slm hepinize
montig aplam herşeyin başı sağlık.insanın azıcık sağlığına bişey olduğunda kilo milo düşünecek hali kalmıyor aplam..verirsin sende bu azim varken..hiiiç dert etme....allah sağlık versin...
ben kaçtım stoptırnaklarım kurudu sprey sayesinde bu arada..15 dk'da ancak yazdım bunları çünki..arkadaşta içini döktü bi güzel rahatladı bende derse gidiyorum,stop. görüşürüz stop
günaydınlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar
2 gün önce 76yı görünce şok olmuştum tartıda2 gün dikkat ettim şükür 73,9u gördüm bugün
tazecik kilolar yerleşmeden çabuk çabuk gittiler
benim sizlerden bir ricam var 2-3 kişi hariç kimseyi tanımıyorum topiğe gelince de yazmıştım tekrar yazayım
29 yaşındayım, 14 aylık bir oğlum var son 2 aydır çalışmıyorum evhanımıyım
sizler de kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim
günaydınlar mutlu sabahlar hayırlı cumalar
2 gün önce 76yı görünce şok olmuştum tartıda2 gün dikkat ettim şükür 73,9u gördüm bugün
tazecik kilolar yerleşmeden çabuk çabuk gittiler
benim sizlerden bir ricam var 2-3 kişi hariç kimseyi tanımıyorum topiğe gelince de yazmıştım tekrar yazayım
29 yaşındayım, 14 aylık bir oğlum var son 2 aydır çalışmıyorum evhanımıyım
sizler de kendinizi tanıtırsanız çok sevinirim
aa bu kadar olur banum ,son satırın aynen ben yazdım sayınmrbb senin iimin elifti dimi? pastanede çalışıyordun hatırlıyorum seni
banu bende cnm 29 yaşındayım 6 yaşında ikitane ogluşum var
haziranda 64 kilo olup kasımda 70.6 olmanının vicdanını yaşıyorummm
Ben 50 yaşındayım. Bir Kanada şirketinden emekliyim. Evli değilim, çocugum yok. 2 tane kedim var. Çalışmıyorum..:Eki Görüntüle 853932
hayırlı cumalar efenim
aa bu kadar olur banum ,son satırın aynen ben yazdım sayın
abla çok hoş görünüyorsun yahu
ablam geçmiş olsun . evet en önemlisi saglık .Selam abencim, naslısın
300 gram gitmiş evet. 200 gr. hala duruyor. Geçen cuma 67.400 gr idi. Salı günü 67.300 e kadar inmiştim. ama şu an 67.500 gr. hadi diyelim yarın sabaha kadar 100 daha gitse. bu hafta hiç kilo vermemiş olacagım. Gece de genelde çok yemiyorum ama mutlaka 1 meyveye ihtiyaç duyuyorum. onu da kaldırırsam ruhum huzursuz oluyor..Zaten geçen salı gününden ber cildiyeydi, göz dr. derken sinir sistemim harab oldu. Vücüdumda sonradan çıkan bene benze lekeler epey korkuttu beni.neyse, Allahıma şükür önemli değilmiş. yaktılar gazla benleri. 4 ay tedavi için melhem ve ilaç kullanacam. Sol gözümdeki miyopta ilerlemiş, kör olacam sanıp ödüm patlamıştı. onu da atlattım şükür.Sonuçları dün aldım da rahatladım. kilo konusunda da ne yapalım hayırlısı olsun, Allah saglık versin, en önmlisi o...
