İyi aksamlar .
Banu ne ettin ses ver .
Safisim sohbetden yarim kacmak olmuyor yavs :) sohbet sali , persembe olunca gunlerde diyete uygun olmuyor hafta sonuda dagitiyorum zaten :) saglik olsun bakalim boylede yavasda olsa kilo veriyorum sukur. bugun arkadaslar baya kilo vermissin dedi :)
Bugun dr gittim ya kizlar haberler iyi deyil . Gecen ay 0 layan pro kacagi bu ay tekrar yukselmis hemde baya . Biopsi yaptirmak artik sart oldu .
Hayirlisi bakalim belki bobreklerdeki sorun incelenirse perikardit sebebide belli olur ikisi birden tedevi olur bekli . Rabbim neylerse guzel eyler saglikda ondan hastalik :)
selam iyi akşamlarr
kuru fasulye bilgileri için tşk ederimmm... cancazguzlarım bende
akşam ıslattım sonra düdüklüde haşlayıp diprifize attım hatta biraznınıda salataya kattım bugün..
safişş
aslında hiç saglıklı degil konserveler haşlayıp dolaba atmakpek bir zaman almıyor tavsiye ederim
iş konusuna gelincede ankarada iyi bir firmaya gimrke için tanıdık olması şart helki bir firmadna emeklili olmak hayal gibi bir şey
sen bir şart sunamyorsun burada sana uymazsa kapıyı gösteriyorlar , mesela sen hafat sonu çalışmıyorsun ama burda olsa çalışmak zorundasın yani öyle bir özerklik tanımazlar annesin diye..
küçük şehir avantajlı oluyor sanırım..
ben diger yerd eyoldan muzdariptim mesela sabah akşam en kökötü 2 saaat yolda geçiyordu
burası evime 15 araba ile, hafta sonuda tatil çok büyükde bir firma degil
aben ablam bugün tekrar gititm şartları görüştüm , yarın başlıyorum cuma günü işemi başlanır heç diyceksin ama
valla agzımdan yarın başlayım çıktı hem işi bırakıcak ark ile bir iki gün çalışcaz
Günaydın, hayırlı cumalar...
Abencim geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 61.500
bu hafta 59.900
giden kilo. 1.600
ölçülerimde de geçen haftaya göre 1 ila 3 cm arasında incelme olmuş
günlerdir beni rahatsız eden şişlik normale döndü şükür....Tabi bu kadar kilo gitmesinin bir nedeni de son 1 haftadır kuzenle çarşı pazar ve tarihi yerleri ziyaret koşuşturmacası. rutin sporu da ekleyince normal yani...
menüm
saat 11
1 kaşarlı tost, ayran
ara
kendi yaptıgım meyveli, şekersiz muhallebi
akşam
2 köfte, peynirli, 2 adet cevizli havuçlu ıspanak salatası, ayran
gece
salatalık
1,5 saat yürüyüş
Günaydın , hayırlı cumalar
abla tebriklerbu gidişle ay sonuna hedefine varacaksın inşallah ..
blackım . hadi bakalım kolaygelsin inşallah beklediginden daha iyi sonuç alırsın .
kilo bildireyim
geçen hafta 68.5
bu hafta 67.7
dün 67 .3 düm lakim malum biraz fazla su gitmişti . dünde bol karbon sonrası 500gr artı normal yaniaslında her ikiside tam kilom deyil yarın belli olur tam kilom . bugün tam montiye tekrar dönüş .
Ablam günaydın hayırlı cumalar...
Valla biraz önceki mesajda da yazdım... Tam monti yapmadığın halde çok güzel gitmiş bravoooooooooooo
Tebrik tebrik tebrik
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar
geçen hafta : 80,6 kg
bu hafta : 79,00
giden : 1,6 kg
bugünkü menümüde yazayım .
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
et sote
salata
ayran
ara
1 adet elma
akşam
1 adet haşlanmış yumurta
salata
yoğurt
spor olarak 30 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat step aerobic
dün hariç monti yaptım safişim . normaldede yapıyordum ama 1 gün yapsam ertesi gün mutlaka buzuluyordu . bozmadan arada günler yapınca etkisini gösteriyor . lakin 2 hafta önce 67 5 oldugumu unutmamak lazım . ben genelde kilo veririmi bi önceki haftaya göre deyilde indigin en az rakama göre yaparım . anlıycan 2 hafta önceki halimdeyim .
ama haklısın montiyi tam yapsan demekki baya etki edecekdemekki bunye montiyi özlemiş
haftayada salıda parşembede sohbet bendesalı sanırım kaçamak yapmadan atlatabilirim .ama perşembe kaçamak günüm olcak . tabi o günenlere erişelim öncede . hafta sonu dikkatli olmam lazım . önümüzdeki hafta 66lı rakam görmek istiyorum .
diyete başlayalı 2 aya yaklaştım 4 kiloya yakın gitti . ayda 2 kilo dışardan bakınca az gelebilir lakin bol kaçamakla . öyle oluncada benim için tatminkar bir rakam .
spor yapmam lazım haftada 2.3. de olsa platese başlamalıyım .
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar
geçen hafta : 80,6 kg
bu hafta : 79,00
giden : 1,6 kg
Günaydın nazlım vede hayırlı cumalar balım... Oğluş nasıl oldu?
Ayrıca başarın içinde tebrik ederim canım benim... Bak gitmeye başladı fazlalıklar yılmak yok yola devam...
