biliyorum güzelim istah yok ondan yemiyorsun ...:1hug:tesekkur ederim canim. ogun atlamak degil seker cok hastayim hicbirsey yiyip icemiyorum. ilac aldim insallah yarina duzelirimeyvahedigeldismile
selllaamm aebenimde buradaymış.. aebenim bikaç sorum olacak.. kıymalı yumurta yiyebiliyomuyduk sanki yasak diye kalmış aklımda ama emin değilim?
sonracıma burlgur pilavı çok yememek kaydıyla serbes diye biliyorum 1 kepçecik yiyebilirmiyiz?
sonracıma çikolatada %70 bitter için izin var diye biliyorum? yanlışmı?
kuruyemiş ana öğünde yenebiliyordu dimi?
biliyorum nurom iner senin kilo şişlik ama valla rekorun için tebrikmi edeyim döveyimmi bilemedim ...aebencim geçen 2 hafta tatilde olduğumdan dolayı kilo bildiremedim bunu buraya yazmayı unuttum özür dilerim :kedi: bu haftaki kilom ise 78 :kedi:
iyi seçm iremcim o zaman .opuyorumnanaktan sen böyle devam et valla 6.li rakamlar çok yakındır hadi iremcim bu hafta sonuda kaçamak yok sana bak nasıl dçkülecek kilolar ..:lepi:
mönünde pek gözel .kaydirigubbakcemile5
çiçekcim bulantıların rahat vermiyor demek ....geçer canım benim ..opuyorumnanaktan
sağğol nurom ogluş normale döndü.tosun gibi .kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın tatili yapıp gelmişin ne güzel ....
bu arada hafta sonu tatilimiz yakın bir akdaşının dügünü için haftaya ertelendi .. yanı önümde 5.li rakamlar için 1 hafta daha var ...:lepi:
konu açılmışken baskül gıcıklık yapsada ... ben eriyorum ohaoldumsmilebelim 68 oldu ...daraltıgım giysiler bile bol geliyor ....herüfede yüzüm yok valla alış veriş yapmaya .kaydirigubbakcemile3 2 ay önce aldıklarım bol geliyor .....kaydirigubbakcemile5
selllaamm aebenimde buradaymış.. aebenim bikaç sorum olacak.. kıymalı yumurta yiyebiliyomuyduk sanki yasak diye kalmış aklımda ama emin değilim?
ekmeksiz yiyebilirsin tabiki ama yagına dikat et (kıymanın yagına .)
sonracıma burlgur pilavı çok yememek kaydıyla serbes diye biliyorum 1 kepçecik yiyebilirmiyiz?
bulgur yok nurom 2. kitapdan sonra kaldırdık hatırlamıyornusun . beni şişiriyor kilo olmasa bile vermeyi engeliyor ...ama 1kp deyilde 1 kş olabilir oda etsiz bir menüde ....
sonracıma çikolatada %70 bitter için izin var diye biliyorum? yanlışmı?
izin olsada çok nadir ....
kuruyemiş ana öğünde yenebiliyordu dimi?
biliyorum nurom iner senin kilo şişlik ama valla rekorun için tebrikmi edeyim döveyimmi bilemedim ...+ 11 kilo ohaoldumsmile
opuyorumnanaktan
evet aralara agır geliyor kuru yemiş ama ana ögünlerde yiyebilirsin ben genelde mutlaka yerim 3.4. ceviz ....bu faydalı besinlerden asla vazgeçmem ..
sen birak onu bunu bu aldıklarını vermek için fire vermeden devam et .......
şimdi 78 inmişin haftaya kaçamaksız 3 kilosundanda kurtulursun amageriye kalan 3 kiloyu vermek gerek çünki yaga dönüşmüş ....
yediklerini takımda okudum burdayazmayım şimdi afiyet osun ama verirsin sen şanslı bünyelerden senin bünye .....
evet aralara agır geliyor kuru yemiş ama ana ögünlerde yiyebilirsin ben genelde mutlaka yerim 3.4. ceviz ....bu faydalı besinlerden asla vazgeçmem ..
sen birak onu bunu bu aldıklarını vermek için fire vermeden devam et .......
