Günaydın millet, hayırlı sabahlar enerjiniz be neşeniz bol olsunnn
selamlar
dün yoğunluktan bakıp çıktım sadece bu ara vizeler yaklaştıkça nefes almaya vakit kalmıyor
aeben abla eşine ve sana geçmiş olsun ablam...
safiş seninde eşine geçmiş olsun canım eşin kilolumu çok kıs o zaman birlikte başlayın maratonasiz ilk monti zamanında da yapmıştınız galiba birlikte dimi ben eski sayfalarda öyle görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :44:
zilli sağol canım iyileştim artık burnum akıyo arada sadece :2:
dünkü menümü yazamamıştım yazıp kaçıyorum kendinize cici bakın
dünkü menüm:
Sabah:2 dilim tb. ekmek,peynir zeytin
Öğle:Balık,salata
Akşam:Karnabahar yemeği,yoğurt
spor:50 dk yürüyüş
bugünkü menüm:
Sabah:1 elma
Kahvaltı:menemen,peynir,zeytin
Öğle:yer fıstığı, ayran
Akşam:Izgara et,yoğurt,salata
spor:1 saat yürüyüş
slm herkese...
çok yorucu bir gün geçirdim..sabah 7'den akaşm 7'ye kadar sandalye görmedi sırtımbacaklarım sızlıyor walla..
kendi okulum,oğlumun okuldan arkadaşının doğum günü kutlaması varmış bir eğlence merkezinde..ordan çık oraya yetiş,oğlumu eve eşimin yanına bıraktım bu sefer kendim diş randevusuna,alışveriş eve gel yemek salata,çamaşır topla..vs..vs... derken akam oldu ve acaip yorulmuşum oturunca anladım..
gözlerim kapanıyor yorgunluktan....
referans hoşgeldin,babana Allah şifalar versin..derman bekleyen herkese derman versin rabbim...
safinaz uyku apnesi kesinlikle kiloyla alakalı..eşimde 5 yıl evvel benim ısrarımla(uykum aşırı hafiftir,çok fazla olmasada horluyordu) uyku testleri vs..yaptırdı .apne değilmiş ama ses telleri birbirine aşırı yakınmış..o sebeplede gece yatınca ses telleri aynen yazın elektrik direklerindeki teller gibi esneyip birbirine dahada yaklaşıyormuş.oda ses çıkarmasına sebep oluyormuş..
tam hamileydim o sırada,zaten uyku muyku hakgetire..eşime ya o ameliyatı olacaksın yada akşama eve gelme bana uyku haram oldu dedim
eşim ses tellerim hasarda görebilir ve sessiz kalabilirim demesine rağmen:18:
oldu olmasına ama geçmedi,adamın başına tebelleş oldum bir kezde ışın aldı,oda yetmedi radyofrekans aldırttım..ne çekmiiş adam benden beeeh...
genede horladı tüm bunca acılı müdahaleye rağmenadamcağız kaç gün sessiz sedasız gezdi,konuşamadı,,dil damağı yaralar içinde kaldı ..walla yazarken neler çektirmişim dedim garibime yaw..psikolojimi bozacaksın deyince gitti ooldu zavallım.halbuki o kadarda yüksek sesle horlamıyordu..
AMAAAAAAA...bunca şeye rğmen geçmedi...en son eşim 8 kg verdi.88 kg'dan 80'e düştü ve ne horultu kaldı ne gürültü...eşin kilo vermeye çalışsın.kesinlikle geçecek bak gör...benim eşim 88 kiloykende zayıftı boyu 190 cm.ama horluyordu.şimdi horultu falan yok çok şükür..
saat 9 ama uyku acaip bastı evde çok sıcak..ben yatar
Selamlar efendim.
Herkez iyidir umarım,
Bende şükür iyiyim .2bir Dr daha gittim tekrar bir sürü tahlil verdim.%99 biopsisi olucam tahlil sınıflarını ve biopsisi gunünü Pazartesi alicam. Regl olucam unun için biopsiyi erteledik biraz.
Eşimde koloniskopi oldu.şükür kalın bağırsakları temiz çıktı.sadece ince bagirsakgirisinde ülser varmış onunda patloji sonucunu bekliyoruz.durumlar böyle :)
A bu arada bugün benim dogum gunüm .38:)ne ara olduk bu yasta:)
Elif'im ve ablam tebrik ederim.
Abla boş yere telaş ediyorsun kilon durmadı bileNiye azaldı diye şikayet ediyorsun:)
Bence gayet süper gidiyorsun maşallah ,böyle devam et. Sikayetlendiginde donve 2ay önlemi kilona ve her hafta verdigin kilona bak:)
Zilim hakikat ne çektirmissin esine.:)
Safisim senin eşde tam sopalik inann yahu.canına kastimi var yahu ne yap yap ikna et kilo vermeye.
Kilo demisken reglinde etkisiyle 7 li rakamlardayim ve artık ne giysem dar geliyor .biopsiyi atlatayimda ,inşallah kortzon vermezlar o zaman vay halime.diyetisyene gitmeyi dusunuyorumdiyetisyene gitme sebebimde sadece kendimi hizaya sokmak yoksa diyetisyenden baska beklentim pek yok
Bakalım mevlam neyler neylerde güzel eyler
Selamlar efendim.
Herkez iyidir umarım,
Bende şükür iyiyim .2bir Dr daha gittim tekrar bir sürü tahlil verdim.%99 biopsisi olucam tahlil sınıflarını ve biopsisi gunünü Pazartesi alicam. Regl olucam unun için biopsiyi erteledik biraz.
Eşimde koloniskopi oldu.şükür kalın bağırsakları temiz çıktı.sadece ince bagirsakgirisinde ülser varmış onunda patloji sonucunu bekliyoruz.durumlar böyle :)
A bu arada bugün benim dogum gunüm .38:)ne ara olduk bu yasta:)
Elif'im ve ablam tebrik ederim.
Abla boş yere telaş ediyorsun kilon durmadı bileNiye azaldı diye şikayet ediyorsun:)
Bence gayet süper gidiyorsun maşallah ,böyle devam et. Sikayetlendiginde donve 2ay önlemi kilona ve her hafta verdigin kilona bak:)
Zilim hakikat ne çektirmissin esine.:)
Safisim senin eşde tam sopalik inann yahu.canına kastimi var yahu ne yap yap ikna et kilo vermeye.
Kilo demisken reglinde etkisiyle 7 li rakamlardayim ve artık ne giysem dar geliyor .biopsiyi atlatayimda ,inşallah kortzon vermezlar o zaman vay halime.diyetisyene gitmeyi dusunuyorumdiyetisyene gitme sebebimde sadece kendimi hizaya sokmak yoksa diyetisyenden baska beklentim pek yok
Bakalım mevlam neyler neylerde güzel eyler
selamlar
montig abla inş durmaz kilon maşallah diyelim de nazar değmesin
bana gelirsek kuruyemişi çıkarttım artık cuma günleri yiyeceğim canım çok isterse
bir de acayip gelecek ama meyve artık hiç canım istemiyor eskiden bir oturuşta en az 3 porsiyon meyve yerdim ben çok şaşırdım açıkçası belki glisemik indeksle alakalıdır :44:
menüm:
geçkalktım bugün de...
Sabah:2 yumurta,peynir,zeytin,salatalık
Akşam:Kavurma(yağsız),salata,yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?