nazcim bebegin hayırlı olsun saglikla kucagina almayi nasib etsin allahım dogumdan sonrada burdasin desene .
amin refim çok sağol .
amin refim çok sağol .
kıslar bu hafta 1 haftalıgına tekrar monti deniycem .ama akşamları çok hafif yiyerek . o yüzden mönülerimide paylaşıcam .
anticim senide beklerim hadi başla birbirimize destek iyi olur ...
banum sen nelar yapıyorsun hafta sonu girmedin anacınamı gittin ?
refim hadi mönülerini bekliyorum
bu sabah 45 dk pilates ve artı 20 dk sporum yapılmıştır eferm ...
karbonatlı suyumda tatam gün boıyu içiyorum
hedefim cumaya inşallah 63'lü rakamlar görmek
Nazlıcım senin bebeğinde benim oğluşumun doğduğu gün doğacak görünüyor, sapmalar yüksek oranda olsada görünce çok sevindim 28 HAziran haaaaa tatlı bir yengeç burcu bebeği daha :)
banum hadi bugün başla pilatese . çok saldın sen kendini çokkkkkselammm
ziilimmm çok geçmiş olsun cnmm( üzülüyorum sanaa yaa allah yardımcın olsun ...
daha büyük derlerden korusun allahh
abenn ablamm nasılsın gördügüm okudugum kadarıyla iyisin
end ediyet miyet gümledi yineee herşey yoluna giriyor yavaş yavaş bakalım bende bugün
dikkat etmeye başladımmm.spor yapmam lazım gevşedi vucudum ama nasıl olcak bilmiyorum eşim bütün lesile videolarını silmiş
plates yapmak istiyorum bakalım yarın saat 10 da çocuklara pc yi vericem oyun oynarken onlar bende
plstesimi yaparım diyorummm izin verirlerseee
lesileyide indirmeye çalışıyrum şimdi
evet zilim çok moddayım . hadi toplaşın sizide sokayım modaslm kıslar...
banum hiç sorma cnm ,bu kış kreşle beraber hastalıklarda beraberinde geldi..evde bakıcıya baktırma durumum olsa bir dakika göndermiycem ama çocuğum evde körelecek yada yalnış yönlenecek korkusuyla el mahkum tutuyor kreşin yolunu.benim okulumda geçen hafta teftiş vardı ve müfettişler vardı..mecbur hasta masta gitti okula ama bu hafta benimm okulumda 2 gün etkinlik var zaten salı-perşembe..dolayısıyle gitmiycem,çocukları birgün at çifliğine,bir günde havuza götürüceklermiş.bu günde izinliydim zaten..sadece çarşamba cuma okuldayım.oğlumda iyice atlatır o arada bari...
evde olmayı özlemişim valla..oğlumda benimle vakit geçirmeyi özlemiş..hadi anne mısır patlatıp, perdeyi indir, şrek açalım sinama yapalım evi dedi.platesimi yapınca oğlumla sinema keyfi yaptık:))
öğlen eşim merak edip eve gelmiş oğlumu görmeye,baba nolur işe gitme böyle mutlu aile olarak duralım akşama kadar diyor yawrum..bu ara eşimde çok yoğun çalıştığı ve hepimiz sabahım köründe yollara dökülüp akşamda bi türlü bir araya toplanamadığımız için oğlum bayağı içerlemiş..eşim aralıkta yıllık izne çıkıp oğlumla fazlasıyla vakit geçirmek için planlar yapmaya başladı bile:))
aebenim fazlasıyla şartlamışsın aplam kendini,hadi gazan mübarek ola...:13: kıslar sizde gaza gelip aebenime katılın,topluluk psikolojisi geride kalmayı önler...gaza gelirsiniz...
birde kıslar kurufasulye getirmiş bi hastası eşime, kendi mahsülü olan...ama biraz fazla.3-4 kg var sanırım.ben bunları böceklendirmeden nasıl muhafaza etsem?evde sıcak...buzdolabına koysam olurmu:26:
ablam hoşgeldin sefalar getirdinMerhaba abencim, merhaba monti grubundaki arkadaşlar. 1 sene aradan sonra ben de tekrar aranızdayım...
amanın nazlım kızın yada ogluşun tam bir ev kuşu olacak desene .. rabbım bilir tabi iysini ne zaman dogacagınıNazlıcım senin bebeğinde benim oğluşumun doğduğu gün doğacak görünüyor, sapmalar yüksek oranda olsada görünce çok sevindim 28 HAziran haaaaa tatlı bir yengeç burcu bebeği daha
Aebencim şimdi ben henuz baslamadim birturlu baslayamiyorum bir idda flan olsa yine kilolarimizin listesini flsn tutsak sen bizi cozuttugumuzda sopayla kovalasan güzel olurdu
bende yengeç burcuyum refim İNŞALLAH rabbimm sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip eder canım
günaydın nazlışım sadana yegenimizede .
nasıl besleniyorsun az dökül bakalım .. omega 3 hergün alıyormusun bakimm ????????????????
günaydın ablacığım . ben her sabah alışkanlık haline geldi sanırım tam monti kahvaltısı yapıyorum tam buğday ekmeğim yağsız peynirim domatesim salatalığım kahvaltımı yapıyorum saat 11 gibi 1 kutu sütümü içiyorum . öğlen yemekhaede uygun bişey varsa ondan yiyiyorum . sonra ara olarak meyvemi yiyiyorum akşamları miğde bulantısından sadece çorba ve yoğurt tüketiyorum . hala balık yiyemiyorum ceviz almam ama alamadım bir türlü anlayacağın ben hiç omega3 almıyorum ablam
hemen bugün bir eczaneye gidiliyor ve omaga 3 alınıyor nazlım
semiz otu sevmiyormusun bol bol ye ..
zilim nazlımın ilk ayları tavsiyelerine ihtiyacı varrr.
ay bende çeviz çok yakın olsan gönderirdim .. hemen cevizde temin ediliyor ve hergün yeniliyor..
... mönülerinde güzel nazlım afiyet olsun
günaydın ..
eşim yok ben götürdüm çoçukları okula hemde yolu uzatıp yürümüş oldum
ilates başlayan akadar burdayım
banum hadi bugün başla pilatese . çok saldın sen kendini çokkkkk
evet zilim çok moddayım . hadi toplaşın sizide sokayım moda
ah ah yavruların baba özlemibiz iyce unutuk babayı
ablam hoşgeldin sefalar getirdin
montin çok güzel gidiyor ablam devamını dilerim
amanın nazlım kızın yada ogluşun tam bir ev kuşu olacak desene .. rabbım bilir tabi iysini ne zaman dogacagını
bende spopa çokk refim yeterki sen iste .. yahu ben yapıyorum bak püsküütle iddaa o yüzden paçalarım tutuştuya
hadi bakim başla ne bekliyon . senlede girelim iddaya varım her türlü isyana
Bende varım iddeaya o halde :))) ama pazartesi başlayalım diyorum cuma sabah mı tartılıyorsunuz ne zaman sen söyle bende yazdığınız kilolara bakayım hangi linkten bakılıyorsa cafe light tan bakabilirim oraysa bende bu hafta kilo bildireyim bende başlayayımmmmmmmm yardımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?