Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

katıl canım katıl
yemen içmen düzene girer..iştahın acaip disipline girer ve çıtını bile çıkaramaz inan..
mesela örnek bendelikafadulden

yasakmış mı hadi canım kaçıncı sayfada yazıyor ben sıfır yağsız olarak yapıyorum.(

iyi akşamlar canım

Canım sayfa 111. Hatta yazan aynen şu. Tostlar nasıl yapılırsa yapılsın kesinlikle yasaktır.

zilli bu konuyu açıklamıştı yaa
yağsız peynir tambuğday ekmeği domates koyarak yapıp yiyebilirsiniz demişti
o da bu konuda uzman biliyosunuz

Ama kitapta kesinlikle yasak diyor şekerim anlamadım ben.

Hoşgeldin cnm en doğru kararı verdin. Kaç kilosun kaç olmak istiyorsun.

iyi de benim kitapta da havuç çiğ serbest diyor
nasıl oluyor bu iş ya

Abla 107. sayfa da liste halinde vermiş. Çiğ yenen sebzeler arasında şunlar yasak demiş.

bugün yediklerimin listesi
Sabah
6 dal maydonoz, 1 domates, 1 kk peynir, 1 tam buğday ekmek, 4 zeytin

Öğlen
et döner, salata, ayran

Akşam
1 bardak yağsız süt, yarım elma, 1 kayısı, 12 erik
sengözlerimebaksanab

bende pat diye giris yaptim aaben bu diyeten bahsetmis bende merak etim bakiyorum hicte fena ya benzemiyo en azindan cok saglikli geldi bana

selam kızlar yürüdüm geldim ayaklarım koptu
bende menümü vereyim
sabah 2 sade yumurta sahanda
peynir
zeytin (yşl-syh)
domates salatalık

öğlen 2
1 tabak yeşilmercimek
bayaa bi salatalık
yoğurt
5
yarım yeşil elma

19
1 tabak kıymalı ayşekadın
bikaççatal börülce salatası
yoğurt

bugünde bunlardan ibaretti:))

iyi aksamlar hepinize valla anca acabildim kusura bakmayin,bazen bi kosusturmaca oluyo evin icinde ben bile anlamiyorum zamanin nasil gectigini
hafta sonu menumu yazayim
cumartesi
sabah 2 dilim tam bugday ekmek,marmelat,zeytin,capuccino
oglen mercimek yemegi,salata ,ayran
ara 1 elma
aksam 2 tavuk pirzola salata ayran
pazar

sabah 2 dilim tam bugday ekmek ,marmelat,zeytin,peynir,capuccino
ara 2 tek findik
oglen kuru kofte(ekmeksiz)salata,ayran
ara 1 kase kiraz,7 tane cilek
aksam 2 tavuk pirzola,ayran,1 domates

bugun

sabah 3 dilim tam bugday ekmek,marmelat,peynir,zeytin,capuccino
oglen kusbasi etten aysekadin fasulye,salata,ayran
ara 1 kuru kayisi,2 tek findik
aksam kendimi pek iyi hissetmiyodum mafoldumben bugdaylan hazirladigim ayran corbasi ve meyve hazirliycam

benim 3 gunluk menum bu... kacamaksiz atlattigimi dusunuyorum.
ne yazikki kacmak zorundayim opuyorumnanaktan

günaydın kızlar benimde aklım karıştı yasaklar konusunda yediklerimi yazayım aben abla bilgilendirir bizi
sabah
bikase yulaf yarım yağlı süt ilave bi bardak kadar

öğle
8dk.haşlanmış spagetti yarım domates yarım bardak lıght süt.yoğurt yoktu bende süt içerek telafi ettim

arada
1 küçük şeftali biraz kiraz

akşam
menemen ve yoğurt

Son düzenleme:
Günaydın herkese,bugün kendimi çok şiş ve halsiz hissediyorum..Biri derdime bir çare bulsun lütfen...
Dün akşam yazdıklarınızı okudumda,aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlar varmış gelin hiç pişman olmazsanız,daha çok mutlu ve yaşam tarzınız değişir.
Bu arada ben zili'yi özledim ya,neden gelmiyor artık,internet'i bağlatmadı mı acaba bu kadar çok zaman ayrı kalmamıştık hiç ((

Dünkü menümü yazıyorum

Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,kk peynir,zeytin

Öğle
Kuru fasulye,salata,ayran

Akşam
2 yumurtalı,maydonozlu,domatesli,peynirli omlet,yanında 1 kase yoğurt ve kk peynir

