Bebikim hoş geldin canım ya seni görmek ne güzel .
Bebisinide güle güle buyut .emzirirken kilo vermek daha kolaydır.emzirirken tabikide monti yapabilirsin.
afiyet olsun ablamGünaydın aben, günaydın kızlar..hayırlı haftalar hepinize
Abencim teşekkür ederim:)
Bu günkü menüm
saat 11 de
3 kaşık müsli yogurt
akşam
1 yane ızgara tavuk budu, yogurtlu çiğden hazırlanmış kabak, havuç
gece
2 kırmızı erik
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...
montig valla tebrikler hiç kaçamak yapmamışın ne güzel de vermişin son kaçamağında olsun o kadar toparlarsın cumaya kadar senin yaşın büyük baya galiba aeben abla bile sana abla demiş bende abla diyim
İyi akşamlar
Abla okadar kaçamak olur ablam yakında iner merak etme
:
Günaydın kızlar...
Katherinacım tabiki abla diyebilirsin canım, yaşım 53Valla hiç kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama toplulukta bazen kaçıyor ölçü işte..Ama cumartesiden beri helak oldum verecem diye
Abencim bende alınan kiloyu vermek çok zor oluyor gerçekten. cumartesi gününden beri yoğun bir çaba içindeydim aldıgım 500 gr.vermek
için. Ev işi yaptım bol bol, dans ettim, her gün 2 saat yürüdüm veeeeee bu sabah korka korka tartıya çıktım. Aldıgım 500 gramı vermişim çok sevindim...Bir daha öyle kaçamak yapmak mı töbeeee.
Bu günkü menüm.
saat 11 de
menemen
akşam
z.yaglı pırasa, cacık
gece
armut
100 dk. yürüyüş (10.000 adım)
ayselim bir ara greyfurt hakında bir konu açmıştım . kilo vermeye yardımcı diye .. eger seviyorsan hergün ye derim tabi ilaç almıyorsan . he sen daktır adayısın bunu benden iyi bilirsinherkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...
bayramın 5 günü babannemlerde diğer 2 günü anneanemde geçti bir de dayıma kız istemeye gittik çok eğlenceliydi
Ek olarak kayınvalidemlen tanıştım efem evet kendisi çok sevimli ama bilmiyorum değişir mi sonradan
kaçamaklara gelince bayram geneli eti sevdiğim için yağsız kavurma yedim sadece önümden ne tatlılar ne börekler geldi geçti anlatamam ama ağzımı bile sürmedim tek kaçamağım bayramın 3. günü yediğim badem şekeri ve güllü lokumdur ha bir de anneanemin zorla ağzıma tıktığı bir dilim kendi yapımı cevizli baklava valla yemesem darılırdı biliyom bende madem kaçamak yapcam hepsini bir günde topliyim dedim sadece 3. günü yaptım bu kaçamakları 2 gündür de yeniden başladım kaçamaksız olarak bakalım cumaya tartı ne diycek
bir şey söylemek istiyorum o şekerli şeyleri yedikten sonra o kadar etkilendimki aylardır şekerli bir şey ymediğimden sanırım tüm vücudumu etkiledi şeker çok kötü birşey ya sürekli acıktım hep yedikten sonra monti amca sayesinde şekerin tehlikesinden kurtuluyoruz ve tabii kilolarımızdan da
montig valla tebrikler hiç kaçamak yapmamışın ne güzel de vermişin son kaçamağında olsun o kadar toparlarsın cumaya kadar senin yaşın büyük baya galiba aeben abla bile sana abla demiş bende abla diyim
safiş kıs ne kadar yoğunmuşsun öyle yol geçen hanı gibi şimdi dinlenemeden iş başı yaptın Allah kolaylık versn cnm
aeben abla daha iyi misin ablam
zilli maşallah eşin ve oğluna ayrı yemek sana ayrı senin iradene diyecek lafım yok
menümü yazıp kaçayım:
Sabah:1 greyfurt (sonunda çıkmış bayılırım)
kahvaltı:az sucuklu yumurta,peynir,zeytin
Öğle:Badem,süt
Akşam:Tavuk,kabaklı yoğurt salata
spor:50 dk yürüyüş
günaydın herkeseeee geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlarrr....
benimde çok ygun geçti dinlenmeden iş başı yan
zilim hiç keyfim olmadıgındn burlara hiç ugramıyorum cnm
sabah seni içimden geçirdim banu ,kulakların çınladımı :).
keyfin kilodanmı kaçık banum ? yokda ek nedenlerdenmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?