Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ketum abla olabilir ama yeşillikler çok yakışırmış.

Cnm her öğünde süt ve süt ürünü yiyeceksin. Bu ister peynir, ister süt farketmez.
Sabah peynir, zeytin, domates, maydanoz ekmek vs yiyebilirsin. Peynirin evet yağsız olmalı ve sütte öyle ama yoğurt farketmez yağlı olabilir.
Kahvaltıda yumurta varsa ekmek yemeyeceksin ama peynir zeytin vs yine serbest.
Yarım yağlı da yiyebilirsin ama yağsız olsa daha iyi.
Karpuz kavun muz üzüm pirinç patates yasak.
burda herkes zayıf olsa burda ne işimiz olsun şekerim.
Ben 71 kiloyum mesela. :)
İlk zamanlar zor olur ama alışacaksın merak etme.

Yorgun bir haftasonu ardından herkese günaydınnn geçmişi okuyamadım inş. kaçamak yapan çok yoktur nedendir bilmem azcık bi kaçamak yapsam sonunu durduramıyorum kendimi dibine kadar yicem ogün tam kaçamak günüm olcak gıcıkkk oluyorum kendime cuma cumartesi süper monti günümdü ama pazar kuzenin düğünü vardı sabah gene monti kahvaltımı yaptım kuaföre doğru çıktım nikahtan sonra tabii düğün yemekleri ohhhh mis gibi keşkekler neyse yedim 1 dolu tabak keşkek 3 baklava ewe giittim bebenin ıvır zıvırlarına daldım sonra koca cips bitti sonra durduramadım kendimi kocamı gönderdim markete dondurma alsın die oda bilememiş hanginden beğenirim die 3 çeşit almışş hem de bana yedim 2 sinide ama sonra benim miğde alarm verdi felaket miğdem bulandı öğüre öğüre banyoya zor yetiştim alışkın değil miğdem neyse sonra iii oldum ama çok pişmanlık duydum uffff insan kendine bukadar kötülük yapar yani bide düğünde herkesten bukadar iltifat almışken neden yaptım bunu kendime bilmiom ama allahtan 1 günle sınırlı tutuyorum diğer güne de kaçamağımı devam ettirmiyorum buna da şükürrr

Bebik valla çok zor kaçamak yaptıktan sonraki zamanlar. Pişmanlık bir yandan kızgınlık bir yandan.
Neyse cnm zararından neresinden dönersek kardır.

benim de bugün canım deli gibi simit çekiyor ama yemicaammmmm....biran önce hedefime ulaşmam lazım...ikinci aşamaya geçtiğimde ucundan accuk accuk yerim

Şimdi çok daha iyi anladım ,çok teşekkürler, son sorum, porsiyonların çeşidine ve saatlerine uyarak istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz?
Dipnot: Bana göre çok zayıfsınız. Keşke ben de 71 olsam.

Canım ağırlıklı olarak kahvaltıda yiyoruz, öğlen daha hafif, akşam ise en hafif olacak şekilde...ama bu diyette yasakları serbestlere karıştırmazsan zaten acaip tok hissediyorsun kendini, diyelim ki 2 öğün arasında çok açlık hissettin o zaman 1 ara yapabilirsin kendine...ben ara yapmıyorum, öyle olduğu halde öğün saatim geldiğinde hala acıkmış olmuyorum ama öğün atlamamak adına belli bir miktarda yiyorum..şimdilik benim açımdan iyi gidiyor...

