Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim hamarat oldugun aşikar cnm ona ne hacet zatennn:))
nasılsın cnm iyimisinn valla okuyup çıkıyorum yazmaıyor niye yamıyorum bunu bile bilmiyorumm ahahahahaa

Canım çok haklsın, herşeyin başı sağlık. Son birkaç gündür yaşadıgım korkulardan sonra artık kafama takmam hiç bir şeyi

günaydınlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar

2 gün önce 76yı görünce şok olmuştum tartıda 2 gün dikkat ettim şükür 73,9u gördüm bugün

tazecik kilolar yerleşmeden çabuk çabuk gittiler

benim sizlerden bir ricam var 2-3 kişi hariç kimseyi tanımıyorum topiğe gelince de yazmıştım tekrar yazayım

29 yaşındayım, 14 aylık bir oğlum var son 2 aydır çalışmıyorum evhanımıyım

sizler de kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim

Günaydın kızlar...hayırlı cumalar..

Kilo bildirimi yapayım

geçen hafta 67.400
bu hafta 67.300

100 gr vermişim. ölçülerde de sadece basenden 1 cm eksilmiş..Dizim agrıdıgı için 2 saatlik yürümeleri 1 saate indirdim. belki bunun da etkisi vardır. Ne yapalım sağlık olsun artık...

Bu günkü menüm

saat 11 de

1 dl.ekmek peynir zetyin domates salatalık

akşam

hamsi bugulama salata

gece
yarım armut

1 saat yürüyüş

mrbb senin iimin elifti dimi? pastanede çalışıyordun hatırlıyorum seni
banu bende cnm 29 yaşındayım 6 yaşında ikitane ogluşum var
haziranda 64 kilo olup kasımda 70.6 olmanının vicdanını yaşıyorummm

Ben 50 yaşındayım. Bir Kanada şirketinden emekliyim. Evli değilim, çocugum yok. 2 tane kedim var. Çalışmıyorum..:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar efenim

aa bu kadar olur banum ,son satırın aynen ben yazdım sayın

Ben 50 yaşındayım. Bir Kanada şirketinden emekliyim. Evli değilim, çocugum yok. 2 tane kedim var. Çalışmıyorum..:Eki Görüntüle 853932

abla çok hoş görünüyorsun yahu

ablam geçmiş olsun . evet en önemlisi saglık .
kilo konusundada günlük dalgalanmalara takılma
yani o durumu bende yaşarım karşıdaki kırmamak için dinler görünmek fakat konu gıybete kacınca eger uyaramıyorsak bir an evvel sıvışmak lazım .

gelmeme konusuna gelince , haklısın zilim . farkındayım ben gelmeyince sizde kaytarıyorsunuz
aslında hergün giriyorum ama telden çok yazmak istemiyorum . pcbaşınada pek geçeçek vakit kalmıyor .. amaaaa bundan sonra daha sık gelicem çünkiiiii diyete başladım daha dogrusu saglıklı beslenmeye diyim . yoksa kilodan fazla sorunlarım var halsizlik hat safada . karnım çok feci oldu sabah çokşişlik ykken akşam tam 6 aylık gibi oluyor abartmıyorum kızlar 6 aylık hamile gibi duruyorum .ama bu yagdan çok şişlik ve karın kaslarındaki gevşeklikden .. şimdi pilates yapıcam . artık toparlanmaklazım ..
mümkün oldugunda mönülkerimide paylaşırım sizlerle ..

banuşum takımın hayırlı olsun canm . ama burayıda unutma vede kilo bildirimlerini bekliyoruz.

başlangıç kilom 70 .4 ne ara oldum b en bu kiloda . nisan ayında 64 düm yahu . birdahami ramazana yakın tatile gitmek yok arka arkaya geldi tatil, ramazan, bayram ,memleket derken . ipin ucu bir kaçtı bir kaçti .

