selamlar
yoğunum yine fazla kalamayacağım
menüm
Kahvaltı:2 yumurtadan menemen
Öğle:4 kuru kayısı,1 bardak süt
Akşam:Balık,salata,ayran
Spor:50 dk yürüyüş
aeben abla hayırlısı olsun hakkında ablam dualarım seninle
safiş kız sağol öyle mi diyorsun değişiyorlarmı sonradikkate alcam bunları tamam
kuruyemişe gelince çok faydalı ayrıca ben tuzlu yağlı almıyorum kabuğundan çıkarıp hazırlıyorum doğal yaniama yinede fazla besleyici kiloya sebep olabilir doğru diyon :44:
bu arada geçmiş olsun canım yedek kulübesinden çık da sahalara dön artık kıs gol atalım birlikte
hepinizi öptüm iyi geceler
günaydınlaaarrr vede hayırlı sabahlar efendim....
Ben sın sürat hızla hastalığa devam ediyorum ama şükür ki kendimi iyi hissediyorum
nasıl bir çelişki bu bende anlamadım.... Burnumu silmekten yara oldu onun acısı dışında birşeyim yok şükürler olsun....
önümüzdeki günlerde regl günlerim hafif şişkinlik hat safhada....
Sizlerde ne var ne yok hatun kişiler....
Zili zordur güzelim bir uzvunun yara alması.... Benim ayak parmaklarda batık olduğunda çok iyi anladım bunu.... Allah vermesin...
Nazlım bebeğim hoş geldin tazecik annecimmmm nasılsın birtanem oğluş nasıl keyifler yerindemi işe başladınmı gel anlat bakem
günaydın safişim sağol canım iyiyim çok şükür . Oğluş iyi maşallah teyzesi tam hız büyümeye devam ediyor kahkahalr atıyor . Işe başladım canım malesef 1 ay olduOğluştan ayrılmak zor oluyor sabahları ama alıcağım mecburen
canım benim çok zor bir durum bu.... Seni çok iyi anlıyorum bende her sabah cereni bırakıp arabaya bindiğim gibi ağlamaya başlar ve kendimi sürekli eleştirirdim, nasıl bir annesin sana ihtiyacı olan minicik bir bebeği bırakıyorsun diye.... Ama böyle diye diye geçti yıllar bak şimdi dört yaşında ve kendisi koşa koşa gidiyor okula.... Her şey onlar için... Ben kendim de çalışan bir annenin evladı olduğumdan aslında bu konuda biraz daha şanslı olduğumu düşünüyorum...
En azından annem mesela benim gözümde farklı bir yerde bu yüzden....
Hepsi geçiyor, kendine zaman ayırman gerekiyor zamanla alışırsın tatlım..... Rabbim can sağlığı versin en önemlisi bu....
nazcımmm
dereotu, incir süt güzel süt yapar cnm birde dut kurusu diyet yaparkende yiyebilirisin bunları
çalışan anne ıolmak konusuna gelincede , safinazında dediig gibi çalışan anne olunc açocugunun gözündede yeirn başka oluyor ve çocuklar daha öz güvenli oluyor
ama senin bıdık daha çok minik oldugu için zor olabilir ben o dönemlerede çalışmadım evde durup büyütmyi tercih ettim
çünnkü ikizlerdi annem veya kv bakamazdı kreşede versem minicklerken kıyamazdım onları oraya mahkum etmeye.
ver hasıl 4 yıl evd eooturudm çalışıyorum ianki hepimiz daha mutluyuz şuanda evet çok yorucu ve ben bile hala vicdan yapıyorum eziyetmi eidyorum çocuklara diye ama inanki degil geçiridigm zmanlar çok kıymetli oluyor ve çocuk belli bir süre sonra senin çalışmandan keyif alıyor....
kaç kilosun ki şimdi cnm dogum kilolları hızla gider üzülme.
masumcuğum denemediğim şey kalmadı süt için yazdıklarının hepsini denedim ama olmayınca olmuyor . önceden sağdığımda 75 cc gelen sütüm ( ki buda yetmiyordu oğluma ) şimdilerde 30 cc ye düştü . ilk zamanlar çok taktım kafama çok üzüldüm ama sonradan düsündüm demekki rızkı bu kadarmış . ama hiç pes etmedim hep emzirdim çok şükür halada emiyor ne kadar anne sütü alırsa o yanına kar kalacak oğlumun
ÇOK şükür safişim sağlığı sıhhati yerinde oluşumun o iyi olsunda ben çalışırım canım . zamanla alışıyor insan ilk zamanlar daha zordu ama yavaş yavaş alıştım canım artık .
masumcuğum denemediğim şey kalmadı süt için yazdıklarının hepsini denedim ama olmayınca olmuyor . önceden sağdığımda 75 cc gelen sütüm ( ki buda yetmiyordu oğluma ) şimdilerde 30 cc ye düştü . ilk zamanlar çok taktım kafama çok üzüldüm ama sonradan düsündüm demekki rızkı bu kadarmış . ama hiç pes etmedim hep emzirdim çok şükür halada emiyor ne kadar anne sütü alırsa o yanına kar kalacak oğlumunbu arada ayıptır söylemesi en son 79 kiloydum şuanda kaç kiloyum bilmiyorum
Evet canım aynen öyle.... İnsan nelere alışmıyor ki....
