Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın
Bu günkü menüm

saat 11 de

1 dilim peynir, zeytin domates, 1 dl. tb ekmek

akşam

yoğurtlu karnabahar, salata

gece
1 küçük elma

1 saat yürüyüş

Günaydın millet, hayırlı sabahlar enerjiniz be neşeniz bol olsunnn

hoşgeldin canım seni gözmek ne güzel .. ALLAH babacığına şifa versin canım . bende montiye başladım ama tam anlamıyla oturtamadım henüz önümüzdeki hafta yemek düzenimi tam oturtacağım İNŞALLAH

selamlar

dün yoğunluktan bakıp çıktım sadece bu ara vizeler yaklaştıkça nefes almaya vakit kalmıyor

aeben abla eşine ve sana geçmiş olsun ablam...

safiş seninde eşine geçmiş olsun canım eşin kilolumu çok kıs o zaman birlikte başlayın maratona siz ilk monti zamanında da yapmıştınız galiba birlikte dimi ben eski sayfalarda öyle görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :44:

zilli sağol canım iyileştim artık burnum akıyo arada sadece :2:

dünkü menümü yazamamıştım yazıp kaçıyorum kendinize cici bakın

dünkü menüm:
Sabah:2 dilim tb. ekmek,peynir zeytin
Öğle:Balık,salata
Akşam:Karnabahar yemeği,yoğurt

spor:50 dk yürüyüş

bugünkü menüm:

Sabah:1 elma
Kahvaltı:menemen,peynir,zeytin
Öğle:yer fıstığı, ayran
Akşam:Izgara et,yoğurt,salata

spor:1 saat yürüyüş

slm herkese...
çok yorucu bir gün geçirdim..sabah 7'den akaşm 7'ye kadar sandalye görmedi sırtım bacaklarım sızlıyor walla..

kendi okulum,oğlumun okuldan arkadaşının doğum günü kutlaması varmış bir eğlence merkezinde..ordan çık oraya yetiş,oğlumu eve eşimin yanına bıraktım bu sefer kendim diş randevusuna,alışveriş eve gel yemek salata,çamaşır topla..vs..vs... derken akam oldu ve acaip yorulmuşum oturunca anladım..
gözlerim kapanıyor yorgunluktan....

referans hoşgeldin,babana Allah şifalar versin..derman bekleyen herkese derman versin rabbim...

safinaz uyku apnesi kesinlikle kiloyla alakalı..eşimde 5 yıl evvel benim ısrarımla(uykum aşırı hafiftir,çok fazla olmasada horluyordu) uyku testleri vs..yaptırdı .apne değilmiş ama ses telleri birbirine aşırı yakınmış..o sebeplede gece yatınca ses telleri aynen yazın elektrik direklerindeki teller gibi esneyip birbirine dahada yaklaşıyormuş.oda ses çıkarmasına sebep oluyormuş..

tam hamileydim o sırada,zaten uyku muyku hakgetire..eşime ya o ameliyatı olacaksın yada akşama eve gelme bana uyku haram oldu dedim

eşim ses tellerim hasarda görebilir ve sessiz kalabilirim demesine rağmen:18:

oldu olmasına ama geçmedi,adamın başına tebelleş oldum bir kezde ışın aldı,oda yetmedi radyofrekans aldırttım..ne çekmiiş adam benden beeeh...

genede horladı tüm bunca acılı müdahaleye rağmen adamcağız kaç gün sessiz sedasız gezdi,konuşamadı,,dil damağı yaralar içinde kaldı ..walla yazarken neler çektirmişim dedim garibime yaw..psikolojimi bozacaksın deyince gitti ooldu zavallım.halbuki o kadarda yüksek sesle horlamıyordu..

AMAAAAAAA...bunca şeye rğmen geçmedi...en son eşim 8 kg verdi.88 kg'dan 80'e düştü ve ne horultu kaldı ne gürültü...eşin kilo vermeye çalışsın.kesinlikle geçecek bak gör...benim eşim 88 kiloykende zayıftı boyu 190 cm.ama horluyordu.şimdi horultu falan yok çok şükür..

saat 9 ama uyku acaip bastı evde çok sıcak..ben yatar

Günaydınlar efendimmmm
puslu ve kasvetli bir Sakarya sabahından herkese kocaman merhabaaaaaaa

ayselim hoş geldin canım sanada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine.... tam hastalık havası valla aman diyim....

