müsli değil sadece yulaf ezmesine izin var laceycim
sağolun kızlar Allah razı olsun
peyniri sorucaktım yaa zillim geliyomu yada aeben
aknaza alternatifler vardı neydi onlar migrosun lıghti diye kalmış biri ama yanlış bişey demek istemiyorum kuzenime
SELAMLAR KISLAR .........opuyorumnanaktan
NASILSINIZ ....
OĞLUŞ İYİ SÜKÜR KOLAY ATLATTIK ....
KISLAR BEN BU HAFTAcumaya NE verirsem Bİ SÜRE 2. AŞAMAYA GEÇİÇEM ARTIK TATİLLER BAŞLADI BİZİM İÇİN ...
o yuzden kilo verme modundan kıçarım ben ....
vakit buldukça gelirim ama eskisi gibi yorum yapamam belki ama her fırsatta burdayım yerimseniben
iremcim link sana ve diger arkadaşlara emanet .yerimseniben yorumlarınızı birbirinizden eksik etmeyin özelikle yeni arkadaşlara ...a.s
ben artık hedefe çoktan ulaştım... ama insan oglu işta biraz daha biaz daha diyor hep .kaydirigubbakcemile3
umarım hepiniz istediginiz kilolara bir an evvel gelirsiniz tabi kaçamak yapmadan ...vereliniortak
Şeniz
iremcim birde HATİCE arkadaşımız var menülerini yazıyor onun menülerinide ben yokken degerlendirirsen sevinirim . kendisinin kilosu durmuş . biraz protein agırlıklı beslenmesini tavsiye etmiştim .....yerimseniben
selam kızlar kaç g
ün oldu gelemeyeli,
en son yarın kaçırabilirim demiştim
keşke kaçırabilseydim
pazar sabahı kasım annelerimizden birinin eşinin vefat haberiyle yıkıldık mahfolduk
gencecik bir canı daha trafik terörü
ne kurban verdik(
Allah rahmet eylesin inşallah
o günden beride kafamı toparlayamıyorum bi türlü
pek bişey de yediğim söylenemez
dün görmeye gittik arkadaşla kız mahfolmuş
tabiki biz bu kadar üzülünce onu tahmin bile edemiyorum
bu aralar biraz durgunum çok gelemeyebilirim
iste bugunku menum
sabah : 2 dilim tam bugday ekmekli kahvalti
ogle: tavuk salata ve yogurt
ara: 1 elma
aksam: z. yagli( 1 seker kasigi) bamya ,yogurt, salata
ara: 1 parmak buyuklugunde kesilmis pasta formlu dondurma(kacamak)
spor: butun evi temizlemek
su: 2 litre
kizlar bir sorum olacak sizlere : sabahlari yagsiz sut ile 6-7 kasik musli yesem diyete aykiri olumu cunku muslinin popolari eritmede etkisini okudum bende denemek istiyoruma.s
Günaydın herkese.
Bu sabah 71 :lepi:
Cuma ya 70 lilerdeyim Allahın izniyle.
Pasta ne oluyor şimdiklava:
Canım müsli serbest diye biliyorum aeben abla yazmıştı zamanında ama meyvesiz çikolatasız yani sadece müsli. Ben bulamadım öylesini.
kırmızı iremcim ... balıgı una buluyormuyduk ki ?alsanaalsanasmileGünaydın herkese.
Bu sabah 71 :lepi:
Cuma ya 70 lilerdeyim Allahın izniyle.
Dün yediklerim
Sabah
Menemen, 1 kk peynir, 4 zeytin
Öğlen
Mısır unlu balık tava, bol salata, 1 etsiz karnıyarık (bunun bi adı var ama unuttum)
Ara
3 kırmızı erik
Akşam
Tavuklu patlıcan, salata ve yoğurt
Ablacım kolay atlatmanıza çok sevindim. Merak etme sen biz buralardayız.
Pasta ne oluyor şimdiklava:
Canım müsli serbest diye biliyorum aeben abla yazmıştı zamanında ama meyvesiz çikolatasız yani sadece müsli. Ben bulamadım öylesini.
harika bir mönü ketüm ablam sen montiden istedigin kiloda ayrılacaksın hiç şüpem yok .:lepi:Günaydınnn,
Bugünkü menüm...
Sabah: 1 orta boy elma
Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 k.k. kadar peynir
domates, salatalık
Öğle:
Uskumru balığı
Salata, ayran
Akşam:
Bamya
Salata
Yoğurt
Regli olduğum halde kilo vermeye devam ediyorum, belki de ayran aşının etkisi bilemiyorum, çünkü içinde neredeyse sıfır diyebileceğim kadar tuz vardı...bugün buzluktan daha önce haşladığım nohut ve mercimeklerimi çıkarıp yenisini yapacağım..(öbür türlü bakliyat alımı daha az oluyor)
bir de 1. aşamadakilere karnıyarık serbest mi? yarın yapmayı düşünüyorum daaa:))
akşam yemegin nerde akrepcim ....aklinialirimsmilegünaydın şekerler
güzel bir gün olsun hepimiz içinopuyorumnanaktan
dünkü raporumu sunuyorum efembayanssulusmile
05:45
1 avuç kiraz
07:30
üç çeşit peynirden azar azar(örme,lif,urfa),2 adet brüksel lahanası,birkaç dal maydanoz,3 adet zeytin,çay
12:00
yarım kase kiraz
13:30
adını hatırlamadığım bir ot kavurması 3 kaşık üstü bol yoğurtlu
18:00
koca bir tabak kirazzemuszemus
20:30
1 yeşil elma
21:30
bir avuç kadar ayçekirdeği
90 dk yürüyüş
4 lt su:lepi:
:umursamaz:laceyim ilk aşamada kaçamakda neymış kuzum ..sen bu cadıların arada kaçamak yaptıgına bakma ... öyle yaparsan montinin tam etkisini göremessin yapabildigin kadar 0 kaçamak ....yasakkelimeinan 0 çkaçamak yapan arkadaşlar çok güzel kilolar veriyorlar biraz sabır ..1. aşamda kaçamaklara göz yummuyoruz 2 ay sabret biraz .kutlarım canım. ne güzel kilolar gittikçe mutluluğumuz artıyor. bende cumaya güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorum.
