Arkadaşlar ben perşembe ,cuma ve cumartesi oruç tutmayı planladım aşureden dolayı
Dünkü menüm
sahur
2 dilim ekmek ,peynir ,yeşillik ve çay
Akşam yani iftarda
karnıbahar haşlaması yoğurt ve peynir
Ara 1 mandalina, 1portakal
ÖNcelikle ALLAH kabul etsin kengocum .... bu günlerde günler kısayken bende niyetleniyorum aslında borçlarım için bakalım önümüzdeki hafta inşallah .....Bu günün menüsünü de yazıyımcokacimcoookcokacimcoook
sahur
Akşam yani iftarda
tavuk ızgara ve yoğurt diye planlıyorum (salatada olabilir)
kaydirigubbakcemile5 söz refim pazar sabahına kadar tartıya çıkmıycam ...buyrunnnnnnnnnMalesef aynen öyle bazen tartıda az çıktığımı gün içinde görünce inan su içesim dahi gelmiyorkilolu çıkar diye tartıda çok saçma ama öyle hm geçenlerde yani geçen hafta regliyken gece yatarken tartıldım 73.600 dedim oooo süper sabaha en az 1 kilo veya 1300-1400 fark oluyor kilo oynuyor baya vermişimdir sabah bir kalktım 74.100 gramım şok oldum çöktüm. Eee hergün tartılırsan olacağı budur ( vel hasıl kelam :))) bencede engel olalaım kendimize ve hiç tartılmıyalım ara ara bu oruyu birbirimize soralım Şeniz
Burdayım gedim :teytey:
Öncelikle kilolarımızı yazıyım sıkı durun....delikafaduldendelikafadulden
Eşim:71,8 :hooray::hooray::hooray:
Ben :63,5:teytey::teytey::teytey:
opuyorumnanaktanArkadaşlar ben perşembe ,cuma ve cumartesi oruç tutmayı planladım aşureden dolayı
Dünkü menüm
sahur
Akşam yani iftarda
karnıbahar haşlaması yoğurt ve peynir
Ara 1 mandalina, 1portakal
Bu günün menüsünü de yazıyımcokacimcoookcokacimcoook
sahur
Akşam yani iftarda
tavuk ızgara ve yoğurt diye planlıyorum (salatada olabilir)
Aeben ve referans teşekkürler inşallah siz daha çok kilolar verirsiniz
Tartılma konusunda da gerçekten haftada bir tartılın eşlerinize rica edin saklasın en iyisi:roflol::roflol::roflol:
inşallah 71 küsür sündür refim ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hihoyyytKızlar ben nasipse yarın sabah tarılıcam ya ( çok heyecanlıyım) ben en çok 72.300 olmuş olduğumu muyorummmmmmm inşallahhhhhh yada 72 olayımmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bu menü çok az değil mi? kalori hesabına vursan 800 kalori etmez bile. vucudunu açlık alrmına sokuyosun aman dikkat.vucut bu sinyali aldığı anda gelen az aman ne varsa depolayım mantığı ile çalışıyor bi yerde okumuştum..selam dün yediklerimi yazayım. iki dilim ekmek, bir parça kaşar peyniri, 5 siyah zeytin, yarım domates. öğleden sonra bir portakal akşam da salata ve yoğurt
canım krom tableti yine de alma hipogl. varsa ..artı verdim diye üzülme bence vucudun bu 63 ve civarına adapte olmaya çalışıyo..hay Allah insana da bu his geldi mi engellemesi zordur bilirim ne yapsak acaba? :uhm:öncelikle menün harika nevkuşum herzamanki gibi.....alkisalkisalkis
canım kuru meyve yiyorum çünkü canım tatlı çekiyo . elma yada mandalina denedim . yiyorumda ama sorun o deyil iştahı bi türlü kontürol edemiyorum ..bu günlerde bunu yaşıyorum pek olmazdı sadece regl dönemimde olurdu bazan ...:uhm: şöyle anlatayım yemek yiyyroum aslında karnımda doyyor hatta şiş hisediyorum .üstündende yarın saat geçmiş bile olsa (normalda azda yesem 20 dk. sonra doygunluk gelir )bi türlü doydugumu hisetmiyorum akannehir sanki karnım şiş olmasına ragmen hiç yemek yememiş gibi.....benneyaptımki bu durumda bi tuhaflık var ...:uhm: evde krom vardı akşam 1 tblt. aldım faydası oldu gerçi bana pek gelmez krom hipoglisemiyim ama valla başka çare bulamadım 1 tbl. bişi olmaz herhalde ..:1ninca:
bu arada düne göre 300gr vermişim ama . geçen haftaya görede 300gr artıdayım yani 63.8 bayram haftasi dışında ilk kez artı veriyorum .:1no2:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisBurdayım gedim :teytey:
Öncelikle kilolarımızı yazıyım sıkı durun....delikafaduldendelikafadulden
Eşim:71,8 :hooray::hooray::hooray:
Ben :63,5:teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol:Ben rica ettim elektronik olduğu için pilini sakladı eşim :kedi: ben ne yaptım dersinnnnnnnnlülülülülülü kumandanın pilini takıp denedim ve çalıştırdımmmmmmmmmmdelikafadulden ne demişler demokraside çareler tükenmezzzzzzzzzzzzzzzz:dance:
inşallahhhhhhh :Saruboceq:Kızlar ben nasipse yarın sabah tarılıcam ya ( çok heyecanlıyım) ben en çok 72.300 olmuş olduğumu muyorummmmmmm inşallahhhhhh yada 72 olayımmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnn
kıslar ben menülerime baktımda . 10 gündür kavaltı haricinde karbonhidrat yememişim ya .. hep sebze ve et balık yemişim ..... amcam haftanın 3 günü mutlaka akşam yemeklerinde karbonhidrat agırlıklı beslenin diyo .... en son 10 gün önce makarna yemişim ben bakliyatta yememişim ....... ondanmı çok açıkıyorum ben .?
