Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

AKREP 33..

BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .

ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
2 hafta ara verdi......

1. hafta ...... 68.600 gr

ve bugün

2.hafta ....... 66.500 gr

2 kilo 100 gr gitmiş sositosositohihoyyyt

Abla ne yaptın sen ya maşallah maşallah.
Bu hafta kaçamaksız yapmıştın değil mi sen.

Kirazzzzzzzzzzzz mükemmel bir rakam.

Akrep ablam günaydın.

teşekkür edrim özgecimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akrepcim tebrikler canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iki hafta üstüste çok güzel kilolar verdin,devamıda gelicektir eminim....bu arada sen kazandın yarışı:lepi: ben sadece 1 kilocuk verdim:kedi:

GÜNAYDIN MONTı FISTIKLARI ......

ıREMCıM BU HAFTA HAVAı FıŞEK SIRASI BENDE DıMı.....:içelim:

AKREPCıMıN 2 KıLOSUNUN YANINDA BENıM 200GR BıT KADAR KALSADA BENıM ıÇıN 2 TON KADAR DEGERLı.....aklinialirimsmileHEMDE HAFTA BAŞINDAKı KıLOMA BAKARSAK .-tatlicadiarzu-

KıLOM ...59. 800 efem ..:teytey:..

sabah tanitayada gittim yag oranım 16 .100 gr düşmüş . en son tartıldıgımda (60 kiloyken ) 17 200gr dı ....
gıcık baskülde :umursamaz: 200 gr gibi görünsede 1.100 gr yagdan gitmiş ....akannehir

Abla ne yaptın sen ya maşallah maşallah.
Bu hafta kaçamaksız yapmıştın değil mi sen.

kaçamaksız canım..
valla mucize gibi bişii..
sabah tartıda ki rakamı görünce uçtum yaa :lepi:
inanamadım tekrar tekrar çıktım ama aynı rakam..
kendi kendime acaba 67 yi görürmüyüm diyorken 66 lı rakamları görmek süper oldu..
işyerinde bile sen napıyosun böyle ne kadar farkettin demeye başladılar
ve en güzeli de daha önce göbşüm sarkıyor diye giyemediğim düşük bel pantolonumu giydim ve bol geldi...bugünlük giydim..
sanırım bu seferde bol geliyor diye giyemicem sonradan aldığım cicilerimikaydirigubbakcemile3

işteşu kırmızı beni bitirdi..gel de tekrar hırslanma şimdi
tebrik ediyorum aebenim bravo
verdiğim kilolarda senin katkın çok büyük...
acıcık beni beklesen de kilo vermesen olmas dimi:dilcikar:
a.s.

teşekkür ederim şekerimm

ayy birincimiyim şimdii zemuszemus
çiçekleri eve gönderin litfenndelikafadulden

günaydın arkadaşlar , kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum. özellikle akrep ve kirazcığımıa.s.
malesef bu haftaki kilom çok kötü. hafta sonu şehir dışında aldığım kilolar ve dünki kötü beslenmem bana +600g aldırdı ohaoldumsmileohaoldumsmile
kilom 70.1 kg. yeniden hırs yaptım vee başlıyorum . keyifli bir gün diliyorum

işteşu kırmızı beni bitirdi..gel de tekrar hırslanma şimdi
tebrik ediyorum aebenim bravo
verdiğim kilolarda senin katkın çok büyük...
acıcık beni beklesen de kilo vermesen olmas dimi:dilcikar:
a.s.
sen kaçamak yapma 1 ayda bana yetişirsin akrebin ..bünyen buna musaid biliyorsun şeker a.s hep diyorum kaçamaksız yap senin kilo uçar diye ama sakalım yokki lafınmı duyasın ....:1closedeyes:. tebrikler kaydirigubbakcemile5

iremcim senide tebrik ederim 100gr diyip geçme hemde kaçamagına ragmen . birde basküle takılma bak benim 200gr 1.100gr yaga eş deger çıktı ...boshayallersmile baskülde takıldıgınız hafta yagdan gitmedigi ne malum ...yerimseniben

diyarcım takrar hoş geldin canım ......opuyorumnanaktan
arkadaşlar kitabın ismini vermiş .

zalimi canım hepinzle tek tek ilgilenmek istiyorum ama şi zaman işte ...:kedi:

nevkuşum harikasın .....opuyorumnanaktan..