Evet canım bir önceki dönemde tek başıma başlamıştım ben montiye benim kilo verdiğimi gören eşim dayanamayarak bana eşlik etmişti ve ikimizde toplamda aynı kiloyu vererek bırakmıştık... Şimdi de yapmak lazım birbirimizi gaza getiriyoruz

valla ne çekmiş senin kocan be zili

evet güzelim olay tamamen kilo ile ilgili.... evlendiğim ilk dönemde adamın kilosu normaldi.... sonralarda aldığı kilolar maalesef gece uykuda horlamaya ardından da uyku apnesine döndü....
biz zaten 2 senedir ayrı yatıyoruz... yanında uyumak mümkün değil... ben uykuya dalamıyorum o uyurken yada ondan önce uyuduysam eğer mutlaka o dalınca ben uyanıyorum.... dolayısı ile her ikimizde uykumuzu alamadan kalkıyor ve gergin oluyoruz... kızımda zaten babasının hormalasından çok korkuyor bu yüzden ayrı yatıyoruz.... Fakat dediğim gibi cihaz baya işe yaradı horlama çok azaldı fark ediyorum, kilolarıda verdi mi sonra inşallah eskisi gibi olacak....

Günaydın

Bu günkü menüm
saat 11 de

yumurta peynir zeytin domates

akşam
kereviz, salata ayran

gece

3 erik

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
günaydınnnnn kızlar
refcim hoş geldin cnm , babana geçmiş olsun ,

aben ablam sanada çok geçmiş olsun ,

zilimmm ne yaptın zsne yahu okurkennn ben yoruldumm nerler çektirmişsin eşinee
demekki neymiş kilo herşeye engelmiş..

günaydın ilk kilo bildirimi benden gelsin

başlangıç kilosu :81
ilk hafta : 79,9
giden 1,1 kg

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar

Kilo bildirimi yapayım

geçen hafta 68.200 gr
bu hafta 67.400 gr

800 gram vermişim geçen haftadan beri Son iki haftadır kilo vermemde yavaşlama başladı. topikte 1 saat yürüyüş yazdıgım halde her gün en az 2 saat yürüyüşle ve yediklerime azami dikkat etmeme ragmen :44: Belkide yürüyüş olarak 1 saatten başlayıp, 2 saate çıkmam gerekiyordu. Abencim ne yapmalıyım sence, bir fikrin varmı...

Bu günkü listem

saat 11 de
1 yumurta biraz beyaz peynir domates

akşam

Tavuk ızgara, salata

gece

1 salatalık

Son düzenleme:
Selamlar efendim.

Herkez iyidir umarım,
Bende şükür iyiyim .2bir Dr daha gittim tekrar bir sürü tahlil verdim.%99 biopsisi olucam tahlil sınıflarını ve biopsisi gunünü Pazartesi alicam. Regl olucam unun için biopsiyi erteledik biraz.
Eşimde koloniskopi oldu.şükür kalın bağırsakları temiz çıktı.sadece ince bagirsakgirisinde ülser varmış onunda patloji sonucunu bekliyoruz.durumlar böyle :)
A bu arada bugün benim dogum gunüm .38:)ne ara olduk bu yasta:)

Elif'im ve ablam tebrik ederim.

Abla boş yere telaş ediyorsun kilon durmadı bile Niye azaldı diye şikayet ediyorsun:)
Bence gayet süper gidiyorsun maşallah ,böyle devam et. Sikayetlendiginde donve 2ay önlemi kilona ve her hafta verdigin kilona bak:)

Zilim hakikat ne çektirmissin esine.:)
Safisim senin eşde tam sopalik inann yahu.canına kastimi var yahu ne yap yap ikna et kilo vermeye.

Kilo demisken reglinde etkisiyle 7 li rakamlardayim ve artık ne giysem dar geliyor .biopsiyi atlatayimda ,inşallah kortzon vermezlar o zaman vay halime .diyetisyene gitmeyi dusunuyorumdiyetisyene gitme sebebimde sadece kendimi hizaya sokmak yoksa diyetisyenden baska beklentim pek yok
Bakalım mevlam neyler neylerde güzel eyler

aeben ablacığım çok geçmiş olsun . senin sağlığın iyi olsunda ablacığım verirsin kiloları

Abencim sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaş günlerine, sağlıkla, huzurla, mutlulukla erişmeni dilerim. iyi ki doğdun..

