kilo aldım da ondna dgeil ablam ya işte bildigin baız sıkıntılar varya onlar var
birdeee iş beni çok yoruyor eve çok uzakkk sabah akşam 1 sat sürüyor arabayla
geç evd eoluyorum erkne çııyorum vs vs yenib i işte bulamıyorum
çalışmak zor banum.helede büyük şehirlerde bu trafikte .ama her şeyin bir zorlugu var işte .
her zamanki gibi hatunların mecbur kalmadıkça calışmasından yana deyilim en azından çoçukları büyüyene dek .:26:
tabi hayat şartları zorluyor insanlarımızı
tebrikler abla
evet kaçamaklar zor gidiyor ..
ama bu sefer bünyeni iyi görüyoruminşallah böyle devam eder.
eski baskülünle hesaplasak 65 lerdesin sanırım dimi ? 1 bedenden fazla incelme omuştur sanırım ..
bende dün ölçü aldım . çok fenabu beş kilo 5 cm kalınlaşma yapmış bende, tevekkeli tüm kıyafetlerim dar gelmiyor .
dünki mönümüde yazayım çok uygun olmadı diyete ama yinee önceki günlere bakarak iyidir .
sabah .
peynir .omlet .domates
ceviz .
12 gibi yr elma .
tecvit kursuna gidiyorum . haftada 3 gün .çıkışım 3 oluyor .
ondan sonra et ızgara vede salata .
akşamda yogurt yemiştim içine 2 kuru kayısı ve az fındık katıp ..
ama gece çoçuklara köfte yapmıştım ondan yedin 2 tane .
akşam üstüde yarim saat yürüdüm . pilates yapmam gerekli başka yolu yok hem vucudumu hemde diyetimi düzene sokar . spor yepınca yememede mecburen düzen geliyor .toparlamalıyım bu halimden hiç memnun deyilim .
Günaydınlar kızlarrrr
okuyorum okuyorum yazmaya sıra gelmiyor yaawwww
aeben ablam sen git doktoruna bir daha muayene ol ve tedavine karar verilsin bence Herşeyin başı sağlık
aman diyim evde üç bebe bir enişte bizde burda yapma sana ihtiyacımız var dikkat et kendine sağlığına lütfen....
Montig abla maşallah diyorum maşallah tebrikler harika gidiyor kilolar süpersin.....
Zili geçmiş olsun güzelim krem sür bol bol parmak uçlarına gerilmesin gerçi doktor vermiştir zaten mutlaka melhem falan....
Masum sana da Allah kolaylık versin güzelim. Sıkıntın nedir bilmiyorum ama sürekli bir negatif elektriğin var bariz belli zor günler geçiriyorsun.... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..... Tez zamanda ferahlığa kavuştursun....
Ayselim gülüm müstakbel kaynanayı görmüşsün aman diyim öyle ilk tanışmalara güler yüzlere kanıpta gevşeme.... Baştan mesafeli ol ki sana karşı nerede duracaklarını bilsinler yavşamasınlar
Kuru yemiş olayına gelince aeben ablama kesinlikle katılıyorum haftada bir gün yeseniz kuru yemişi daha iyi olur sanki bir avuç az değil çünkü. e birde kavrulduğunu ve tuzlu olduğunu düşünürsek ödem + yağ + kilotehlike çanları çalıyor....
Bana gelince hatun kişiler ben yine yeniden hasta oldum.... Soğuk algınlığı....
Burnum fecii yara oldu silmekten acııyyiiii oooyyyyyyy bitmedi gitti yani
diyetede ilk haftalardaki gibi adapte olamadım.... Ne olacak benim bu halim bilmem
günaydınlar mutlu sabahlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun, bayramda memlekette tatilden sonra evimize döndük nihayet
annemle babam da bizimle beraber geldi, hastanelerde koşturup duruyor onlar 2-3 gündür
az önce oğlumu doktora götürdüm bayramda kaptık şifayı, öksürük falan çoğaldı bugün. antibiyotik aldık geldik
bi yandan üstten 2 dişi çıkmaya çalışıyor onun mızırtısı var
diyet miyet kalmadı tatilde vallahiartık annemler gitsin kendimi toparlama zamanı yeniden
öptüm hepinizi kusura bakmayın uğrayamıyorum
günaydın ben geldim nasılsınız . yarın tartılıp montiye start veriyorum . artık kilo verme zamanı geldi kendimi böyle çok mutsuz hisediyorum yarım dünyayı geçtim tam dünya olma yolunda ilerliyorum
naz hoşgeldin cnm nasılsın , ogluşun nasıl ne kadarlık oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?