Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sağolun kızlar Allah razı olsun
peyniri sorucaktım yaa zillim geliyomu yada aeben
aknaza alternatifler vardı neydi onlar migrosun lıghti diye kalmış biri ama yanlış bişey demek istemiyorum kuzenime

diğeri carrefoursa'nın light beyazı idi canım...ben teksüt light kullanıyorum, onun da yağ oranı % 2,5 ama lezzet farkı var mı bilemiyorum (diğerlerini kullanmadım)...

Günaydın herkese.
Bu sabah 71 :lepi:
Cuma ya 70 lilerdeyim Allahın izniyle.
Dün yediklerim
Sabah
Menemen, 1 kk peynir, 4 zeytin

Öğlen
Mısır unlu balık tava, bol salata, 1 etsiz karnıyarık (bunun bi adı var ama unuttum)

Ara
3 kırmızı erik

Akşam
Tavuklu patlıcan, salata ve yoğurt

Ablacım kolay atlatmanıza çok sevindim. Merak etme sen biz buralardayız.

iremcim birde HATİCE arkadaşımız var menülerini yazıyor onun menülerinide ben yokken degerlendirirsen sevinirim . kendisinin kilosu durmuş . biraz protein agırlıklı beslenmesini tavsiye etmiştim .....yerimseniben

Tamam abla pek girmiyor o arakadaş sanırım ama girdiğinde elimden geleni yaparım.

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin geride kalanlara.

Pasta ne oluyor şimdi klava:
Canım müsli serbest diye biliyorum aeben abla yazmıştı zamanında ama meyvesiz çikolatasız yani sadece müsli. Ben bulamadım öylesini.

Günaydınnn,

Bugünkü menüm...

Sabah: 1 orta boy elma

Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 k.k. kadar peynir
domates, salatalık

Öğle:
Uskumru balığı
Salata, ayran

Akşam:
Bamya
Salata
Yoğurt

Regli olduğum halde kilo vermeye devam ediyorum, belki de ayran aşının etkisi bilemiyorum, çünkü içinde neredeyse sıfır diyebileceğim kadar tuz vardı...bugün buzluktan daha önce haşladığım nohut ve mercimeklerimi çıkarıp yenisini yapacağım..(öbür türlü bakliyat alımı daha az oluyor)

bir de 1. aşamadakilere karnıyarık serbest mi? yarın yapmayı düşünüyorum daaa:))

Serbest canım ama patlıcanları kızartmadan yapman lazım. Fırınlayabilirsin mesela.
Birde yanında karbonhidrat almaman lazım.
Yoğurt ve salata yanına mis gibi işte.
Mönünde gayet iyi.

günaydın şekerler

güzel bir gün olsun hepimiz içinopuyorumnanaktan

dünkü raporumu sunuyorum efembayanssulusmile

05:45
1 avuç kiraz

07:30
üç çeşit peynirden azar azar(örme,lif,urfa),2 adet brüksel lahanası,birkaç dal maydanoz,3 adet zeytin,çay

12:00
yarım kase kiraz

13:30
adını hatırlamadığım bir ot kavurması 3 kaşık üstü bol yoğurtlu

18:00
koca bir tabak kirazzemuszemus

20:30
1 yeşil elma

21:30
bir avuç kadar ayçekirdeği

90 dk yürüyüş
4 lt su:lepi:

kutlarım canım. ne güzel kilolar gittikçe mutluluğumuz artıyor. bende cumaya güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorum.
bu pasta değil canım. pasta formu verilmiş dondurma. yani en fazla 150 kl vardır. minik bir kaçamakeyvahedigeldismile

kırmızı iremcim ... balıgı una buluyormuyduk ki ?alsanaalsanasmile
he sizi boş bırakıcamımı sandınız üleyn ...kaydirigubbakcemile3
harika bir mönü ketüm ablam sen montiden istedigin kiloda ayrılacaksın hiç şüpem yok .:lepi:
monti için örnek liste deseler bu listeni gösterirdim inan ...alkisalkisalkis

akşam yemegin nerde akrepcim ....aklinialirimsmile
genelde menülerin montiye pek uymutuyor akrebim helede 3 gün kaçamasız gününü hatırlamıyorum kuzum ..alsanaalsanasmilebiraz daha dikkat ....bilmiyorumkismile
:umursamaz:laceyim ilk aşamada kaçamakda neymış kuzum ..sen bu cadıların arada kaçamak yaptıgına bakma ... öyle yaparsan montinin tam etkisini göremessin yapabildigin kadar 0 kaçamak ....yasakkelimeinan 0 çkaçamak yapan arkadaşlar çok güzel kilolar veriyorlar biraz sabır ..1. aşamda kaçamaklara göz yummuyoruz 2 ay sabret biraz .
unuttunmu biz kl hesabı yapmıyoruz .şeker kl den daha tehlikeli .a.s

sana en iyi örnek maytabım dır 2 ayda 0 kaçamakla 10 kiloyu verdi 2. aşamaya geçti şimdi yiyyor abartmadan .

