Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin safişçiğim . Diyete start verilmiş ben diyet yapmasamda her zaman gelip okuyorum burayı

hoş bulduk nazlım demek sende her daim buralardasın bak buna sevindim
artık bende buralardayım tekrardaaannn

evet diyete start verdim tatlım kışın güzel kilo veriyorum yaa bakalım ne kadar gidecek

canım senin gebişlik nasıl gidiyor başka doktora gidecektin ne oldu?
Mide bulantıları aynen devam değilmii oyyy sık dişini üç ay sonra hepsi bitecek.
benimde 4. aya kadar sürmüştü bulantılarım bir ayda 5 kilo vermiştim bulantı ve istifradan berbattı
Ziligurti de anlatmış yaaa aynen benim de ne yemeğe ne kokuya tahammülüm yoktu deterjan kokusu bile midemi kaldırırdı
en ilginci boğazlı kazak falan giyemezdim biri beni boğuyor gibi olurduı bulantı artardı
ama bunlar hep herşeyin yolunda gittiğine işaret hep söylerim ya
sık dişini tatlım 4. aya girdiğinde hiç biri kalmayacak
anne olanlarda bilir zaten hamileliğin ikinci evresi en rahat dönemdir koş oyna zıpla hopla ben öyleydim

ben cidden bunadım yok böyle hafıza kaybı.evet aebenim de ben unutmuşum şeker dengeme dikkat etmem gerektiğini.şaka değil unutmuşum.neyse bi düzene sokayım şu sağlıklı beslenme işini.alkali beslenmeyi ilk defa senden duydum canım bi bakayım.
bu arada iki haftadır yazacağım da unutuyorum kilom 65.9 kg :))

Merhaba herkesciklere bugun basladim Aeben ablacim ama isyerinde cok zor oluyor bakalim sen beni uyar mutlaka
SABAH: Tam bugday ekmegi arasi peynir saat 11.30 da 1 armut
ÖĞLE:Sebze corbasi 1 kepce yogurt, brokoli ve köfte birazda yeşil salata
Aksami da yazıcam

safişçiğim miğde bulantısı ve halsizlik devam ediyor bende . bugün kendi doktoruma gidicem tekrardan bakalım bugünkü kontrolümüz nasıl geçecek

safişçiğim miğde bulantısı ve halsizlik devam ediyor bende . bugün kendi doktoruma gidicem tekrardan bakalım bugünkü kontrolümüz nasıl geçecek

Tatlım normal bunlar içinde bir can daha oluşuyor
Mide bulantıları halsizlikler ardından baş ağrıları karın büyüdükçe gerilmeler nefeste zorlanmalar
ama hepsi çok güzel şeyler
hadi bakalım doktordan güzel haberlerle gel
demek haziranda gelecek sıpaaaa ayyyyy ceren de haziranda doğmuştuuuuu

Kirazcimmmm çok teşekkür ederim seni de yeniden görmek çok hoş iyki burdayiz sen de monti yapıyor musun

yok refim ben monti yapmıyorum,bi ara evlenmeden önce yapmıştım çokta güzel kilo vermiştim ama onun üstüne kaç kere kilo alıp verdim...metayı iyice bozdum
şimdi diyetisyen kontrolünde veriyorum...ama yolum baya uzun...monti topiğinide sürekli takip ediyorum aeben abla faktörü tabiii

Günaydın milleeettttttttt
çooooooooookkkk uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaa
kimler var eskilerden bakalım buralarda

Yada beni tanıyan hatırlayan kimler kaldı desem

hu huuuu safiş hanımmmm sizi burda görmek ne kaaa güzelll

yani safiş ne diyim maşallah pek bir azimli gördüm seni 2 aya kalmadan yine 55 olursun inşallah

bencede ilk haftalar spor yapma

yak bacım tartılıyom benim huyum ,geçen hafta 65. 2 düm ama regl şişkinligi vardı önceki hafta daha azdım ..

monti yapmadım tam desemde biliyorsun hayatıma işlemiş yapmıyorum dedigimde bile % 50 uyuyorum .
bu hafta monti yapıyorum ama sürekli deyil benimki birazda kaçamaklı oldugu için 2.aşama gibi.