saol ablammm inşş kalan kilocuklardaa takım yarışmaısyla gider 12 kilocuk vermek istiyorum
all bendende okadar abla ne ara 70 oldum ben yahu kafayı yiycemm
kendim ettim kendim buldum napimmm , kaderimse çekerimmm

bende 4 gündür dikkat ediyorum ablam akşam yemek yemiyorum ya bi kase salata yada yogurt veya sodlaı ayran
ofiste çok fazla çay içiyorum akşam ev eiçmeyincede eşim kızıyor yalbız gtmiyor bu çay diyeee ne alakası var anlamadımda,
bende limon sıkıyorum çayın içineee

yemegimi evden getirmeye çalışıyorum getiremezsem tavuk şiş filan söylüyorum sadece tavugunu yiyorum
yaptıklarım da sıkıntı yokta uymgulama sorunu var ablam:))

evet adım elif ve malesef son 5 yılımı pastanenin mis gibi poğaçalarını ,sıcack kurabiyelerini doya doya yiyerek geçirdim

ama o kadar gözüm doymuş ki eşim hala orda çalışmasına rağmen 2 aydır hiçbişey getirmesini söylemedim her akşam bişey istiyo musun diye sormasına rağmen

ah şu 6lı rakamları bir görsem bende

Ben 50 yaşındayım. Bir Kanada şirketinden emekliyim. Evli değilim, çocugum yok. 2 tane kedim var. Çalışmıyorum..:Eki Görüntüle 853932

çok hoş gözüküyosunuz maşallah

fıstık ablam sen azmettikten sonra tıkır tıkır verirsin kiloları bilmez miyiz sağlığınla ilgili problemler de inşallah çözülür tez zamanda. aslında zaten sağlıklı beslenme sağlıklı yaşamı da beraberinde getiriyor ama başarabilsek

evet yarışma fikri süper hadi başlayalım azıcık gaza gelelim

aeben ablam beni çok iyi tanır bilir bu konuda benim çok fazla gaza ihtiyacım var hevesimin kaçmaması için

hadi bakalım hayırlı olsun banum ...
elifim yarış derken banum takımlara girmiş ondan bahsediyor . eger öyle bir niyetin olursa dahda azimlemen için takımlara bakabilirsin balım ..
safişde iyi yarışır bak monticiler olarak .
sahi o nerelerde yahu . ayselim sen yogunmusun canı pek girmiyorsun bugünlerde???
nazlışım sen neler yapıyorsun .?

anladım ablacım ama bizde kendi aramızda yarış yapalım olmaz mı ? 2li gruplar şeklinde kilosu birbirine eş veya yakın olanlar olarak ?

ben iyiyim ablam çok şükür . diyete devam ama tam olarak monti yapamıyorum kendime bugün yemek termosu aldım evden yemek getiricem artık . sporada yazıldım bu arada haftanın 4 günü gidicem 2 gün step + yürüyüş / 2 günde plates + yürüyüş devam edicem oğluşumla uğraşıyorum onun yanı sıra . benim tam anlamıyla monti yapmam lazım artık beni bu konuda gaza getirirseniz çok sevinirim . artık kilolardan hareketlerim bile kısıtlandı hergün bir yanım ağrıyor . hemencik tıkanıyorum nefes nefese kalıyorum bişey yaparken

nazcım mrb cnm yemek termosu ney olakiii bende alayım ?

naz şimdi netten baktımda cnm ısıtmaya gerek kalmıyor sanırım dimi?

naz şimdi netten baktımda cnm ısıtmaya gerek kalmıyor sanırım dimi?

evet canım ısıtmaya gerek kalmıyor . bizim işyerinde güvenlikler kullanıyor . memnunlar şimdilik benimde evden yemek taşımam lazım tam monti yapmak istiyorum . işyerinde çıkan yemeklerin %90 nı bana uymuyor banu

anladım ablacım ama bizde kendi aramızda yarış yapalım olmaz mı ? 2li gruplar şeklinde kilosu birbirine eş veya yakın olanlar olarak ?

elifçiğim nasılsın istersen ikimiz yarışalım canım benimde motivasyona ihtiyacım var

Bence ikili takım oluşturmasak ta olur. sonuçta hepimizin amacı kilo verebilmek. Gruptaki herkes yarışmaya katılabilir. Cuma günler kimin daha çok kilo verdiğine bakarız en azından..Bu da motivasyonu sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…