Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Mönüler güzel kızlar. Afiyet olsun.

Akrep ablacım istem dışı isteklerine dikkat et olar mı.

Günaydın herkese.
Dün yediklerimi ekliyorum kızlar.
Sabah
1 domates, 1 kk peynir, 4 zeytin, bikaç dal maydonoz, 1 buğday ekmek

Öğlen
1 fırında tavuk but, 1 yk z.yağlı fasulye, az salata, yoğurt

Akşam
2 şeftali, az kiraz

Bu sabah 71.6 hala artıdayım ama dün sabah ki gibi 72.3 çıkmadığımı sevindim. Sanırım dediğiniz gibi şişlik var vücudumda. Cuma ya 71 olmak istiyorum kısmetse.

özgem bende menümü burdan da paylaşayım dedim.. sırnaşık şey

günaydın kızlar...
bu gün yiceklerim

sabah kalkınca elma sirkeli su 1 bardak

2 dilim t.t. ekmeği 2 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 2 y.zeytin

ara yeşil elma

öğlen salata kıymalı patlıcan yoğurt

ara yeşil elma

akşam taze fasulye yoğurt salata

2 litre su
yarım saat bacak egzersizi
4 bardak çay

GÜnaydınlar kızlar

dÜn yedıklerım

sabah
3 dılım kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞı
kk kadar beyaz peynır
1 adet domates
1 adet salatalık

ÖĞlen
2 adet haŞlanmıŞ yumurta
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet Şeftalı

akŞam
1 tabak taze fasÜlye
cacık

çok moralim bozuk nefret ediyorum kendimden.dünden beri yediklerimin haddi hesabı yok.hiçbirşey umrumda değil eşimi gırtlaklamamak için kendimi zor tutuyorum.ona olan hıncımıda yemekten alıyorum.mafoldumben Allahım sen yardım et

iremcim teşekkür ederim.şimdi hastahaneden geliyoruz.antibiotik değişti anneannesine bıraktım.

Narincim sakin ol cnm. Eşine kızgınsın sanırım ama kendine zarar veriyorsun. Yapma böyle ve toparlan biran önce canikom.

Kızlar öğlen yemekte mısır unlu balık tava varmış. Yağsız oluyor genelde balık ama mısır unlu olması kafamı karıştırdı. Ne dersiniz yesem mi yemesem mi. Diğer yemekte köfte onda da ekmek var ne yapsam bilemedim.

Günaydın fıstıklar nasılsınız aeben ablam oğlun dün ameliyat oldu geçmiş olsun tekrardan narincim sıkma canını ya bende kızınca hırsımı yemekten alanlardanım ama anca kendimize kötülük yapıyoruz valla boşver yedklerin dünde kaldı bugününü güzel geçirmeye bak sen canmcım. Dünkü mönümü vereyim

07:30
1 avuç kiraz

09:30
2 dl. tam kız. ekmek
salatalık
domates
biber
peynir
çay

13:00
1 tb. z.yağlı yeşil mercimek
salata
yoğurt

20:00
1 tb. z.yağlı taze fasulye
salata
yoğurt

akşama da misafirim vardı azcık tatlı kurabiyelerden tırtıkladım çayın yanındaeyvahedigeldismile

bu arada arkadaslar kereviz yiyebiliyoduk dimi
canim kereviz salatasi cekdide yesemmi yemesemmi?
Canım kereviz yiyebiliyoruz tabi salatası da süper oluyor hem yoğurt yemiş olursun hem sebze afiyet olsuncokacimcoook

Miğdenin sesini dinledelikafadulden dicemmm ama olmıcak canım ben olsam mısır unlu balığı tercih ederdim ama daha iyi bilen vardır belki

Son düzenleme:
aslında iremcim yemeyerek kilo versem eşimden intikam almış olacagım.bu şekilde zaten adamın istediği o.pasif pasaklı vasat bi kadın.bende aptalım işte.görür o gününü tamam dün dünde kaldı daha fazla vicdan azabı duymadan yoluma bakacagım.yaa bazen kendimi abiye kuzu gibi hissediyorum aglarken gülüyor gülerkende aglıyorya tam bir dengesiz sempatiksalakcinni bende ona benziyorum gittikçe laelaelaelaelae Allahım sen aklıma mukayyet ol

Bebik mönün güzel canikom.
Galiba bende balığı tercih edicem yada dışarı çıkıp döner yiyeceğim.

