Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çalışmak zor banum.helede büyük şehirlerde bu trafikte .ama her şeyin bir zorlugu var işte .
her zamanki gibi hatunların mecbur kalmadıkça calışmasından yana deyilim en azından çoçukları büyüyene dek .:26:
tabi hayat şartları zorluyor insanlarımızı

Son düzenleme:

abla oran sites, tarafındna iş bulabilsem çok rahat edicem eve 15. filan
abla çocukla rbüyüyene kadar çalışmzsmabir dahada çalışamam
ihtiyaçtan degilde dah açok çalışmayı svedigm için çalışmak istiyorum
mesela yeni taşındıgım binada hiç evd eoturan yok 2 bayan var evd eoturan 4 tanede emekli teyze herkes çalışıyor..

Abencim senin saglıgın kilo vermenden de önemli canım. Varsın tek sıkıntın kilon olsun. yaşın genç, verirsin nasıl olsa kilolarını, azimlisin sen maşallah..

Evet haklısın, eski tartıma göre 65 kiloyum. Bu seferki diyette daha istikrarlı gittigim için daha rahatım. Bu diyet boyunca, yani 6 haftda 6 kilo verdim. Diyetten önce içine giremediğim, belini kapatamadıgım pantolonuma bayramda rahatlıkla girebildim çok şükür.

Son düzenleme:
slm millet

banum Rabbim tüm sıkıntısı olanlara yardım etsin (amiin) inşallah en kısa sürede çözümlenir ,herşey yoluna girer cnm..

montiig aplam ve abenim sizler neler yapıyorsunuz..?
aebenim herşeyin başı sağlık aplam,takılma hiç kiloya falan...

katherina kuruyemişçinin annesiyle de tanışılmış,hadi hayırlısı

benimde üç parmağım yandı bu gün bir öğrencimi kurtarayım derken.baş-orta ve yüzük parmağımın uçları yandı biraz.
hafif zihinsel engelli bir öğrencim evden çakmak alıp getirmiiş okula gizlice..tenefüste arkadaşlarına gösterirken yeleğini tutuşturmuş,bende nöbetçi olduğum için koridorda geziyordum.birden sınıftan çığlıklar gelince koştum yeleğii çıkartırken elimle yanan yeri kavramışım.yandı biraz parmaklarım.cumaya kadar rapor verdii dr.ama gitmem lazım okula.29 ekim için küçük bir gösteri hazırlıyoruz çocuklarla..nasıl piyano çalacağım bu parmaklarla bilmiyorum ama yapacağız bişekilde...

eşim çay ,oğlumda süt ister..kaçtımmmmm...

selamlar

bu saate anca girebildim başım kazan gibi misafir vardı da

montig abla maşallah yaşına kesin ablamsın

aeben abla herhangi bir ilaç kullanmıyorum babamda zaten doktor olduğu için ondan biliyorum bende zaten babam doktorken ne ilacı yaw dimi

öğle kuruyemiş olayı şöyle oluyo biz öğlenleyin yemeğe inmiyoruz çalışıyoruz çalışırken de atıştırıyoruz mecburen yoksa akşama haşatımız çıkıyo meyveyi de deneyebilirim aslında ... kuruyemiş miktarı bir avuç zaten doyuruyo bu arada öğünlerin arasında 4 saat var rahat sabah 7:30 gibi kahvaltım benim 12-1 de öğle arası akşam 6 da yiyorum dolayısıyla eğer öğle doyurucu atıştırmazsam akşama sağ çıkamayabilirim saatli mi yazsam acaba menüleri safiş öle yapıyodu dimi

ay abla doktor arıyomuşun keşkem benim alan olsada sana ben baksam inşallah seni sağlığına kavuşturacak bir doktor bulursun ablam Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inş

bu arada hepinize teşekkürler hayırlısı bakalım ciddi ciddi gidiyo ilişkimiz

menümü yazayım:
Sabah : 1 Greyfurt
Kahvaltı.08:00:3 dilim tb. ekmek,peynir zeytin,domates
Öğle 13:00:Yaprak döner,yoğurt,salata(dışarda yedik bugün)
Akşam 18:00ırasa,kabaklı yoğurtlu salata

Spor:1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

menümü yazayım

saat 11 de
3 kaşık müsli, yogurt

Göbek salata, havuçlu, peynirli, ayran

gece
yarım armut

günaydın

hepinize hayırlı günler olsun inşallah ..

zilim geçmiş olsun balım.:26:

...bugün dr gidicem . eşim başkent ün. bir dr ayarlamış ona görüneyim dahada olmazsa gazi ün. gidicem .

