eline saglık safişim .
gün boyu kilo bilsirimi olursa ben ekleyin safişim . geçen haftadanda vardı sen hafta sonu giremediginden pek göremiyorsun . ben eklerim bir ara .
eşini unuttuk bak tebrik ederiz onuda . ah kilo vermede erkeklerin bünyesi
4. hafta kaçamakmı yaptı
Günaydın , hayırlı cumalar
abla tebriklerbu gidişle ay sonuna hedefine varacaksın inşallah ..
.
Arkadaşlar öğleden sonra yoğun olacağım bu yüzden kilo bildirimi yapanları ekleyerek listeyi veriyorum
Benden sonra gelip kilo bildiren olursa rica ediyorum yazsınlar...
Ben hafta sonları girmiyorum pek nete ve gözümden kaçabiliyor ...
Montig
Başlangıç 74.000
15.11.2013 66.600
22.11.2013 65.300
29.11.2013 64.700
06.12.2013 64.000
13.12.2013 63.300
20.12.2013 62.500
27.12.2013 62.400
03.01.2014 62.000
10.01.2014 61.500
17.01.2014 59.900
Giden : 1.600 Gram… Tebrik etmek az kalır… Önünde saygı ile eğiliyorum ablam…
Çok teşekkür ederim kızlarDarısı başınıza inşallah Bu kiloya inebileceğimi hayal bile edemiyordum başlarda. Ama Azim, istikrar, kararlı olmak , sabretmek veeee gözünü hedeften ayırmamak..işte benim başarı hikayem.. Bu yolculukta yanımda olan sizlere tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız:)
slm herkse
hepiniz çook güzel kilolar vermişsiniz,tebrikler...brrraaawooo
montig aplam hedefine vardın sayılır,azmin zaferi..ne yaş,ne zaman,nede imkan tanımıyor görüldüğü üzre..
tüm arkadaşlara moral motivasyon olur senin başarı hikayen
ohh be yarın tatil..ama eşim sabah uçup,akşam geri dönecek.. ankaraya gidiyor seminere..oğlumla hava güzel olursa gezeriz azıcık..
Günaydınlar vede hayırlı cumalar efendim...
ablam çok geçmiş olsun sen yaptır şu biopsiyi artık olmayacak bu böyle baksana... Tam tanı konulsun ve tedavini ol ablam...
Rabbim sana ve şifa bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin.... Allahım dermansız dertler vermesin Ya Rabbim...
Valla ablacım yavaşta olsa kaçamaklarla dahi kilo verebiliyorsan meto harika diyorum maşallah maşallah....
Ben daha önce düdüklü tencere vakası yaşadığımdan (yılları öncesinde misafir olarak gittiğimiz bir evde patlamıştı)
Düdüklü tencerelere karşı bir fobim var... bu yüzden konserve bana kurtarıcı geliyor.... Zaten 3 ayda bir ancak bakliyat yaparım... Oda çok dert değil benim için...
İş konusuna gelince evet ben hafta sonları çalışmıyorum.... Neden... Anneyim diye... Ama inan bunu bana kara kaşıma kara gözüme hayranlıktan vermiyorlar canım... Bedelini ödüyorum ben....
Her kadın doğum izini denilen zamanı son gününe kadar kullanmıştır, süt izinlerinde saatlerini dakika dakika kullanmıştır... Ben doğumun 15. gününde ana kucağında kızım ile işe geldim... Ve benim doğum izinim sadece 15 gün sürdü... Anlatabilmişimdir umarım... Ayrıca ben her telefon edildiğinde şirkete gelmek mecburiyetindeyim... Yani her şeyin bir bedeli var ve ben bunu ödüyorum zaten....
Senin için de Rabbim hayırlısını versin...
Çalıştığım firma bu şehirde ilk onda yer alıyor hatta bu sektörde Türkiye sıralamasına girdiğimizde büyük firmalar arasındayız... dolayısı ile büyük başın da büyük dertleri var...
Neyse... Şikayet ediyor gibi oldu... Çok şükür seviyorum işimi... Rabbim aratmasın...
Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrrrrrr harikasınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?