Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

lacey süper paylaşım, çok dikkat etmek lazım sağolasın..

bu arada menüm
tahıl ekmeğe peynirli tost,söğüş, yeşil çay
kurufasulye bir tabak, iki kaşık yoğurt
ara yapmadım
yeşil çay içtim 2 tane daha
mantar sote etsiz, yoğurt,salata
1 veya 2 şeftali yiyecem saat 20.30 gibi duruma göre artık..
bol bol da suuuu...zemuszemus

5 cm incelme süper laceyim:lepi: demekki basküle fazla takılmamak lazım ....yerimseniben

laceyim öglen meyveyle geçiştirmişin geç kahvaltı yaptıgın için ama meyveyi yogurtla ayn zamanda yememelisin .. meyve migdede deyil bagırsaklarda sindirilir ki sen onu yogurtla migdeye hap setmişin ...
hep diyoruz canım meyve sade yenmeli ..karın tamamen açken .
evet bazan akşam ögünlerindede bazı arkadaşlar yiyor süt yada yogurtla ama kaçırdıgın küçük bir ayrıntı olmuş ...meyveyi önce ,süt ürünüde 15 dk sonra yeniyor ...
birde tam tahıllı ekmegin içinde birçok un karışımı var ve kan şekeri degeri tam bugdaya göre yüksek .
tam bugday ekmegini öneririm ....
kahvaltında ayrıntiya girmemişin tam ne yedigini anlayamadım ekmek tamam umarım peynir ve yeşilik tarzı bişi dir ...

bugün suyuda artırmışın tebrikler ...
nekuşum ekmek konusunda laceyime yaptıgım uyarı sanda geçerli canım ....a.s
öyleyin salatan eksik olmuş sadece kuru agır gelir ...yerimseniben
menün güzel bacım dahda iyi olacak .....

hatırlıyorsundur senin ilk montiye başlamadan bi diyetin vardı ilk kiloları onla vermiştin ... öylen et türü . akşam sebze .yerimsenibenhatırla bakalım ..

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm

sabah aç karnına 3 minik armut

kahvaltı
4 dilim denge lıght
peynir,marul
domates,salatalık

öğle
tavuk döner
salata,ayran

ara
2 ad nektari

akşam
1 tabak taze fasulye
salatalık,yoğurt

3,5 litre su

Bu ne yaaaa, piyasada adam gibi besin maddesi kalmamış, birşeyler yapmalı da devlet destekli olunca neyi nasıl yapmalı, kendi adıma yapabileceğim tek şey almamak olacaktır...bunlar bilinenler, ya bilinmeyenler, resmen insanlık suçu bulmaz:

kilolarınızı ekledim monti güzelleri........

akşam, akşam içimiz açılsın dedim ..menekşelerim .....

Son düzenleme:

aebenciğim meyve ve yoğurt konusunu atlamışım. o anda canım hem yoğurt hemde meyve çekince oldu olan teşekkürler opuyorumnanaktan
ekmek tam buğday ekmeği canım yanlış yazmışım. kahvaltıda 1 kk aknaz peynir, 3 adet zeytin bol maydanoz domates ve salatalık yedim yani tamamen masum

malesef yediklerimiz bunlar daha yazılmayan o kadar çok şey varki . denetim dersen hiç yok . bize düşen hiçbir hazır gıdayı almamak. hamburger köftesini bile evde yapıyorum artık. kesinlikle ambalajlı gıda almamak lazım

bugünkü menüm:
kahvaltıdan önce: evde hazırlanmış meyve suyu
kahvaltı: 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin
ara: 1 kase kiraz kompostosu şekersiz
öğle: yeşil mercimek yemeği
ara: kiraz
akşam: 2 tane uno kepekli tost ekmeğiyle yapılmış kaşar peynirli tost, 1 salatık,
ara:: 1 şeftali 3 nektarin
yatarken 1bardak laktossuz yarım yağlı süt.
3 lt su
bu diyrti ilk defa deniyorum, bakalım olmuş mu menüm

bende bugünkü menümü vereyim:

sabah 12 gibi uyanınca sabah ve öglen birleşti

12:30 kahvaltı : peynirli omlet-salatalık-domates

17:00 ara : 1 şeftali 3 erik 4 kayısı

20:00 akşam : taze fasulye -salata -evde közlenmiş yogrutlu kırmızı biber-1 yarım çay bardagı fındık

yeşilçay- bol su

iremcim bak bakalım şeker olmuş mu bugün evde olmama ragmen bu şekilde olması gerçekten benim için büyük başarı

Son düzenleme:
lacey internette bi site var gıdalarımızdaki tehlikelerden tut kozmetige kadar hepsini araştırmışlar.akıllara zarar okudukça insan kahroluyor.ambalajlı hiçbirşeyi almamak gerek aslında

aeben abla bayıldım menekşelerine bende çok severim çiçekleri heleki balkonları çiçekli evlere bayılıyorum fakat kendim büyütemiyorum.hem çalıştıgım için hemde böcekten falan korktugum için çok güzeller yaaa maşallah

mönümü yazayım vakit varken ....

perşembe ....

yarım elma ..

