- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
evet bende yenmiyo diye biliyorum şaşırdım görünce
bi de akşam kırmızı et mi?
günaydın rengincim canım.menüne baktıgında genelde çok az yedigini görüyorum ...günaydın, dün yediklerimi bildirmek istiyorum. sabah 08,00 de bir simit, şekersiz çay.
öğle: 14,00 bir kase yoğurt
ikindi 17,00 2 adet ekşi elma
akşam 20,00 iki dilim bonfile teflonda pişirilmiş.
akşam bir kase çekirdek
Dünkü menüm:
sabah
herzaman ki gibi 2 dilim ekmek ,peynir , yeşillik ve çay
öğle
yeşil mercimek yarım tabak ,yoğurt ve havuç (eşim öğle yemeği yememiş 1 avuç leblebi yemiş)
Ara
1 adet trabzon hurması (eşim 1 hurma 2 adet havuç yemiş)
Akşam
yarım tabak kurufasulye ,ayran ve salata
Ara
1 adet trabzon hurması
biliyorum bu gün sebze yiyemedim:gitme:
Eşim bu sefer çok azimli maşallah ben de şaşırıyorum gerçekten
aebenim canım onu bilerek yaptım ya beyaz peynir ton balığı sonrası ağzım hiç almazdı valla...:bbo:alkisalkisalkisalkisalkisalkis gine harika bi menü nevkuş ..KIRMIZILI YER HARİÇ ..Şeniz
canım bence kuruyemiş alışkanlık oldu sende.bence yerine başka bişi koy.elma veya çiğ havuç.çiğ havuç benim şeker isteğimi acyip keser bi denesen kuruyemiş yerine yemeği?Dün cezalıydım ya .....kafamçokkarıştı ama hala geçen cumaya göre eksideyim ben ya ... bişileri yanlış yapıyorum .. canım sürekli bişiler istiyor zafımda kuru yemiş ve bu aralar hurma oldu ikiside hiç masum deyil diyede düşünüyorum ..-tatlicadiarzu- tüm acık sözlülügünüzle eleştirin bemi yav bişileri yanlış yapıyorum eskisi gibi tıkırdamıyorum ...:gitme:
evet kengo bekleriz 6.takıma da gel...diyelim ... erkekler diyet konusunda bizi kadar takmasalarda bi karar veridlermi uyguluyolar ...kaydirigubbakcemile5
kengocum sohbet etmek istersen 6. takıma gel canım fırsatın oldugunda ... ordaki arkadaşlarda sıcaktır illa takıma katılmana gerek yok .. daha öncede davet ettim ama kaçırdın galiba ...Şeniz
Rengincim başta yaptıgımız yanlışlarla bizde ceza almalıyız ...kaydirigubbakcemile3selam, bir şeye açıklık getirmek isterim. normalde simit yemiyorum evde yapıyorum kahvaltımı. dün bir arkadaşım geldi isveçten. onunla simit yedik. yani 3 hafta içinde ilk defa oluyor bu. bir de regl oldum o sebeple fazla yiyemiyorum bu dönemde. o sebeple yedim simidi. öğlen sadece yoğurt yedim mesela. süt grubu evet dün yoktu. ben çayıma süt katarak içiyorum. belki o da toplamda bir bardak eder günlük olarak. et de sadece bonfileydi yağsız tavada pişmiş. aslına bakarsanız yemesem de olurdu ama misafir varken ona ye deyip kenara çekilmek olmuyo. zararsız bir etti yani. zaten normalde yemediğim bir günlük menüydü arkadaşlar. bugün normal beslenmeme döndüm. merak etmeyin...çekirdek yemem de bir kaçamaktı belki neyse geçti gitti...cezası varsa razıyım...
