Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kıslar...

banum hiç sorma cnm ,bu kış kreşle beraber hastalıklarda beraberinde geldi..evde bakıcıya baktırma durumum olsa bir dakika göndermiycem ama çocuğum evde körelecek yada yalnış yönlenecek korkusuyla el mahkum tutuyor kreşin yolunu.benim okulumda geçen hafta teftiş vardı ve müfettişler vardı..mecbur hasta masta gitti okula ama bu hafta benimm okulumda 2 gün etkinlik var zaten salı-perşembe..dolayısıyle gitmiycem,çocukları birgün at çifliğine,bir günde havuza götürüceklermiş.bu günde izinliydim zaten..sadece çarşamba cuma okuldayım.oğlumda iyice atlatır o arada bari...
evde olmayı özlemişim valla..oğlumda benimle vakit geçirmeyi özlemiş..hadi anne mısır patlatıp, perdeyi indir, şrek açalım sinama yapalım evi dedi.platesimi yapınca oğlumla sinema keyfi yaptık:))
öğlen eşim merak edip eve gelmiş oğlumu görmeye,baba nolur işe gitme böyle mutlu aile olarak duralım akşama kadar diyor yawrum..bu ara eşimde çok yoğun çalıştığı ve hepimiz sabahım köründe yollara dökülüp akşamda bi türlü bir araya toplanamadığımız için oğlum bayağı içerlemiş..eşim aralıkta yıllık izne çıkıp oğlumla fazlasıyla vakit geçirmek için planlar yapmaya başladı bile:))

aebenim fazlasıyla şartlamışsın aplam kendini,hadi gazan mübarek ola...:13: kıslar sizde gaza gelip aebenime katılın,topluluk psikolojisi geride kalmayı önler...gaza gelirsiniz...

birde kıslar kurufasulye getirmiş bi hastası eşime, kendi mahsülü olan...ama biraz fazla.3-4 kg var sanırım.ben bunları böceklendirmeden nasıl muhafaza etsem?evde sıcak...buzdolabına koysam olurmu:26:

Merhaba abencim, merhaba monti grubundaki arkadaşlar. 1 sene aradan sonra ben de tekrar aranızdayım...

zilimmm cnmm sevindim senin adına baya toparlar bu haftaa o zamann.. çocuklar herşeyin farkında cnm benimkilerde çok seviniyorr akşaları eşim erken geldig için 6 da evde oluyor artıkk

buzdolabına koyabilirisn bence kurufasülyeyii eşimin kardeşi hep öle yapıyor oda istanbulda çok nemleniyor böcekleniyor diye

Aebencim şimdi ben henuz baslamadim birturlu baslayamiyorum bir idda flan olsa yine kilolarimizin listesini flsn tutsak sen bizi cozuttugumuzda sopayla kovalasan güzel olurdu

Nazlıcım senin bebeğinde benim oğluşumun doğduğu gün doğacak görünüyor, sapmalar yüksek oranda olsada görünce çok sevindim 28 HAziran haaaaa tatlı bir yengeç burcu bebeği daha :)

bende yengeç burcuyum refim İNŞALLAH rabbimm sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip eder canım

günaydın ..
eşim yok ben götürdüm çoçukları okula hemde yolu uzatıp yürümüş oldum

ilates başlayan akadar burdayım

banum hadi bugün başla pilatese . çok saldın sen kendini çokkkkk
evet zilim çok moddayım . hadi toplaşın sizide sokayım moda

ah ah yavruların baba özlemi biz iyce unutuk babayı
Merhaba abencim, merhaba monti grubundaki arkadaşlar. 1 sene aradan sonra ben de tekrar aranızdayım...
ablam hoşgeldin sefalar getirdin

montin çok güzel gidiyor ablam devamını dilerim
Nazlıcım senin bebeğinde benim oğluşumun doğduğu gün doğacak görünüyor, sapmalar yüksek oranda olsada görünce çok sevindim 28 HAziran haaaaa tatlı bir yengeç burcu bebeği daha
amanın nazlım kızın yada ogluşun tam bir ev kuşu olacak desene .. rabbım bilir tabi iysini ne zaman dogacagını
Aebencim şimdi ben henuz baslamadim birturlu baslayamiyorum bir idda flan olsa yine kilolarimizin listesini flsn tutsak sen bizi cozuttugumuzda sopayla kovalasan güzel olurdu

bende spopa çokk refim yeterki sen iste .. yahu ben yapıyorum bak püsküütle iddaa o yüzden paçalarım tutuştuya

hadi bakim başla ne bekliyon . senlede girelim iddaya varım her türlü isyana

bende yengeç burcuyum refim İNŞALLAH rabbimm sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip eder canım

günaydın nazlışım sadana yegenimizede .