yani o durumu bende yaşarım karşıdaki kırmamak için dinler görünmek fakat konu gıybete kacınca eger uyaramıyorsak bir an evvel sıvışmak lazım .slm hepinize
banum ceee deyip kaçmadaha çok yaz..bundan sonra kota koyalım..en az 10 cümle kurmadan çıkmak yok
walla ne güzel sohbep ederdik eskiden yahu...yalnız koyma buraları...aebenim bunu senin içinde diyorum aplam...sizsiz olmuyor buralar ..(biraz daha duygu sömürüsü yapmam lazım ama aklıma bişey gelmiyor walla,birde acaip sıkışık durumdayım şu an..tepemde bi arkadaş kayınvaldesini anlatıyor..dinliyormuş gibi yapmaya çalışıyorum..öğrt.odasında tek kaldım sıkıştırdı beni:)) biri girsede ona anlatsa yaw
bi yandan ojemi sürüyorum hazır kimse yokken,akşama oğlumun velii toplantısı var,oğlumu nereye bıraksam eşimde evde yok o saatte..şu an aklımda bunları düşünüp oje sürmeye çalışıyor ,arada burayada yazıyorum çaktırmadan..birde arkadaşı dinliyorum..ne hamarat kadınım yaw...
montig aplam herşeyin başı sağlık.insanın azıcık sağlığına bişey olduğunda kilo milo düşünecek hali kalmıyor aplam..verirsin sende bu azim varken..hiiiç dert etme....allah sağlık versin...
ben kaçtım stoptırnaklarım kurudu sprey sayesinde bu arada..15 dk'da ancak yazdım bunları çünki..arkadaşta içini döktü bi güzel rahatladı bende derse gidiyorum,stop. görüşürüz stop
ablam geçmiş olsun . evet en önemlisi saglık .
kilo konusundada günlük dalgalanmalara takılma
yani o durumu bende yaşarım karşıdaki kırmamak için dinler görünmek fakat konu gıybete kacınca eger uyaramıyorsak bir an evvel sıvışmak lazım .
gelmeme konusuna gelince , haklısın zilim . farkındayım ben gelmeyince sizde kaytarıyorsunuz
aslında hergün giriyorum ama telden çok yazmak istemiyorum . pcbaşınada pek geçeçek vakit kalmıyor .. amaaaa bundan sonra daha sık gelicem çünkiiiii diyete başladımdaha dogrusu saglıklı beslenmeye diyim . yoksa kilodan fazla sorunlarım var halsizlik hat safada . karnım çok feci oldu sabah çokşişlik ykken akşam tam 6 aylık gibi oluyor abartmıyorum kızlar 6 aylık hamile gibi duruyorum .ama bu yagdan çok şişlik ve karın kaslarındaki gevşeklikden .. şimdi pilates yapıcam . artık toparlanmaklazım ..
mümkün oldugunda mönülkerimide paylaşırım sizlerle ..
banuşum takımın hayırlı olsun canm . ama burayıda unutma vede kilo bildirimlerini bekliyoruz.
başlangıç kilom 70 .4ne ara oldum b en bu kiloda . nisan ayında 64 düm yahu . birdahami ramazana yakın tatile gitmek yok arka arkaya geldi tatil, ramazan, bayram ,memleket derken . ipin ucu bir kaçtı bir kaçti .
mrbb senin iimin elifti dimi? pastanede çalışıyordun hatırlıyorum seni
banu bende cnm 29 yaşındayım 6 yaşında ikitane ogluşum var
haziranda 64 kilo olup kasımda 70.6 olmanının vicdanını yaşıyorummm
Ben 50 yaşındayım. Bir Kanada şirketinden emekliyim. Evli değilim, çocugum yok. 2 tane kedim var. Çalışmıyorum..:Eki Görüntüle 853932
ablam geçmiş olsun . evet en önemlisi saglık .
kilo konusundada günlük dalgalanmalara takılma
yani o durumu bende yaşarım karşıdaki kırmamak için dinler görünmek fakat konu gıybete kacınca eger uyaramıyorsak bir an evvel sıvışmak lazım .
gelmeme konusuna gelince , haklısın zilim . farkındayım ben gelmeyince sizde kaytarıyorsunuz
aslında hergün giriyorum ama telden çok yazmak istemiyorum . pcbaşınada pek geçeçek vakit kalmıyor .. amaaaa bundan sonra daha sık gelicem çünkiiiii diyete başladımdaha dogrusu saglıklı beslenmeye diyim . yoksa kilodan fazla sorunlarım var halsizlik hat safada . karnım çok feci oldu sabah çokşişlik ykken akşam tam 6 aylık gibi oluyor abartmıyorum kızlar 6 aylık hamile gibi duruyorum .ama bu yagdan çok şişlik ve karın kaslarındaki gevşeklikden .. şimdi pilates yapıcam . artık toparlanmaklazım ..