Bu arada kim bakıyor bebişe tatlım...
canım sen kendini üzdükçe sütün azalır aslında.... ben sadece 2 ay emzirebildim cereni resmen ayıptır söylemesi göğüslerimden süt fışkırıyordu... Fakat 2 ay sonra sütüm kesildi... neden ? Üzüntüden, ağlamaktan, stresten... Değdi mi peki... Asla....
Şimdiki aklım olsa hiç birşeye kafamı takmaz herşeye he der geçerdim.... Ne bileyim cahillik işte.... Üzüntüden sütüm kesilince daha 2 aylıkken bebeğim mamaya başlamıştı.... sağlık olsun diyorum bende yapabileceğim bir şey yok.... Allaha şükür mama ile büyüyen bebekte yaşıyor.... Rabbim başka sıkıntı vermesin, acılarını göstermesin....
İlk çocukta her türlü cehalet yaşanabiliyor maalesef.... E birde etrafta bilmişler çok olunca kafa kazan....
Ne demişler
İlk çocuk acemilik
ikinci çocuk kalfalık
üçüncü ise ustalıktır
bebeğe annem bakıyor canım şuanda . önceden kv. gelip bakıyordu bizde annem sürekli bakamadığı için anneannem rahatsızdı . ALLAH rahmet eylesin bayramdan önce kaybettik . annem sürekli oraya gittiği için bakamıyordu . şimdi bir sıkıntı olmazsa annem bakıcak canım.
bir ara resmen strese girdim süt yüzünden sonra dedim kendi kendime sen ne yapıyorsun elinden gelenin fazlasını yaptın olmuyorsa olmuyor kendini bu kadar yıpratmanın ne anlamı var en azından azda olsa emiyor oğlun bunada şükret dedim ve sonra kafamı rahatlattım ben mutlu oğlum mutlu yaşayıp gidiyoruz .AMA ikinci olursa kesinlikle kv. uzun süre istemiycem yanımda nerdeyse 30 günden fazla yanımda kaldı moralimi bozdu hatun .
canımmmmmm başınız sağolsun tatlım rabbim yerinde dinlendirsin inşallah.... Kalanlarada sabır versin....
evet canım ilk bebekte stres çok oluyor. Ben kayınvalideyi bırak kendi annemden bile rahatsız olduğumu bilirim....
İnsan kendi düzenine alışınca dışarıdan gelen her müdahaleye panter olabiliyor, hele hele lohusalıkta
Bende ikinci bebeğim olursa (Düşünüyorum bu arada) sanırım kendi tecrübelerimle kimseyi bulaştırmadan bu kez ilk aylarında gönlümce hareket ederim.... Uzaktan uzaktan bakmaları kafi
slm herkese
nazlı hoşgeldin cnm..güle güle büyüt evladını..Rabbine hayırlı kul,size hayırlı evlat olur inşallah kuzun..(hepinizinki tabisi,amiiinnn)
doğum kilolarınnda çalışmaya başlamışsın verirsin,dert edip dahada strese hiç girme...fakat şu bir gerçekki en güzel emzirme döneminde veriliyor kilo...benim doğumdan 1 hafta sonra kilom kalmamıştı ama kalsaydıda kesin giderdi diye düşünüyorum..hatta oğlum 1 aylıkken ben eksilere geçmiştim.sıcaklardan ve durmadan su tüketmekten olsa gerek..hiç iştahımda olmuyor benim yazın zaten...
annem falanda hiç onu ye ,bunu iç vs..demedi.biliyorlardı bu tür konuları çok fazla araştırdığımı ve onların diyeceklerini uygulamayacağımı
bir arkadaşımın kayınvalidesi tahin helvası ve bulgur pilavı yedirmekten kızı balona çevirdi 4 ayda
ben gebeliğimdede,emzirme dönemimdede aynen normal zamanlarda beslendiğim gibi beslendim ve sütüm gayet çoktu.oğlum 1 yaşındayken bile fışkırır tarzda süt geliyordu göğsümden..ve 2 yıl boyunca emdi eşek sıpam...
süt varsa var,yoksa yok..bana göre...ama yettiği kadar mutlaka ver..işyerinde de olsa lavaboya git sağ,geri gitmesin bari mevcut sütlerin...
sabahları ayrılmak mutlaka zordur.ben oğlum 2 yaşını geçmişti işe geri döndüğümde ama annelik gerçekten çok fena bişey.o zaman bile vicdan yapmıştım bayağı bi...
hatta ara sıra hala daha yapıyorumama herşey onların gelecekleri için...
bende çalışan anne çocuğuydum ve safinazında dediği gibi annem gözümde ilahlaştı ilerleyen zaman içinde...
çocuklarımız şimdi idrak edemeselerde ilerde mutlaka takdir edeceklerdir....
oğlumu almaya kaçıyorum...yazacaklarıma burda son verirken küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperimmm
ben burda yazıp çieyim derken çocuk kreşte kalacakkkkk
evet canım ben bir süre daha yedek kulübesinde olacağım kaptan beni dinlendiriyor....
sahalara bir döneceğim pir döneceğim yavru ceylan. Alex misali atacağım golleri....
çok az kaldı çoookkkk göreceksin , göreceğim , göreceğiz
Seviyom kıs seni ben.... içim kıpır kıpır oluyor senin yazıları okurkene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?