Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler aeben a.s.önceki çağrını görmedim ama ben fazla internete giremiyorum onun için burayla idare ediyim ancak burayı takip edebiliyorum baksana kaçırdıklarım bile oluyor
tekrar teşekkürleryerimseniben

dünkü menüm çoook kötüydü :gitme::gitme:
sabah
2 dilim ekmek ,peynir ,salatalık,yeşillik ve çay

öğle yok
sadece 1 bardak çay (kızımın okuluna gittim toplantısı vardı menü çok zengindi ama bana hiç biri uymuyordu hep pasta börek salatalarda moyonez ve patetes vardı...)

Akşam
canım hiç bir şey istemedi bir çokta işim vardı yatmaya yakın acıktığımı fark ettim 1 elma ve 2 adet portakal yedimkafamçokkarıştı

delikafadulden AY HAKKATEN MENÜN KÖTÜ OLMUŞ ..kafamçokkarıştı DAHA DOGRUSU ORTADA MENÜ OLMAMASI KÖTÜ OLMUŞ ...kaydirigubbakcemile3

aebencim şimdi girdim eve ..yemek hazırlamadan evvel bi bakayım menümü yazayım dedim canım ..
bi günde değişmez bence tartıda bi iki gün sabır olmadı cts de tartıl bi bak...
akşam elma çok doyuruyo beni.bide kuru meyve mesela diyet listelerinde 4 kuru kayısı=1 meyve .yani biz montide buna bakmıyoz ama kuru meyve 4-5 tane yiyeceğine 2 ufak elma veya 2-3 mandalina bile olsa fayda olmaz mı ki acaba? hiç denedin mi?

bu da menüm
2 tam buğ.ekm,2 peynir,domates,salatalık,çay
et şiş,1 ayran,salata
ara yok dışardaydım
akşama karnabahar,yoğurt,1 kk peynirde yiycem
ara:2 mandalina

sabah görüşürüz..Şeniz

selam dün yediklerimi yazayım. iki dilim ekmek, bir parça kaşar peyniri, 5 siyah zeytin, yarım domates. öğleden sonra bir portakal akşam da salata ve yoğurt

öncelikle menün harika nevkuşum herzamanki gibi.....alkisalkisalkis

canım kuru meyve yiyorum çünkü canım tatlı çekiyo . elma yada mandalina denedim . yiyorumda ama sorun o deyil iştahı bi türlü kontürol edemiyorum ..bu günlerde bunu yaşıyorum pek olmazdı sadece regl dönemimde olurdu bazan ...:uhm: şöyle anlatayım yemek yiyyroum aslında karnımda doyyor hatta şiş hisediyorum .üstündende yarın saat geçmiş bile olsa (normalda azda yesem 20 dk. sonra doygunluk gelir )bi türlü doydugumu hisetmiyorum akannehir sanki karnım şiş olmasına ragmen hiç yemek yememiş gibi.....benneyaptımki bu durumda bi tuhaflık var ...:uhm: evde krom vardı akşam 1 tblt. aldım faydası oldu gerçi bana pek gelmez krom hipoglisemiyim ama valla başka çare bulamadım 1 tbl. bişi olmaz herhalde ..:1ninca:

bu arada düne göre 300gr vermişim ama . geçen haftaya görede 300gr artıdayım yani 63.8 bayram haftasi dışında ilk kez artı veriyorum .:1no2:

selam dün yediklerimi yazayım.

iki dilim ekmek, bir parça kaşar peyniri, 5 siyah zeytin, yarım domates.
öğleden sonra.... bir portakal
akşam... da salata ve yoğurt
rengincim kaşarı mecburiyetten yemişin takıma yazmışsın ...:1hug:
ama menülerin çok az canım ya monti bildigin üzere yiyerek kilo verdiren bi diyet .... bu yemeyle kilo verirsin fakat geri alman çok kolay olur amacımız kalıcı kilo vermek bilidigin üzere..:1hug: dünkü menünde nerdeyse hiç yemek yok .bünyene bu kadar eziyet etme canım ya...:1rolleyes:

Günaydın kızlarcım :) nedne kimse kilosunu bildirmedi çok merak ettim yahu...
Bu arada ben yarın sabah tartılıcam annemdeydim farklı bir tartısı var tartılmak istemedim....

dünkü menüm ..

kavaltı ...
3 dl ekmek ...(kzmş. tam buğday).....k.k peynir . ..domates.. salatalık ....

ara...1 elma .
ara ..2 elma ..

akşam ..
3 ızgara köfte ....sebze çorbası 1 ks... 1 havuç ... 2 kş yogurt.....

ara ...3 kuru incir....

dün ögleni es geçmemim sebebi iştahıma engel olmak içindi bi yedimmi engel olamıyordum .