mümkün oldugunda mönülkerimide paylaşırım sizlerle ..
banuşum takımın hayırlı olsun canm . ama burayıda unutma vede kilo bildirimlerini bekliyoruz.
başlangıç kilom 70 .4ne ara oldum b en bu kiloda . nisan ayında 64 düm yahu . birdahami ramazana yakın tatile gitmek yok arka arkaya geldi tatil, ramazan, bayram ,memleket derken . ipin ucu bir kaçtı bir kaçti .
saol ablammm inşş kalan kilocuklardaa takım yarışmaısyla gider 12 kilocuk vermek istiyorum
all bendende okadar abla ne ara 70 oldum ben yahu kafayı yiycemm
kendim ettim kendim buldum napimmm , kaderimse çekerimmm
bende 4 gündür dikkat ediyorum ablam akşam yemek yemiyorum ya bi kase salata yada yogurt veya sodlaı ayran
ofiste çok fazla çay içiyorum akşam ev eiçmeyincede eşim kızıyor yalbız gtmiyor bu çay diyeee ne alakası var anlamadımda,
bende limon sıkıyorum çayın içineee
yemegimi evden getirmeye çalışıyorum getiremezsem tavuk şiş filan söylüyorum sadece tavugunu yiyorum
yaptıklarım da sıkıntı yokta uymgulama sorunu var ablam:))
hadi bakalım hayırlı olsun banum ...
elifim yarış derken banum takımlara girmiş ondan bahsediyor . eger öyle bir niyetin olursa dahda azimlemen için takımlara bakabilirsin balım ..
safişde iyi yarışır bak monticiler olarak .
sahi o nerelerde yahu . ayselim sen yogunmusun canı pek girmiyorsun bugünlerde???
nazlışım sen neler yapıyorsun .?
hadi bakalım hayırlı olsun banum ...
elifim yarış derken banum takımlara girmiş ondan bahsediyor . eger öyle bir niyetin olursa dahda azimlemen için takımlara bakabilirsin balım ..
safişde iyi yarışır bak monticiler olarak .
sahi o nerelerde yahu . ayselim sen yogunmusun canı pek girmiyorsun bugünlerde???
nazlışım sen neler yapıyorsun .?
ben iyiyim ablam çok şükür . diyete devam ama tam olarak monti yapamıyorum kendime bugün yemek termosu aldım evden yemek getiricem artık . sporada yazıldım bu arada haftanın 4 günü gidicem 2 gün step + yürüyüş / 2 günde plates + yürüyüş devam edicem oğluşumla uğraşıyorum onun yanı sıra . benim tam anlamıyla monti yapmam lazım artık beni bu konuda gaza getirirseniz çok sevinirim . artık kilolardan hareketlerim bile kısıtlandı hergün bir yanım ağrıyor . hemencik tıkanıyorum nefes nefese kalıyorum bişey yaparken
naz şimdi netten baktımda cnm ısıtmaya gerek kalmıyor sanırım dimi?
anladım ablacım ama bizde kendi aramızda yarış yapalım olmaz mı ? 2li gruplar şeklinde kilosu birbirine eş veya yakın olanlar olarak ?
evet canım ısıtmaya gerek kalmıyor . bizim işyerinde güvenlikler kullanıyor . memnunlar şimdilik benimde evden yemek taşımam lazım tam monti yapmak istiyorum . işyerinde çıkan yemeklerin %90 nı bana uymuyor banu[/QUOTE
bend ealayım bari baktım nette satılıyor ama güvenemedim
netten mi aldın sen?
anladım ablacım ama bizde kendi aramızda yarış yapalım olmaz mı ? 2li gruplar şeklinde kilosu birbirine eş veya yakın olanlar olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?