Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar sabah kahvaltımı ederken açtım laptobu ama yazmak bu saati buldu:)) çocuk olunca bir oraya bir buraya koş derken ancak yazmaya fırsat buldum...
çok güzel sonuçlarla kapatıyorsunuz haftayı,hepinizi teker teker tebrik ederim kızlar..aebenim zincirlerini kırmışsın ablacım...insan bir noktadan sonra dahada hırslanıyor yapabildiğini görünce....ve istesende bırakamıyorsun o saatten sonra değilmi.....kirazcım sende süper vermişsin cnm inşallah böyle 1'er 1'er gidecek bu fazlalıklar....almış yada verememiş olan arkadaşlarda nerelerde hata yaptıklarını farketmişler zaten buda onlar için bir + sayılır...en azından bir dahaki haftaya aynı hataları yapmaz ve neticesini kısa sürede alırlar....
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar ,görüşmek üzre......

herkese merhaba ancak gelebildim bugün evdeyim hepinizin cuması mübarek olsun inşallah a.s.

akrebim harikasın canım mikemmel vermişsin demekki metabolizma dünden hazırmış vermeye 1 haftalık kaçamaksızlıkla hemende ne güzel verdi canım alkisalkisalkis opuyorumnanaktan

aeben abla yazdıgın her kelimede çok haklısın herzamanki gibi .gerçekten sen bizim için sabır abidesisin.ben 100 gr. verince yada yerimde sayınca hemen umutsuzluga düşüyorum.sense çok olgunlukla karşılayıp hiç şaşmadan yoluna devam ediyorsun.inşallah bende bu olgunluga erişirim.teşekkürler sonsuz desteklerin için a.s.

Tamam ne olursa olsun bende yazacağım. Takipteyim seni ona göre.
Sloganımız "sadece bir hafta" olsun.

:

tamam canım ''sadece 1 hafta' takip etmek ne demek sopalayabilirsin bile tatlım.bu arada bu hafta hem kaçamak hemde regline göre bence artı değilde 100 gr vermiş olmak harika bir başarı tatlımolumunekankayizsmile

nevracım tamda tahmin ettiğim gibi hiç şaşırmadım senin gibi azimli hatunun böyle güzel sonuçlar alacağına emindim opuyorumnanaktan

kirazz bu haftada müthişsin canım opuyorumnanaktan

şimdi sıra geldi bana bu hafta sadece ama sadece montiye 3gün uygun davrandım pazartesi salı ve dün akşam diger günlerde kaçamaklarım oldu ve dün tartıda gördüğüm rakamdan sonra bunalıma girmiştim ve dün sizlerin sayesinde kendime geldikten sonra yeniden dört elle sarıldım monti amcama ve sonuç işte :

geçen hafta : 73.400

bu hafta : 72.100

giden kilo : 1.300 gr.:lepi:

bu hafta kendime çıkarttıgım derslerim var

1. hiçbir zaman ümitsizliğe düşmek yok

2. asla ama asla hergün tartılıp motivasyon oynayan rakamlar karşısında düşürülmemeli.

3.ne olursa olsun bu yoldan dönmek yok

tebrik ediyorum harika kilo vermişsin inan kendim vermiş kadar gurur duydum :) çok çok sevindim ya darısı hepimizin başına diyorum

kitabı not aldım teşekkürler

bugün ki menüm :

sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
yağsız bir kk peynir
3 zeytin
domates salatalık biber maydonoz
şekersiz çay

öğlen:
2 kaşık çorba(un vardır die içmedim ama 2 kaşık içmiş oldum)
salata
yoğurt
dalyan köfte(yumurta ve bezelyesini ayırdım)

acıkırsam ara olarak 2 tane erik var
akşam:
etli yeşil fasulye ve yoğurt yemeyi planlıyorum

montiye göre nasıl bi liste ?????

yardım eden beni okuyan herkese teşekkürler ediyorum ve haftaya cuma vereceğim kiloyu sizlere adıyorum :))

hepinize şimdiden iyi cumalar arkadaşlar

:lepi::lepi::lepi:narincim harikasın tatlım...ama en güzelide seni tekrar azimli ve karar vermiş olarak görmekalkisalkisalkisalkisalkisalkiseminim haftaya çok daha güzel sonuçlar alacaksın

kaydirigubbakcemile5işte budur demeki akrebim gibi sende kaçamaksız yapsan ne sonuçlar alacaksın narinim ...yerimseniben
menün güzel diyarcım afiyet olsun ....opuyorumnanaktan
et yedigin ögünlere çok dikkat etmelisin un yada ekmek tarzı şeylerden mutlaka uzak durmalısın ...a.s

tamam canım not aldım çorba kesinlikle yokçünkü baya un koyuyorlar ekmek zaten yemiyordum
saol saol saollllllllll :)

