Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi pazarlar .

Disarisi bahar gunu gibi . Hava cok guzel lakin bu meysimde bu olmamali yahu. rabbim bir an once rahmetini indirsin insallah . Amin .

evet aben abla hava çok güzeldiii ama bu mevsimde şaşılcak bri durum bencede yagış olması lazımm:26::26::26:

bende karar verdim ve uygulayabildiigm kadarıyla tam monti yapıcam bimden peynirimi vs de alayım
bu hafta evrakları filan teslim alcamm , tam uygulayamasamda dikkat eidcme ve önümüzdeki hafta direk monti yapcamm

Gunaydin . Hayirli haftalar olsun insallah.

Abla allah kavustursun .

Banum bobreklerimde pro kacagi var 6 aydir . Cok yazdim sanirim senin gozunden kacmis . Gecen ay tatliller iyiydi lakin bu ay eski haline donmus . Normal tatliklerden bisi cikmiyor . Tipki perikarditteki gibi sebeb bulunmadi . O yuzden bobrekten parca alinacak onun sonucuna gore tedavi olucam insallah bi uzuntumde hormon ilaci kullanma ihtimali hamdolsu yinede rabbimden her seye haddetmek lazim .

Kiizlar her kesin calisma kosullari farkli olabilir bunu sorun etmeyin . Vede uzatmayin rica ederim .

Yarin misafirlerim var , sonraki gunde dr. Gidicem . Sonraki gun yine misafirim var . Bir kac gun yogunum anliycaginiz , biraz az gelirsem bilinki yogunluktan .
Hafta sonu minik bir iki kacamagim oldu , birazda reglden istah acikligindan. Bu haftada persembeye kadar monti yapmaya niyetliyim bakalim . Banu montin hayirli olsun canim . Aslinda monti yapmadigin gecen 2 yila bakarsak diyet anlaminda ikimizinda basarisi yok ! Disi sikip monti yapmak sart oldu .

Günaydınlar vede iyi haftalar efendim....

Dilerim çok güzel bol enerjili bir hafta olur

Biz hafta sonu kızı istedik nişanımızı yaptık yüzükleri taktık.... Şimdi sırada düğün var bakalım... Rabbim hayırlısını nasip etsin

Allah her iki tarafı da pişman etmesin...

Benim diyet normal seyrinde devam ediyor... Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür....

Sizleri sormalı hanımlar nasılsınız bakalım

Montig ablam kuzenler gitti mi nasıl gidiyor hayat?

Aeben ablam canım nedir sendeki son durum sağlık konusunda ? Dilerim bütün tahlillerin temiz çıkar canım benim...

Nazlım oğluş çok daha iyidir inşallah birtanem...

Zili senin koşuşturmalar aynen devam sanırım... Sömestr tatili için gün sayıyorsundur sanıyorum... Bol bol dinlenirsin...

Ayselim nerelerde çok merak ediyorum onu... Aklıma kötü şeyler geliyor Allah esirgesin...

merhaba bende bu dıyetı yapmak istiyorum.Aranıza katılabilirmiyim? Ne yapmam lazım aranıza katılmak için?

günaydınlar ve de hayırlı haftalar herkese .

safişim oğluş MAŞALLAH daha iyi dün kotrole gittik herşey yolunda çok şükür çarşambaya kadar ilaçları kullanıp bırakıcaz

dünkü menümü yazayım malum pazar olunca kahvaltı geç oldu ve 2 öğün oldu

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yumurtasız menemen

ara
1 adet elma

akşam
tavuk sote
yoğurt

bugünkü menümüde yazayım hemen

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
tavuk sote
salata
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
biraz fındık
1 küçük kutu süt

Nazlisin afiyet olsun hafta sonuda diyete tam uyulmus eferin sana .

Safis hayirli ugurlu olsun . Hem seninde eltiligin hayirli olsun :)

Kizlar telden yazinca bazi noktali harfler zorunlu cikiyor , yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin .

Safis aysel konusu hakkinda benim aklimada kotu seyler geliyor umarim oyle deyildir

Diyarr nerelerdesin kiloda bildirmedin !

Banu sende en son kilonu yaz canim sana yeni haftalik liste yazalim .

Yeni gelen arkadas hos geldiniz , canim aramizdasin bile :) sartimiz surtumuz yok canim . İstersen haftalik cuma gunleri kilomuzu bildiroyoruz . Ve monti yapmaya calisiyoruz . Uygulamak istersen elimizden geleni yapariz.
Montignac gl endeksine dayali saglikli bir besldnme duzgun yapilirsa hem saik kazaniliyor hemde kilolardan kurtuluyorsun . Sormak istedigin olursa herkez yardimci olur .

evet kesınlıkle uygulamak istiyorum.

Ben bu sabah ıle başlayacağım.
Bır bardak ıhlamur+2 dilim kepek ekmeği+1 kıbrıt kutusu peynir yedim.

Öğlen salata ve çorba yemeyı düşünüyorum.

Akşamda kısmetse hazır bardak çorbalardan+salata veya meyve yıyeceğim.

73 kıloyum 1.70 boyundayım hedefim 15 kılo vermek.

merhaba bende bu dıyetı yapmak istiyorum.Aranıza katılabilirmiyim? Ne yapmam lazım aranıza katılmak için?

