Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Formu ziyaret etmişken bu günün planladığım menüsünüde yazıyım:

Sabah:
1 mandalina yarım saat sonra kahvaltı

1 dilim ekmek ,peynir ,yeşillik ve 1 bardak çay

Öğle:
1 tabak çorba ve ayran

Akşam
karnıbahar yemeği ,salata ve yoğurt

Burdayım:teytey::teytey:

Hafta sonu misafirim çoktu bana uyanları yedim bazen hiç yiyemedim(bana misafir gelince pek yiyemiyorum pişirince doyanlardanım herhalde)yerimseniben
alkisalkisalkisŞeniz dün görmedim seni merak ettim valla . refde yok ortalarda annesindemi acep.
alkisalkisalkis harikasın ne diyim .alkisalkisalkis yanlız salatayı biraz es geçmişiz...yerimseniben

evet aeben salatayı es gaçtiğimin farkındayım :sinifsinif:
Gerçekten referans nerde acaba?
Melekte gözükmüyor ben mi kaçırdım

süper süper süper....kaydirigubbakcemile5
hondacım ilk başta bişi rica etsem menülerini listeli biçimde yazarsan bende arkadaşlarda daha kolay degerlendririz canım ..yerimseniben

mervecim keşke yogurdu kavaltıya eklese idin yada . birazdaha bekleseydin yemek için .... yani iki ögün üst üste gibi olmuş... çok acıkıyorsan normal ögünleri hafif yaparak ara ögün koyabilirsin ama montinin özümde fazla ara ögün yok . (şimdi sen niye bukadar ara.yapıyorsun dersen .:kedi: bende hipogilisemi var . 2 saate bir yemekten sonra kan şekerim düşüyor ).

tatlandırıcıya gelince ben kulanıyorum amaa. günde sadece kavaltda ev fazla 2 tene okadar .... çok çay için biri deyilim . o yzden kulanıyorum tatlandırıcılar hiçde masum deyiller hatta diyebilirimki yerine kulandıgımız şekerden zararlılar...:umursamaz: çok çay içiyoesan şekersiz içmeye çalış güzelim ....

yeşil çaya gelince son zamanlarda okudugum haberlerde yeşil çayın abartıldıgı hatta siyah çayla bir farkı olmadı söyleniyordu .( O. müftüoglu yazmıştı .) zamanında bizde içtik içmende bir sakınca yok .

Bene kaçıyorum arkadaşlar daha öğle yemeğini yemedim
afiyet olsun .aman ögün atlama .cokacimcoook
bende yeni yedim 2 .parca tavuk . 1 kase cacık ...ve havuç salatası .cokacimcoook hatta hepsini yiyemedim .-tatlicadiarzu-

yogurdu kahvaltıda yemedim cunku baslarda kahvaltıda ekmek yendigi zaman peynir yemiyorum demissin ya, hani yogurt da aynısı oldugu icin yemiyeyim dedim. ama ekmekle peynir falan yenebiliyorsa ben de yiyeyim :)

alkisalkisalkis çok güzel ...ama öglenleri çok hafif yiyyorsun doyuyorsumusun kengocum .?
sanada merhaba aeben nasılsın patronzemuszemus
:kedi: ne potronu kı .Şeniz

vala alışmaya çalı şıyorum Şeniz
kaydirigubbakcemile3 alışınca ne olur biliyormusun artık pirinç pilavına düşman patates kızarmasınada zehirliymiş gibi bakarsın ...kaydirigubbakcemile3

ya ben bişi sormak istiyorum yine :)
mercimek corbası iciliyor degil mi? icine sogan patates havuc koyabiliyor muyuz peki ona gore yapacagım da..

yogurdu kahvaltıda yemedim cunku baslarda kahvaltıda ekmek yendigi zaman peynir yemiyorum demissin ya, hani yogurt da aynısı oldugu icin yemiyeyim dedim. ama ekmekle peynir falan yenebiliyorsa ben de yiyeyim :)
mervecim açıklayım hemen ... ben geçen sene de monti yapmış bu başlıgı ozaman açmıştım ama devam ettiremedim o zaman .... yeni başladıgım yer 27 sayfayla başlıyor ama . haklısın peynir konusunda gel gitleri hep yaşıyorum ben .....
montignac yedikçe zayıfla ince kal ,kitabını belki 5 kere tekrar okumuşumdur ...-tatlicadiarzu-
amcamın dedigi şu her ögünde mutlaka süt ürünü yiyin .. ama peynir bölümündede şunu yazmış .... 1. etapta ekmegin şeker oranı yüksek oldugundan alınan doymuş yaglar direk depo ediliyor . egerki peyniri ve sütü tamamen yagsızını bula bilirsen yemende bir sakınca yok ... ama çogu layt yazan paynirlerin yag oranları % 10 civarında ...
ve monti amcam eklemiş 1. aşamada . işi sıkı tutup peyniri ekmekle yemeyin işi şansa bırakmanın bi alemi yok demiş ... ama yogurdu önermiş .....
birde şunu dikkate almak gerek bu kitap baya eski yazım yazarı vefad etmiş . o bu kitabı yazdıgında yagsız süt piyasada yoktu . oda yagsız süt tozunu önermişti kitapta ..