nasıl besleniyorsun az dökül bakalım .. omega 3 hergün alıyormusun bakimm ????????????????

günaydın nazlışım sadana yegenimizede .

nasıl besleniyorsun az dökül bakalım .. omega 3 hergün alıyormusun bakimm ????????????????

günaydın ablacığım . ben her sabah alışkanlık haline geldi sanırım tam monti kahvaltısı yapıyorum tam buğday ekmeğim yağsız peynirim domatesim salatalığım kahvaltımı yapıyorum saat 11 gibi 1 kutu sütümü içiyorum . öğlen yemekhaede uygun bişey varsa ondan yiyiyorum . sonra ara olarak meyvemi yiyiyorum akşamları miğde bulantısından sadece çorba ve yoğurt tüketiyorum . hala balık yiyemiyorum ceviz almam ama alamadım bir türlü anlayacağın ben hiç omega3 almıyorum ablam

hemen bugün bir eczaneye gidiliyor ve omaga 3 alınıyor nazlım
semiz otu sevmiyormusun bol bol ye ..

zilim nazlımın ilk ayları tavsiyelerine ihtiyacı varrr.

ay bende çeviz çok yakın olsan gönderirdim .. hemen cevizde temin ediliyor ve hergün yeniliyor..

... mönülerinde güzel nazlım afiyet olsun

semiz otu seviyorum ablam yoğutlu salatasını falan . tamam bugün cevizde temin ediliyor ablam . evet zilimin tavziyelerine ihtiyacım var . 66 kilo ile hamile kaldım şuanda 64,9 kiloyum 1,1 kilo vermişim şimdiye kadar

dünün mönüsü ..

7:30
yr. greyfurt suyu

8:30.
2 dl. tb . ekmek .
karışık peynir .maydonoz .
domates . biber.
5 zeytin (tuzsuz).

13:30
tavada tavuk ız.
yş. salata .
1 kase ev yogurdu .

18.00
1 dl kaşar .1 dl köy peyniri.
3 ceviz.

2.5. lt su karbonatlı . 2 kp. bitki çayları .

45 dk pilates . 20 dk. yerinde koşu ve zıplama .
omega 3 sabah 1 gr.lık

Bende varım iddeaya o halde :))) ama pazartesi başlayalım diyorum cuma sabah mı tartılıyorsunuz ne zaman sen söyle bende yazdığınız kilolara bakayım hangi linkten bakılıyorsa cafe light tan bakabilirim oraysa bende bu hafta kilo bildireyim bende başlayayımmmmmmmm yardımmmmmm

günaydınnnnnn

nazcımmm miden mi bulanıyorr umarımm geçer kısa zamanda kendinede begenide iyi bak cnmm
bende ilk aylarda kilo vermiştimmmm sonra fazlasıyla aldım aman lohusalıktaa dikkat ett ssüt olsun diye yeme herşeyi

abenn ablammm
salmakkk ne kelimeee sabah diyete başlıyorum akşam bırakıyorummm
platesede başlıycamda benim salon tarafı soguk oluyor bit kadar odada tv bebeler izin vermiyor geçen denedimm
biri üstümd ebiri bacagımdaaa , lastikte almam lazım bulamıyorummm
bu hafta pc ile oyalayıp başlamam lazımmm. ama en azından leisle ve diyet yapabilirim oda yok
göbegim yayık gibi oldu valla eskiden serttii, daha formdaydım

abla sen montiye mi başladın? eger öle ise yaglı peynirmi yiyorsun?

