Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar hatunlar ....

yok refim kilonu burdanda yazarsın cumaları eskisi gibi.. cefeyede gelebilirsin orasıda püsküütümle yarış yaptıgmız yer diger takımdan kıslarda var herkese açık .. bizim yarışın sonlanmasına az kaldı 10 gün kadar..... 1 aralıga hedef koymuştuık 1.5. ay önce .. o tarihe gelelim tekrar hedef belirliyecez ..
evet banum bu hafta monti yapıyorum .ama akşam aç yatmalı biraz peynride genelde keçi ve koyun peyniri yiyorum .. alkali diyet vardıya ordan kopyalar çekiyorum karbonatlı suyuda içiyorum hala . ben inanıyorum bğünye temzilenince asitden kilo vermek daha kolay

sende fazla uzattın hadi artık başla sanırım henüz tam kilo vermek istemiyorsun
diyete tam uymadıgından şekerden kaynakli olmasın öznurum bu sürekli uyku hali , malum senin şeker dengen önemli saglıgın için .. alkali beslenmeyi incelidinmi hiç ?

refimmmm seni görmek ne güzel...nasılsınn...tatlı oğluşun nasıll

şimdi diyeceksin buda kim...kirazz_z bennn

hoşgeldin kirazım

evet hırslıyım demeyelimde çok kararlıyım inşallah 2. hedefim tekrar 5li rakamlar inşallah bakalım yaza.

banuyada iyi demişsin yapıcam diyene engel yok .inanın benim tv hava kapalı oldumu az çekiyor çogu hareketi ezbere yapıyorum hele bugün esnemede ben kendim takıldım ezberden yaptım çogunu bacaklarım inceldi ve sıkılaştı göbüşümde baya içine çekildi

zilim osman müftüoglunun bir prg. seyrettim ''birgün gelecek ülkeler halkına omega 3 'ü mecbur tutacak daha zeki nesillerimiz olsun diye '' dedi .. ben büyük kzıma kulandırıyorum kendimde eşimde arada bir alıyoruz . ben omega 3 'ün yan etkisi olacagını sanmam . güvenilir marka ve sıgır jelatinli olanını alın yeter .

bugünki mönümüde yazayım ...

8 :30
3 dl ekmek . az peynir.(keçi p.)
maydonoz . dom.sal bib .marul .
4 zeytin . az kahvaltılık sos (kendi yapımım patlıcan. kırmızı bib. ceviz vs .)

11 30. araydı ama ögüne döndü.
3 küçük hurma . 3 ceviz.
12.00
yedim komşum geldi. aşure yapmış ama bana özel şekersiz ayırmış .ne güzel komşularım var benim ya.
büyük bir kase şekersiz aşure .(kuru üzümleri ayrıldı monti yapıyorum ) iyide oldu eppeydir bakliyat yememiştim .

16:30
1 tb yogurtlu ıspanak ..

19.00
yr br süt

sabah 45 dk hafıf tempolu yürüyüş .
ardından 45 dk pilates .
2 kupa karışık çay . karbonatlı su 2 lt

refimmmm seni görmek ne güzel...nasılsınn...tatlı oğluşun nasıll

şimdi diyeceksin buda kim...kirazz_z bennn

Kirazcimmmm çok teşekkür ederim seni de yeniden görmek çok hoş iyki burdayiz sen de monti yapıyor musun

Günaydın kızlar iyi bir gün dilerimmmmm ben daha baslayamadim ama tüm diyette olanlara kacamaksiz bir gun diliyorum. ...

Günaydın milleeettttttttt
çooooooooookkkk uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaa
kimler var eskilerden bakalım buralarda

Yada beni tanıyan hatırlayan kimler kaldı desem

Günaydın kızlar iyi bir gün dilerimmmmm ben daha baslayamadim ama tüm diyette olanlara kacamaksiz bir gun diliyorum. ...
gün aydın refim . neyi bekliyon başlamak için ?
Günaydın milleeettttttttt
çooooooooookkkk uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaa
kimler var eskilerden bakalım buralarda

Yada beni tanıyan hatırlayan kimler kaldı desem

hoşgeldin safiş.

çokda uzun olmadı yahu 1 sene

hala çıtırmısın

günaydın mutlu günlerr

aynı dilekler bende sana banum

eşim yoldan geldi geç gitti işe bende pilatesi kaçırdım ama benden kaçmaz pz den tekrarını yapıcam şimdi.
2 haftadır hergün yapıyorum artık cumartesi pazarda yapıyorum .(zili sagolasın haber verdin. bilmiyordum hafta sonu tekrarı oldugunu )

banum hadi artık bak ne diycem sabah sıkı diyete başlama . öyle olunca akşam çabuk ahvlu atılıyor . bol kahvaltı yap monti usulü .. akşam az yersin gecede bişiler yemedinmi işde oldu

hoşgeldin safiş.

