Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kaydirigubbakcemile5 ah ah birde kucagına alda emzir bakalım daha yaşayacagın ne duygular var .:ecrin_bebek:
rabbım tüm isteyenlere versin .:Saruboceq:

çikeğim müsaidsen fıstık hani senin liste vardi güncel. Kim nekadar kilo verdi diye .::))))))

senin kiolnuda haftalık alalım fıstık ... Not tutalım hamilemizin kilosu diye .

Abla birazdan çıkıcam ama pzt yapsam olur mu.Bu hafta zaten çok daha dikkat edicem gerçi pek aykırı bir kaçamağım yok ama olsun genede

neti yokmu maytabım buraya getir sene ....kaydirigubbakcemile3 kilo vermenin tadını alan bi daha bırakamıyor montiyi.:lepi:yaşasın monti kardeşligi.

günaydın kızlzar
yarın evlilik yıldönümüm inşallah şu külüstürden kurtuluyorum kocim laptopumu yeniliicek:))
11 sene saçımı süpürge ettim olsun o kadar ama demi:))
aebencim benim büyük 4 yaşında oldu g.eti ameliyatı narkozdan uyanması sırasındaki rodeo gösterisi dışında bi problemimiz olmadı çok şükür akşamına deli gibi oyunlar oynaıydı
ondan sonrada hastalıklarımız acaip seyreldi 2 senedir geniz akıntısından dolayı öksürük dışında hiç ilaç içmedi maşallah paşama
ondan önce 15 günde bir antibiyotik abartmıyorum böyleydi :çok üzgünüm:
kuzenimin neti var burayı takip eiyo ama üye olup yazarmı bilmem
belki iş yerinde yasaktır bilmiyorumki sormadım çünkü bu hafta iyete başladı ama 1 aydır aramızda :))

Abla birazdan çıkıcam ama pzt yapsam olur mu.Bu hafta zaten çok daha dikkat edicem gerçi pek aykırı bir kaçamağım yok ama olsun genede
tabi fıstıgım zamanın varsa demiştim ,acelesi yok .opuyorumnanaktan
cevizini .sütünü .meyveni unutma :ecrin_bebek:

senin büyük tosundamı olduydu ...
..amanın seninki rodeo yaptıysa benimki nin kroşelerinden korkulur o zaman .:roflol::roflol:nefes alması normalleşsin kuzumun başka bişi istemiyorm valla kendide boga zaten resmen boga gibi fosurduyo .:roflol:-tatlicadiarzu-

kuzenin bizi takip ediyor öyleyse . selamlarrrr burdan kendisine .....a.s.

kilo bildirenler ..

maytap......... 52. 800.
edoras ..........69 .000.
akrep............ 69. 100.
camlica .........57. 200
ketum ...........63 900
naz...............62 500.
bebik ............56 800.
irem ............. 100gr vermiş ..kilona eklerimiremcim .
narin ........... 73.000..
cueca...........56 900 .
truf...............53 800 ....
lacey ............71 500..... yeni monticimiz verdigin haftaya laceyim cumadan cumaya tartı .günümüz ...
diyar.............86 000......84 800. yeni monticimiz .....
neks .............67 400 .....66 .200 .yeni monticimiz ..

kilo bildirenler bular ....
montiye başlayıpda bu hafya listeye yazılacak arkadaşlarımız varmı ????
yada kilo bildirimizi görmedigim fıstık varsa yazsın lütfen ....

selamlarrrr,

dün tartının azizliğine uğradığımı söylemiştim, bugün tekrar tartıldım 63.5 çıktım...bildireyim dedimdi..

Bugünkü menüme gelince:

Sabah:
1 şeftali, 2 kiraz

Kahvaltı:
2 buçuk dlm. tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı z.ezmesi
1/2 kk peynir
salata
1 adet yeşil zeytin
ve çay

Öğle:
Tavuklu salata
Ayran

Akşam:
Domates soslu spagetti
Salata
Yoğurt/Ayran

Son düzenleme:
Yeşil Mercimek ve nohuttan soğuk ayran çorbası yapmak istiyorum bir sakıncası var mı acaba? Bu sıcaklarda bol naneli iyi gider diye düşünüyorum (içine de bir salatalık rendeler, salata kısmını da içine ilave etmiş olurum ), bu aralar herşey tuzlu gelmeye başladı bana, en azından öğle menüsünü bunla yapsam diyorum, hem doyurucu ve besleyici olması hemi de bakliyat tüketimi açısından, ne dersiniz? olarrr mııı??

