Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu işin piri zilim dir ... oda emziriyor ...ilk fırsatta yazar canım sana merak etme ..yerimseniben.
hem kilo verirsin hemde sütün artar.

dünkü menüm

8:30
peynir 2 küçük parça,2 zeytin 1 dilim ekmek çay

13:45
yarım porsiyon patlican tava,bir kase cacık

21:45
bi kase kiraz

3 lt su

dün meyve almayı unutmuşum araları yapamadım,görüşmelerimde çoktu öylece geçti
akşamda geç olunca kiraz yedim ağır olmasın diye

Selammm,

Menüm:

Sabah:
1 elma

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğd. ekmek
2 tatlı kaşığı z.ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Domates, salatalık, Çay

Öğle:
2 yumurtadan peynirli omlet
Salata
Ayran

Akşam:
Z.yağlı taze fasülye
Cacık

Herkes için, huzurlu bir haftasonu dileklerimle..

merhaba arkadaslar cuma gunu firsatim olmadi baglanmak icin kilomu biraz gecde olsa anca bildirebiliyorum 55,300 olmusum cok mutluyum ben bu kiloya evlenmeden once bile inememistim valla hersey sizlerin sayenizde bana guc verdiniz hatirlayamiyorum bile kac defa diyete baslayip biraktim ama bu sefer sizler vardiniz hersey baska oldu, artik kendimi cok daha iyi hissediyorum.HEPINIZE TESEKKURLER

merhaba ben ikizlerimi 21 ay emzirdim
süt olması için
1.su içmek lazım
2.dere otu bol bol yemek laızm çok güzel süt yapar
3.şekerli gıdalar içme sakın süt yapar diye çok yanlışş
4.süt içmelisin
5.rezene çayıı iç aktardan al tazesni kendin demlee
şimdilik aklıma gelenler bunlar aklıma gelince yazarım yinee

kızlar aranıza gimek için sabırsızlanıyorum çarşamba evimdeyim en kısa zamnada diyete dönücem tekrardan

sinemugur arkadaşım masum arkadaşımızda söylemiş söyleyeceklerimin büyük bir kısmını tatlım.süt malesef kiloya ve yediklerimize bağlı artıp azalmıyor .aç kalınca tabii azalır ama demek istediğim şuki bol şekerli hoşaflar kompstolar pekmezdi baldı vs..vs... bunlar süt yapmıyor.bana yaşlı bir ebe doktorumun yanında helva ye süt yapar dedi.(oda kendi döneminde ne duyduysa onu biliyordur iyilik olsun diye söyledi kadıncağız)fakat doktorum hiç pas vermedi ebeye helva içini yakıp susattığı için bol su içireceğinden dolayı süt oluyor.helvada değil keramet sütte dedi.zaten helvayı hiç sevmem süt yapsada yiyemezdim tatlıyla aram hiç yok çünki...
sıcak şimdi zaten bol su iç...ama ne yersen ye öyle şırıl şırıl akmıyor yani...bünye ile alakalı birazda.benim bir arkadaşımın 18 aylıktı oğlu ve hala fıskiye gibi fışkırıyordu sütü.bende 6 ay kesintisiz emzirdim yeteri kadar gelişti çocuğum ordan anladık yetip yetmediğini.ayda 1800-1600-1350 gram almıştı hep.tabii bu rakamlar bebek büyüdükçe düşüyor normal olarak...ama şu andada 1200 gr almıştı geçen ay.
rezene çayının tadı garip gelmişti bana aktardan olanın.bende şu an isimlerini unutttum ama bir kaç çeşidi var piyasada silindir gibi kutularda emziren anne çayları var onlardan alıp içmiştim kalorisi çok az ama şekerli onlar.montiye uymaz.içebiliyorsan rezene çayını iç demekten başka çarem kalmıyor şu durumda.sütünün yetersiz olduğunu kim söyledi sana ,bebeğini tarttırdınmı?azmı kilo aldı?boyumu az uzadı?gerekiyorsa mutlaka devam sütü ile takviye et..
birde kimyon sütün miktarını ve kalitesi arttırıp bebeğin gazını alıyor demişti bize doktorumuz araştırmıştım bende öyle yazıyordu.herşeye kimyon koyarak yemeğe başlamıştım...
ve dediğim gibi mutlaka protein al cnm,özelliklede beyaz et,bol satalayla yanınada ayran yap ohh mis gibi ye işte...tamda monti menüsü..ayranda süt yapıyor cnm..süt içemiyordum ben ayran içiyordum bol bol...
şimdilik aklıma bunlar geldi,ama başka bişey gelirse yine yazarım.burdaki arkadaşlardan anne olanlarda akıllarına geleni yazsınlar ...

iremcim tatlım hemen unutmadan menümü yazayım dedim

cumartesi menüm :

10:00 kahvaltı : peynir -zeytin-4 dlm kızarmış t.b.ekmeği-salatalık-domates-ayran

14:00 öğle yemeği: 1 tabak nohut yemeği-salatalık domates söğüş-1 kase yogurt

17:30 ara : 4 kayısı -1 minik salatalık-1 erik

19:45 akşam : fırında çupra-salata( ayran içmekten korktum)

aylardır ilkkez bir cumartesi günü 0 kaçamaklı geçti şuan çok huzurluyum gerçekten bu duyguyu hissetmeye deger opuyorumnanaktan

biraz geç oldu ama menümü yazayım
bugün stres atmak için dağ havası alalım dedik ve şehirin gürültüsünden uzaklaştık
sabah11:00)
2 dilim t buğday ekmek , 1 kk peynir, 3 adet y. zeytin , bol domates salatalık