ben arada kavaltıda peynir yiyyorum evet ama yağ oranına çok dikkat ediyorum ....
geçmiş sayfalarda bi marka vermiştim bim de aknaz peyniri var yag oranı çok düşük % 2.5. ve lor peyniri var yag oranı % 1 civarında . yani yiyebilirsin ama yagına dikkat ederek ...
ayrıca kengo ve nevram sürekli yiyyorlar ve güzelde kilo veriyorlar ...yerimseniben

ve şünude ekleyim kıslar benim son kilolarım ve yaklaşık 2 senedirde diyet yapıyorum ... ve bünyem belli bir biçimde durmuş durumda o yüzden ben işi sıkı tutmayınca kilo veremiyorum .mafoldumben son kilolar zor gidiyor . o yüzden çok küçük ayrıntılara bile dikkat etmek istiyorum ... ama bazan olmuyo işte.-tatlicadiarzu-

anlaşıldı patron. :lepi:

ya ben bişi sormak istiyorum yine :)
mercimek corbası iciliyor degil mi? icine sogan patates havuc koyabiliyor muyuz peki ona gore yapacagım da..
canım içiliyor. baklagiller haftanın 3.4 günü yiyebilirsin çok saglıklı . özellikle yeşil mercimek .... amaaa . içine patates ve havuç koymayarak pişireçeksin ... patates ve pişmiş havuç yasaklı listemizin başında canım .:hulya:..
yasaklı listesi şöyle canım .... şeker ve şekerli gıdalar... beyaz unve içinde bayaz un bulunan gıdalar .... pirinç.. patates... pişmiş havuç.... doymuş yaglar. daha detaylı bilgi ilk sayfada . yani söyleki çorbanın içinde bile beyaz un bulunmayacak .

anlaşıldı patron. :lepi:
Şenizkaydirigubbakcemile3 svetcim sıkı takibimdesin .sabahdan menülerini ver ayarlayalım en az 1 ay 0 kaçamak okey şekerim bakgör o zaman sen sonucu ..:lepi:zemuszemus

hmm anladım simdi tamam :) o zaman ben de o peynirlerden bulup kahvaltımda tuketebilirim. cok tesekkurler :)

evet okudum onu bilgisayarima kaydettim ikide bir bakıp duruyorum 50nin uzerinde bisi yemeyeyim diye ama zaten cok fazla tukettigim 50 uzeri bisi yok. havucun zaten yemekte pismisini sevmiyorum da bazen rondolu yiyordum artık onu da listeden cıkardım. patates duskunu bi insan olarak biraz o zor gelecek bi tek. ama kilo verebilmem icin de sevdigim bi kac seye veda etmem gerek sanırım.. :a015:

hmm anladım simdi tamam :) o zaman ben de o peynirlerden bulup kahvaltımda tuketebilirim. cok tesekkurler :)
a.s
KISLAR TAKILDIGINIZ YER OLURSA ÜŞEN MEDEN CEVAPLARIM SORA BİLİRSİNİZ ....
şimdi kalkmam lazım ben evdeyim çalışmıyorum .çıkmam lazım bebeleri okuldan alıyorumda ..:1hug:a.s.

aebenci bişi sormak istiyorum bizim koyden buğday gelir kaynanam değirmene gönderiyor ondan ekmek yapsam olurmu canımopuyorumnanaktan

mervecim daha öncede diyet yapmamış biri olarak egerki şu 1.2 ay dişini sıkıp bu diyeti kaçamaksız yaparsan kendini idaal kilonda bulursun canım .... hiç merak etme . aslında zorda deyil sadece biraz dikkat okadar . serbestlerde porsiyon sorunu olmayınca inan okadar zor gelmiyor insana . helede düşük kl. diyetlere bakaçak olursak hem kolaylık bakımından ve doymak , hemde diyet sonrası bakımından monti süper seçim canım ...:1hug:

aynen öyle zaten patates kızartması pek yemem ama pilava hastayımcokacimcoookdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…