hemde süper olaaarrrkaydirigubbakcemile3

merhaba canim ogleden sonra yoktum biraz once geldim. oglumun surekli tekrarlayan bogaz enfeksiyonu ve ates sorunu vardi. yilda 10-11 defa bogaz enfwksiyonu oluyordu ilaclar ve ignelerde korumuyordu. doktorumuzla konusarak bademciklerini ve geniz etini aldirmaya karar verdik. ameliyat 30 dk surdu. 3-4 saat sonrasinda eve donduk, agrisi oldu biraz kanama olmamasi cok onemli canim. olursa bir ameliyata daha aliyorlar. cok sukur hic bir sey olmadi. biz Ameliyati izmirde ege universitesinde yaptirdik siz hangi hastanede yaptiracaksiniz? doktorumuz ozellikle hem geniz etinin hemde bademciklerinin alinmasina karar verdi. cunku mikrobu 2 side uretebilir dedi. daha sonrasinda yilda en fazla 2 defa rahatsizlandi oda ates yapmadan atlattik . bir ogrencimin bademcikleri de cok buyuk cocuk surekli agzi acik geziyor ailesine soylememe ragmen surekli erteliyorlar. nefes alirkende bogazindan hiriltili sesler geliyor. uyurken dusunemiyorum yavrucugu

alkisalkisalkisalkisalkisalkisdemekki monti amca senide yegenlige kabul edecek laceyim ...
bu hafta sizleride klisteye ekliyecegim eşim yapıyorsa senle onuda EKLEYEBıLıRıM..kaydirigubbakcemile3

canim listeye sen simdilik beni ekle esime kefil olamam keyfine cok duskundur aninda cayabilirkaydirigubbakcemile3

masallah canim dilerim saglikla dunyaya geldigi gunleride gorursun o minicik cani kollarina almak dunyadaki herseye degeropuyorumnanaktan

Son düzenleme:

bende bayilirim bu corbaya hele sicaklarda icine birkac parca buz atarsaniz tadindan yenmez, armagan caglayan sadece aksamlari bu corbadan yiyerek kilolarini vermiskaydirigubbakcemile2

merhaba .. biz sana yardımcı oluruz nesli..
ama kitabıda var okumanı tavsiye ederim .
KADINA ÖZEL .MONTİGNAC ..

ARATIRSAN GOOGLEDE BULURSUN
:lepi:alkisalkisalkisyeni hatunlarda harika menüler geliyor ....sositososito
yanlız bir konuda uyarım var spagettiye sos yaptıgınızda mümkün oldugunca yagdan uzak durun....yani kısacası karbonhidaratlarla yag alımını sınırlandırın daha çabuk kilo verirsiniz ...
ablacım kilonu degiştiririm .a.s
kaydirigubbakcemile3ayran aşı topigini okumuşuz .:jeyyar:benden kaçarmı .olar olar
geçen hafta bassetmiştik ablam bu çorbadan bende severim tabi yapabilirsin yanlız yogurdunu yagsız olandan seçmeye çalış . haliyle baklagil, doymuş yaglarla pek buluşmasın ...a.s afiyet olsun ..
laceyim ankarada özel bir hastanede (akropol ) yaprıcagız... bi yakınımızda burda yaptırdı memnun kaldı ....
benim oglanda bagdemçük sorunu pek yok sadece sol bagdemcigi her zaman digerinden biraz daha büyük .. senede belki 2 defa şişir ve ateşlenir . dr onan pek gerek görmedi şimdilik geniz eti alınması yetecek sanırım ....
bende bayilirim bu corbaya hele sicaklarda icine birkac parca buz atarsaniz tadindan yenmez, armagan caglayan sadece aksamlari bu corbadan yiyerek kilolarini vermiskaydirigubbakcemile2
sonuçta baklagil kıslar yiyebilirsiniz ama haftada bikaç kere .a.s
yeni kısları uyarayım bu bakliyat ögününüzde et olmasın .

selam güzeller yeni laptopumdan bildiriyorum:)))hayırlı akşamlarrrrrr
yarın yıldönümümüz accuk kaçırabilirim demiiii

öyle bi topik mi varr, merak ettim canım, müsait olduğunda linki verebilir misin? okuucaamdaaa... Yoğurdum % 1 yağlı, zaten bu diyete başladığımdan beri hep bunu kullanıyorum..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
aklıma ne geldi, yağsız peynir bulamıyoruz yaa
kendimiz yapsak lor peyniri
yağsız süt alıp yapsak, kaynatıp kestirip
olmazmıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…