selamlar hatunlar
nazlım rabbım gönlüne göre versin
zilim yoksun ortalıkda:44:
banuşum bugün nasılsın ?
. antim sen nasılsın toparladınmı kaçamakları ?
.. öznur ogluşla nasıl oldunuz atlatınızmı biraz hastalıgı
tamam öznurum ne zaman istersen o zaman bildirNasılsınız kızlar?
Biz bugün öğlene kadar hastanedeysik.Benim tiroid ve cildiye, oğlumun çocuk hastalıkları ve birde pil yutma ihtimali üzerine :)
Neyseki ikimizde iyiyiz.Pil falanda yutmamış.Hayal gücü feci geniş bi annesi var çocuğun :))
Aebenim ben yarın tartılayımda sen cuma günü say bende her cuma öğleden sonra bildireyim çünkü öğlene kadar anca el ayak şişliğim iniyor.
Ben diyet yapmıyorum ama fazla yemek israf diye düşünüp sofradan yarı aç kalkıyorum 3 haftaya yakın zamandır.Pilateside bu hastalık döneminde bıraktım Allah'ın izniyle iyileştim ve yine izniyle pazartesi başlayacağım inşallah.
çember bende alacaktım zilim hatta dün kzılaya indim unutmuşumslm kıslar...
2 gündür giremedim,neredeyse akşam saatinde gelebildim eve..evi sil süpür,ütüler derken bir baktımki saat gecenin 1'i olmuş..yorgunluktan bitik halde uyudum,uyandığımdan bu yanada yeni oturma imkanım oldu...tabanlarım sızlıyor artık..ve daha bir kap yemeğim yokeşim gelirken balıkçıya ızgara yaptırıp getirecek..bende bi salata yaparım yeriz...
dün oğlumun okulunda bireysel velii toplantısı vardı,pedagog eşliğinde ...ona katıldık,ordan allarjisi öksürüğü için kontrolümüz vardı.doktorun muayenehanesine gittik..eve gelirkende ıkea,tekzen yemek yiyelim derken gece geldik eve...
bu günde sabahtan okul,öğlleden sonra pedagog randevusu vardı,yazdan beri gittiğimiz pedagogun verdiği kitaplar,gelşim setleri vs..yenilerini önerecekti ve oğlumu görecekti.onları halletim eve geldik yemek yedik ancak oturdum walla...
akşamları eve geç gelince ertesi güne yemek yapacak mecalde kalmıyor insanda..bankada falan çalışanlara allah kolaylık versin..onlar eve 7'den sonra gidebiliyorlar hesapları kapatmak için...(
nazlım bende kız kız diye ölüp bitiyordum..(halada öyle aslında ama yapacak cesaretim kalmadı,bir çocuğu baktıracak insan bulup güvenemiyorken) rabbim oğlan takdir etti,erkek evlat verdi...içimde ukde kaldı ne yalan söyliim..şöyle bıcır bıcır bir kız evlat..renk renk tokalar,kıyafetler alayım..saçlarını çeşit çeşit yapayım...aaah aaahhh....
ama rabbim oğlumu takdir etti bize...binlerce kerede şükürler olsun rabbime,aratmadan,üzülmeden sağlıklı bir evlat verdi...oğlum bi yana dünya bi yana....ama kız evlat kadar ince düşünceli olmalarına fıtratları gereği imkan yok...o sebeple rabbim gönlünün muradını versin inşallah...
banum sen neler yapıyorsun cnm?
aebenim aplam,bende bu gün şu pilates çemberinden aldım.ama bu hafta oturup bi yapamadım pilatesimi...koşturmaktan...pazartesi full başlıycam..(diycektim ama pazarteside okulumda etkinlik var,allahım işler peş peşe dizili,nasıl fırsat bulup spor yapıcam ben yaaa)
antim canım bizlerde aynı durumdayız . kilo bildirimime bakarsan 2 günde 2 haftalık kilomun nasıl hop diye geldigini görürsün . şükret sende öyle olmamış . hadi bakalım toparlan .günaydın aebencim, bunu sormandan korkuyordumçünkü bayramda iyice abarttık tatilde. neyseki aynı kilodayım ama verme aşaması bir türlü başlayamadı.
banuşum aynı kilodayız demek . hadi bakalım haftaya kim daha çok verecek .bende bildirim yapayımmm bu hafta başlıyorum
65.4(8
abenn ablaa 9. takım açılmış mı bilimiyorum çok sakin ama kimse yok( öle bi yarış motivasyonn filanda yok yani
cafe lıyht a yazıyorum ama kimseyi tanımadıgım iççin muhabbetede giremiyorumm..