Son düzenleme:
slm herkese...

bacacıklarım sızlıyor walla,sabahın 6'sından bu yana (tam 10 saat olmuş)ayaktaydım ve birde regl olunca belim koptu...

birde üstüne kaynaştırma eğitiminde öğrencim geldi sınıfıma.psikolojik olarak çöktüm resmen.zor bir doğum sonucu (çok azda olsa )zihninde engeli olan dünya tatlısı bir kızcağız geldi .öğlene kadar annem gelsin diye ağladı,sınıfı bi araya zor topladım.diğer çocuklarımda korktu,tedirgin oldu.haftada 3 gün gelecek sınıfıma,2 günde özel eğitime gidiyormuş zaten.ama en içimi yakan şey annesinin doğumda ölmüş olmasıydı.öretmenim nolur annemi ara gelsin diye en sonunda beni ağlattı yani.dışarı zor attım kendimi..babannesine,halasına anne diyormuş.öğlen babannesi almaya geldiğinde baktım kadın perişan oluyor torunuyla.birde çocuğun biraz vur eli var..kara kara düşünmeye başladım.diğer veliler bu durumu nasıl karşılıycak diye..tek bu kızı tutsam diğerleri alınacak,tutmasam vuracak yine şikayet edecekler birde nasıl enstrumanımı çalayım hem onu tutup...offff...stajerleri ona tahsis edicem artık mecbur..

yarında okulda öğretmenler günü etkinliği yapılacak,okul aile birliği üyeleri tarafından bu saate kadar yine okuldaym..
cumada sabahtan m.eğt.'de toplantım var,eve uğrayamıyorum ,işlerim acaip birikiyor böyle olunca...

aebenim aplam hafta sonlarıda erken kalkıyorsan kaçırma derim pilatesi..bende alıştım erken uyanmaya,istesemde geç saate kadar uyuyamıyorum.eşimle oğlumda geç uyanıyor ,bende o arada yapıveriyorum pilatesimi..bitirince sanki saunadan çıkmış gibi oluyor zaten insan...

banuşum sende müsaitsen hafta sonuyla başla en önce..eşin evdeyken çocuklarla ilgilenir uyanırlarsa..

öznurcum sen temelli montiye dön cnm iyisimi, şeker dengen hiç şaşmaz montiyle...:13:

kızlar birde bişey sorucam..bu hıghlight'lar(aydınlatıcı) hakkında tavsiyeniz varmı?marka ve açık ten için uygun renk?

akşam olmuş öğle yemeği yemedim daha kalkıp yiyeyim bari...

2 ay mı naptın abla keşke olsa ama mümkün değil ancak olsa olsa maximum iki ayda 8 kilo gider diye düşünüyorum tabii fazlası olursada memnun kalırım

hmmm baya bir şişkinlik olmuştur regl dönemi üüüüfffff ne zor bör dönem dimi

evet monti insanın hayatına işliyor gerçekten kilonu kontrol altında tutabilmen bile süpperrr darısı başıma

Selam ziliiiiii naberrrrr sende buralardasın ne kaaaa güzel

şu kız için yazdıkların çok etkilendim yaaaaaaa uuufffff

doğumda ölen kadınlar içimi fena parçalar ooooofff allah yardımcısı olsun ne diyim rabbim korusun....

sen de hala tek çocuk var dimi? malum sene geçti aradan değişimler olmuş olabilir

kiraz, kiraz nici degişti okadar .

bugün eski arkadaşlar günü sanrırım sultannn aşagıda seni görüyorum

aaaaaaa bizim kiraz yaniiiii pastacı kiraaazzzz
ben onu hamile diye duymuştum ne olduki

kilon iyiymiş ocdim ..
ama sende başla artık kilo vermeden deyil senin saglıgın iç,in önemli uylu halin ondandır büyük ihtimal
mönün güzel refim .. akşamıda hafifye .sana benden bir tüyo akamı hafif 18 gibi ye gecede ara yapma bol su iç bak nasıl kilo veriyorsun .
neslihanım gerçekden monti sana iyi yarıyordu geçenlerde ilk sayfaya gözüm iliştide
diyetisyene haftalıkmı gidiyorsun ?
ALLAH kolaylık versin zilim yine ful dolusun ... vitamin hapları vs al derim ..

çoçuklara bende danamıyorum yaahelde anasız olanlar .

sorun hakındada bir bilgim yok zilim .

safiş o elifff. bu kocişinin mavi gülü eski takım kaptanın .

