kaydirigubbakcemile5 ah ah birde kucagına alda emzir bakalım daha yaşayacagın ne duygular var .:ecrin_bebek:Herkese mrb.dün giremedim rahatsızlandım çok bulantım vardı ama bu sabah minişimin
KALP ATIŞLARINI duydum 6+1 olmuşuz bugün dr.sağlıklı ve herşey yolunda dedi onun o minicik kalbini görmek beni çok heyecanlandırdı tarif edilemez bir duyguymuş bu :))
çikeğim müsaidsen fıstık hani senin liste vardi güncel. Kim nekadar kilo verdi diye .::))))))
senin kiolnuda haftalık alalım fıstık ... Not tutalım hamilemizin kilosu diye .
neti yokmu maytabım buraya getir sene ....kaydirigubbakcemile3 kilo vermenin tadını alan bi daha bırakamıyor montiyi.:lepi:yaşasın monti kardeşligi.
tabi fıstıgım zamanın varsa demiştim ,acelesi yok .opuyorumnanaktanAbla birazdan çıkıcam ama pzt yapsam olur mu.Bu hafta zaten çok daha dikkat edicem gerçi pek aykırı bir kaçamağım yok ama olsun genede
senin büyük tosundamı olduydu ...günaydın kızlzar
yarın evlilik yıldönümüm inşallah şu külüstürden kurtuluyorum kocim laptopumu yeniliicek:))
11 sene saçımı süpürge ettim olsun o kadar ama demi:))
aebencim benim büyük 4 yaşında oldu g.eti ameliyatı narkozdan uyanması sırasındaki rodeo gösterisi dışında bi problemimiz olmadı çok şükür akşamına deli gibi oyunlar oynaıydı
ondan sonrada hastalıklarımız acaip seyreldi 2 senedir geniz akıntısından dolayı öksürük dışında hiç ilaç içmedi maşallah paşama
ondan önce 15 günde bir antibiyotik abartmıyorum böyleydi :çok üzgünüm:
kuzenimin neti var burayı takip eiyo ama üye olup yazarmı bilmem
belki iş yerinde yasaktır bilmiyorumki sormadım çünkü bu hafta iyete başladı ama 1 aydır aramızda :))
Yeşil Mercimek ve nohuttan soğuk ayran çorbası yapmak istiyorum bir sakıncası var mı acaba? Bu sıcaklarda bol naneli iyi gider diye düşünüyorum (içine de bir salatalık rendeler, salata kısmını da içine ilave etmiş olurum), bu aralar herşey tuzlu gelmeye başladı bana, en azından öğle menüsünü bunla yapsam diyorum, hem doyurucu ve besleyici olması hemi de bakliyat tüketimi açısından, ne dersiniz? olarrr mııı??
a öylemi nasıl geçti.. demekki aynı ameliyat ama biz bagdemçik için biraz bekleyelim dedik belki yaşadıgımız problemle sadece geniz etinden olabilir diye ...şimdilik sadece genizetine karar verdik yoksa bizimde ikisi birden olcaktı ...
laceyim ameliyattdan sonra dikkat edilmesi gerken bir durum varmı canım kolay atlattımı ogluş nede olsa daha önce yaşamışsın .?beni oglan 10 yaşında %60 .70 tıkalıymış genzi.
günaydın bu arada fıstık hatunlar ...opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisdemekki monti amca senide yegenlige kabul edecek laceyim ...
bu hafta sizleride klisteye ekliyecegim eşim yapıyorsa senle onuda EKLEYEBıLıRıM..kaydirigubbakcemile3
masallah canim dilerim saglikla dunyaya geldigi gunleride gorursun o minicik cani kollarina almak dunyadaki herseye degeropuyorumnanaktanHerkese mrb.dün giremedim rahatsızlandım çok bulantım vardı ama bu sabah minişimin
KALP ATIŞLARINI duydum 6+1 olmuşuz bugün dr.sağlıklı ve herşey yolunda dedi onun o minicik kalbini görmek beni çok heyecanlandırdı tarif edilemez bir duyguymuş bu :))
Yeşil Mercimek ve nohuttan soğuk ayran çorbası yapmak istiyorum bir sakıncası var mı acaba? Bu sıcaklarda bol naneli iyi gider diye düşünüyorum (içine de bir salatalık rendeler, salata kısmını da içine ilave etmiş olurum), bu aralar herşey tuzlu gelmeye başladı bana, en azından öğle menüsünü bunla yapsam diyorum, hem doyurucu ve besleyici olması hemi de bakliyat tüketimi açısından, ne dersiniz? olarrr mııı??