Şimdi çok daha iyi anladım ,çok teşekkürler, son sorum, porsiyonların çeşidine ve saatlerine uyarak istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz?

hosgeldin canim, bende yeni basladim montiye. kitabi bende aldim. fakat buradaki gecmis mesajlari ve menuleri ornek alarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsin. bu arada kac kilosun , insallah kilolarimizi saglikli bir sekilde verecegiz:içelim:

Porsiyon miktarı sorun değil. Örneğin kahvaltıda ekmeksiz olmak şartıyla 76578346587 adet yumurta yiyebilirsin.
Yada öğlen nohut var. Etsiz olarak 432436546 tabak yemende sakınca yok.
Ama önerim öğünlerde önce salata sonra yoğurt en son yemek ye. Böylelikle miden dolacak ve yemek az yemiş olacaksın.
Kaç kilosun acaba ve kaç olmak istiyorsun.

benim de bugün canım deli gibi simit çekiyor ama yemicaammmmm....biran önce hedefime ulaşmam lazım...ikinci aşamaya geçtiğimde ucundan accuk accuk yerim

Abla sabah kahvaltıda vardı karışık simit ama bende yemedim. Sakın sende yemem taam mı. lmaz:

Gerçekten kaçamaksız ve tam yaparsan kıza sürede istediğin kiloya inersin.
Örneğin Çağlayan Çiçek 86 dan 72 ye indi 2 ayda sadece.
Ama çok iyi yaptı hatasız bi şekilde.
Sende öyle çok kiloluyum deyince 100 lerde sandım. Çok fena değilmiş canım kilon. Verirsin üüzülme:teselli:

kilon cok fazla degil canim , bende yazdiklarindan 100 kilonun uzerinde gibi zannettim seni. buradaki bir cok arkdas 80 kilodan asagiya indiler yeterki istekli ve azimli olalim kaydirigubbakcemile5

bugun aeben arkadasimiz oglusu ameliyat olacakti. oglusuna gecmis olsun dilerim sorunsuz bir sekilde atlatirlara.s.

herkese merhaba ancak gelebildim.çok yorucu bir haftasonu geçirdim.kızım rahatsızdı onunla ugraştım .ev işleri alış veriş çamaşır derken epey bi yorulmuşum bugün anladım.haftasonu maalesef benimde kaçamaklarım oldu.:kedi:

Narincim geçmiş olsun cnm. Şimdi umarım iyidir kuzucuk.

Bugün yediklerimi ekliyorum.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, bikaç dal maydanoz, 1 buğday ekmek

Öğlen
1 fırında tavuk but, yoğurt. az salata. 1 yk z.yağlı ayşe fasulye

Akşam
1 Şeftali, biraz kiraz, 1 kase yoğurt

Yarın yiyeceklerim
Sabah
Menemen, 1 kk peynir

Öğlen
Karnabahar, yoğurt, salata

Ara
Meyve (muhtemelen kiraz)

Akşam
Yoğurt, kıymalı patlıcan yemeği, salata

Son düzenleme:
kizlar ben bu hafta sonunuda kacamaksiz atlattim yalniz yediklerimin notunu almadigim icin ayrintili yazamiycam ama bugunki menumu hemem yazayim
sabah 2dilim t.b ekmek peynir marmelat ve capuccino
ara 1 seftali
oglen etli taze fasulye ve ayran
ara 1 elma 1 portakal 7 tane kiraz
aksam bugdayli ,nohutlu soguk ayran corbasi
yatmadan oncede meyvemi yerim

Ve bğünkü menüm

Sabah

Yarım domates,bir salatalık,4 zeytin,bir yumurta
bir bardak çay

11:45 Bir kupa yeşilçay

Öğlen

13:00 Bir kase yoğurt,iki köfte,salata

15:00 Bir bardak yeşilçay

Ara:Bir kase erik

Akşam

Sebze çorbası,salata olucak...

1,5 litre su şimdilik...

kizlar menumu yazip yuruyuse cikiyorum
sabah: 2 dilim t. bugday ekmegi , 1 kk peynir, 5 adet zeytin, bol dom salatalik
oglen: 1 tabak az yagli semiz otu yemegi , 5 kasik yogurt
aksam: 2 kucuk firinda levrek , bol salata
ara: 1 orta boy seftali
su: 2 litre , 3 kupa yesil cay
spor: 80 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…