Tamam ne olursa olsun bende yazacağım. Takipteyim seni ona göre.
Sloganımız "sadece bir hafta" olsun.
:
AKREP 33..
BAŞLANGIÇ. ...29.3 2010 .
ilk hafta ............ 72.900 gr.
1. hafta ............. 71.400 gr.
2. hafta ............. 71.000 gr.
3. hafta ............. 72 200 gr . (geçen hafta bozdu )
4. hafta ........... ..69.600 gr.
5. hafta ............. 71.000 gr.(geçen hafta kaçamak ..
6. hafta ............ 69 600 gr.
7. hafta ............ 72 100 gr.( tekrar bozdu )((((
8. hafta ............ 69 800 gr.
9. hafta ........... 69 800 gr
10. hafta ......... 69 500 gr.
11.hafta .......... 69 600 gr.(kaçamak yapıyor )..
12 hafta .......... 69 100 gr. .
2 hafta ara verdi......
1. hafta ...... 68.600 gr
ve bugün
2.hafta ....... 66.500 gr
2 kilo 100 gr gitmiş sositosositohihoyyyt
şimdi sıra geldi bana bu hafta sadece ama sadece montiye 3gün uygun davrandım pazartesi salı ve dün akşam diger günlerde kaçamaklarım oldu ve dün tartıda gördüğüm rakamdan sonra bunalıma girmiştim ve dün sizlerin sayesinde kendime geldikten sonra yeniden dört elle sarıldım monti amcama ve sonuç işte :
geçen hafta : 73.400
bu hafta : 72.100
giden kilo : 1.300 gr.:lepi:
bu hafta kendime çıkarttıgım derslerim var
1. hiçbir zaman ümitsizliğe düşmek yok
2. asla ama asla hergün tartılıp motivasyon oynayan rakamlar karşısında düşürülmemeli.
3.ne olursa olsun bu yoldan dönmek yok
kaydirigubbakcemile5işte budur demeki akrebim gibi sende kaçamaksız yapsan ne sonuçlar alacaksın narinim ...yerimsenibenşimdi sıra geldi bana bu hafta sadece ama sadece montiye 3gün uygun davrandım pazartesi salı ve dün akşam diger günlerde kaçamaklarım oldu ve dün tartıda gördüğüm rakamdan sonra bunalıma girmiştim ve dün sizlerin sayesinde kendime geldikten sonra yeniden dört elle sarıldım monti amcama ve sonuç işte :
2. asla ama asla hergün tartılıp motivasyon oynayan rakamlar karşısında düşürülmemeli.
menün güzel diyarcım afiyet olsun ....opuyorumnanaktankitabı not aldım teşekkürler
bugün ki menüm :
sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği
yağsız bir kk peynir
3 zeytin
domates salatalık biber maydonoz
şekersiz çay
öğlen:
2 kaşık çorba(un vardır die içmedim ama 2 kaşık içmiş oldum)
salata
yoğurt
dalyan köfte(yumurta ve bezelyesini ayırdım)
acıkırsam ara olarak 2 tane erik var
akşam:
etli yeşil fasulye ve yoğurt yemeyi planlıyorum
montiye göre nasıl bi liste ?????
yardım eden beni okuyan herkese teşekkürler ediyorum ve haftaya cuma vereceğim kiloyu sizlere adıyorum :))
hepinize şimdiden iyi cumalar arkadaşlar
kaydirigubbakcemile5işte budur demeki akrebim gibi sende kaçamaksız yapsan ne sonuçlar alacaksın narinim ...yerimseniben
menün güzel diyarcım afiyet olsun ....opuyorumnanaktan
et yedigin ögünlere çok dikkat etmelisin un yada ekmek tarzı şeylerden mutlaka uzak durmalısın ...a.s
ketum ablacım sanda yazıp çakayım haftada 400gr çok güzel kilo ilk kilolrınhızlı gitmrsi çok normal ..
haftada yarım yarım verirsen dahane olsun ablam ... bizlerin meto bu cadılar kadar hızlı deyil artık ..::)))) bak eddoras ablamda 500gr vere vere ne yol kat etti.
şimdi sıra geldi bana bu hafta sadece ama sadece montiye 3gün uygun davrandım pazartesi salı ve dün akşam diger günlerde kaçamaklarım oldu ve dün tartıda gördüğüm rakamdan sonra bunalıma girmiştim ve dün sizlerin sayesinde kendime geldikten sonra yeniden dört elle sarıldım monti amcama ve sonuç işte :
canım benim sağolasın olumunekankayizsmilenevracım tamda tahmin ettiğim gibi hiç şaşırmadım senin gibi azimli hatunun böyle güzel sonuçlar alacağına emindim opuyorumnanaktan
kirazz bu haftada müthişsin canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?