Zevcan iyi yapmışsın kuzum. Yalnız sabahla öğlen arasını kaldırsan daha iyi olur.
Naz mönün güzel cnm afiyet olsun.
Canım kereviz yiyebiliyoruz tabi salatası da süper oluyor hem yoğurt yemiş olursun hem sebze afiyet olsuncokacimcoookbu arada arkadaslar kereviz yiyebiliyoduk dimi
canim kereviz salatasi cekdide yesemmi yemesemmi?
Narincim sakin ol cnm. Eşine kızgınsın sanırım ama kendine zarar veriyorsun. Yapma böyle ve toparlan biran önce canikom.
Kızlar öğlen yemekte mısır unlu balık tava varmış. Yağsız oluyor genelde balık ama mısır unlu olması kafamı karıştırdı. Ne dersiniz yesem mi yemesem mi. Diğer yemekte köfte onda da ekmek var ne yapsam bilemedim.
Günaydın fıstıklar nasılsınız aeben ablam oğlun dün ameliyat oldu geçmiş olsun tekrardan narincim sıkma canını ya bende kızınca hırsımı yemekten alanlardanım ama anca kendimize kötülük yapıyoruz valla boşver yedklerin dünde kaldı bugününü güzel geçirmeye bak sen canmcım. Dünkü mönümü vereyim
haklısın canım dün dündür bugünde bugün değil mi
merhaba kızlar
4 gündür siteye giremiyordum çünkü ayağımı kırdım pazar günü alçıya alındı
yani hala burdayım ama hareketsizlikten kilo alıyorum sıfır hareket şuanda
sabahları hafif yiyorum daha az yiyorum ama hareket olmadığı için hepsi bende kaldılar
geçen hafta ne güsel kilo verdim ama 4 hafta ayağım alçıda kalacağı için sonum felaket olacak(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?