iyi seçm iremcim o zaman .opuyorumnanaktan sen böyle devam et valla 6.li rakamlar çok yakındır hadi iremcim bu hafta sonuda kaçamak yok sana bak nasıl dçkülecek kilolar ..:lepi:Günaydın bebekler.
Yarın büyük gün sıkın dişinizi nolur.
Dün yediklerim
Sabah
Domates, 1 kk peynir, 4 zeytin maydanoz, 1 buğday ekmek, 4 dilim salatalık
Öğlen
Pirinçsiz ve kıymasız ıspanak, yoğurt, az salata
Ara
3 yudum nescafe (Nilay senin yüzünden)
Akşam
8 adet Sultanahmet köfte, çoban salata
Ve bu sabah 70.6
İşallah canım.
Önemli olan kalori değil şekercim. İçindeki şekeri ne yapacaksın. Monti da kaçağın miniği büyüğü yok tatlım.
Abla valla başka şansım da yoktu. Kızlarada sordum ya köfteli ekmek yada balık. Balığı seçtik mecburen.
çiçekcim bulantıların rahat vermiyor demek ....Günaydın herkese ben geri geldim diyemeceğim.Kaçamaklı girip çıkıyorum iyice kendimi karıştırdım bugünlerde çok zor geçiriyorum bulantılar var,aç geziyorum nerdeyse.Yorgunum halsizim birgünüm bir günüme tutmuyor.İşlerinde çok yoğun sürekli gelemiyorum ama sürekli aklımdasınız sizleri çok özledim
sağğol nurom ogluş normale döndü.tosun gibi .selamlarrr kızllarrr...
aebencim geçmiş olsun oğluna tatlım.tam ayrıntısını bilmiyorum ama inşallah iyidir.
ketum ablam iremcimin yorumuna katılıyorum brovooookaydirigubbakcemile5Günaydınlar,
Bugünkü Menüm;
Sabah: 1 elma
Kahvaltı:
3 dlm. tam buğday ekmek
1k.k kadar peynir
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
domates, salatalık
Öğle:
1 tabak kadar bamya
yoğurt
salata
Akşam:
Alinazik (yoğurdu içinde)
Salata
hoş geldin çoko opuyorumnanaktanmerhabalar....ben de denemek istiyorum...ama yapabilir miyim bilmiyorum...monti amcanın ilkeleri çok sıkı....elimden geldiğince burayı takip edeceğim kızlar...harika paylaşımlar yapıyorsunuz...aebeni de tebrik ederim....hedefine ulaşmış...darısı bize...
opuyorumnanaktanMeraba fıstıklar girip yazamadım mönülerimi ama montiye uyuyorum kaçamak yok yaniii yarın bakalım kaç çıkıcağım off çok merak ediyorum
yine dökdürmüşün zilim ...opuyorumnanaktanslm kızlar ardı ardına misafirlerden dolayı giremedim,dünde netimde sorun vardı sanırım bağlanamadım.benim erken dönem tatil planlarımda suya düştü,bir süre daha burada sizlerle olacağım.aebenim giremediği zamanlarda ireme destek olarak elimden geldiği kadar size yardımcı olurum.(tabii siz istediğiniz sürece)
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz,aebenimin oğluşçuğunada geçmiş olsun ve maytabımın arkadaşının eşinin vefatından dolayı başı sağolsun diyorum.
iremcim normalde menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum cnm biliyorsun.(daha önceden rahatsız olduğum bazı konular nedeniyle)senin yetişemediğin yerlerde ve menüsüne yorum yaptığımda alınmayacak arkadaşlara elimden geldiği ve dilimin döndüğünce yardımcı olurum cnm.aebenim hedefine ulaştı ve artık çocuklarıyla tatili hakketti,bu topiği hiç bir zaman yalnız bırakmaz kendisi 50 kilo olsa bile fakat sık giremediği zamanlarda sana ve burdaki arkadaşlara hem destek hemde yardım anlamında herşeyi yaparım.yeterki herkes istediği kiloya ulaşsın ve mutlu olsun...ben bunu başarmış biri olarak aynı hazzı ve mutluluğu yaşamak isteyen herkese hep destek olacağım kızlar....yeterki sebepsiz alınganlıklarla amacımızdan sapmayalım ve hedefimize kitlenip istediğimizi elde edelim....hepinizi gerçekten çok seviyorum.
