Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet bende yenmiyo diye biliyorum şaşırdım görünce

bi de akşam kırmızı et mi?

Dünkü menüm:
sabah
herzaman ki gibi 2 dilim ekmek ,peynir , yeşillik ve çay

öğle
yeşil mercimek yarım tabak ,yoğurt ve havuç (eşim öğle yemeği yememiş 1 avuç leblebi yemiş)

Ara
1 adet trabzon hurması (eşim 1 hurma 2 adet havuç yemiş)

Akşam
yarım tabak kurufasulye ,ayran ve salata

Ara
1 adet trabzon hurması

biliyorum bu gün sebze yiyemedim:gitme:

günaydın rengincim canım.menüne baktıgında genelde çok az yedigini görüyorum ...
vede simiti bilerekmi yedin yanı montide beyaz unlu gıdalar yasak ... kaçamakmı ..tyoksa yiyyormusun sürekli..

öglen et türü yemedigin için akşam et yemeni anlıyorum .... ama o ögünündede süt ürünüde salatatada göremedim .... kilo verirken genelde menülerin böylemi..hihoyyyt

evet sebze yok ama salata yemişin kengocum opuyorumnanaktan iki ögündede baklagil olmuş ama az zaten y. tabak .geneline bakarsan güzel menü olmuş .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis.
eşinide ayrıca tebrik ederim hala bozmadan seninle devam ediyor süper.

Eşim bu sefer çok azimli maşallah ben de şaşırıyorum gerçekten
diyelim ... erkekler diyet konusunda bizi kadar takmasalarda bi karar veridlermi uyguluyolar ...kaydirigubbakcemile5

kengocum sohbet etmek istersen 6. takıma gel canım fırsatın oldugunda ... ordaki arkadaşlarda sıcaktır illa takıma katılmana gerek yok .. daha öncede davet ettim ama kaçırdın galiba ...Şeniz

Günaydııın,

alkisalkisalkisalkisalkisalkis gine harika bi menü nevkuş ..KIRMIZILI YER HARİÇ ..Şeniz
aebenim canım onu bilerek yaptım ya beyaz peynir ton balığı sonrası ağzım hiç almazdı valla...:bbo:

canım bence kuruyemiş alışkanlık oldu sende.bence yerine başka bişi koy.elma veya çiğ havuç.çiğ havuç benim şeker isteğimi acyip keser bi denesen kuruyemiş yerine yemeği?

evet kengo bekleriz 6.takıma da gel...

selam, bir şeye açıklık getirmek isterim. normalde simit yemiyorum evde yapıyorum kahvaltımı. dün bir arkadaşım geldi isveçten. onunla simit yedik. yani 3 hafta içinde ilk defa oluyor bu. bir de regl oldum o sebeple fazla yiyemiyorum bu dönemde. o sebeple yedim simidi. öğlen sadece yoğurt yedim mesela. süt grubu evet dün yoktu. ben çayıma süt katarak içiyorum. belki o da toplamda bir bardak eder günlük olarak. et de sadece bonfileydi yağsız tavada pişmiş. aslına bakarsanız yemesem de olurdu ama misafir varken ona ye deyip kenara çekilmek olmuyo. zararsız bir etti yani. zaten normalde yemediğim bir günlük menüydü arkadaşlar. bugün normal beslenmeme döndüm. merak etmeyin...çekirdek yemem de bir kaçamaktı belki neyse geçti gitti...cezası varsa razıyım...

aebenciğim menüm böyle değil normalde ama iş yerindeyim anlatmıştım sana. ne varsa onu yemek durumundayım. dün etin yanında yeşillik yemeği bırak göresim bile gelmedi. özel durum sebebiyle. normalde ben her zaman salatayla başlar yoğurtla bitiririm yemeğimi. dün bir istisnaydı. aslına bakarsan hiç istemeden yedim; bana kalsa bişey yemesem de atlatabilirdim. aç bırakmamak için midemi yedim onları öğün atlamamış olmak için...bilirsin mide karın bölgesinde bozuk bişey yemişsin gibi bir rahatsızlık hissedersin ya öyle bişey benimki...bugün düzeldim.