özge cadısı senide montiye alıyoruz bu sefer kaçmak yok ...aklinialirimsmile..

narincin dün akşam kısıtlı bir zaman girdim yazıları okudum inan dar vaktimde zilimin yazıları kadar uzunlukta bir mesaj yazdım ... tam gönderdim nette sorun çıktı hepsi sili di.:çok üzgünüm:
tekrar yazmayada inan vaktin yoktu ...

canım senin şu an geçtigin yolardan ben defalarca geçtim ....bu konuda yanlız deyilsin hepimiz yaşıyoruz .....

tam mesajında dedigin gibi ben hiç öyle hızlı kilo veren bir bünyeye sahip olmadım hep iyneyle kuyu kazmak gibi.... ama hiçç yılmadım ... ilk başlarda haftada 1.2. kilo veren arkadaşlara bende imrendim . ama anladımki herkesin bünyesi farklı ..a.s.
VE BEN KENDıMı BÖYLE SEVDıM BÖYLE KABULENDıM .....boshayallersmile.
TEKRAR TEKRAR BAŞLADIM MONTıYE YıNE YıNEDEN KAÇ KERE .... BEN BıLE UNUTTUM .. AMA ıLK BAŞLADIGIMDA DEMıŞTıM BEN EGER ıDAAL KıLOMA GELECEKSEM BU MONTı SAYESıNDE OLACAK DıYE ....a.s
VE ŞU ANKı KıLOMU BEN RÜYAMDA GÖRSEM ıNANMAZDIM BIRAK HAYAL ETMEK ...kaydirigubbakcemile3

HER ZAMAN DEDıGıM GıBı TÖKSEDıGıMıZ ÇOK YER OLACAK AMA AYAGA KALKMASINI BıLECEGıZ ...kaydirigubbakcemile5 KıLO VERMEK UZUN BıR YOL AMA HEP YOLUN SONUNU DÜŞÜNEREK YÜRÜYECEGıZ .
HEP BıRLıKTE YILMADAN ......olumunekankayizsmile

MUSADENıZLE BEN BıR PıLATES YAPIP GELEYıM .....:hulya:

Son düzenleme:
Aeben abla çok sevindim kırdın zincirleri süpersin. Şu yağ ölçme olayı için nereye gidiyorsun bende istiyorum yaptırmak. Tebrik ederim süpersin süper.

Akrep abla aynı azmi bu hafta da bekliyorum ablacım. Sen benim için örneklerden birisin.

Lacey üzülme sakın toparlan ve başla. Sonuç muhteşem olacak.

ayy ağzından bal damlıyor bebişimm yaa..
1 ay sonra 50 li rakamları görürmüyüm diyosun
ayy düşüncesi bile süper yaa :teytey:

valla ne desen haklısın canım yaa..kaçamak yapmak tüm emekleri boşa çıkarıyor inanki..
bu hafta o kdar dondurma yenild ki yanımda :çok üzgünüm: pis kıcıklar masus yapıyolar sanki ama hiç bakmadım bile içimden hep eski şişkoluğumu düşündüm..
çok yedin aburcuburu noldu şiştin dedim..
ve tabi tartıda gördüğüm rakamın mutluluğu da herşeye değer zatenturkbayragi

arkadaşlar, merhaba, bu diyette ligt kola içiliyor mu, henüz topiğin tamamını okuyamadığım için bilemedim de.:)

iremcim . burda çok yerlerde var bana yakın özel bir hs. nedede var ... koçaman boyumca bir alet boyundan kilona yag ölçümüne kadar veriyor.TANıTA diyorlar. 1 tl. karşılıgında .resim çıktıysa bu canım

arkadaşlar, merhaba, bu diyette ligt kola içiliyor mu, henüz topiğin tamamını okuyamadığım için bilemedim de.:)
sinemcim hoş geldin .....
montide saglıklı besleniyor canım o yüzden asitli ve saglıksız besinler yenmiyor ve içilmiyor ...opuyorumnanaktan

kıslar eşim 3 günlügüne şehir dışında yine :hulya: gündüzleri vakit olmasada akşamları gelirim inşallah menülerinizi vermeyi unutmayın ayrıntılı degerlendireyim ....kaydirigubbakcemile5

hmm menü deyince aklıma geldi..
hemen dünkü menümü yazıyorum

8:00
1 kayısı

8:45
peynir zeytin 1 dilim ekmek çay

13:00
bir porsiyon patlican tava,1 kase cacık

21:00
1 kase kiraz

araları yapamadım toplantım vardı.
akşamda eve geç dönünce yemek yemedim meyve ile geçiştirdim.çok yorgundum erken yatmak istedim o yüzden özellikle yemedim..

bravooo yaaaa :lepi::lepi::lepi:
tebrikler

harikasın :lepi::lepi:

Aeben abla sanki bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum nerde olduğunu. Bi araştırayım bakayım.

Selamlarrr,

Akrepcimm kupayı kapmışsın tü tü maşallah nazar değmesin..

Aebencim, gözün aydın canım, darısı başımıza..

Lacey moralini bozma tatlım, 600gr.cık nedirki, haftaya fazlasıyla verirsin..

Bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum..

Benim bugün tartıdaki görünümüm 61.9
bu hafta 400 gr. vermişim..sanırım bundan sonra böyle gidecek ...

Bugünkü menümüde yazayım hemen,

Sabah:
1 Elma

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1/2 k.k. kadar peynir
Domates, Salatalık ve çay

Öğle:
Spagetti
Peynirli Salata

Akşam:
Ton balıklı salata
Ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…