.. diyet deyil aslında benimkisi kızlar saglıklı beslensem zaten herşey çözülecek .. malum benim durumlarda zaten kan şekerine dikkat etmem lazım . o yüzden hep diyorum ya keşke yapabilsemde hep monti yapsam saglıklı beslenince zaten kiloda bir seviyeye iniyor.

safiş sen neler yapıyorsun toparlanamadınmı ...
laram sende ugramaz oldun elifte takyide neredesniz kızlar .

günaydın banum aşagıdasın ....

safiş sende begeni basıp gitmişsin anlaşıldı çok yogunsun .

bende kaçar . açık ögretim programı konusunda bilgisi olan varmı cancagızlarım . 2 yıllık ilahıyatı nasıl okur bu ablanız .

günaydınnn
zilim geçmiş olsun cnm ,
aben ablammm gazi üniv. bi çok konuda çok iyiymişş
benimd ekayrayı tekrardan götürmem laızm dr a..

bayrama girmeden önce tam düzen almıştım bayramda tekrardan bozuldu
şker ve kh aldıgım için belim yine kalınlaştı , smtlerim çıktı
dün yine düzene oturtmaya başladım
sabah kalktıgımda midem incmişti çok güzeldi
ben çok geç evd eoldugum için akşam yemekleirni kestim mecburen yogurt yada ayran içicem eve gidince.

öglende yemegimi getiriyorum evden bezelye ve yogurt getirdim bugün için
sabahta vd egüzle kahvaltımı yaptımm
ama spor şartttt

Günaydınlar kızlarrrr
okuyorum okuyorum yazmaya sıra gelmiyor yaawwww

aeben ablam sen git doktoruna bir daha muayene ol ve tedavine karar verilsin bence Herşeyin başı sağlık
aman diyim evde üç bebe bir enişte bizde burda yapma sana ihtiyacımız var dikkat et kendine sağlığına lütfen....

Montig abla maşallah diyorum maşallah tebrikler harika gidiyor kilolar süpersin.....

Zili geçmiş olsun güzelim krem sür bol bol parmak uçlarına gerilmesin gerçi doktor vermiştir zaten mutlaka melhem falan....

Masum sana da Allah kolaylık versin güzelim. Sıkıntın nedir bilmiyorum ama sürekli bir negatif elektriğin var bariz belli zor günler geçiriyorsun.... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..... Tez zamanda ferahlığa kavuştursun....

Ayselim gülüm müstakbel kaynanayı görmüşsün aman diyim öyle ilk tanışmalara güler yüzlere kanıpta gevşeme.... Baştan mesafeli ol ki sana karşı nerede duracaklarını bilsinler yavşamasınlar

Kuru yemiş olayına gelince aeben ablama kesinlikle katılıyorum haftada bir gün yeseniz kuru yemişi daha iyi olur sanki bir avuç az değil çünkü. e birde kavrulduğunu ve tuzlu olduğunu düşünürsek ödem + yağ + kilo tehlike çanları çalıyor....

Bana gelince hatun kişiler ben yine yeniden hasta oldum.... Soğuk algınlığı....
Burnum fecii yara oldu silmekten acııyyiiii oooyyyyyyy bitmedi gitti yani
diyetede ilk haftalardaki gibi adapte olamadım.... Ne olacak benim bu halim bilmem

negatif degilimdir aslında sana öyle gelmiş , ama sıkıntılarım varkende babane diyen rahat boşvermişlerden olamıyorum malesef

günaydınlar mutlu sabahlar

geçmiş bayramınız mübarek olsun, bayramda memlekette tatilden sonra evimize döndük nihayet

annemle babam da bizimle beraber geldi, hastanelerde koşturup duruyor onlar 2-3 gündür

az önce oğlumu doktora götürdüm bayramda kaptık şifayı, öksürük falan çoğaldı bugün. antibiyotik aldık geldik

bi yandan üstten 2 dişi çıkmaya çalışıyor onun mızırtısı var

diyet miyet kalmadı tatilde vallahi artık annemler gitsin kendimi toparlama zamanı yeniden