çok teşekkür ederim kızlar..
narincim tebrik ediyorum ve çok sevindim canım bu şekilde azimle dönmene..
bende yeniliyordum önce kaçamaklara ama şimdi öyle değil..
kaçamağın verdiği pişmanlık ve mutsuzluğu yaşamak istemiyorum..kilo almaktan daha kötü yapıyor bu durum beni..
sen de öyle oluyorsun seni çok iyi anlıyorum
ama artık mutlu olma zamanı sositososito

ketum ablacım sanda yazıp çakayım haftada 400gr çok güzel kilo ilk kilolrınhızlı gitmrsi çok normal ..
haftada yarım yarım verirsen dahane olsun ablam ... bizlerin meto bu cadılar kadar hızlı deyil artık ..::)))) bak eddoras ablamda 500gr vere vere ne yol kat etti.

Şikayetçi değilim zaten canım, gitsinde nasıl giderse gitsin..yerimseniben

destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar . bu bile büyük motivasyon sağlıyor.
narinciğimkutlarım bak ne kadar güzel kilo verebiliyorsun ümitsizlik yok artık
ketumcuğum çok iyi gidiyorsun
aebenciğim bende birkaç yerde gördüm bu aleti ama hiç denemedim. mutlaka ilk fırsatta deneyeceğimen son 16 haziranda aldığım ölçülerimi bugün yeniden aldım ve tartıda çok fazla görünmesede ölçülerimin hepsinde 5 cm lik incelme gördüm. en çokta bel bölgesinde . yürüyüşlerimin büyük faydası :lepi:
sabah 45 dk bantta 6 km hıla yürüdüm . akşamda eşimle yürüyoruzz hergün birazda dikkatli monti ile tamamdır kilolar .

bugünkü menüm şöyle

sabah : 2dilim t. tahıllı ekmekli kahvaltı

öğle : 1 elma,1 portakal, 1 şeftali ve 5 kaşık yoğurtla yaptıgım salatam ( kahvaltı geç olduğu için )

akşam: 2 yumurta ile yaptığım s. yoğurtlu çılbır , semizotu salatası

spor: 45+60 dk hızlı tempo yürüyüş

su: 2 litre

Narincim süpersin haftaya gidecek kilolar şimdiden aklımda.
ıkimiz içinde dönüm noktası olacak.
Akrep abla zaten yırttı artık. Sıra sen ve bende.
Bizden başka kaçamak yapan kalmadı kızımmmmmmmmmmm.

teşekkürler kızlar iltifatlarınız için gerçekten acayip mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi.zemuszemus

evet iremcim bi biz kaldık hakikaten bugün başlıyoruz inşallah sende bende başaracagız şeytanın bacagını kıracagız inşallah şekerrr olumunekankayizsmile

Narincimmm, süpersin...:lepi:

nevracım tamda tahmin ettiğim gibi hiç şaşırmadım senin gibi azimli hatunun böyle güzel sonuçlar alacağına emindim opuyorumnanaktan

kirazz bu haftada müthişsin canım opuyorumnanaktan
canım benim sağolasın olumunekankayizsmile

süper süpoer süper hem kararlar hemde kilolar tebrikler canım aynen devam...

:lepi::lepi::lepi:

neyi nasıl yediğimizi biliyormuyuz. kendimizin yediği , hatta çocuklarımıza yedirdiğimiz gıdaları tanıyalım (ALINTIDIR)

ANNEMİN KÖFTESİ.! (yiyin..yiyin.. Afiyet olsun..)

Anlaşılan GDO'dan önce başka bir sürü sorunumuz var. Değerli dostlar, ben inşaat mühendisi olmakla birlikte yaklaşık 18 yıldır yemek sektöründeyim. Yemek Sanayici ve İş adamları Derneği başkan yardımcısı, Ankara Sanayi Odası gıda komite üyesiyim.