Rengincim başta yaptıgımız yanlışlarla bizde ceza almalıyız ...kaydirigubbakcemile3
elimizde olmayan sebeblerden bizde bazan kaçamak yapıyoruz yada menülerimiz eksik olabiliyor canım ...:1hug:
listenin altına bu notunu düşseydin bizde bukadar şaşırmazdık ilk etapta . kaydirigubbakcemile3..kaydirigubbakcemile5 bir birizden ögrenecegimiz çok şeyimizvar sende bizim menülerimizi eliştirirsen her konuda seviniriz canım . vereliniortakŞeniz

RENGİNCİM bukadar çok açıklamana gerek yok güzelim :kedi:bak şimdi mahcup oldum sana .opuyorumnanaktan aynı hataları hepimiz yapıyoruz çogu zaman mecburiyetten
burda niye varız birbirimize destek için ..kaydirigubbakcemile5

balıgın ve salatanın yanında depo olmamıştır o kadarda olsun dimi nevkuşum yerimseniben...Şeniz
tavsiyene uyucam nev kuşum saggol ... söz bugün kuru yemiş yok ...opuyorumnanaktan

bende bu günün menüsünü yazayım akşamada kesin uycagım size söz ......

greyfurt suyu 1 br.

kavaltı ..
2.5 dl ekmek ... k.k peynir.---domates.. salatalık .. 5 zeytin ....

öglen .
hamsi tava .... salata .... k.k peynir .. marmelat ..

ara...1 elma ....

akşam ..
pırasa 1 tb ...2 kş yogurt .... salata ..

ara.. 1 br süt yahut.. meyve

balıgın ve salatanın yanında depo olmamıştır o kadarda olsun dimi nevkuşum yerimseniben...Şeniz
tavsiyene uyucam nev kuşum saggol ... söz bugün kuru yemiş yok ...opuyorumnanaktan
valla alışırım herhalde beyaz peynir veya yoğurt yemeye zamanla...:bbo:

bravo...kuruyemiş yok...Şeniz

bu da benim menü
menü
2 tam buğday ekm,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,1 peynir,çay
tavuk sote,1 ayran,salata
ara:1 mandalina
akşama patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 elma
haa akşama salata da var yazmayı unutmuşum takımda...

ay biraz bakıyım dedim kafam o kadar karıştıki hiçç bişey anlamadım desem yeri vardelikafadulden ben 3 sene içinde 20 kilo alarak bi rakor kırdım bu zmana kadar mutlu mesut yaşadım kilolarımla ama artık çok kötü görünüorum:a015: anladığım kadarıyla yavaş fakat kalıcı kilo verdiriyor bu diyet ama benim ilk başta hızlı kilo vermem lazım yoksa piskolojik olarak diyet yapmak istemicem tekrar ben halimden memnunum moduna gircem o yüzden şimdilik sandoloz sakızı kullanıyorum ama nekadar zamanda nekadar kilo verdiniz bi sölermisinz kızlar ona göre her an diyetimi değiştirebilirimopuyorumnanaktan

selam, dün yediklerimin bildirimini yapmak istiyorum. sabah bir dilim light ekmek, yarım domates, 5 siyah zeytin, bir dilim light beyaz peynir. öğlen önce bir ekşi elma, yarım saat sonrasında haşlanmış iki yumurta ve bir domates, akşam 5 gibi bir ekşi elma. akşam yemeğinde salata bir dilim ızgara et.

merhaba rembe ..........a.s.
canım bu diyet yavaş ve kalıcı verdiriyor ama bazı bünyelerde daha hızli verdire biliyor burdaki arkadaşların cogu epeydir başka diyette yapıyorlardı . mesela ben 2 senedir diyetten çıkıp bu diyeti yapıyorum ....
biraz bünye meselesi yani bide kilo fazlalıgı ve hiç diyet yapmayan ve uzun sure diyet yapmış birindede sonuçlar farklı oluyor ..... kaç kilo oldugunu bilmiyorum .. anladıgın kadarıyla epeydirde diyet yapmamışın o yüzden ilk dönemlerde güzel kilo verebilirsin ....a.s.
yapmak istersen yardıncı oluruz ....
kaç kilo verdigimizi sormussun canım ilk sayfada kilo çizelgelerimiz ve diyetle ilgili yardımcı olcak bilgiler var .okuya bilirsin ...:1hug:

rengimcim menün gayet.güzel canım kaydirigubbakcemile5tek eksit süt ürünü olmuş .... proteini artırırsan daha güzel kilo verirsin diyor monti amcam ....kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisher zamanki gibi muhteşen bir menü nevracım tebrikler .. bende seni örnek almalıyım valla ..

evet size söz verdigim gibi dün kuru yemiş yoktu ... ama baskülde bişi fark etmemiş ..kafamçokkarıştı

dün aşkam süt içmedim sadece kuru meyve yedim kayısı incir gibi. neden bilmiyorum bi türlü doygunluk hissim gelmiyor ....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…