çağlayancım bu arada bulantılı dönem en fazla 1 ay daha sürecek ve geçecek canım.bulantıların ve halsizliğin tavan yaptığı hafta 8.haftadır.ondan sonra giderek azalacaktır ve en güzel döneme gireceksin cnm hiç merak etme...şu sıralar monti yapamassın zaten,normal bir beslenme bile yapmak istemez canın...(ben akşama kadar aç dururdum ve konuşmayı seven biri olduğum halde biri arayıp soracakta konuşmak zorunda kalacağım diye korkardım.pilim bitik gibiydim.)ama çok sürmüyor..iki hafta falan daha artacak bu durum ama sonra da azalıp bitecek cnm.9.ayın sonundada hepsini unutacaksın,o altın topu eline aldığında.....:ecrin_bebek: şu an için 2.çocuğu düşünmediğim halde hep diyorum doğumun insana yaşattığı o eşsiz hazzı yaşamak için herşeyi göze alıp defalarca doğurabilirim diye...çok samimiyim sana moral olsun diyede demiyorum...normal doğumda yaşadığın o bebeğin vücuttan ayrılma anını allahım isteyen herkese yaşatsın..dünyada yaşanabilecek en müthiş an ve duygu....yeniden diriliş gibi...şu an yaşadığın tüm sıkıntıların sonucu olarak alabileceğin en güzel ödül.....bol bol dinlen şu sıralar tatlım vakit buldukça..yürüyüşleri falanda bir ay sonraya ertele...
hepinizi seviyorum kızlar....opuyorumnanaktan
bakıyorumda eski mesajlardaki konularda tek tek akle yazılmış ..merhaba arkadaslar , yarin buyuk gun 1 haftada neler oldu , gercekten cok merak ediyorumzemuszemus
buradaki arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. basta aeben , irem ozge,ziligurti , akrep , ketun ,arkadasima yorumlari ve yardimlari icin. yavas yavas diyeti oturtuyorum. ben buna diyette demiyorum. omur boyu uygulayabilecegimiz bir sistem oldukca saglikli.
bugunku menum
sabah:2 dilim t. bugday ekmekli , az yagli peynirli kahvalt
ogle: 1 tabak ton balikli salata , 1 cay bardagi yogurt
ara : 1 adet yesil elma
aksam:1 kase icine salatalik dogradigim ayran corbasi
spor : 60 dk yuruyus
su: 1 litre (yarin tarti gunu oldugu icin fazla su icmedimyerimseniben)
geçmiş olsun akrepcim ....montiyi bırakıyorum arkadaşlar
çok halsiz ve hastayım fazla yazamıyorum
montiyi bırakıyorum arkadaşlar
merhabalar....ben de denemek istiyorum...ama yapabilir miyim bilmiyorum...monti amcanın ilkeleri çok sıkı....elimden geldiğince burayı takip edeceğim kızlar...harika paylaşımlar yapıyorsunuz...aebeni de tebrik ederim....hedefine ulaşmış...darısı bize...
Meraba fıstıklar girip yazamadım mönülerimi ama montiye uyuyorum kaçamak yok yaniii yarın bakalım kaç çıkıcağım off çok merak ediyorum
aebenim giremediği zamanlarda ireme destek olarak elimden geldiği kadar size yardımcı olurum.(tabii siz istediğiniz sürece)
iremcim normalde menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum cnm biliyorsun.(daha önceden rahatsız olduğum bazı konular nedeniyle)senin yetişemediğin yerlerde ve menüsüne yorum yaptığımda alınmayacak arkadaşlara elimden geldiği ve dilimin döndüğünce yardımcı olurum cnm.
merhaba arkadaslar , yarin buyuk gun 1 haftada neler oldu , gercekten cok merak ediyorumzemuszemus
buradaki arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. basta aeben , irem ozge,ziligurti , akrep , ketun ,arkadasima yorumlari ve yardimlari icin. yavas yavas diyeti oturtuyorum. ben buna diyette demiyorum. omur boyu uygulayabilecegimiz bir sistem oldukca saglikli.
bugunku menum
sabah:2 dilim t. bugday ekmekli , az yagli peynirli kahvalt
ogle: 1 tabak ton balikli salata , 1 cay bardagi yogurt
ara : 1 adet yesil elma
aksam:1 kase icine salatalik dogradigim ayran corbasi
spor : 60 dk yuruyus
su: 1 litre (yarin tarti gunu oldugu icin fazla su icmedimyerimseniben)
montiyi bırakıyorum arkadaşlar
geçmiş olsun akrepcim ....
bencede kararın isabetli olmuş madem tam yapamıyorsun montiyi koşullardan dolayı ..a.s
umarım istedigin kiloya tez zamanda kavuşursun arkadaşım .opuyorumnanaktan
gecmis olsun canim:teselli: kendine iyi bak akrepcigim herseyden onemlisi saglik
Akrep ablam hayırlısı hakkında. Ama gir buraya da sık sık özletme kendini olur mu?
Çok geçmiş olsun. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?