şimdi 78 inmişin haftaya kaçamaksız 3 kilosundanda kurtulursun amageriye kalan 3 kiloyu vermek gerek çünki yaga dönüşmüş ....
yediklerini takımda okudum burdayazmayım şimdi afiyet osun ama verirsin sen şanslı bünyelerden senin bünye .....
tesekkur ederim canim. ogun atlamak degil seker cok hastayim hicbirsey yiyip icemiyorum. ilac aldim insallah yarina duzelirimeyvahedigeldismile
tesekkur ederim ablacigim :1hug:ablacom çok geçmiş olsun
geçmiş olsun lacey, umarım bugün daha iyisindir.
mmmf27, 2 haftadır aynı durum benimde başıma geliyor, ben de dün 62.9 gelirken bugün tartı 62.5 gösteriyor...(1 gün içinde 400gr. kaybetmemişimdir herhalde di mi:)) ya su tutulmasıdır, ya da bağırsaklardan tam bi boşaltım olmuyordur, yani muhakkak bi nedeni vardır, biz sonuca bakalım, tartı da kafasına göre takılsın, moral bozmak yokkk, yola devammmm:)
NORLMAL MAYTABIM 1 KİLOYU GEÇMEDİKÇE MERAKLANMA .....olumunekankayizsmileselam kızlar
dün gelemedim aebncim kilom 53.5
bugün 53DÜ .dalgalanma çok oluyo bu aralar bi günden bi güne 500gr oynuyo gördüğün gibi
bu normalmi acaba
yoksa kilo almanın sinyallerimi...
bu arada
geçmiş olsun canım atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim
bu menüyede inmesi gayet dogal ablam .Selamlar
Hemen menümü yazayım:
Sabah:
1 adet nektarin
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 kaşık z.ezmesi
1 k.k. kadar peynir
domates, salatalık
Öğle:
Hindi döner
Salata
Ayran
Akşam:
Z.Yağlı taze fasülye
Salata
Yoğurt
ABLAM MAYTABIM 2. AŞAMDA YANİ DENGEDE DURMAK KİLO ALMAMAK İSTİYOR O YÜZDEN DİKKAT EDİYORolumunekankayizsmilegeçmiş olsun lacey, umarım bugün daha iyisindir.
mmmf27, 2 haftadır aynı durum benimde başıma geliyor, ben de dün 62.9 gelirken bugün tartı 62.5 gösteriyor...(1 gün içinde 400gr. kaybetmemişimdir herhalde di mi:)) ya su tutulmasıdır, ya da bağırsaklardan tam bi boşaltım olmuyordur, yani muhakkak bi nedeni vardır, biz sonuca bakalım, tartı da kafasına göre takılsın, moral bozmak yokkk, yola devammmm:)
NORLMAL MAYTABIM 1 KİLOYU GEÇMEDİKÇE MERAKLANMA .....olumunekankayizsmile
dün bulguru yemedigine eminim ...:lepi::gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ağlamak istiyorum türkiyeemmmmm ahahahhaha ağlamaaakk istiyoruuumm :gitme: :gitme: :gitme: ben bulgur serbes diye bu akşam bulgur pilavı yapmıştımmmm :gitme:
keşke sormasaydım :jeyyar: miğdeme lüplettikten sonra :CüvCüv: cokacimcoook oldu bikere bi dahakine yemem derdim :jeyyar:
ahahahahhahah... :gitme: bana kaddeerimin bir oyunumuı bu aldı bulgurumu verdi nohutunuuuuu... mafoldumben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantamam aebencim a.s söz kaçamaksız yapıcam bu hafta a.s
şimdi yemek yiyeyim kociş geldi sofrayı hazırlayım. yorumun ve verdiğin destek için teşekkürler canımcım öptüm.. Şeniz
bu menüyede inmesi gayet dogal ablam .
sanki 1 yıldır monti yapıyormussun gibi menülerin harika ötesi .bu kadar olur yani....alkisalkisalkis
ABLAM MAYTABIM 2. AŞAMDA YANİ DENGEDE DURMAK KİLO ALMAMAK İSTİYOR O YÜZDEN DİKKAT EDİYORolumunekankayizsmile
SENİN KİLONDAKİ HIZLI İNİŞDE NORMAL ABLAM demekki monti sana çok uyacak .
birde daha önceki beslenmeden diyet yapmadı ve beyaz ekmek ,şeker vs. bol kulanıyorsan bu iniş normal .....:lepi:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?