Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi seçm iremcim o zaman .opuyorumnanaktan sen böyle devam et valla 6.li rakamlar çok yakındır hadi iremcim bu hafta sonuda kaçamak yok sana bak nasıl dçkülecek kilolar ..:lepi:
mönünde pek gözel .kaydirigubbakcemile5
çiçekcim bulantıların rahat vermiyor demek ....geçer canım benim ..opuyorumnanaktan
selamlarrr kızllarrr...
aebencim geçmiş olsun oğluna tatlım.tam ayrıntısını bilmiyorum ama inşallah iyidir.
sağğol nurom ogluş normale döndü.tosun gibi .kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın tatili yapıp gelmişin ne güzel ....

bu arada hafta sonu tatilimiz yakın bir akdaşının dügünü için haftaya ertelendi .. yanı önümde 5.li rakamlar için 1 hafta daha var ...:lepi:
konu açılmışken baskül gıcıklık yapsada ... ben eriyorum ohaoldumsmilebelim 68 oldu ...daraltıgım giysiler bile bol geliyor ....herüfede yüzüm yok valla alış veriş yapmaya .kaydirigubbakcemile3 2 ay önce aldıklarım bol geliyor .....kaydirigubbakcemile5

ketum ablam iremcimin yorumuna katılıyorum brovooookaydirigubbakcemile5

Aeben ablam teşekkür ederim. ışallah haftaya 6 lı rakamları göreceğim. Bakarsın yrn bir sürpriz olur görürüm. Bu haftasonuda kaçamak yapmam muhtemelen gezmeye gitmeyeceğiz çünkü. Hava serin evde oluruz.
Hadi bakalım 1 haftada eminim 5 li rakam göreceğine ablacım.

merhabalar....ben de denemek istiyorum...ama yapabilir miyim bilmiyorum...monti amcanın ilkeleri çok sıkı....elimden geldiğince burayı takip edeceğim kızlar...harika paylaşımlar yapıyorsunuz...aebeni de tebrik ederim....hedefine ulaşmış...darısı bize...

Meraba fıstıklar girip yazamadım mönülerimi ama montiye uyuyorum kaçamak yok yaniii yarın bakalım kaç çıkıcağım off çok merak ediyorum

slm kızlar ardı ardına misafirlerden dolayı giremedim,dünde netimde sorun vardı sanırım bağlanamadım.benim erken dönem tatil planlarımda suya düştü,bir süre daha burada sizlerle olacağım.aebenim giremediği zamanlarda ireme destek olarak elimden geldiği kadar size yardımcı olurum.(tabii siz istediğiniz sürece)
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz,aebenimin oğluşçuğunada geçmiş olsun ve maytabımın arkadaşının eşinin vefatından dolayı başı sağolsun diyorum.
iremcim normalde menülere yorum yapmamayı tercih ediyorum cnm biliyorsun.(daha önceden rahatsız olduğum bazı konular nedeniyle)senin yetişemediğin yerlerde ve menüsüne yorum yaptığımda alınmayacak arkadaşlara elimden geldiği ve dilimin döndüğünce yardımcı olurum cnm.aebenim hedefine ulaştı ve artık çocuklarıyla tatili hakketti,bu topiği hiç bir zaman yalnız bırakmaz kendisi 50 kilo olsa bile fakat sık giremediği zamanlarda sana ve burdaki arkadaşlara hem destek hemde yardım anlamında herşeyi yaparım.yeterki herkes istediği kiloya ulaşsın ve mutlu olsun...ben bunu başarmış biri olarak aynı hazzı ve mutluluğu yaşamak isteyen herkese hep destek olacağım kızlar....yeterki sebepsiz alınganlıklarla amacımızdan sapmayalım ve hedefimize kitlenip istediğimizi elde edelim....hepinizi gerçekten çok seviyorum.
çağlayancım bu arada bulantılı dönem en fazla 1 ay daha sürecek ve geçecek canım.bulantıların ve halsizliğin tavan yaptığı hafta 8.haftadır.ondan sonra giderek azalacaktır ve en güzel döneme gireceksin cnm hiç merak etme...şu sıralar monti yapamassın zaten,normal bir beslenme bile yapmak istemez canın...(ben akşama kadar aç dururdum ve konuşmayı seven biri olduğum halde biri arayıp soracakta konuşmak zorunda kalacağım diye korkardım.pilim bitik gibiydim.)ama çok sürmüyor..iki hafta falan daha artacak bu durum ama sonra da azalıp bitecek cnm.9.ayın sonundada hepsini unutacaksın,o altın topu eline aldığında.....:ecrin_bebek: şu an için 2.çocuğu düşünmediğim halde hep diyorum doğumun insana yaşattığı o eşsiz hazzı yaşamak için herşeyi göze alıp defalarca doğurabilirim diye...çok samimiyim sana moral olsun diyede demiyorum...normal doğumda yaşadığın o bebeğin vücuttan ayrılma anını allahım isteyen herkese yaşatsın..dünyada yaşanabilecek en müthiş an ve duygu....yeniden diriliş gibi...şu an yaşadığın tüm sıkıntıların sonucu olarak alabileceğin en güzel ödül.....bol bol dinlen şu sıralar tatlım vakit buldukça..yürüyüşleri falanda bir ay sonraya ertele...
hepinizi seviyorum kızlar....opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar , yarin buyuk gun 1 haftada neler oldu , gercekten cok merak ediyorumzemuszemus

