İyi pazarlar .
Disarisi bahar gunu gibi . Hava cok guzel lakin bu meysimde bu olmamali yahu. rabbim bir an once rahmetini indirsin insallah . Amin .
Nazlisin afiyet olsun hafta sonuda diyete tam uyulmus eferin sana .
Safis hayirli ugurlu olsun . Hem seninde eltiligin hayirli olsun :)
Kizlar telden yazinca bazi noktali harfler zorunlu cikiyor , yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin .
Safis aysel konusu hakkinda benim aklimada kotu seyler geliyor umarim oyle deyildir
Diyarr nerelerdesin kiloda bildirmedin !
Banu sende en son kilonu yaz canim sana yeni haftalik liste yazalim .
Yeni gelen arkadas hos geldiniz , canim aramizdasin bile :) sartimiz surtumuz yok canim . İstersen haftalik cuma gunleri kilomuzu bildiroyoruz . Ve monti yapmaya calisiyoruz . Uygulamak istersen elimizden geleni yapariz.
Montignac gl endeksine dayali saglikli bir besldnme duzgun yapilirsa hem saik kazaniliyor hemde kilolardan kurtuluyorsun . Sormak istedigin olursa herkez yardimci olur .
merhaba bende bu dıyetı yapmak istiyorum.Aranıza katılabilirmiyim? Ne yapmam lazım aranıza katılmak için?
günaydınlar ve de hayırlı haftalar herkese .
safişim oğluş MAŞALLAH daha iyi dün kotrole gittik herşey yolunda çok şükür çarşambaya kadar ilaçları kullanıp bırakıcaz
dünkü menümü yazayım malum pazar olunca kahvaltı geç oldu ve 2 öğün oldu
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yumurtasız menemen
ara
1 adet elma
akşam
tavuk sote
yoğurt
Safis hayirli ugurlu olsun . Hem seninde eltiligin hayirli olsun :)
Kizlar telden yazinca bazi noktali harfler zorunlu cikiyor , yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin .
Safis aysel konusu hakkinda benim aklimada kotu seyler geliyor umarim oyle deyildir.
Tekrar hosgeldin hayata .evet kesınlıkle uygulamak istiyorum.
Ben bu sabah ıle başlayacağım.
Bır bardak ıhlamur+2 dilim kepek ekmeği+1 kıbrıt kutusu peynir yedim.
Öğlen salata ve çorba yemeyı düşünüyorum.
Akşamda kısmetse hazır bardak çorbalardan+salata veya meyve yıyeceğim.
73 kıloyum 1.70 boyundayım hedefim 15 kılo vermek.
Tekrar hosgeldin hayata .
İlk sayfayi iyice okumani tavsiye ederim once . Menun pek montiye uygun deyil bugun lakin yarinda balaslasan olur .
İlk once kahvaltida kepek ekrmegi deyil tambugday ekmegi olmali , kepek ekmegi beyaz ekmege kepek katilmis ekmektir gl endeksi baya yuksektir. Montide gl endeksi dusuk gidalarla beslenmelisin !
Tb. Ekmeginin yaninda yiyecegin peynirin yagsiz olmali !
Oylen salata iyi lakin yanindaki corba ne icerikte ? İcinda un patates havuc gibi gl endeksi yuksek gidalar olmamali .
Aksama gelince hazir corbalar monti icin uygun deyil !
Ayrica meyvelerde yemekle birlikte tuketilmiyor ,
Et ymegi sebze yemegi vede yogurt bunlari menulerinde gormek lazim .
Ornek menulerin soyle olmali
Ana yemek ( sebze veya et , veya sebzeli et , yaninda slata ve yogurt .
Baklagilde yenir montide ama hergun deyil baklagilin icinede et katilmaz vede un patates tarzi gl yuksrk gidalar . Takildigin olursa sorabilirsin
Bugunki menun monti icin pek uygun deyil. Yarinda baslasan olur .
Tekrar hosgeldin .
Hayata aslinda oenek menuler ilksayfadada var burda hergun arkadaslarda yaziyor , yinede yazayim
Sabah
Tb ekmegi , yagsiz peynir , yesilik domates .
Yada yumurta , peynir , zeyrin yesilikik dom. Vs .
Oylen ana yemek . Sebze et turu , etli sebze yemegi , yaninda salata ve yogurt .
Aksamda oylen gibi ,
Fakat her ogun 1 ana yemek yeterli sebze mesela yaninda salata yogurt gibi yada tavuk yaninda salata yogurt gibi ,
İs yerinde oylen zor biraz lakin olmaz diye birsey yok burda bie cok arkadar calisiyor genelde ya evden getiriyorlar yada disardan soyluyorlar .
İs yerinde cikan yemeklerdende yenebilenler olur. Bunu menunuz once ciktiysa takip edebilirsin .
Banum anladim lakin artida olsan zatwn diyete basladigin kilo olcak verdigini inidiginide ordan anlarsin korkmayin tartilmaktan . Hafta sonu da tartilabilirsin hic sorun deyil . Unutmayin o hafta sisim cok arti cikarim doye inmeyi beklemeyin haftanin bir gunu hep ayni saatte tartilin , sisim insin diye beklmeyin !
cok tesekkur ederim evet menümüz önceden yayımlandı bu sekılde ayarlarım o zaman sabah yanlış olmuş haklsıın.
Öğlende sebze çorbası ıle + piliç haşlama+salata yıyecegım sanırım bu oldu.
Akşamda tavuk+salata yerım o zaman.
Oyleyin yiyecegin tavugun yanindaki sebze corbasinin icinda un havuc patates olamamali mutlaka ki kesin vardirtavuk yaninda salata ve ayran guzel bir oylen menusudur , corbayi cikar istersen . Cunki etin yaninda yukarda yazdiklarim asla yenmemeli !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?