bu arada menüme gece kavaltısı eklendi.....kaydirigubbakcemile3 ekmek yiyince doydum valla ..
menüm ekmek, peynir, domates . marmelat ,oldu ...-tatlicadiarzu-cokacimcoook
yarın nasıl olsa tartılmıycam ...:roflol::roflol::roflol:
kıslar ben menülerime baktımda . 10 gündür kavaltı haricinde karbonhidrat yememişim ya .. hep sebze ve et balık yemişim ..... amcam haftanın 3 günü mutlaka akşam yemeklerinde karbonhidrat agırlıklı beslenin diyo .... en son 10 gün önce makarna yemişim ben bakliyatta yememişim ....... ondanmı çok açıkıyorum ben .?
bu arada menüme gece kavaltısı eklendi.....kaydirigubbakcemile3 ekmek yiyince doydum valla ..
aebencim kolay gelsin inşallah açlık hissin azalır...kıslar ben 1 haftalıgına dr. verdigi diyetle monti amcamın diyetini beraber yapmayı düşünüyorum .
kam şekerim düşüyor benim galiba bu sabahda öyle hissetim ben ...:uhm:
akşam yemegini yedim 2 saat oldu hala açım benya akannehirbu hafta beni böyle idare idin olurmu . dr. verdigi diyette monti amcama uygun fakat 2 saatte bir bişiler yemem lazım ...
bu hissi yok etmem lazım çok fena .. hafta içide konturole gideyim en iyisi 3 aydır gitmiyorum .....-tatlicadiarzu-
girmişken menümüde vereyim .....
1 mandalina.
kavaltı .
3 dl ekmek .... zeytin ve ezmasi .. sögüş ......çok az marmelat..
öğlen ...
1 tb.kıymalı menemen .... cacık .... k.k peynir.....
ara . 1 portakal .. 2 kuru kayısı ve incir.....
akşam ...
1 tb pırasa... 1 kase sebze çorba.. 2 kş yogurt .....
şimdi açım kıslar valla . diyeti bozmadan bişiler yiyyim ben ..
bu günden başlayarak 2 saate bişiler yiycem o yüzden menülerim öyle olur saşırmayın emi.. bakalım iştah normale dönecekmi ....
valla aebenim kendin bulmuşsun yine olayı.ben hiç bu yönden bakmamıştım.doğru ya sen makarna filan da yerdin .tabi karbonhidrat tok tutuyo. bi bak bakalım bu hafta sistem değiştirmek metobolizmana da iyi gelir bence.ama hiç tartılma da iniş çıkışları görme alışma süresinde.bitince tartılırın canım..kıslar ben menülerime baktımda . 10 gündür kavaltı haricinde karbonhidrat yememişim ya .. hep sebze ve et balık yemişim ..... amcam haftanın 3 günü mutlaka akşam yemeklerinde karbonhidrat agırlıklı beslenin diyo .... en son 10 gün önce makarna yemişim ben bakliyatta yememişim ....... ondanmı çok açıkıyorum ben .?
ooo ref 72 ler ha...süper ya...ohh be dur bakayım yazabilecekmiyim :)
bu sabah 72.600 düm Aebencim tabi ama bunun bir nedeni var bence 2 akşamdır salata yemem dün birde salatanın yanında az hamsi yedimmmmmm. Demekki sadece salata ve tavuk flan yesem her akşam biraz kilo verebilirim :)
[
bugünkü menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?