buradaki arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. basta aeben , irem ozge,ziligurti , akrep , ketun ,arkadasima yorumlari ve yardimlari icin. yavas yavas diyeti oturtuyorum. ben buna diyette demiyorum. omur boyu uygulayabilecegimiz bir sistem oldukca saglikli.
bugunku menum
sabah:2 dilim t. bugday ekmekli , az yagli peynirli kahvalt
ogle: 1 tabak ton balikli salata , 1 cay bardagi yogurt
ara : 1 adet yesil elma
aksam:1 kase icine salatalik dogradigim ayran corbasi
spor : 60 dk yuruyus
su: 1 litre (yarin tarti gunu oldugu icin fazla su icmedimyerimseniben)

montiyi bırakıyorum arkadaşlar
çok halsiz ve hastayım fazla yazamıyorum

hoş geldin çoko opuyorumnanaktan
Meraba fıstıklar girip yazamadım mönülerimi ama montiye uyuyorum kaçamak yok yaniii yarın bakalım kaç çıkıcağım off çok merak ediyorum
opuyorumnanaktan
yine dökdürmüşün zilim ...opuyorumnanaktan

bakıyorumda eski mesajlardaki konularda tek tek akle yazılmış ..
ben bugün 3 lt içmışimdir .kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun akrepcim ....
bencede kararın isabetli olmuş madem tam yapamıyorsun montiyi koşullardan dolayı ..a.s
umarım istedigin kiloya tez zamanda kavuşursun arkadaşım .opuyorumnanaktan

Günaydın bayanlar
Dün yediklerim nelermiş bakın bakalım.
Sabah
1 domates, 3 dilim salatalık, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, maydanoz

Öğlen
1 Hasanpaşa köfte (üzerinde püre vardı yemedim), Fırında karışık kızartma azıcık domates soslu, yoğurt

Akşam
Burger Kinge gittik ve ben tavuklu salata yedim. Eşim şoklarda çünkü tam bir burger delisiyimdir. 1 bardak da ayran.

Bu sabah 70.2 :lepi::lepi::lepi::lepi:

Yaparsın cnm eminim ben.
Biraz geçmiş sayfaları oku bizde yardım ederiz sana merak etme.
Çok sıkı değil aslında. Normal diyetlerden daha da serbest.
Bir kere istediğin kdr yeme özgürlüğün var.

:1hug:

Zilicim her zaman bekleriz buraya şekerim müsait olduğun sürece.
Oğluşunu kokluyorum mis mis.

Mönün çok güzel cnm maşallah.

Akrep ablam hayırlısı hakkında. Ama gir buraya da sık sık özletme kendini olur mu?
Çok geçmiş olsun. :1hug:

geçmiş olsun akrepcim ....
bencede kararın isabetli olmuş madem tam yapamıyorsun montiyi koşullardan dolayı ..a.s
umarım istedigin kiloya tez zamanda kavuşursun arkadaşım .opuyorumnanaktan

gecmis olsun canim:teselli: kendine iyi bak akrepcigim herseyden onemlisi saglik

Akrep ablam hayırlısı hakkında. Ama gir buraya da sık sık özletme kendini olur mu?
Çok geçmiş olsun. :1hug:

sağolun kızlar...
yine buralardayım..
kurtulamazsınıs ööle bendenkaydirigubbakcemile3
azcık gözüm açılınca buraya koştum hemen..fena ilerlemiş bir faranjit durumlarındayım
dünden bu yana içtiğim ilacın haddi hesabı yok..
bugünde ses gitti iyice:2:

gunaydin arkadaslar
bugunki kilom 57 gecen hafta 57,100 du bende anlamadim neden az verdigimi ama 100gr da 100gr dir ne yapalim.belki haftaya acisi cikar.insallah sizlerden daha guzel sonuclar gelir olumunekankayizsmile

Canım vermen gereken kilo miktarı azaldıkça böyle oluor az az gidiyor. Hiç yoktan iyidir.

gunaydin kizlar bu haftaki kilom 69.5 :teytey::teytey:
2 kg vermisim . ama bunda ndun aksamda dahil hic bir sey yiyip icemememin etkisi buyuk. midemi usutmusum ne yesem ve icsem aninda cikariyorumakannehir
neyse sonunda 60 li rakamlari gordum kac zamandan beri inemiyordumkaydirigubbakcemile2

günaydın hayırlı cumalar fıstık hatunlar .......

benim kilo fazla degişmemiş mezro incelsede .... kilom 60 400gr.....
sabah tanitayada girdim geçen hafyaya göre 200gr yagdan kaybetmişim hiç yoktan iyidir ...:))).

menülerimi yazmayarum vakit bulup ama kaçamak yok yanlız biraz düzensiz ögün saatlerim galibaba daha düzenli yemeliyim .....
sizler nasılsınız bakem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…