Narin ha şöyle. Onun istediği gibi olma canım. Zayıf ince bir kadın ol ki görsün istediğin zaman neler başardığını.

günaydın kızlar,misafirlerim az evvel gitti..yurtdışından gelen misafirlerim gitmeden daha yakın bir arkadaşım ailesiyle geleceğini söyledi.misafirlrin biri gitti 3-4 saat sonra diğerleri geldi.düşünün evdeki fırtınayı....koştura koştura temizlik çamaşır,yemek vs...hooop diğerleri geldi falan derken 2 günde onlar kaldı az önce yolcu ettim.ama alışınca yalnız kalmakta iyi olmuyor yaaa.((( kızlar hadi siz toplanın gelin şimdide...(kaçamak yapan arkadaşlar burdan sonraki kısım size) taşınma telaşında verdiğim kiloları ne güzel geri toparlamaya başlamıştımki sıcaktan ve hem misafir hem çocukla ilgilenmekten bacaklarım koştururken arkama vurdu resmen ve suya dayandım sürekli.dört günde 2.5 kg vermişim walla..ve misafir için çeşit çeşit yemekler vardı öyle olduğu halde bir iki lokma ancak atabildim ağzıma..ve hareketlilik çok yoğundu.ter ata ata ne yiyebildim ne içebildim.dolayısıylada kilolar gitti...
yani kızlar haftasonu kaçamak yapmak için bahane değil...bizde pideler,pilavlar ,tatlılar,dolmalar,yağlı etli yemekler varken ben kaçamak yapmadıysam siz hiç yapmayabilirdiniz ve şu an vicdanen rahatsızlık yaşamazdınız...yaz geldi geçiyor.....kaçamak yaparak kilo vermeniz ya duruyor ya yavaşlıyor.bu kötülüğü kendinize etmeyin lütfen..walla siz istediğiniz sürece ben hep arkanızdayım kızlar...destekçinizim...
bu arada aebenimin yakışıklı oğluşçuğunada çoook geçmiş olsun..tez zamanda şifasını versin Allahım....

Canım mönün güzel akşam makarna etsiz kıymasız olacak. Protein ve karbonhidrat bir arada cısss şeker.

merhaba kızlar
4 gündür siteye giremiyordum çünkü ayağımı kırdım pazar günü alçıya alındı
yani hala burdayım ama hareketsizlikten kilo alıyorum sıfır hareket şuanda
sabahları hafif yiyorum daha az yiyorum ama hareket olmadığı için hepsi bende kaldılar
geçen hafta ne güsel kilo verdim ama 4 hafta ayağım alçıda kalacağı için sonum felaket olacak (((

zilicim bende sabahtan beri verdim kendimi işlere hem yemek yemek aklıma gelmiyor hem vicdan azabım azaldı hemde eşimin yaptıgı odunluklar aklıma gelmiyor.bundan sonra evdede haftasonları vericeğim kendimi işe güce yada kızımla birlikte solugu parkta alacagım.delimiyim ben yaa kendime haksızlık ediyorum.sonrada vicdan azabından mahvoluyorum :sinifsinif: zili sakın bizi bırakma olumunekankayizsmile

ayy canım çok geçmiş olsun. :teselli:sende yattıgın yerden kol hareketleri yap hayatım agırlık kaldır oturdugun yerden.bacaklarını çalıştıramıyorsan sende kol kaslarını çalıştır.ama dikkat et 4 hafta sonra üçgen vücut olmada olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…