senesi .
yanlız kalma duygusu evet ya bu sene kızım belki şehir dışında kaznır ün . o yüzden içime sızı çöktü. kalacaz evde herüfle artık hamgimiz digerini yer bilemem
aeben bu karbonat midene zarar vermesin canım:26:

bir sorun hissetmiyorum öznurum .

günaydınnnn

aben ablam sana söz verdigm gibi sabah yeşil çayımı içtim karb. suyumuda içtim 2 br.
çocuklrı yedirdikten sonra kahvaltı yapıcammm

öznurrr
nasılsın cnm?? ayy inanmıyorum ciddenn pimpirikmisinn e kolay gelsin diyim sana ozman pimpirik zor iş ya benim göümcede öle
aman aman süreklii görsen ama bebede ha bire hastalanır düşerr onun yüzndennn
biraz relakss olmada fayda varrr tek degild eiki çocuk oluncaa relaks oluyorsunn ciddenn..
çünkü anneyede çocugada zararrr ziraaa

çok güzel banum .hadi yeni bir gün yenibir başlangıç bak söz verdin başlıycamsın ama bıorakmak yok . 60 hatta 58 ze kadar yolu var.
sporada başla bakıyım .

ben kaçar oglanı baskete bırakayım bu baheneylede baya yürürüm . hava çok güzel banum çık yürü fırsatın olursa

slm millet...
eşim akşama kadar dükkanda,malzeme gelecekmiş...bende sabahtan bu yana mutfak dolaplarını boşalttım,sildim yerleştirdim..o arada çamaşırları yıkadı makine..astım yemekleri yaptım vs...oğlumu doyurdum yatırdım kendim yedim,sonrada mutfak duvrlarına giriştim tavanlara kadar sildim ancak oturabildim...2 sepette ütüm var..birde kuruyacaklarla 3 sepet..akşamada onları hallederim.yarında süpür-sil-banyalar-lavabolar vs..ancak işte...sözde hafta sonu TATİLİ....neresi tatilse...haftasonu işkencesi desek daha doğru olur...

hava acaip güzel,yürümek istiyorum dışarda ama imkan yok..oğlumu nereye bırakayım..içim gidiyor böyle güzel havalarda yürümek için...oğlum doğana kadar kışın karda bile çıkardım..hatta 1 yaşına kadar akşamları eşime bırakır yine çıkardım ama artık eşimde çok yoğunlaştı...eve geç geliyor vs..olmuyor yürüyemiyorum dışarda...koşu bandında da dışardaki hazzı alamıyorum..bakınarak yürümek güzel oluyor...

öznurum geçmiş olsun ikinizede cnm..bende çok panik bi anneyim malesef...ama kendimize ediyoruz ...çocuklar öyle veya böyle bi şekilde büyüyorlar...

aebenim sende çocuk 3 tane ..biri gitse ikisi evde..biz ne yapalım aplam? oğluş yuvadan uçunca hepten dımdızlak kalıcak diye üzülüyorum bazen...
allah sağlık versinde,herkes yerinde mutlu olsun napalım...aaah....ahh...

pazartesi günü bacaklarım bacaklarım totoma vuracak bu arada,sabah kendi okulumda etkinlik var,öğlende oğlumun okulunda..nereye nasıl yetişçem bilmiyorum...

Evet pimpirikliyim :) naeeepim yea
Banum öyle hijyen,aman yesin,üşümesin,hasta olmasın cinsinden pimpiriklilik değil benimki.Hastada olmaz kolay kolay maşallah diyeyim.Fiziki olarak zarar görmesin düşmesin bi yerini kırmasın cinsinden bendeki.Psikolojisinede çok önem veriyorum ama anakuzusu olmasın diye belli etmiyorum.Öyle pil yutma ihtimalide kabus gibi geldi bana.İçimin rahat etmesi lazımdı :) İçime tüküreyim diyesim geldi birden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…