selam,
diyet yapmıyorum ama kiloda almıyorum.abartmadan yiyorum.pilatese donemedim henüz.oglum hasta bende bişiler var alerjık galıba anlamadım gitti.pek bi yatsam uyusam modundayım.he hamile falanda değilim en son boyle bas donmesi uyuma isteği yasadıgımda hamileydim.ama bendede alışkanlık olmus montı kahvaltısı yapıyorum :))) bu aralar balda yiyorum bunyem kuvvetlensın diye o da bi lokma ekmege tereyağ bal suruyorum o ka yani.
Nazcıgım bi turlu demek nasıp olmadı..Evladın Rabbime kul , vatana millete ailesine hayırlı olsun inşallah.Sağlıcakla kucagına al :)
Banum bacım de hayde basla sende.Sinerji yaratalım olmaz mı :)

refimmmm seni görmek ne güzel...nasılsınn...tatlı oğluşun nasıll

şimdi diyeceksin buda kim...kirazz_z bennn

tünaydınlar efenim...

aebenim aplam bu sefer acaip hırslısın valla,sen bu hırsla ellili kiloları bile görürsün aplam..
banum sende takıl aebenime...soğuk sıcak bahane etme yap şu pilatesini...mutfakta yap yinede yap yani...yapçam diyene engel yok..ben bu sabahta yaptım.esnemeydi gerçi ama yaptım yinede..hemde regl olmama rağmen..artık oğlumda alıştı ,eskisi gbi rahatsız etmiyor.hatta bu sabah diğer lastikle oda oturdu yanıma.biraz yaptı ,zormuş anne ben sadece üfff üfff yapayım koltukta yatarken dedi kalktı yattı koltuğa...birde oğlumun okulunda cuma günleri beden eğitimi dersi var,jimnastik salonları var.anne sen bi gün gelip bizim okula pilates yaptırsana,ama gelirken oje sürme ,yakışıklı olma tamammı anne dedi sıpam.. neyin nesiyse kıskanma dürtüsü fazla oğllumun.her sabah beni süzüp süzüp anne çok yakışıklı olmuşsun yine,saçlarını böyle yapma,bunu neden giydin,makyaj yapma vs...
oğlum sana noluyo yaa deyincede ,kıskanırım ben seni diyor haydut...babasıda hiç öyle bii tip değil,nerden öğrendi bilmem...

ocd'im oğluşuna geçmiş olsun cnm...

nazlım bende çok fazla kilo vermiştim ilk 3 aylık dönemde...tansiyonum 5-7 ayağa kalkmadan yattım 2 hafta..ve eşim işten gelir gelmez duşa girerdi yattığım odaya uğramadan..yinede tüp-tavuk kümesi kokuyorsun nolur yaklaşma derdim.eşim ne tüpçü,nede tavuk çfliğinde çalışıyor halbuki...
sabahları traş olur traş köpüğü kokusundan bile çıkartırdım...hamileliğimde odada pıslayan kokulardan öyle bir tiksinmişimki şimdi bile tahammülüm yok kokusuna..kaldırdım attım evdekini..
toplamda 8,5 kg falan alarak bitirdim gebeliğimi.ve 3500 gr doğdu oğlum..
bende o dönem balık yağını akıl edip içmedim.ama ölçümlerimde hep tüm depolarım doluydu fazlasıyla..çünki hafta 2 kg semizotu yiyiyordum.her sabah koca bir salata tabağı semizotu salatası yapıyordum soğansız(domates,biber,salata,peynir,zeytin,z.yağıyla)
sadece sabahları 1 dl.tam buğday ekmeği yedim başkada ekmek yemedim.ama bakliyatlarımı(buda ekmek gurubu aslında),booooolca sebzelerimi,meyvelerimi,kuru meyvelerim ve kavrulmamış kuruyemişlerimi,yoğurdumu,peynirimi,her sabah yumurtamı yedim.haftada 2 kerede mutlaka balık-salata..(3.aydan sonra-bulantılar geçince)

böyle beslendim.ve her sabah 7 km yürüdüm.ağırlaşmadığım içinde tempolu yürüyebildim.ama nefes nefese kalmamak çok önemli...

balık yağı hapı dr.sorarak kullanabilirsin .kilo aldırmaz ..aklıma bunlar geldi şimdilik..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…