RENGİNCİM bukadar çok açıklamana gerek yok güzelim :kedi:bak şimdi mahcup oldum sana .opuyorumnanaktan aynı hataları hepimiz yapıyoruz çogu zaman mecburiyettenaebenciğim menüm böyle değil normalde ama iş yerindeyim anlatmıştım sana. ne varsa onu yemek durumundayım. dün etin yanında yeşillik yemeği bırak göresim bile gelmedi. özel durum sebebiyle. normalde ben her zaman salatayla başlar yoğurtla bitiririm yemeğimi. dün bir istisnaydı. aslına bakarsan hiç istemeden yedim; bana kalsa bişey yemesem de atlatabilirdim. aç bırakmamak için midemi yedim onları öğün atlamamış olmak için...bilirsin mide karın bölgesinde bozuk bişey yemişsin gibi bir rahatsızlık hissedersin ya öyle bişey benimki...bugün düzeldim.
balıgın ve salatanın yanında depo olmamıştır o kadarda olsun dimi nevkuşum yerimseniben...ŞenizGünaydııın,
aebenim canım onu bilerek yaptım ya beyaz peynir ton balığı sonrası ağzım hiç almazdı valla...:bbo:
canım bence kuruyemiş alışkanlık oldu sende.bence yerine başka bişi koy.elma veya çiğ havuç.çiğ havuç benim şeker isteğimi acyip keser bi denesen kuruyemiş yerine yemeği?
evet kengo bekleriz 6.takıma da gel...
valla alışırım herhalde beyaz peynir veya yoğurt yemeye zamanla...:bbo:balıgın ve salatanın yanında depo olmamıştır o kadarda olsun dimi nevkuşum yerimseniben...Şeniz
tavsiyene uyucam nev kuşum saggol ... söz bugün kuru yemiş yok ...opuyorumnanaktan
bende bu günün menüsünü yazayım akşamada kesin uycagım size söz ......
greyfurt suyu 1 br.
kavaltı ..
2.5 dl ekmek ... k.k peynir.---domates.. salatalık .. 5 zeytin ....
öglen .
hamsi tava .... salata .... k.k peynir .. marmelat ..
ara...1 elma ....
akşam ..
pırasa 1 tb ...2 kş yogurt .... salata ..
ara.. 1 br süt yahut.. meyve
merhaba rembe ..........a.s.ay biraz bakıyım dedim kafam o kadar karıştıki hiçç bişey anlamadım desem yeri vardelikafadulden ben 3 sene içinde 20 kilo alarak bi rakor kırdım bu zmana kadar mutlu mesut yaşadım kilolarımla ama artık çok kötü görünüorum:a015: anladığım kadarıyla yavaş fakat kalıcı kilo verdiriyor bu diyet ama benim ilk başta hızlı kilo vermem lazım yoksa piskolojik olarak diyet yapmak istemicem tekrar ben halimden memnunum moduna gircem o yüzden şimdilik sandoloz sakızı kullanıyorum ama nekadar zamanda nekadar kilo verdiniz bi sölermisinz kızlar ona göre her an diyetimi değiştirebilirimopuyorumnanaktan
rengimcim menün gayet.güzel canım kaydirigubbakcemile5tek eksit süt ürünü olmuş .... proteini artırırsan daha güzel kilo verirsin diyor monti amcam ....kaydirigubbakcemile3selam, dün yediklerimin bildirimini yapmak istiyorum.
sabah... bir dilim light ekmek, yarım domates, 5 siyah zeytin, bir dilim light beyaz peynir.
öğlen ...önce bir ekşi elma, yarım saat sonrasında haşlanmış iki yumurta ve bir domates,
akşam... 5 gibi bir ekşi elma. akşam yemeğinde salata bir dilim ızgara et.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisher zamanki gibi muhteşen bir menü nevracım tebrikler .. bende seni örnek almalıyım valla ..valla alışırım herhalde beyaz peynir veya yoğurt yemeye zamanla...:bbo:
bravo...kuruyemiş yok...Şeniz
bu da benim menü
menü
2 tam buğday ekm,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,1 peynir,çay
tavuk sote,1 ayran,salata
ara:1 mandalina
akşama patlıcan yemeği,yarım kase yoğurt
ara:1 elma
haa akşama salata da var yazmayı unutmuşum takımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?