Aramıza hoş geldiniz... Aeben ablamın da dediği gibi şartımız yok... Hergün gelip günlük menü paylaşımı yaparsanız eğer burada online olup gören herkes size yardımcı olur ve yönlendirir...
İlk sayfaları okursanız eğer diyet konusunda kafanızda az çok bir şeyler belirlenmiş olur...
Hayırlı olsun diyelim...

Çok şükür nazlım demek daha iyi maşallah kuzuya maşallah... Aman bebeler yavrular hasta olmasın yaa....
Menünde çok iyi tatlım afiyet bal şeker olsun
Hafta sonları benimde hep 2 öğünle geçiyor canım...

Sağol ablacım umarım öyle olur
Heee ya elti oluyom... Şimdi ben eski gelinim o yeni gelin... Ama ben yaş olarak küçüğüm o büyük.
Hangimiz büyük elti oluyor bu durumda Ben mi o m u ?

Evet ablam ya ayseli gerçekten merak ediyorum ananesi geliyor aklıma ama :18:

Tekrar hosgeldin hayata .
İlk sayfayi iyice okumani tavsiye ederim once . Menun pek montiye uygun deyil bugun lakin yarinda balaslasan olur .
İlk once kahvaltida kepek ekrmegi deyil tambugday ekmegi olmali , kepek ekmegi beyaz ekmege kepek katilmis ekmektir gl endeksi baya yuksektir. Montide gl endeksi dusuk gidalarla beslenmelisin !
Tb. Ekmeginin yaninda yiyecegin peynirin yagsiz olmali !

Oylen salata iyi lakin yanindaki corba ne icerikte ? İcinda un patates havuc gibi gl endeksi yuksek gidalar olmamali .

Aksama gelince hazir corbalar monti icin uygun deyil !
Ayrica meyvelerde yemekle birlikte tuketilmiyor ,

Et ymegi sebze yemegi vede yogurt bunlari menulerinde gormek lazim .

Ornek menulerin soyle olmali
Ana yemek ( sebze veya et , veya sebzeli et , yaninda slata ve yogurt .

Baklagilde yenir montide ama hergun deyil baklagilin icinede et katilmaz vede un patates tarzi gl yuksrk gidalar . Takildigin olursa sorabilirsin
Bugunki menun monti icin pek uygun deyil. Yarinda baslasan olur .
Tekrar hosgeldin .

o zaman bana bır süre uygulayabılecegım bır menü verebılırmısınız bende harfı harfıne uygulıyım bde soyle bır durum var ben reglıyım suanda çarşamba bıteck acaba o zamanmı uygulamalıyım.

çorbam sebze ezme çorbasıymış şirket yemeği listesinde boyle yazıyor.

Son düzenleme:
günaydın aben ablaa ben tartılmadımmm bu hafta çok şişimm reglimde geçti baya bi yedimm
amaa biraz şişliklerim insinn tartılcamm birde ben hafta sonları tartılıyoruam artık pazar günleriii

Hayata aslinda oenek menuler ilksayfadada var burda hergun arkadaslarda yaziyor , yinede yazayim

Sabah
Tb ekmegi , yagsiz peynir , yesilik domates .

Yada yumurta , peynir , zeyrin yesilikik dom. Vs .

Oylen ana yemek . Sebze et turu , etli sebze yemegi , yaninda salata ve yogurt .

Aksamda oylen gibi ,
Fakat her ogun 1 ana yemek yeterli sebze mesela yaninda salata yogurt gibi yada tavuk yaninda salata yogurt gibi ,
İs yerinde oylen zor biraz lakin olmaz diye birsey yok burda bie cok arkadar calisiyor genelde ya evden getiriyorlar yada disardan soyluyorlar .
İs yerinde cikan yemeklerdende yenebilenler olur. Bunu menunuz once ciktiysa takip edebilirsin .

Banum anladim lakin artida olsan zatwn diyete basladigin kilo olcak verdigini inidiginide ordan anlarsin korkmayin tartilmaktan . Hafta sonu da tartilabilirsin hic sorun deyil . Unutmayin o hafta sisim cok arti cikarim doye inmeyi beklemeyin haftanin bir gunu hep ayni saatte tartilin , sisim insin diye beklmeyin !

cok tesekkur ederim evet menümüz önceden yayımlandı bu sekılde ayarlarım o zaman sabah yanlış olmuş haklsıın.

Öğlende sebze çorbası ıle + piliç haşlama+salata yıyecegım sanırım bu oldu.

Akşamda tavuk+salata yerım o zaman.

Oyleyin yiyecegin tavugun yanindaki sebze corbasinin icinda un havuc patates olamamali mutlaka ki kesin vardir tavuk yaninda salata ve ayran guzel bir oylen menusudur , corbayi cikar istersen . Cunki etin yaninda yukarda yazdiklarim asla yenmemeli !

yazdım yasaklar lıstesını alıp bakacağım eğer varsa kesınlıkle yemeyeceğim.

Kahvaltı : 08.30
Domates - Salata - beyaz peynir - şekersiz çay

Öğle : 13.30
Patlıcan musakka - Marul salatası ve yoğurt

Akşam 18.30 - 19.30
Et sote - Marul salatası ve ayran

Akşam yemeğini yaparken çok yorulmaz isem halim kalırsa şayet koşu bandına çıkmayı 45 dk. 1 saat yürümeyi planlıyorum inşallah.

moontiden aldıgımmm başarıyı hiç bir diyette yakalayamadım
yinee kaçamaksız mıntye başlıycamm ablaa gerçekten dedigin gbii biz ne zaman monti yi bıraktık ozman dagıldıkk

hayat hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…