ben monti ypmasamda buradan devam edeyim muhabbete enn iyisi diger yerler açmadı :26::26::26:
bugün sabahta başlayamadım, yarın sabah tartılıp kesin başlıycamm reglide olucam yarın regli bitene kadar pro agırlıklı besleneyim diyorumm
bol kh aldım şu sıralarr
banum ne yaoıyorsun sen kendine .bu başlıycam dedigin kaçıncı gün
sen iyi biliyorsunki kilo sorunumuz verdiklerimizi koruyamamakdan . ye ye nereye kadar :26:
artık bahane duymak istemiyorum senden . bırak pro egırlıklı ve böyle dedikçe kendini dahda kasıyorsunsonrada dayanamayıp karbona saldıryorsun dimi.:26:
bir süre kl. say en azından kilon artmaz sonrada oturtturursun mönülerini
cefe sohbetine gelince bende püsküüt ,akrep ve mumudan başkasını tanımıyordum . bazan girişken olmak lazım ilaki sana yanıt yazmalarını bekleme. sen yaz illaki muhabbet olur
ayrıca takıma girmek istiyorsan paylaşımı iyi takımlar bulablirsin 9. takım şart deyil . sanırım yeterli üye bulunamadıgından açılamadı .. takımlara girmek sorumluluk açısından iyidir bırakmassın kendini.
banum sana korbanatı soracaktım yazayım diyorum unutuyorum .
inan tadına alışırsın . yeşil çay içmekden daha kolay en azından .. içmeye başlayalı 3.4. gün oldu tekrardan ve kilo vermem hızlandı sanki . bence deneyin derim bir zararıda yok ..
1 lt şuya 1 çay kaşıgı kat banum .alışırsın .
valla dogru söze ne denir ablam . çok çok haklısın ben kendimee kötülük ediyorum ama yarın söz düzene giricem ablaa
kemikleirm acıkmış snaki yaa inanılmaz karbon alıyorumm ya gözüm dönmüş bir daha ölee katı diyet uygulamıycam 15 kilomu kl sayarak vermiştim ben herşeyide yemiştim
lahmacunn bile yiyordum dengeleyerekk amaa ne zaman kastım,kıstım ozman çuvalladım işte
proteinn agırlı iki gün beslencem abla sadece sabah 2 dlm ekmek ,öglen tavuk salata akşamda tavuk salata 1 pors. meyve sadece iki gün aldıgım kh atmak için
şu ayça kayanın listesine baktımda 10 kilo bile veren var yahu anlamadım bişiii
1 lt 1 çkkoyarak katarak başlayım madem öle diyorsunn su bölee bi tuhaf olmuştuu yaa ama eminim faydası vardır yarın onada başlayım.
aebenim işte pimpirikliliğimden öyle sandım.yerde çöp bulsa gider çöpe atar.zeytinin vs nin çekirdeğini çıkarır yemez yutmaz.kumandanın pilinin tekini göremeyince taktım kafama.Allah'a şükürler olsun iyi.
birden çok acıktım
kçük ler yatmıştı ama büyük kızım geç yatar malum sınav senesi .bişey yiyeceğimden değil :) sadece birden acıktım ama önce sıkıldım sanırım duygusal açlık yaşadım.yesemde bu saatte nar yerim fekat dişlerimi fırçaladım :).dalından koparılmış ohhh mis gibi.bayram ziyaretindeyken akrabaların ağaçlarında nar bırakmadım :) hastaydımda vitamin kaynağı oldu benim için.
çocuklar uyuyor sanırım.ayy büyükdüklerinde yalnız mı kalacağız yahu.bu arada evet pimpirikliyim
aeben bu karbonat midene zarar vermesin canım:26:
günaydınnnn
aben ablam sana söz verdigm gibi sabah yeşil çayımı içtim karb. suyumuda içtim 2 br.
çocuklrı yedirdikten sonra kahvaltı yapıcammm
öznurrr
nasılsın cnm?? ayy inanmıyorum ciddenn pimpirikmisinn e kolay gelsin diyim sana ozman pimpirik zor iş ya benim göümcede öle
aman aman süreklii görsen ama bebede ha bire hastalanır düşerr onun yüzndennn
biraz relakss olmada fayda varrr tek degild eiki çocuk oluncaa relaks oluyorsunn ciddenn..
çünkü anneyede çocugada zararrr ziraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?