Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hayır bebikim her Ogün et yemek zorunda degilsin .salata sebze yoğurtta iyi bir ogundur.

Bebikim hoş geldin canım ya seni görmek ne güzel .
Bebisinide güle güle buyut .emzirirken kilo vermek daha kolaydır.emzirirken tabikide monti yapabilirsin.

teşekkür ederim bayramdan sonra hızlı bir giriş yapıcam inş. görüşmek üzere şimdiden herkesin bayramını kutluyorum bol eksili, kaçamaksız günler

Günaydın Arkadaşlar, herkeze şimdiden iyi bayramlar
Yarın bayram malum, diyette az da olsa kaçamak yapacagım gibi görünüyor. Bayramın 1. günü tüm aile abimlerde toplanacagız. Kahvaltıydı yapılan yemeklerden yemekti derken, o gün diyeti sürdürmek biraz zor olacak ama mümkün oldugunca bozmamaya ve daha çok hareket etmeye çalışacagım.
Bu günkü listem

sabah 11 de

1 yumurta peynir domates

akşam
patlıcan yemegi salata 1 dl ekmek

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 69.800 gr
bu hafta 68.800 gr.
Geçtiğimiz haftadan beri 1 kg. gitmiş Bayramı hasarsız atlattım çok şükür

herkesin geçiş bayramı kutlu olsun

bizde bu gün akşam üstü döndük..6 saatten fazla araba sürdüm dönüşte,eşim akşam babamla tavla oynamaktan çok az uyumuş.sabahta erken çıkınca uykum geldi demeye başladı yolda.mecburen gelene kadar ben kullandım. geldikten sonrada valiz boşalt,makineye at,çıkar,as vs..derken bu saat oldu yatamadım.uykumda kaçtı size bakayım dedim..ama çok gelen giden olmamış..

umarım bayramı hasarsız atlatmışsınızdır..ben bir tek dilim baklava yada tatlı yemedim.kendi yaptığımın bile tadına bakmadım..tatlı sevmediğim için..hiç çikolatada yemeden bayram geçti gitti..

yemeyince yemek istemiyor insan tatlı şeyleri,ama bir yiyincede sürekli yemek istiyor..ben genel olarak sevmiyorum tatlıyı ama canım isteseydi tadımlık yerdim..fakat istemedi,bende yemedm..

et yemeyen biri olarak etde yemedim..ama eşim önüne gelenii yedi sayılır börek,sarma,kurudolma,tatlı,tuzlu allah ne verdiyse yuttu hatta dün gece babamla tavla oynamak için otururken saat 2:30 civarı sucuk ekmek yapmış yemiş

10 gün yıllık izinde pazartesiden sonra..her gün için plan yapmış adam kendine..yeme planı.. evde şunları yaparız yeriz,sizi okul çıkışı alır şuraya götürürüm şunu yeriz diye kurmuş kendini adam..birde yediği kadar kilo almıyor tilt oluyorum

erkekler kilo konusunda ne kadar şanslı walla bayanlara göre...eşim bayramda bunca yemeye rağmen hiç kilo almamış,gıcık şey...

sizde ne var ne yok bakalım...?pazartesi günü günah çıkarma günü olacak gibi bi his var içimde nedense

günaydın vede hayırlı haftalar olsun

montig abla tebrik ederim çok güzel gidiyorsun bayramıda böyle atlattıkdan sonra kim tutar seni

zilim tatil güzel geçmiş yorucu olsada . yahu yaptıgın baklavanın tadınadamı bakmadın okdarmı sevmiyorsun tatlı

evet tatilde bitti .kurbanlarımızıda rabbım kabul etsin inşallah
bende ufakdan başlıyorum yoksa 100 kilo olucam mazallah

Günaydın aben, günaydın kızlar..hayırlı haftalar hepinize

Abencim teşekkür ederim:)

Bu günkü menüm
saat 11 de
3 kaşık müsli yogurt

akşam
1 yane ızgara tavuk budu, yogurtlu çiğden hazırlanmış kabak, havuç

gece
2 kırmızı erik

her günkü gibi bu günde 10.000 adım yürüyüş

Son düzenleme:
afiyet olsun ablam

Günaydınlar vede iyi haftalar kızlar
herkesin geçmiş bayramını kutlarım rabbim kurbanlarınızı kabul eylesin inşallah....

Bu bayram dokuz gün boyunca yatıp dinleneceğim diye hayaller kurarken tam tersi hayal kırıklığı yaşadım
gelen - giden (allah razı olsun) Hiç bitmedi.... Sanırsın bizim ev büyük evi halbuki en küçük biziz sülalede

önce 3 günlüğüne çorludan bir aile geldi yatılı misafir arefe gününden, onlarla ilgilenirken geberdim yemekti yataktı gezdirmekti bayramdı derken tam onlar gitti hadi dedik akraba ziyaretlerine çıkalım bir gün akrabalar sürdü gece yarısı döndük eve....