Merhaba

Kusura bakmayın kızlar ara ara deneme yazıp göndermek zorunda kalıyorum yoksa sayfa kendini yenilemiyor, ben yeniden giriş yapsamda son yazılanları göremiyorum şuan kendi yazdıklarım dahil son 3 saat yok sabah 9 var sadece

Selam Abencim

Ben iyiyim umarım sende iyisindir. İştah bastırma konusunda yapabiliyorsan meyve çayı içmeyi dene bol bol yanında meyve ye mesela. Ama bak gördün mü öğün atlamak kilo verdirmedi sana . Bende atlıyorum zaman zaman malum ama hiçte kilo veremiyorum o zamanlar.

evet canım ya ögün atlamak pek işe yaramıyor ..ben ortayı bulamıyorum ya az yiyyorum yada çok ..:kedi: ortayı bi bulsam zaten sorun çözülecek ...kaydirigubbakcemile3
meyve çayı denyeyim refim saggol ....

refim bu menüyle dün 300gr vermişim canım .... dün 64.1 düm .. aslında bizde haftada tartılsak çok iyi olacak stres yapıyor her yedigim lokma dan suçluluk duymaya başladım iyimi . bu piskolojiyi üstümden atmam lazım .

Son düzenleme:

ayyyyyy inan bana çok haklısınkaydirigubbakcemile2 3 gündür tartılamıyorum annemdeydim ve işlere gittim inan kendimi yemeye vermiyrum çünkü ümidim var :) ama tartılınca en ufak bir artışta çöküyor insan bence kendimize bir dur demenin zamanı geldide geçiyor bile bu tartı ile ilgili kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanevet refim ilk etapta 2 günde bir tartılalım sonrada 3 günde ve ensonda haftada 1 ...kafamçokkarıştı ve ondan daha öncede gün içinde tartılmalara son vermek ..akannehirbende durum vahim galiba ....kaydirigubbakcemile3:umursamaz:

Son düzenleme:
kengocum gelmedi genelde sabahtan girerdi bak merak ettim ......

aslında refim bazan unutuyorum .. bu diyet karnını doyurup yiyerek ,kendini kasmadan zamana bırakacagım bi diyet ama bazan dedigim gibi unutuyorum aceleye kapılıp kasıyorum kendimi oda beni etkiliyor ...
bunu zaman zaman sendede gözlemliyorum ....buda günlük tartıların etkisi aslında .......

Son düzenleme:

Burdayım gedim :teytey:
Öncelikle kilolarımızı yazıyım sıkı durun....delikafaduldendelikafadulden

Eşim:71,8 :hooray::hooray::hooray:
Ben :63,5:teytey::teytey::teytey:

Arkadaşlar ben perşembe ,cuma ve cumartesi oruç tutmayı planladım aşureden dolayı

Dünkü menüm
sahur
2 dilim ekmek ,peynir ,yeşillik ve çay

Akşam yani iftarda
karnıbahar haşlaması yoğurt ve peynir

Ara 1 mandalina, 1portakal

Son düzenleme:
Bu günün menüsünü de yazıyımcokacimcoookcokacimcoook

sahur
2 dilim ekmek ,peynir ,yeşillik ve çay

Akşam yani iftarda
tavuk ızgara ve yoğurt diye planlıyorum (salatada olabilir)

Malesef aynen öyle bazen tartıda az çıktığımı gün içinde görünce inan su içesim dahi gelmiyor kilolu çıkar diye tartıda çok saçma ama öyle hm geçenlerde yani geçen hafta regliyken gece yatarken tartıldım 73.600 dedim oooo süper sabaha en az 1 kilo veya 1300-1400 fark oluyor kilo oynuyor baya vermişimdir sabah bir kalktım 74.100 gramım şok oldum çöktüm. Eee hergün tartılırsan olacağı budur ( vel hasıl kelam :))) bencede engel olalaım kendimize ve hiç tartılmıyalım ara ara bu oruyu birbirimize soralım Şeniz

Burdayım gedim :teytey:
Öncelikle kilolarımızı yazıyım sıkı durun....delikafaduldendelikafadulden

Eşim:71,8 :hooray::hooray::hooray:
Ben :63,5:teytey::teytey::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kengocum artık sen tıkırdar durursun canım . montinin kilo vermede eniyi örnegi sensin bence .... şöyleki ilk haftalarda kilo vermedin sonra bünyen alıştı tıkırdamaya başladım . artık gerisi gelir güzelim ......:sm_cool::teytey:

eşinide tebrik ederim ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…