2 a

aaaaaaa bizim kiraz yaniiiii pastacı kiraaazzzz
ben onu hamile diye duymuştum ne olduki

pastacımıhamilemii

k
neslihanım gerçekden monti sana iyi yarıyordu geçenlerde ilk sayfaya gözüm iliştide
diyetisyene haftalıkmı gidiyorsun ?

evet aeben abla haftalık gidiyorum...şu anda herşey yolunda bakalım ama eskisi kadar hızlı gitmiyo kilolar
safiş o elifff. bu kocişinin mavi gülü eski takım kaptanın .

ZİLİMMMM

heptee sana denk geliyor bu vakalarr cancagazımm yaaa
üzülmemek eldemiii insanın içi acır tabikiii, (
kolay gelsinn bu aradaaa

cnm benim platesten önce şu istahıımı kontrol altına almam lazım sanırım bana iştah patlaması yapan dogum kontrol hapı
yiyip yiyipp doymuyorum yok böyle bişiy sürekl ekmek yemek istiyorum tatlı çekiyor cnm ve öznur gibi dengem bozuldu uyku halsizllikk yorgunluk herşey var anlıycagın
kürtajtan beri hap kullanıyorummm ama bırakıcam bu ayy yoksa 90 u bulmam zor olmayacakk

birde çok baş agrısı yaptı bende ilaçç 1 aydır hiç geçmiyor baş agrım
bu halim çok mutsuz ediyor beni ama göbegim ,midem büyüdü çok morslim bozuk eskisi gibi gezmek bile istemiyorumm
akşam avm ye zorla gittimmm:26::26::26:

ögretmenler gününde kutlu olsun cnmmm

:)) ohhh bütün akşam doya doya pirinç pilavı yedim üstünede pasta hazırım diyete.normalde böyle yemem pastaydı pilavdı ama en azından 1 ay yemeyeceğim ya nefsim körlensin dedim.
yarın son bi anaokulu gezeceğim oğluma ve artık haftasonu karar verip aralık ayının başında oyun grubuna başlatacağız inşallah.:)) öyle yarım gün tam gün veremiyorum bahanemde hazır ben çalışmıyorum ne gerek var diyorum halbuki pimpiriğimden yani :)) yarım günde rahatlikla gider.bi başlasında alışırSAM :) değiştiririz saatlerini.
zilim dediğini anlamadım ben canım o ne ki?
aebenim benim istikararım için dua et bacım :)
eski arkadaşlar gelmiş vallahi kim kimmiş pastacı kim hamile kim ben karıştım :)) hoşgeldiniz kızlar.
banu de hayde de hayde gel eşlik et bana nutfen

Bugün menümü karışık yazmış oldum ama neyse...

Aebencim beğendiğine sevindim menümü ama aklıma biraz takılanlar var mesela öğle yemeğinde işyerindeki köftede ekmek varmıydı 1 kepçede olsa yediğim sebze çorbasında un varf mıydı sabahtan beri bunu düşünüyorum kafayı yiycem...

Akşam menüm : 6 adet köfte, salata ve yoğurt ( misafirlikteydim sanırım köftede azda olsa ekmek vardı Bu arada öğle ile akşam arasında 1 armut ve 2 erik yedim...

haydi rasgele öznurcumm, hayırlı olsun oglunun okulu şimdiidennnn

merhaba referans seni tanımıyorum ama aben abladan çok duydum isminii yani nikini
yapılan çorbaların içinde un vardır diye düşünüyorumm azda olsa kıvam verilebilmesi içinnn

E=masumm;27415019]haydi rasgele öznurcumm, hayırlı olsun oglunun okulu şimdiidennnn

merhaba referans seni tanımıyorum ama aben abladan çok duydum isminii yani nikini
yapılan çorbaların içinde un vardır diye düşünüyorumm azda olsa kıvam verilebilmesi içinnn[/QUOTE]

Masumcun Merhaba memnun oldum sanki ben seni burada ki son zamanlardan hatirliyor gibiyim. Canim menumu yorumladigin için teşekkür ederim. Hemen hemen her yemekte ya un var ya patates ne yapicam nasıl yapılır bilmiyorum ama mutlaka yapmak istiyorum monti amcamin su saglikli diyetine

günaydınnnnnn monticilerrrr

referanss bende bayadır buradayımm yaklaşık 2010 mayıstan beri filann
monti gerçekten çok güzel bir diyet ben 12 kilo verdim monti sayesinde vee hiç düzenli olmayan reglilerim monti ile düzelmiştii
amaa zorlayan tarafları var tabi özellikle evdeysen sıkıntı degilde çalışıyor yadaa miafirlikteysenn zor oluyorr

aben abla bi çözüm suna sanaa belkii evden götürmen zor mu olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…