Ara
3-4 tane ceviz

Su:3-3.5lt 4 kupa yeşil çay
Spor:80 mekik-15dk spor hareketleri

menülerin güzel çamlıcam
sadece cts sabah öğününde yazmayımı unuttun bilmiyorum süt ürünü yok diğer günler var o yüzden sanırım unuttun yazmayı afiyet olsun cicim

günaydın ikracım
ben hiç yemedim ama aeben yulaf öneriyo müsli ne yazıkki montiye uymuyor
bide makarnan çok haşlanmış sanki ben 6 dakkada indiriyorum ocaktan bu bi öneri yanlış bişey yok aslında
selvanın 3 dakkalık spagettisi var reklamda gördüm ondan alıcam bulursam çok yemiyorum spagettiyi ama bulunsun 1 paket

çağlayancım menünde yanlış bişey yok sanırım kuru fasulye şişlik yaptı sana
size bir önerim olacak bakliyatların içine bir büyük diş sarımsak atarsanız ne gaz ne şişkinlik yapar
ben senelerdir böyle yapıyorum hiç sorunumuz olmuyo çok şükür
ki ben haşlamam asla sadece suda bekletirim kimisi haşlayarak gazını almaya çalışırya
ama haşlanınca bütün vitamini haşlama suyuyla gider :umursamaz:

Günaydın herkese. Yasaklar konusunda aslında tek fark tost ve havuç olayı. diğerleri aynı. Ama neyi ne zaman yemek gerektiğini bilmek lazım.
Diyet için mutlaka bu kitap okunmalı diyorum.

Menün gayet güzel canım :lepi:

Menülerin güzel canımcım. Yalnız kitapta öğlen et yediyseniz akşam et yemeyin yazıyordu aklında olsun.

Afiyet olsun süper menü. :lepi:

Takımda da yazdığım gibi meyve yok menülerinde Çiçekim. Bugün telafi et. Yorgunluğun bundan kaynaklanıyor sanırım.

Bu arada kiraz yasak değilmiydi kızlar ben hatırlayamadım. CADIARZU

maytap'ım bu aklıma gelmemişti bak hiç,bende acaba 3 gündür kahvaltıda zeytin yiyorum ya acaba onun tuzlarıyla mı bu ödem ve şişlik oluştu diyordum.Saol canım.Ayrıca güzel bir ayrıntı daha vermişsin onuda bundan sonra böyle yemek yaptığımda deniycem tatlım saolopuyorumnanaktan

Kiraz yasak değil canım,Gı endeksi düşük besinler listesinde var.22 gibi birşey di galiba değeri tam hatırlayamıyorum ama 35 altında olması değeri

çaglayancım ender saraçtan duymuştum bakliyatlar gaz yapıyorya yanında kimyon tüketin diyordu.eger bu baharatı seviyorsan tabagının içine kaşıgın ucuyla koyabilirsin tatlım

çaglayancım ender saraçtan duymuştum bakliyatlar gaz yapıyorya yanında kimyon tüketin diyordu.eger bu baharatı seviyorsan tabagının içine kaşıgın ucuyla koyabilirsin tatlım

hiç sevmem canım ama benim sorunum gaz değil kızlar,hani regl döneminde kendinizi böyle kat kat ağır hissedersiniz ya her yeriniz ağrır,öyle yorgunum ve şişlik var üzerimde gaz sorunum yok çok şükür.Göbeğimi görseniz sanki böyle 1-2 aylık hamiş gibi duruyor okadar spor yapıyorum mekik çekiyorum 2 gündür böyle geziyorum ama bugün dahada şiddetli :kedi:

dünkü menümü yazayım

sabah kahvaltı yok çünkü mide agrısından kıvranıyordum.

ögle 1 servis kaşıgı yagsız sossuz et döner ,ayran,domates

ara : salatalık ,ayran

ara :2 kayısı kurusu (kahvaltı yapılmayınca aralarım çogalıyor benim)

akşam : 1 tabak taze fasulye , 1 tabak dereotlu kabak yogurtlusu ,5 badem

ara : 3-4 tane taze kayısı

Narin günaydın canım. Menün güzel kaçamak yok ama kahvaltı olmadığı için olmamış maalesef.

Ben tüm yemeklere sarımsak koyarım kızlar bu arada.

Çiçekim dediğim gibi meyve ekle menülerine. ıyi gelecek canım. Dün yememişsin vitamin lazım bünyeye.

su azmı tüketiyorsun canım.bugün suyu arttır bikaç fincanda yeşilçay tüket bakalım işe yarayacakmı.tuzdanda uzak dur tatlım olumunekankayizsmile

]

Narin günaydın canım.

Ben tüm yemeklere sarımsak koyarım kızlar bu arada.

Çiçekim dediğim gibi meyve ekle menülerine. İyi gelecek canım. Dün yememişsin vitamin lazım bünyeye.

bende dünden itibaren meyve yemeye başladım.bakalım bitkinliğime iyi gelir inşallah.bademle fındıkta aldım.ögle yemeklerime ekleyeceğim.sabah evden çıkarken yolda meyvemi yedim.benim meyve yememem sırf üşengeçliğimden zaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…