nefitlerin şekersiz ve meyvesizini bulabilriseniz ne ala vede mısır katkısısını ama ben öylebir nesfit görmedim ..boshayallersmile
2. aşamda yiyebilirsiniz meyvelisinide . ama 1. aşamda yulaf ezmesini tavsiye ederim . 0 yaglı sütle daha doyurucu ve çok vitamın var içerisinde ayrıca çokda tok tutar .opuyorumnanaktan

saol canım geçicek umarım ayağım kırıldı
ohaoldumsmileçok geçmiş olsun diyar
ALLAHA rahmet eylesin maytabım sabır diliyorum zorrrr...:umursamaz:
laceyim z. yemekleri şeker katmadanda yapabilirsin bu bir alışkanlık biliyorum ama öylada çok güzel oluyor ....
1. aşamada pankreas ıbi düzene sokmalıyız ,yoksa 2. ay sonunda istedigimizi elde edemeyiz ...a.s pankreas şeker dalganlamsı yani insülin yükselmesi yaşamamalıki 1. aşamada güçlensin ,hedef kilona geldiginde küçük ve büyük kaçamkalarından etkilenmesin ...opuyorumnanaktan

HOŞ GELDİN NESLİ....olumunekankayizsmile

teşekkür ederim aebencimmm, gerçekten bu konuda çok istekliyim, biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum..giydiğim yakışsın, bel ve sırt ağrısı yaşamayayım, yürürken nefes nefese kalmıyayım istiyorum artık...ben de bu güzel gelişmelerden oldukça mutluyum ve beni daha çok motive ediyor...tabii senin ve arkadaşların verdiği desteklerde cabası...şimdiden incelmeye başladım, göğüsler biraz daha küçük, mide kısmındaki yağlar oldukça gitti, hatlarım daha düzgün bi tek göbüşüm sorun...60 kiloyu gördüğüm anda hem karın yağlarımı eritmeye yardımcı olsun hem de daha sıkı bir görüntüye ulaşsın diye pilatese de başlıcam (yağ katmanlarından hareketleri tam anlamıyla yapmak zor)...bu topiği açtığın için bunlar da benden sana hediye a.s. tekrar teşekkürler (keşke daha önce görseymişim klava:)

Kacamak konusunda haklisin canim yapmamam lazim :2:
z. yemeklere seker koymuyorum. yanlis anlasilmis sadece 1 seker kasigi yag yazdim . tesekkurler aebencigimŞeniz

bu yazılarınızı görünce inanın sizin kadar vermiş gibi seviniyorum..opuyorumnanaktan
Kacamak konusunda haklisin canim yapmamam lazim :2:
z. yemeklere seker koymuyorum. yanlis anlasilmis sadece 1 seker kasigi yag yazdim . tesekkurler aebencigimŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan laceyim yag konusunda bu kadar gerilmene gerek yok sen montiyi bıraktı gındada 1kş yaglamı yapacaksın yemeklerini.lmaz: normal nasıl yiyorsan öyle yap canım helede z. yagına böyle kısıtlama getirme çok faydali bir yagdır . bilinki birçok vitamin yagda çözülür . montide kilo vermek kadar saglıkda ön plandadır ..kaydirigubbakcemile5
kaçamak konusunda; gerçekten mukafatını alınca insan o kaçmakları yapmak bile istemiyor .yerimseniben

Günaydın bebekler.

Yarın büyük gün sıkın dişinizi nolur.

Dün yediklerim
Sabah
Domates, 1 kk peynir, 4 zeytin maydanoz, 1 buğday ekmek, 4 dilim salatalık

Öğlen
Pirinçsiz ve kıymasız ıspanak, yoğurt, az salata

Ara
3 yudum nescafe (Nilay senin yüzünden)

Akşam
8 adet Sultanahmet köfte, çoban salata

Ve bu sabah 70.6

İşallah canım.
Önemli olan kalori değil şekercim. İçindeki şekeri ne yapacaksın. Monti da kaçağın miniği büyüğü yok tatlım.

kırmızı iremcim ... balıgı una buluyormuyduk ki ?alsanaalsanasmile
he sizi boş bırakıcamımı sandınız üleyn ...kaydirigubbakcemile3

Abla valla başka şansım da yoktu. Kızlarada sordum ya köfteli ekmek yada balık. Balığı seçtik mecburen.

Günaydın herkese ben geri geldim diyemeceğim.Kaçamaklı girip çıkıyorum iyice kendimi karıştırdım bugünlerde çok zor geçiriyorum bulantılar var,aç geziyorum nerdeyse.Yorgunum halsizim birgünüm bir günüme tutmuyor.ışlerinde çok yoğun sürekli gelemiyorum ama sürekli aklımdasınız sizleri çok özledim

selamlarrr kızllarrr...
aebencim geçmiş olsun oğluna tatlım.tam ayrıntısını bilmiyorum ama inşallah iyidir.

Günaydınlar,

Bugünkü Menüm;

Sabah: 1 elma

Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmek
1k.k kadar peynir
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
domates, salatalık

Öğle:
1 tabak kadar bamya
yoğurt
salata

Akşam:
Alinazik (yoğurdu içinde)
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…