Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebencim geçen 2 hafta tatilde olduğumdan dolayı kilo bildiremedim bunu buraya yazmayı unuttum özür dilerim :kedi: bu haftaki kilom ise 78 :kedi:

tesekkur ederim canim. ogun atlamak degil seker cok hastayim hicbirsey yiyip icemiyorum. ilac aldim insallah yarina duzelirimeyvahedigeldismile
biliyorum güzelim istah yok ondan yemiyorsun ...:1hug:
tez zamanda iyileşirsin inşallah ...

bu gün fıssat buldum takıma yazdım mönümü burayada kopyalalayım .

8 :30 .
10 kiraz .

9.00.
1 yumurta omlet..k.k peynir .. domates. salatalık .....

14.00
1 tb kabak ...y.tb..yogurtlu semizotu salatası .
k.k peynir...domates ..

17 .00 . 2 fındık ..

19 .00.
6 köfte ...çob.salata ....2 kş yogurt ...3 üzüm tanesi.

sabah 45 dk yürüyüş ..
45 dk pilates ....

ayni sorulari bende soruyorum canim, agzina saglik lightlifekaydirigubbakcemile5

aebencim geçen 2 hafta tatilde olduğumdan dolayı kilo bildiremedim bunu buraya yazmayı unuttum özür dilerim :kedi: bu haftaki kilom ise 78 :kedi:
biliyorum nurom iner senin kilo şişlik ama valla rekorun için tebrikmi edeyim döveyimmi bilemedim ... + 11 kilo ohaoldumsmile

opuyorumnanaktan

ayy benimde öyle olsa keşke :) benimde tatile giderken aldığım elbise olmuyo :) altı üstü 3 hafta oldu alalı ve dapdar da değildi aldığımda :çok üzgünüm: napalım verecez bu kiloları nasıl aldıysak a.s

evet aralara agır geliyor kuru yemiş ama ana ögünlerde yiyebilirsin ben genelde mutlaka yerim 3.4. ceviz ....bu faydalı besinlerden asla vazgeçmem ..

sen birak onu bunu bu aldıklarını vermek için fire vermeden devam et .......
şimdi 78 inmişin haftaya kaçamaksız 3 kilosundanda kurtulursun amageriye kalan 3 kiloyu vermek gerek çünki yaga dönüşmüş ....
yediklerini takımda okudum burdayazmayım şimdi afiyet osun ama verirsin sen şanslı bünyelerden senin bünye .....

Son düzenleme:
biliyorum nurom iner senin kilo şişlik ama valla rekorun için tebrikmi edeyim döveyimmi bilemedim ... + 11 kilo ohaoldumsmile

opuyorumnanaktan

ohaaaa dimi :roflol:
ama aslında ilginç dimi bi insan 2 haftada nasıl 11 kilo alır bu 11 kilo hemen nasıl depolanır dimi?? yani benim miğdem hiçmi daralmamış :uhm: ye ye yeeeeee dipsiz bi kuyu gibi cokacimcoook ilk gün rahatsız oldum ama sonraki günlerde hiç rahatsızlık hissetmedim ne yalan söyliyim :kedi: bendeki iştah ne iştahıysa artık :roflol: kafamçokkarıştı bence incelenmesi gereken bi yaratığım sempatiksalakcinni

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ağlamak istiyorum türkiyeemmmmm ahahahhaha ağlamaaakk istiyoruuumm :gitme: :gitme: :gitme: ben bulgur serbes diye bu akşam bulgur pilavı yapmıştımmmm :gitme:
keşke sormasaydım :jeyyar: miğdeme lüplettikten sonra :CüvCüv: cokacimcoook oldu bikere bi dahakine yemem derdim :jeyyar:
ahahahahhahah... :gitme: bana kaddeerimin bir oyunumuı bu aldı bulgurumu verdi nohutunuuuuu... mafoldumben

tamam aebencim a.s söz kaçamaksız yapıcam bu hafta a.s
şimdi yemek yiyeyim kociş geldi sofrayı hazırlayım. yorumun ve verdiğin destek için teşekkürler canımcım öptüm.. Şeniz

selam kızlar
dün gelemedim aebncim kilom 53.5
bugün 53DÜ .dalgalanma çok oluyo bu aralar bi günden bi güne 500gr oynuyo gördüğün gibi
bu normalmi acaba
yoksa kilo almanın sinyallerimi...
bu arada
geçmiş olsun canım atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim

Selamlar

Hemen menümü yazayım:

Sabah:
1 adet nektarin

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 kaşık z.ezmesi
1 k.k. kadar peynir
domates, salatalık

Öğle:
Hindi döner
Salata
Ayran

Akşam:
Z.Yağlı taze fasülye
Salata
Yoğurt

geçmiş olsun lacey, umarım bugün daha iyisindir.

mmmf27, 2 haftadır aynı durum benimde başıma geliyor, ben de dün 62.9 gelirken bugün tartı 62.5 gösteriyor...(1 gün içinde 400gr. kaybetmemişimdir herhalde di mi:)) ya su tutulmasıdır, ya da bağırsaklardan tam bi boşaltım olmuyordur, yani muhakkak bi nedeni vardır, biz sonuca bakalım, tartı da kafasına göre takılsın, moral bozmak yokkk, yola devammmm:)

ablacom çok geçmiş olsun
tesekkur ederim ablacigim :1hug:

tesekkur ederim ketuncugum , bugun daha iyiyim. kaydirigubbakcemile5

NORLMAL MAYTABIM 1 KİLOYU GEÇMEDİKÇE MERAKLANMA .....olumunekankayizsmile

bu menüyede inmesi gayet dogal ablam .
sanki 1 yıldır monti yapıyormussun gibi menülerin harika ötesi .bu kadar olur yani....alkisalkisalkis
ABLAM MAYTABIM 2. AŞAMDA YANİ DENGEDE DURMAK KİLO ALMAMAK İSTİYOR O YÜZDEN DİKKAT EDİYORolumunekankayizsmile

SENİN KİLONDAKİ HIZLI İNİŞDE NORMAL ABLAM demekki monti sana çok uyacak .
birde daha önceki beslenmeden diyet yapmadı ve beyaz ekmek ,şeker vs. bol kulanıyorsan bu iniş normal .....:lepi:yerimseniben

NORLMAL MAYTABIM 1 KİLOYU GEÇMEDİKÇE MERAKLANMA .....olumunekankayizsmile

e iyi o zaman
oturttum sayılır yeme düzenimi
bi seyirde gidiyorum ama 2 daha vermek istiyorum aslında bakalım
yemezken yenmiyorduda yemeye başlayınca bazı şeyleri devamı geliyor
menüde vermiyorum yeni gelen arkadaşların kafası karışmasın diye zillimde vermiyo
sende 2.aşamaya geçtin galba hayırlı olsun canım benim
bu arada kuzen 10 günde 2.5 verdi
sabah aradı beni sevinçten uçuyoooo
bu herşeye değer gerçekten

dün bulguru yemedigine eminim ...:lepi:
tamam aebencim a.s söz kaçamaksız yapıcam bu hafta a.s
şimdi yemek yiyeyim kociş geldi sofrayı hazırlayım. yorumun ve verdiğin destek için teşekkürler canımcım öptüm.. Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hımmm maytabın 2. aşamada olduğunu bilmiyordum, allah tez zamanda biz 1. aşamadakilere de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq: Hakkımdaki yorumların için tekrar teşekkürler, o kadar sayfayı okumak işe yaramış demek ki, hala bile dönüp dönüp okuyorum, gerçekten çok faydalı bilgiler var, yeni başlayan arkadaşlara da tavsiye ederim.

Hiç ara öğün ve kaçamak yapmadan 3 haftayı tamamladım, darısı diğer haftalara diyelim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…