çokda uzun olmadı yahu 1 sene

hala çıtırmısın

ooojjj bulduk be apllaaa nabarsın eyimisin

çok uzun olmadı mı ? 1 sene mi?
ablacım 2012 yılının 21 kasımındayız farkındamısın

Ablam ben monti diyetine 24.09.2010 Tarihinde dahil oldum ne 1 senesiiiiiiiii 2 yıldan 2 ay geçti :26:

ben hala çıtırım ablam efet ama kalın çıtır kikikikiki

Hareketsizlikten aldım kiloları (yedim yedim inkarda yok)
Bu hafta tekrar diyete başladım bu 3. günüm

Aklıma geldi size bir bakayım dedim
sen hala buralardasın hayırdır takip amaçlı mı yoksa sendemi diyet

seviyorum senii

safişim topigi ben açtım o yüzden bırakıp gidemem ..1 kişi bile olsa monti yapan ona karşı sorumlu hissederim kendimi.
benim hayatım diyet ayol hep hazır oldayım o yüzden şükürki fazla kilo aladan sürdürüuyorum hayatımı ..
püsküütle yarışa girdik 1 aralıga ve sanırım ondan sonrası içinde tekrar idaaya giricez ve ben tekrar 5li rakamları görmek istiyorum 65 te gezinirdim hep. 2 aşagı 1 yukarı .

2 senemi gerçekdenmi

kaç kilosun ve ne yapıyorsun takılsana montiye iyi kilo verdiyordu sana monti

Bilirim sorumluluklarını cicim az iyiliğini görmedim
kaç kilodasın da beşli rakam görmek istiyorsun sen ???

valla 2 sene olmuş ablam ama dün gibi yaşlanıyoz beeaa

Ben 65'i gördüm yine başladığım noktaya geldim yani valla 2 senede az bile gelmişim aslında
Zaten monti yapıyorum ablam ben 3 gündür sıfır karbondidratla yola devam metobolizmaya şok etkisi yaratmam gerek

safiş karbonu kesme okadar ekmekgi ye sabahları ...
monti yapıyorsan beklerim bak hergün mönünü eski günlerdeki gibi. monti yapan baya çogaldı haftalık liste bile yapabilirim cumaları kilo bildirirseniz ..

kilom içinde cumayı bekle süprüzz.. 67 başladım 1. ayı geçti ..hedefim 1 aralıga 62 olmak

sabahları yiyecek ekmeğim yok t.b. ekmeği bulamadım ablam yaaaa kaç market gezdim pazar akşamı yok anam yok carrefour migros kim hiç birinde yok bende kafaya koydum madem yumurta ne güne duruyor dedim başladım muhtemelen ilk haftam karbonhidratsız geçecek çünkü
1- ekmek yok
2-yemeklerimi hafta başı yaptım sebze ve et hep

önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş dahil edeceğim ekmeği zaten sürekli yumurta yiyememk öğğhh gelir

valla ben her gün yazarım menülerimi ablam seve seve belki yeni gelenler varsa onlarada yol göstermiş oluruz günlük öğünlerde

kilo çizelgesi yapabilirsen sevinirim valla çünkü listede adımı görünce daha çok gaza geliyorum ben

67 ile başladın ve üzerinden 1 ay geçti ve sen tartılmadın öylemi

eğer montiyi kaçamaksız yapıyor ve sporuda ekliyorsan bence rahat 62 görürsün ablam

ben hemen bu günkü menümü yazayım size :

kahvaltı 07.15
light peynir ve çarliston ile yapılmış omlet
Domates salata birer tane
bir kupa ıhlamur

Öğle 12.10
bir tabak ev yapımı (kendim yaptım) ıspanak
koca bir kase yoğurt
bol yeşillikli salata ve bir kaç çatal z.yağlı t.fasulye

(Yemeklerimi kendim yapıp evden getiriyorum)

Akşam 18-19 arası
haşlama tavuk parçaları
marullu bol limonlu slaata ve ayraaaaaannn vazgeçilmezim

Dipnot: şuan için spora başlamadım diyet+spor bana ağır geliyor diyete alıştıktan sonra bir kaç hafta içinde sporada start vereceğim

güzel bilgiler için çok sağol zilim bende yürüyeceğim ama şu miğde bulantıları bir hafiflese

hoşgeldin safişçiğim . Diyete start verilmiş ben diyet yapmasamda her zaman gelip okuyorum burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…