merhaba .. biz sana yardımcı oluruz nesli..aeben merhaba. boyum 1.66, kilom 81. ben de aranıza katılabilir miyim? yalnız hiçbirşey bilmiyorum, okudum mantığını anladım ama öğünlerde ne ile neyi ayıracağımı ve ne kadar yiyeceğimi bulamadım. acaba bu topiğe başlamadan önce başka bir topikte açıklaması var mı, orayı okuyayım.
:lepi:alkisalkisalkisyeni hatunlarda harika menüler geliyor ....sositosositoselamlarrrr,
dün tartının azizliğine uğradığımı söylemiştim, bugün tekrar tartıldım 63.5 çıktım...bildireyim dedimdi..
Bugünkü menüme gelince:
Sabah:
1 şeftali, 2 kiraz
Kahvaltı:
2 buçuk dlm. tam buğday ekmek
1 tatlı kaşığı z.ezmesi
1/2 kk peynir
salata
1 adet yeşil zeytin
ve çay
Öğle:
Tavuklu salata
Ayran
Akşam:
Domates soslu spagetti
Salata
Yoğurt/Ayran
kaydirigubbakcemile3ayran aşı topigini okumuşuz .:jeyyar:benden kaçarmı .Yeşil Mercimek ve nohuttan soğuk ayran çorbası yapmak istiyorum bir sakıncası var mı acaba? Bu sıcaklarda bol naneli iyi gider diye düşünüyorum (içine de bir salatalık rendeler, salata kısmını da içine ilave etmiş olurum), bu aralar herşey tuzlu gelmeye başladı bana, en azından öğle menüsünü bunla yapsam diyorum, hem doyurucu ve besleyici olması hemi de bakliyat tüketimi açısından, ne dersiniz? olarrr mııı??
laceyim ankarada özel bir hastanede (akropol ) yaprıcagız... bi yakınımızda burda yaptırdı memnun kaldı ....merhaba canim ogleden sonra yoktum biraz once geldim. oglumun surekli tekrarlayan bogaz enfeksiyonu ve ates sorunu vardi. yilda 10-11 defa bogaz enfwksiyonu oluyordu ilaclar ve ignelerde korumuyordu. doktorumuzla konusarak bademciklerini ve geniz etini aldirmaya karar verdik. ameliyat 30 dk surdu. 3-4 saat sonrasinda eve donduk, agrisi oldu biraz kanama olmamasi cok onemli canim. olursa bir ameliyata daha aliyorlar. cok sukur hic bir sey olmadi. biz Ameliyati izmirde ege universitesinde yaptirdik siz hangi hastanede yaptiracaksiniz? doktorumuz ozellikle hem geniz etinin hemde bademciklerinin alinmasina karar verdi. cunku mikrobu 2 side uretebilir dedi. daha sonrasinda yilda en fazla 2 defa rahatsizlandi oda ates yapmadan atlattik . bir ogrencimin bademcikleri de cok buyuk cocuk surekli agzi acik geziyor ailesine soylememe ragmen surekli erteliyorlar. nefes alirkende bogazindan hiriltili sesler geliyor. uyurken dusunemiyorum yavrucugu
canim listeye sen simdilik beni ekle esime kefil olamam keyfine cok duskundur aninda cayabilirkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
sonuçta baklagil kıslar yiyebilirsiniz ama haftada bikaç kere .a.sbende bayilirim bu corbaya hele sicaklarda icine birkac parca buz atarsaniz tadindan yenmez, armagan caglayan sadece aksamlari bu corbadan yiyerek kilolarini vermiskaydirigubbakcemile2
akrep abla mesaj alımın kapalı. İmzanı hallettim.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqXxqDe/weight.png
bu linki profilinde imza kısmına yapıştır.
kaydirigubbakcemile3ayran aşı topigini okumuşuz .:jeyyar:benden kaçarmı .olar olar
geçen hafta bassetmiştik ablam bu çorbadan bende severim tabi yapabilirsin yanlız yogurdunu yagsız olandan seçmeye çalış . haliyle baklagil, doymuş yaglarla pek buluşmasın ...a.s afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?