bu pasta değil canım. pasta formu verilmiş dondurma. yani en fazla 150 kl vardır. minik bir kaçamakeyvahedigeldismile
ohaoldumsmileçok geçmiş olsun diyarsaol canım geçicek umarım ayağım kırıldı
ALLAHA rahmet eylesin maytabım sabır diliyorum zorrrr...:umursamaz:selam kızlar kaç g
ün oldu gelemeyeli,
en son yarın kaçırabilirim demiştim
keşke kaçırabilseydim
pazar sabahı kasım annelerimizden birinin eşinin vefat haberiyle yıkıldık mahfolduk
gencecik bir canı daha trafik terörü
ne kurban verdik(
Allah rahmet eylesin inşallah
o günden beride kafamı toparlayamıyorum bi türlü
pek bişey de yediğim söylenemez
dün görmeye gittik arkadaşla kız mahfolmuş
tabiki biz bu kadar üzülünce onu tahmin bile edemiyorum
bu aralar biraz durgunum çok gelemeyebilirim
laceyim z. yemekleri şeker katmadanda yapabilirsin bu bir alışkanlık biliyorum ama öylada çok güzel oluyor ....iste bugunku menum
sabah : 2 dilim tam bugday ekmekli kahvalti
ogle: tavuk salata ve yogurt
ara: 1 elma
aksam: z. yagli( 1 seker kasigi) bamya ,yogurt, salata
ara: 1 parmak buyuklugunde kesilmis pasta formlu dondurma(kacamak)
spor: butun evi temizlemek
su: 2 litre
kizlar bir sorum olacak sizlere : sabahlari yagsiz sut ile 6-7 kasik musli yesem diyete aykiri olumu cunku muslinin popolari eritmede etkisini okudum bende denemek istiyoruma.s
HOŞ GELDİN NESLİ....olumunekankayizsmileArkadaşlar merhaba,
Bugünkü menümü yazmak istiyorum.
2 dilim tam buğday
Peynir, zeytin
Açık şekersiz çay.
Öğlen: Kıymalı kabak yemeği
Cacık
Akşam: 8 dk pişmiş yağsız spagetti yapmayı düşünüyorum.( Kıymalı mı kıymasız mı sizin yazdıklarınıza göre belirleyeceğim)
Yanında salata ve yoğurt
Yatmadan birkaç vişne ve kaysı yemeyi düşünüyorum.
:
laceyim z. yemekleri şeker katmadanda yapabilirsin bu bir alışkanlık biliyorum ama öylada çok güzel oluyor ....
1. aşamada pankreas ıbi düzene sokmalıyız ,yoksa 2. ay sonunda istedigimizi elde edemeyiz ...a.s pankreas şeker dalganlamsı yani insülin yükselmesi yaşamamalıki 1. aşamada güçlensin ,hedef kilona geldiginde küçük ve büyük kaçamkalarından etkilenmesin ...opuyorumnanaktan
bu yazılarınızı görünce inanın sizin kadar vermiş gibi seviniyorum..opuyorumnanaktanteşekkür ederim aebencimmm, gerçekten bu konuda çok istekliyim, biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum..giydiğim yakışsın, bel ve sırt ağrısı yaşamayayım, yürürken nefes nefese kalmıyayım istiyorum artık...ben de bu güzel gelişmelerden oldukça mutluyum ve beni daha çok motive ediyor...tabii senin ve arkadaşların verdiği desteklerde cabası...şimdiden incelmeye başladım, göğüsler biraz daha küçük, mide kısmındaki yağlar oldukça gitti, hatlarım daha düzgün bi tek göbüşüm sorun...60 kiloyu gördüğüm anda hem karın yağlarımı eritmeye yardımcı olsun hem de daha sıkı bir görüntüye ulaşsın diye pilatese de başlıcam (yağ katmanlarından hareketleri tam anlamıyla yapmak zor)...bu topiği açtığın için bunlar da benden sana hediye a.s. tekrar teşekkürler (keşke daha önce görseymişimklava:)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan laceyim yag konusunda bu kadar gerilmene gerek yok sen montiyi bıraktı gındada 1kş yaglamı yapacaksın yemeklerini.Kacamak konusunda haklisin canim yapmamam lazim :2:
z. yemeklere seker koymuyorum. yanlis anlasilmis sadece 1 seker kasigi yag yazdim . tesekkurler aebencigimŞeniz
kutlarım canım. ne güzel kilolar gittikçe mutluluğumuz artıyor. bende cumaya güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorum.
bu pasta değil canım. pasta formu verilmiş dondurma. yani en fazla 150 kl vardır. minik bir kaçamakeyvahedigeldismile
kırmızı iremcim ... balıgı una buluyormuyduk ki ?alsanaalsanasmile
he sizi boş bırakıcamımı sandınız üleyn ...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?