öptüm hepinizi kusura bakmayın uğrayamıyorum

hoş geldin güzelim....
geçmiş olsun bu arada.... Bizim kızda iyileşemedi antibiyotik tedavisi mecburen.... senin iş daha da zor hem hasta hem diş çıkarıyor hiç çekilmez huysuzluğu.... allah yardımcın olsun.....
Oğluşu iyileştir ilk önemli o, ardından aney babo memlekete gidince gelir yazarsın yine....
Dikkat et kendine....

selamlar

yoğunum yine fazla kalamayacağım

menüm

Kahvaltı:2 yumurtadan menemen
Öğle:4 kuru kayısı,1 bardak süt
Akşam:Balık,salata,ayran

Spor:50 dk yürüyüş

aeben abla hayırlısı olsun hakkında ablam dualarım seninle

safiş kız sağol öyle mi diyorsun değişiyorlarmı sonra dikkate alcam bunları tamam

kuruyemişe gelince çok faydalı ayrıca ben tuzlu yağlı almıyorum kabuğundan çıkarıp hazırlıyorum doğal yani ama yinede fazla besleyici kiloya sebep olabilir doğru diyon :44:

bu arada geçmiş olsun canım yedek kulübesinden çık da sahalara dön artık kıs gol atalım birlikte

hepinizi öptüm iyi geceler

slm

bu ralar hiç kimse spor yapmaz oldu zannımca..bende dahilim bu guruba hafta 3 kere koşu bandına çıkabilirsem amenna diyorum..30-40 dk. yürüyüp indikten sonrada bir kaç bacak hareketi yapıp bırakıyorum.ama pilatesin yerini hiç bi şey tutmuyor wlla.

ah ebruuuu ahhh.kim dedi sana boşa kocayı diye...her sene bi bahane buluyorsun pilatesi bırakmak için..evelki yıl doğurdu diye bırakmııştı,bu yıl boşandı diye bıraktı..olan bize oluyor walla billa..:44:

kilo almadım ama sanki karnımın içi,midem falan taş gibi sert yada şiş gibi geliyor.içine göçük duurmuyor yani..düz duruyor..ama pilates yaparken içine göçük duruyordu ..ebruzede olduk yine...ama kendime bi çeki düzen vereceğim en kısa sürede..

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...insanın parmakları ne kadar önemliymş gerçekten.şu iki satırı yazana kadar diiğer elimin tüm parmaklarını kullanmak zorunda kaldım....:26:

Günaydın kızlar

Bu günkü menüm
saat 11 de
1 dl. tb ekmek, peynir zeytin, salatalık

akşam
hamsi buğulama, salata

gece
3 erik

1 saat yürüyüş

günaydın ben geldim nasılsınız . yarın tartılıp montiye start veriyorum . artık kilo verme zamanı geldi kendimi böyle çok mutsuz hisediyorum yarım dünyayı geçtim tam dünya olma yolunda ilerliyorum

günaydınnn
zilimmm sabah bend ekoşu bandına baktım iç geçiridm ama benim cidden zamanım yok
sabah 7:30da evden çıkıyorum akşam 7:30 da eve giriyorum çocuklar yemek , çamaşır bulaşıkd erken bi bakıyorum saat 12 -1 olmuş ama araya sıkıştırıp 3-4 gün kullanıcam artık

günaydın ben geldim nasılsınız . yarın tartılıp montiye start veriyorum . artık kilo verme zamanı geldi kendimi böyle çok mutsuz hisediyorum yarım dünyayı geçtim tam dünya olma yolunda ilerliyorum

naz hoşgeldin cnm nasılsın , ogluşun nasıl ne kadarlık oldu?

naz hoşgeldin cnm nasılsın , ogluşun nasıl ne kadarlık oldu?

hoşbuldum canım oğluş 4,5 aylık oldu canım çok şükür sağlığı yerinde anne sütü ve mama şeklinde beslenmesine devam ediyorum . Sütüm az olduğu için ne duyduysam yedim içtim sütüm artsın diye ve doğuma gittiğim kiloya geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…