Ertesi günü de artık misafir gitti ziyaret bitti derken bu kez de istanbuldan bir aile geldi yine yatılı misafir sil baştan onlarla ilgilen kızla uğraş geberdim yaa..... Üstüne o kadar ayakta durmaktan bel fıtığım azdı bacağım çekiyor sürekli, kemik ağrım var resmen....

Ayyyy böyle ard arda yatılı misafir ne zormuş yaaaa.... Evde iş hiç bitmiyor....

5 makine sadece çarşaf yastık yorgan yıkadım, bulaşıkların haddi hesabı yok....

Keşke eşim kıbrısa gidelim dediğinde gidelim diyeydim en azından tatil olurdu

neyse herkes evine gitti iş başı yapıldı maraton başladı ne diyelim....

Diyet mi.... Gitti o gitti...

Kızlar şimdi başka bir foruma yazarken aklıma geldi. Burya da belirteyip, günah çıkarayım istedim
Cuma günü tartıldıktan ve bayram geçtikten sonra, normal öğünüme 2 avuç fındık ve minik bir ekler pasta ekledim. (Kuzenimin yaş günüydü) ertesi gün 500 gr aldığımı gördüm şok oldum 3 gündür anca 300 gr verebildim. Cumaya kadar durum ne olur bilmem. Amma hain bir bünyem var, hiç affetmiyor

slm iyi haftalar olsun herkese...
bolca kilo kayıplı geçer haftanız inşallah...

safinaz bayramı yoğun geçirmişsin,geçmiş olsun..dinlenemeden işe güce koyulmak çok yorucu oluyor..geçen yıllarda ben öyleydim.eski okuldayken çok geziyordu arkadaşlar birbirine gidip geliyorlardı..acaip yorucuydu..bu okuldakiler öyle değil...
ve eşimin çok uzak akrabaları bile yatıya gelip gidiyorlardı ...çok yoruluyordum ama artık eskisi gibi gelip gitmiyorlar neyseki

bende boş derste pazar ,işini hallettim.eşimede telde drektif vererek yoğurt mayalattım bakalım eve gidince göreceğiz nasıl olacak:)

akşamdan yemek yapamamıştım,eşimin elindende pek bişey gelmiyor yemek konusunda..gidince yapacağım artık.son bir dersim var

aebenim hiç bakmadım tatlıların tadına valla aplam..dönüşte kuru incir alıp koymuş babam onlardan yedim 2-3 tane o kadar..tatlıyı yemedikçe hiç aramıyorum ben.sadece regl öncesi biraz cnm istiyor o kadar aplam..
akşama da kendime brokoli haşlıycam yiycem.eşimle oğluma pizza ve fırında elma dilimi patates yapacağım..
banuş yine yok:44:

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...

bayramın 5 günü babannemlerde diğer 2 günü anneanemde geçti bir de dayıma kız istemeye gittik çok eğlenceliydi

Ek olarak kayınvalidemlen tanıştım efem evet kendisi çok sevimli ama bilmiyorum değişir mi sonradan

kaçamaklara gelince bayram geneli eti sevdiğim için yağsız kavurma yedim sadece önümden ne tatlılar ne börekler geldi geçti anlatamam ama ağzımı bile sürmedim tek kaçamağım bayramın 3. günü yediğim badem şekeri ve güllü lokumdur ha bir de anneanemin zorla ağzıma tıktığı bir dilim kendi yapımı cevizli baklava valla yemesem darılırdı biliyom bende madem kaçamak yapcam hepsini bir günde topliyim dedim sadece 3. günü yaptım bu kaçamakları 2 gündür de yeniden başladım kaçamaksız olarak bakalım cumaya tartı ne diycek

bir şey söylemek istiyorum o şekerli şeyleri yedikten sonra o kadar etkilendimki aylardır şekerli bir şey ymediğimden sanırım tüm vücudumu etkiledi şeker çok kötü birşey ya sürekli acıktım hep yedikten sonra monti amca sayesinde şekerin tehlikesinden kurtuluyoruz ve tabii kilolarımızdan da

montig valla tebrikler hiç kaçamak yapmamışın ne güzel de vermişin son kaçamağında olsun o kadar toparlarsın cumaya kadar senin yaşın büyük baya galiba aeben abla bile sana abla demiş bende abla diyim

safiş kıs ne kadar yoğunmuşsun öyle yol geçen hanı gibi şimdi dinlenemeden iş başı yaptın Allah kolaylık versn cnm

aeben abla daha iyi misin ablam

zilli maşallah eşin ve oğluna ayrı yemek sana ayrı senin iradene diyecek lafım yok

menümü yazıp kaçayım:

Sabah:1 greyfurt (sonunda çıkmış bayılırım)
kahvaltı:az sucuklu yumurta,peynir,zeytin
Öğle:Badem,süt
Akşam:Tavuk,kabaklı yoğurt salata

spor:50 dk yürüyüş

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Safisim yatılı misafir gercektende zor helede hiç hesapta yoksa:)

Abla okadar kaçamak olur ablam yakında iner merak etme

Zilim senin iradenin masallahi var zaten:)

Ayselim demek müstakbel kayınvalidenle tanıştın :) hadi hayırlısı olsun.
Okadar kacamakta olur . İradenizin birazindanda ben istiyorummm:)

İyi akşamlar

Abla okadar kaçamak olur ablam yakında iner merak etme

:

Günaydın kızlar...

Katherinacım tabiki abla diyebilirsin canım, yaşım 53Valla hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama toplulukta bazen kaçıyor ölçü işte..Ama cumartesiden beri helak oldum verecem diye

Abencim bende alınan kiloyu vermek çok zor oluyor gerçekten. cumartesi gününden beri yoğun bir çaba içindeydim aldıgım 500 gr.vermek
için. Ev işi yaptım bol bol, dans ettim, her gün 2 saat yürüdüm veeeeee bu sabah korka korka tartıya çıktım. Aldıgım 500 gramı vermişim çok sevindim...Bir daha öyle kaçamak yapmak mı töbeeee.

Bu günkü menüm.

saat 11 de
menemen

akşam
z.yaglı pırasa, cacık

gece
armut

100 dk. yürüyüş (10.000 adım)

Son düzenleme:

tebrikler abla

evet kaçamaklar zor gidiyor ..

ama bu sefer bünyeni iyi görüyorum inşallah böyle devam eder.
eski baskülünle hesaplasak 65 lerdesin sanırım dimi ? 1 bedenden fazla incelme omuştur sanırım ..

bende dün ölçü aldım . çok fena bu beş kilo 5 cm kalınlaşma yapmış bende, tevekkeli tüm kıyafetlerim dar gelmiyor .

dünki mönümüde yazayım çok uygun olmadı diyete ama yinee önceki günlere bakarak iyidir .

sabah .
peynir .omlet .domates
ceviz .

12 gibi yr elma .

tecvit kursuna gidiyorum . haftada 3 gün .çıkışım 3 oluyor .
ondan sonra et ızgara vede salata .

akşamda yogurt yemiştim içine 2 kuru kayısı ve az fındık katıp ..

ama gece çoçuklara köfte yapmıştım ondan yedin 2 tane .

akşam üstüde yarim saat yürüdüm . pilates yapmam gerekli başka yolu yok hem vucudumu hemde diyetimi düzene sokar . spor yepınca yememede mecburen düzen geliyor .toparlamalıyım bu halimden hiç memnun deyilim .

ayselim bir ara greyfurt hakında bir konu açmıştım . kilo vermeye yardımcı diye .. eger seviyorsan hergün ye derim tabi ilaç almıyorsan . he sen daktır adayısın bunu benden iyi bilirsin

iyiyim ayselim . tekrar baştan dr arayışlarına girdik hem biopsi yapan bir ün. hastanesinde çalışan ,hemde özelde bakan bir prf. bakıyor eşim.

ayselim senin bu öyle yemeklerinde hergün yedigin kuruyemiş miktarı nedir ????
sanki her öylen kuru yemiş yiyeli senin kilo durdu gibime geliyor :44: geriye dönük mönü kayıtlarına bir bak .evdeyken öyleyin normal yemek yerken sanki kilo verimin daha iyiydi:44: öylenleri her seferinde kuruyemiş yemesen . sabahki meyveni öyleye kaydırabilirsin yanında 1 paket sütle ,oda öyle yemegi yerine geçer sana

günaydın herkeseeee geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlarrr....
benimde çok ygun geçti dinlenmeden iş başı yan

zilim hiç keyfim olmadıgındn burlara hiç ugramıyorum cnm

günaydın herkeseeee geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlarrr....
benimde çok ygun geçti dinlenmeden iş başı yan

zilim hiç keyfim olmadıgındn burlara hiç ugramıyorum cnm

sabah seni içimden geçirdim banu ,kulakların çınladımı :).
keyfin kilodanmı kaçık banum ? yokda ek nedenlerdenmi ?

sabah seni içimden geçirdim banu ,kulakların çınladımı :).
keyfin kilodanmı kaçık banum ? yokda ek nedenlerdenmi ?

kilo aldım da ondna dgeil ablam ya işte bildigin baız sıkıntılar varya onlar var
birdeee iş beni çok yoruyor eve çok uzakkk sabah akşam 1 sat sürüyor arabayla
geç evd eoluyorum erkne çııyorum vs vs yenib i işte bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…