8. 45..
2 dl ekmek ...k.k peynir (yagsız )
1 br süt..(.yagsız )..sögüş . 2 zeytin ....

13.00.
2 ym kş.tavuk sote ... salata ...
1 kş yogurt ....6 kaju fıstıgı ....

18.00
balık ......salata ...1 dl peynir....

2200.
1 şeftali.....

45 dk pilates...
20 dk yürüyüş ...
4 lt su ....

cuma .....

4.00.
.2 dl şeftali..

9 30 ..
1 dl ekmek ...az domates sos ..
1 salatalık . peynir .(yagsız )

12 .15..
5.6 kaju fıstıgı .(

14.00 .
3 kş yeşil fasulye ... 2 kş yogurt .....
yr. dl ekmek ....6 ..fıstık ....

17.00.
yr. şeftali ...2 dl elma ...

18 30..
balık ızgara ....domates..
salatalık ... 1 dl peynir...

115 dk yürüyüş .
40 dk pilates....
3 lt su .......

birde 6.takimdaki çiçeklerime bak narincim ...:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sinemcim canım menünde yanlış çok yazayım hepsini ama okumuyormusun diger arkadaşların menülerini... vede ilk sayfadaki uyarıları ...:1no2:
başta ekmek tam bugday ekmegi tüketiyoruz ...VEDE SADECE KAHVALTIDA ..
KAHVALTINDAN SONRA EN AZ 3.4 SAAT GEÇMESı LAZIM .. biz ara yapmıyoruz kahvaltıyle öglen arası ....

öglenin sadece yemek .olmamış . hep diyoruz ögünlere mutlaka süt ürünü ve salata eklenmeli diye ....:1no2:
akşamınsa tam facia .... akşam ekmek hemde kaşarla.....akannehir ekmekle birlikde doymuş yag yok peynirin bile yagsızını yiyoruz .
gün boyu nekadar çok meyve yemişin .öyle ...bilmiyorumkismile
malesaf tek montiye uyan ögünün kahvaltı oda çevdarla yapmışınki onun degeride baya yüksek ......:1no2:

vakit buldukca arkadaşların menülerine bak canım ve geçmiş sayfaları oku . bugün için monti olmamış canım .üzgümün ....
eger menülerin önceden belli oluyorsa yazarsan uyarılarımızla menülerini düzenleye biliriz ...

alkisalkisalkisalkisalkisalkiscüper olmuş narimcim cüper...:lepi:

aebenciğim bu kajunun hikmeti nedir ? bildiğim kadarı ile en yağlı kuru yemiş ama yenmesi gerekiyorsa memnuniyetle yerizzkaydirigubbakcemile3

aebenciğim bu kajunun hikmeti nedir ? bildiğim kadarı ile en yağlı kuru yemiş ama yenmesi gerekiyorsa memnuniyetle yerizzkaydirigubbakcemile3
degeri çok düşük 15 ...laceyim ama sayıyla yiyelim ...a.s
ben bazan fındıkta .cevizde yerim 3.4 tane ..aradabir böyle degiştiryorum ...
ama sayıyla dikkat ...balık yagı ,ceviz ,fındık . zeytin yagları .. omega yaglarından zenginler . miktarını abartmamak kaydıyle arada bir yenebilir ....

bi daha almıycam çok fena tadı dayanamıyorum.kaç aydır bakıp almıyordum .. bıraksalar paketi bitiririm ..akannehir.. şükürki tuzsuz ..sempatiksalakcinni

bende bayılırım kajuya . eşim karışık alır bütün kajuları ben seçerimkaydirigubbakcemile3 sayı ile yemek konusunda söz veremeyeceğim canım. en iyisi hiç almamak. ben kuru yemişe dayanamamki canım . mesela yasak diye eve kavun karpuz aldırmıyorum ev halkı isyanlarda . kaydirigubbakcemile3
canım çıkıyorum iyi geceler sabah eşimle yürüyüşe çıkacağız a.s.

ben emziriyorum ya :ecrin_bebek: o yüzden biraz korkak davrandım galiba, anlaşılan batırmışımbilmiyorumkismile.Vakit buldukça geçmiş sayfaları okuyorum.Henüz diyeti tam kavramış değilim ama pes etmek yok.yola devam .

sinemcim. emziren hatta hamile bu beslenmeyi yapan arkadaşlar var ...a.s
zamanla oturur menülerin ama sayfaları karıştır derim ...yerimseniben

sinemcim. emziren hatta hamile bu beslenmeyi yapan arkadaşlar var ...a.s
zamanla oturur menülerin ama sayfaları karıştır derim ...yerimseniben

yardımınların için öncelikle çok çok teşekkür ederim.tamam anlaştık, yarın daha iyi bir menüyle çıkacağım karşınıza, tabi bu arada sütüm yetersiz, onu arttıracak diyete uygun olacak bazı yöntemler varsa yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…