alkisalkisalkistebrikler nazlım ..bak isteyince nasılda oluyor .....Günaydınlar kızlar kilom 60,5
tebrikler lacey ...alkisalkisalkisgunaydin kizlar bu haftaki kilom 69.5 :teytey::teytey:
2 kg vermisim . ama bunda ndun aksamda dahil hic bir sey yiyip icemememin etkisi buyuk. midemi usutmusum ne yesem ve icsem aninda cikariyorumakannehir
neyse sonunda 60 li rakamlari gordum kac zamandan beri inemiyordumkaydirigubbakcemile2
tebrikler iremcim isteyince nasılda oluyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisGünaydın bayanlar
Dün yediklerim nelermiş bakın bakalım.
Sabah
1 domates, 3 dilim salatalık, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, maydanoz
Öğlen
1 Hasanpaşa köfte (üzerinde püre vardı yemedim), Fırında karışık kızartma azıcık domates soslu, yoğurt
Akşam
Burger Kinge gittik ve ben tavuklu salata yedim. Eşim şoklarda çünkü tam bir burger delisiyimdir. 1 bardak da ayran.
Bu sabah 70.2 :lepi::lepi::lepi::lepi:
tekrar geçmiş olsun akrebim ... her daim bekleriz canım ...olumunekankayizsmilesağolun kızlar...
yine buralardayım..
kurtulamazsınıs ööle bendenkaydirigubbakcemile3
azcık gözüm açılınca buraya koştum hemen..fena ilerlemiş bir faranjit durumlarındayım
dünden bu yana içtiğim ilacın haddi hesabı yok..
bugünde ses gitti iyice:2:
aaaaa son kilolar zordur sende biliyorsun camlıcam . asıl yagdan ne kadar verdigin ....gunaydin arkadaslar
bugunki kilom 57 gecen hafta 57,100 du bende anlamadim neden az verdigimi ama 100gr da 100gr dir ne yapalim.belki haftaya acisi cikar.insallah sizlerden daha guzel sonuclar gelir olumunekankayizsmile
tebrikler ketum ablam ...kaydirigubbakcemile5Selamlar, hayırlı cumalar,
Önce kilomu yazayım62,9. regl olduğum halde 600 gr. verdim:))
Kilo verene arkadaşları tebrik ediyorum...
Akrepcimmm sana da çok geçmiş olsun canım, bizleri bırakmamana da çok sevindim, biran önce sağlığına kavuşursun inşallah...
Bugünkü menümü de yazayım hemencik:
Sabah:
1 bardak limonlu su (evde meyva kalmamış)
Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
1 k.k. kadar peynir
domates, salatalık ve çay
Öğle:
Ayran aşı çorbası (içine salatalık ve iceberg yaprağı ilaveli)
Akşam:
Uskumru
Salata
Ayran
kaydirigubbakcemile5Teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile
fıstık hatunlar sonuca bakın ...ben bu yolardan ne kadar çok geçtim bi bilseniz o yüzden hiç tınlamıyorum . baskül bana gıcıklık etsede ben ondan ınatçıyım ...:roflol:saol aebencim super moral oluyosun valla opuyorumnanaktan
a.s..Diğer sayfaların hepsini okuyamadım ama AKREP çok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin inşallaaahh
Kilom 56.700 Aebenim yulafla meyveyi kestim hemen gitmiş 300 gram basit gibi görünen hatalar aslında ne kadar büyük şeylere neden oluyormuş
opuyorumnanaktanseni anlıyorum refim .:gitme:Selam kızlar canım Aeben ablacım seni seviyorum ama ben 2. aşama gibi biraz karışık gidiyorum uzun zamandırda giremiyorum biraz daha girmeiycem lütfen beni listeden silelim kendimi hazır hissettiğimde gelirim inşallah hayatımla ilgili bir takı kararlar almam lazım ve zor bir süreç yaşıyorum affınıza sığınıp ayrılıyorum... Sizi seviyorum arada gelirim herşeyin hayırlısı olsun... hepimiz için...
herkese selam
ae, akrep sizleri görmek ne güzel
lacey ablamın mogtıcnac diye baskıları sonucu girdim çoğu sayfayı okudum ve motive oldum bende başlıyorum.
yarından itibaren ne yiyip içtim ben sölim olmas mı sempatiksalakcinni
siz beni uyarın şunu ye şunu yeme diye iş yerinde yemekhaneden çıkan yemekleri yiyorum o konuda dikkat ederim.
mart ayı başında 65 kg geliyordum.mayıs ayı başına kadar iş yerinden 3 arkadaş iddaya girdik ve bir güzel kilo verdik 57 kg düşmüştüm amaaa haziran ayında tatile gidişim ve tatil dönüşü deliler gibi yemem sonucunda 60,500 gr geliyorum bana yardım edin :gitme: şimdi kızlarla tekrar iddaya girdik hemde ödüllü bu hafta sizinle mogticnac yapıcam
tebrikler lacey ...alkisalkisalkis
laceyim inanki ögün atlamasan daha çok kilo veriridin .yerimseniben
geçmiş olsun canım .opuyorumnanaktan
inan duygular karşılıklı zilim .....opuyorumnanaktanslm kızlar,hepinizin cuması mübarek olsun...kilo veren arkadaşların gözü aydın,az veren yada veremeyenlerde üzülmyein,yaptıklarınız yada yapamadıklarınızı tekrar gözden geçirip hatalarınızı düzeltin ve yolunuza devam edin şekerler.....
akrep çok geçmiş olsun.monti virüsten beterdir cnm,giren çıkamaz ,başlayan kopamaz kaydirigubbakcemile3 çünki aç kalmadan kilo verilen tek sağlıklı beslenme şeklidir. iyice bir iyileşte geri dönersin sahalara...
aebenim bir haftada daha yoğun bir şekilde aramızda olmana çok sevindim ablacım...oğlunun iyileşmesinede mutlu oldum.seni seviyorum...kaydirigubbakcemile3
bu kişiden kişiye degişir iremcim niye kızayım ..:1hug:Kızlar size bişiy itiraf etmek istiyorum.
Ben her Cuma öğlen yemeğinde canım ne isterse yiyorum son haftalarda.
Hatırlarsanız bir dönem kilo veremiyordum durmuştu.
Bunu yapmaya başladım ve yine vermeye başladım.
Daha önce yaptığımda da bu yöntem işe yaramıştı.
Tabi bu demek değildir ki sizde yapın. Her bünye farklı ama bende işe yarıyor.
Aeben ablam kızmazsın umarım bunu yazdığım için bana.
demek geçenki yarişı sen kazandın hı tebrikler :1rolleyes:herkese selam
ae, akrep sizleri görmek ne güzel
lacey ablamın mogtıcnac diye baskıları sonucu girdim çoğu sayfayı okudum ve motive oldum bende başlıyorum.
yarından itibaren ne yiyip içtim ben sölim olmas mı sempatiksalakcinni
siz beni uyarın şunu ye şunu yeme diye iş yerinde yemekhaneden çıkan yemekleri yiyorum o konuda dikkat ederim.
mart ayı başında 65 kg geliyordum.mayıs ayı başına kadar iş yerinden 3 arkadaş iddaya girdik ve bir güzel kilo verdik 57 kg düşmüştüm amaaa haziran ayında tatile gidişim ve tatil dönüşü deliler gibi yemem sonucunda 60,500 gr geliyorum bana yardım edin :gitme: şimdi kızlarla tekrar iddaya girdik hemde ödüllü bu hafta sizinle mogticnac yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?