Eşinin inşallah diger sonucu da temiz çıkar, gözünüz aydın.. İnşallah sen de tez zamanda temiz haberler alırsın abencim. Acil şifalar dilerim..

Son düzenleme:
Sagolun arkadaslar. Kilo haricinde hiçbirinde negatif değilim. Çünkü sadece kilo benim hatam ona takiyorum.
.....Hastalıklar Rabb'inden , ölümün ayaksesleridir. Ve bize gercek dunyayı hatırlatırlar ki olması gerekende bu.:)

selam herkese

dün giremedim biraz moralim bozuktu kiloda veremedim zaten 74 te kaldım ne alıyorum ne veriyorum

dün o yüzden düzensiz yedim ama bugün yeniden başladım kuruyemiş yememeye karar verdim bu hafta bide böle deniycem bakalım verebilecekmiyim

aeben ablam geçmiş olsun, kiloyu verirsin yine sen iyi ol da ablam geçmiş doğum günü kutlu olsun ablacım :)

safiş inş yine verirsiniz canım hem destek olun birbirinize

montig abla ne güzel veriyorsun işte bak ben 1 aydır aynı kilodayım veremiyorum

menümü yazim:
geç kalktım bugün o yüzden 2 öğün
Sabah:2 dilim tb. ekmek,zeytin,salata
Akşam:Tavuk,salata,yoğurt

Son düzenleme:
herkese iyi hafta sonları...

aebenim iyiki doğmuşsun,iyiki varsın aplam..yeni yaşın kutlu olsun..ailen ve sevdiklerinle güzel-sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

(pasta ve mumları olan bir smiley vardı diye hatırlıyordum ama bulamadım:44:

sağlık problemleri içinde çoook geçmiş olsun aplam,rabbim sağlık versin herkese...

hafta sonu ne sıkıcı yaw,helede evde olunca..havada isli pusluydu hiç çıkmak istemedik( kös kös oturduk tüm gün..kış ayını da hiiiç sevmiyorum tayt ve çizme giymenin ,biirde çeşit çeşit şal takmanın dışında:))

Günaydın mutlu pazarlar

Katherina teşekkür ederim..Bende aslında kilomun durma noktasına gelmesinden korkuyorum, telaşım ondan..
Bu günkü menüm

saat 11 de

yumurta, b.peynir, domates

akşam
hamsi bugulama, salata

gece
1 küçük elma

1 saat yürüyüş

selamlar

montig abla inş durmaz kilon maşallah diyelim de nazar değmesin

bana gelirsek kuruyemişi çıkarttım artık cuma günleri yiyeceğim canım çok isterse

bir de acayip gelecek ama meyve artık hiç canım istemiyor eskiden bir oturuşta en az 3 porsiyon meyve yerdim ben çok şaşırdım açıkçası belki glisemik indeksle alakalıdır :44:

menüm:
geçkalktım bugün de...

Sabah:2 yumurta,peynir,zeytin,salatalık
Akşam:Kavurma(yağsız),salata,yoğurt

Günaydın kızlar iyi haftalar

Katherina kuruyemişi keseseniz mutlaka kilo verirsiniz diye düşünüyorum. Diyetisyen Banu Kazanç ın kiloyu korumada ne kadar kuru yemiş yenmesi gerektiğini öneren bir yazısını aşağı kopyalıyorum. Biz diyet yaptıgımız için 100 gr. dan daha az yememiz gerekiyor. Gerçi biz kalori hesabı yapmıyoruz ama yine de 100 gr. kuru yemiş 600- 650 kalori.

100 GRAM KURUYEMİŞ (Banu Kazanç)
* Kuruyemişleri haftada iki defa 50 gram olacak şekilde tüketebilirsiniz. Yani haftada 100 gram kuruyemiş yerseniz, kilo almazsınız. Yalnız bu 100 gram kuruyemişi hafta içine bölmek şartıyla yiyebilirsiniz. Bir oturuşta 100 gram kuruyemiş yemeyin, kilo alırsınız!

Bu günkü menüm

saat 11 de

1 dilim tb ekmek, peynir, domates, salatalık

akşam

Biftek ızgara, salata, ayran

gece

1 küçük elma

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…