Afiyet olsun cicim...
vay vay vay nazlım demekki neymiş tam diyet yapmıyormuşsun önceki haftalar .. her gün menü yazınca nasılda gitti kilocuklar .
bu haftada söz istiyorum senden hergün menü yazılacak
tebrikler canım devamını dilerim dügüne çıtır olacaksın .
evet safişim sagolasın ,haklısın benim için tatminkar
sende durum ne ? mezura ölçüsü aldın dimi? reglin ne durumda .
safişyok dimi
sağol safişim oğluş biraz daha iyi çok şükür . eşim çarşamba ben işteyken doktora götürmüş ( baba yüreği dayanamamış) üst solunum yolu enfeksiyonu demiş doktor .ayrıca sağ kulağında iltihaplanma varmış canım .
bu sefer fena gaza geldim safiş düğüne kadar gitsinki kilolar görsün o koca karılar
valla senin adına gerçekten çok sevindim ablam....
bende durum pek iç açıcı değil ablam aslında canım sıkıldı diyebilirim de...
Bütün hafta sadece bir sabah kahvaltıda ekmek yedim, birde pazartesi malum detoksu yaptım. Akşam yemeklerim de hafif idi ama sorun nerede bilmiyorum... Pazartesi kilom ile aynıyım. Yani 68.200 maalesef...
mezura ölçüsü almadım ablacım, bir cm bile incelsem kıyafetten anlarım lakin kıyafetlerde aynı bir incelme söz konusu değil...
Regl bu gün bitti şükür normale döndü ve bildiğim kadarı ile bebek yok... Olmasın diye dua ettim çünkü son bir ayda biliyorsun çok fazla ilaç kullandım ve en kötüsü MR çekildim radyasyona maruz kaldım bundan sebep şuan olmasın diye çok dua ettim... Bildiğim kadarıylada yok...
Diyet menülerimi paylaştım bir yerlerde bir sıkıntı var ama çözemedim.... Sanırım bir kaç hafta sonrasında gidişata göre spora başlayacakken, bu planı öne almalıyım... En azından akşamları evde 1 saat çıkmalıyım o koşu bandına belki harekete geçirir beni.
Canım canım kıyamam yaaaaa valla hastanaler hınca hınç dolu nazlım bu kış felaket hastalık var kiminle konuşsam hasta allah korusun yavruları onlar hiç dayanamıyor... Kulak iltihabı için ne yaptınız canım antibiyotik tedavisi mi?
valla gaza gelmeliyiz zaten canım benim ben şuan ki halimden inan hiç memnun değilim, ne giysem yakıştırmıyorum kendime buda beni psikolojikman etkiliyor kötü hissediyorum mutsuz oluyorum...
Sizin düğün tarihi belli mi tatlım ?
ilaca devam ediyormusun safiş , sanırım gecen sefer oldugu gibi seni zorlıycak :26: diyetde hata yaptıgını sanmıyorum bu bunyenle alakalı .dedigin gibi belki spor tetikler . biraz sabır bakalim ,biliyorum can sıkıcı lakin elinden geleni yaptıktan sonra gerisi bünyene kakmış .valla senin adına gerçekten çok sevindim ablam....
bende durum pek iç açıcı değil ablam aslında canım sıkıldı diyebilirim de...
Bütün hafta sadece bir sabah kahvaltıda ekmek yedim, birde pazartesi malum detoksu yaptım. Akşam yemeklerim de hafif idi ama sorun nerede bilmiyorum... Pazartesi kilom ile aynıyım. Yani 68.200 maalesef...
mezura ölçüsü almadım ablacım, bir cm bile incelsem kıyafetten anlarım lakin kıyafetlerde aynı bir incelme söz konusu değil...
Regl bu gün bitti şükür normale döndü ve bildiğim kadarı ile bebek yok... Olmasın diye dua ettim çünkü son bir ayda biliyorsun çok fazla ilaç kullandım ve en kötüsü MR çekildim radyasyona maruz kaldım bundan sebep şuan olmasın diye çok dua ettim... Bildiğim kadarıylada yok...
Diyet menülerimi paylaştım bir yerlerde bir sıkıntı var ama çözemedim.... Sanırım bir kaç hafta sonrasında gidişata göre spora başlayacakken, bu planı öne almalıyım... En azından akşamları evde 1 saat çıkmalıyım o koşu bandına belki harekete geçirir beni.
Canım canım kıyamam yaaaaa valla hastanaler hınca hınç dolu nazlım bu kış felaket hastalık var kiminle konuşsam hasta allah korusun yavruları onlar hiç dayanamıyor... Kulak iltihabı için ne yaptınız canım antibiyotik tedavisi mi?
valla gaza gelmeliyiz zaten canım benim ben şuan ki halimden inan hiç memnun değilim, ne giysem yakıştırmıyorum kendime buda beni psikolojikman etkiliyor kötü hissediyorum mutsuz oluyorum...
Sizin düğün tarihi belli mi tatlım ?
evet safiş herkes hasta malesef . bizim haziran anneleri grubundaki bebeklerin çoğunluğu hasta nerdeyse ALLAH yavrularımızı korusun dermansız dert vermesin İNŞALLAH kulak iltihabı içinde antibiyortik kullanıyoruz . pazar kontrole gidiceğiz tekrar
bizim 2 düğün var safiş 27 nisan kız kardeşimin / 17 ağustosta erkek kardeşimin . hele ben şuanki halimden utanıyorum resmen giyecek bişey bulamıyorum bile
ilaca devam ediyormusun safiş , sanırım gecen sefer oldugu gibi seni zorlıycak :26: diyetde hata yaptıgını sanmıyorum bu bunyenle alakalı .dedigin gibi belki spor tetikler . biraz sabır bakalim ,biliyorum can sıkıcı lakin elinden geleni yaptıktan sonra gerisi bünyene kakmış .
safiş bu konuda hiç dr göründünmü ?guvatır vs kilo vermeyi engelleyici bir durum olmasın . geçen yaptıgındada aynı olmuştu seni baya zorlamıştı .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?