öğlen( 15:00)

4 adet ızgara köfte, ızgara biber domates, 2 bardak ayran

akşam: meyve

spor: bol bol sebze bahçesinde çalışmaca

su: 2 litre

günaydın kızlar..
hafta sonum kötü gecti yasak olarak tek 3 top dondurma yedim ama yasak olmayan seylerden o kadar cok yedim ki hıı bide yumurtayla ekmek yedim..
ama kilomu korudum 62.3 üm hala

bu gün yediklerim ve yiceklerim..

sabah:1 dilim ekmek 2 dilim peynir

öğlen taze fasulye yoğurt

aksam etli bezelye ayran salata.

günaydın monti fıstıkları...haftasonu çok yoğun vede yorucu geçti...düğünler,yatılı misafirler ve diyetimi sabote edecek birsürü şey...ankaradan kuzenim gelmişti,ben seviyorum diye pişmaniye getirmiş ki ben bayılırım,sonra erkek kardeşim benim için meyveli dondurma almış..sinir oldum ya...ama hiçbirini yemedim,biraz bozuldular,hatırım için ye demeler,bikerende ne olucakmış demeler...ama ikna edemediler...hiçbirine elimi bile sürmedim...ihanet etmedim montiye
hatta annemde dedi kızım hiç bana çekmemiş,çok iradeli diye...ee ne yapalım şimdiye kadarki yediklerimize sayalım dimikaydirigubbakcemile3

haftasonu menülerimide vereyim unutmadan

cumartesi

(08:00)sabah aç karnına 10 ad kiraz

kahvaltı(09:00)
4 dilim denge lıgh ve peyaz peynirle tost
domates,salatalık

öğle (12:30)
tavuk döner
salata,ayran

ara(16:00)
1 nektari
3 kayısı

akşam (20:00)
küçük bi tabak taze fasulye
domates,1 bardak ayran

pazar

kahvaltı (11:00)
3 dilim denge lıght
peynir,2 zeytin
dometes ezme,salatalık
maydonoz,domates

öğle (16:00)
1 tabak nohut yemeği (etsiz)
salata,1 bardak ayran

akşam(20:00)
1 bardak süt
küçük bi avuç leblebi,fındık

ara (23:00)
2 elma

günaydın fıstıklarrr herkese güzel kaçamaksız bol bol kilo verişli bir hafta diliyorummm opuyorumnanaktan

pazar menüm:

11:00 kahvaltı eynir -zeytin-4 dlm kızarmış t.b.ekmeği-salatlık-domates

15:00 öğle : 1 tabak z.taze fasülye-1 kase yogurt yarım çay bardağı fındık

19:00 akşam :1 tabak yogurtlu semizotu- ızgara tavuk -köfte -ayran-salata-5 fındık

hayatımda ilkkez bir haftasonunu böyle güzel geçirdim diyet açısından .ve cumartesi-pazar -pazartesi sabahları tartılmadım 3 gün tartılmamak ne demek benim için anlarsınız herhalde yerimseniben kendimi kendime karşı müthiş içi rahat huzurlu hissediyorum moralim yerine geldi çok şükür.zemuszemus sizin desteğiniz sayenizde kızlar olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
iremcim kolaylık olsun diye tüm günleri bir sayfada birleştirdim şeker yorumlarına hazır ve nazır hale geldiler sengözlerimebaksanab

Günaydın herkeseeeee.
Haftasonum güzel geçti çok şükür ama sabah 70.5 çıktım.
Nasıl oluyor anlamadım.
Öğün saatleri şaşıyor onunla alakalı olabilir yada şişkinliktir diye düşünüyorum.
Bu hafta verdim verdim haftaya izindeyim zaten veremem ama almayacağımda.
Biryere gitmeyi de düşünmüyorum zaten.

İşte budur bravo canım. alkisalkisalkis

Canım sütün beslenmeyle pek alakası yok. Ben 16 ay emzirdim kızımı. Ve hiçbirşey yemedim ne yesem kızıma gaz yaptı. Su bol uyku ve moral. Bu üçü iyiyse süt iyi oluyor. Birde ısırgan çayı içtim bolca. Sütüm sütaş ineği gibiydi maşallah.

:lepi:

Abla kirazın yanına yoğurt ekleseydin birde süper olurmuş.

:lepi:

Köfteler ekmeksizmiydi bilmiyorum ama gayet iyi mönün cnm. Ekmekli olsa da boşver. Arada olsun o kadarda. :lepi:

Öğlene de ciğ sebze ekle bebem.

:lepi: Süpersin irade müthiş bravo

günaydın fıstıklarrr herkese güzel kaçamaksız bol bol kilo verişli bir hafta diliyorummm opuyorumnanaktan

Narinim günaydın. Cuma günü süper bir sonuçla karşılaşacağına eminim. vereliniortak

iremcim kendime ve sana verdiğim sözü bu defa tutamazsam biliyorumki acayip depresif bi duruma gireceğim.inşallah haftaiçide güzel bir şekilde geçer benim genelde haftaiçi sorunum olmuyor aman nazar değdirmeyim kendime maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…