İrem Özge çok teşekkürler anladım.
Sabah peynir yiyeceğiz o halde birinci aşamada, beyaz peynir olabilir mi en yağsızından ve de zeytin olabilir mi yanında, birinci aşamada tabii.
Listelere baktım ama kim birinci aşamada kim ikincide bilmediğimden çözemedim herkes peynir yiyor :) Kitapta yağsız peynir diyor, yarım yağlı beyaz peynir yesem çok şey değişir mi?
Öğlen yemeklerini doyana kadar yiyeceğim, akşam ise daha hafif doğru değil mi. Bir de yediğim yoğurt ve peynirlerin tamamı yağsız mı olacak?
Vermem gereken kilo çok fazla arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun. Burda herkes zayıf pek bir yalnız hissettim kendimi.
Şimdi çok daha iyi anladım ,çok teşekkürler, son sorum, porsiyonların çeşidine ve saatlerine uyarak istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz?
Dipnot: Bana göre çok zayıfsınız. Keşke ben de 71 olsam.
Şimdi çok daha iyi anladım ,çok teşekkürler, son sorum, porsiyonların çeşidine ve saatlerine uyarak istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz?
benim de bugün canım deli gibi simit çekiyor ama yemicaammmmm....biran önce hedefime ulaşmam lazım...ikinci aşamaya geçtiğimde ucundan accuk accuk yerim
lacey, 81 kilo ile karar verdim bu diyeti yapmaya, bugün tartıldım tam 80 kiloyum. inşallah veririz birlikte. geçmiş listelere baktım ama iki aşamalı olduğu için kimin ilk aşamada kimin ikinci çözemedim. o yüzden sorma gereği hissettim. sen kaç kilosun?
lacey, 81 kilo ile karar verdim bu diyeti yapmaya, bugün tartıldım tam 80 kiloyum. inşallah veririz birlikte. geçmiş listelere baktım ama iki aşamalı olduğu için kimin ilk aşamada kimin ikinci çözemedim. o yüzden sorma gereği hissettim. sen kaç kilosun?
Abla bu mönü ne böyle kötükedihüso
Sonrada veremiyorum diyorsun alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?