Bu sürede öğrendiklerimi yazmaya sayfalar yetmez. Ancak birkaç bilgi aktarırsam ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Minimum M2 maksimum verim, olay tamamen budur. "Soya Kıyması" adıyla satılan ürün yağı alınmış soya küspesidir. 25 Kg torbalarda kg fiyatı 1,5 TL civarındadır. Kullanırken ılık suyla ıslatılır 1 kg soya kıyması 3 kg su emer. Yani kullanım fiyatı kg da 50 krş tan aşağı olur. Gerçek etin 20 TL/kg olduğu yerde tabii ki bunu önce sermaye kullanır.

Maret, Pınar vs gibi hazır tıp annemin köftesi gibi köftelerin tamamı soya katkılıdır. Şirin gözükmesi içinde mix kıyma, soya proteini vs. gibi farklı isimlerle ambalaj üzerinde yazılmaktadır. Yani et diye soya küspesi satıp, annemin köftesi gibi aynen diye reklâm yapıyorlar.
BİTMEDİ: Bu soya zımbırtısı granül veya toz halinde, beyaz, açık kahve, koyu kahve, kırmızı, yeşil renkleri vardır. Tadı nötre yakındır. Cevizle karışıp baklavaya, kıymayla karışıp köfteye, unla karışıp ekmeğe,keke vs.ye giriyor.

Marine kuşbaşı diye bir et satılıyor şimdi, normal kuşbaşı etten ucuz. Bir özel kimyasal karışım suyla ete emdiriliyor. % 20 su basılıyor ete, böylece fiyatı ucuzluyor.

Ancak bu tuzlar sizin kalp, şeker, tansiyon vs, rejimlerinize zarar verir mi bilmiyorsunuz. Yemeğe tuz atmıyorsunuz, ama başka tuzları bilmeden yiyorsunuz. Yemek şirketinizin et giriş faturalarında "mix kıyma" ve " marine kuşbaşı " var mı, bir kontrol edin bakalım.

PEYNİR ALTI SUYU TOZU: Adı üstünde, peynir üretiminde kalan su sıcak plakalara püskürtülüyor, buharlaşma sonucu elde edilen toz işte. Nerede kullanılıyor? Peynirli çizi de peynir mi var zannediyorsunuz. Tüm bisküvit ve kek sektörünün birinci sınıf dolgu maddesi. Kg fiyatı 50 krş gibi bişeydi. Yediğiniz bisküvi, kek, kraker vs paketlerin üzerini bir okuyun bakalım içinde şeker ve un dışında tanımadığınız kaç kalem malzeme var.

Bir top keki toptancısı 15 krş a satıyor. Anam-babam usulü un, yumurta ve yağ ile yapsanız 30 krş malzeme maliyeti var, ambalaj, üretici karı, nakliye ve toptancı karı vs eklenince nasıl o fiyata satılabiliyor? Çünkü kek değil kek benzeri kimyasal bir şey alıp yiyoruz. Paketin üzerini okuyun anlarsınız.

Bezelyenin kurusu öğütülüp fıstık süsü verilerek tatlılara konuyor.

Pul biberin, karabiberin, kimyonun vs, kilosu 5 TL'ye satılan sucuklarda gerçek baharat mı var sanki. Bazılarında zaten sucuk benzeri ürün yazıyor.

Bir danadan 25-30 kg sinir çıkıyor. 40 derecede dondurup öğütüyor sinir unu yapıyor sosise basıyorlar. Şarküteri ürünlerine dikkatli bakın. %100 dana diyor, dana eti demiyor, anlayın işte.

Tavukların boyun, taşlık, kanat ucu vs gibi ticari değeri olmayan her yeri kemikleriyle öğütülerek "mekanik kıyma " isimli bişi yapılıyor. Tüm tavuk sucuk ve salamlarında bu var, siz tavukların göğüs etlerinin kıyma yapıldığını sanıyorsanız fena yanıldınız.

Bütün bu işler T.C.Tarım ve köy İşleri Bakanlığı izni ile yapılıyor. Tamamen ve her yönüyle gıda terörünün cenneti olan yurdumuzda izinle bunlar yapılırken siz varın kaçak yapılanları düşünün, Bütün ekmeğe tavuk döner 2 TL, yarısı işkembe, ööööffffffffffff, sıkıldım gene, GDO ne ki o daha yeni fark edildi, devede kulak bile değil. Bunlar işin yemek faslı, daha gıda ambalajları var, koruyucular var vs.

Bu aymazlığa dur demek için bir şeyler yapmalı, birşeyler yapmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…