kızlar benim hamilelik kesinleşti
bende artık montiyle beslenmeye başlayacağım..
walla canım ben aben ablaya sormuştum hatta içindekileri bile yazdım benimkinin markası tat idi. ama cvp gelmedi bende kutu bitene kadar yiyeyim bari dedim. benimkinin içinde domates püresi,ceviz,sarımsak,baharat,salça varmış.nişasta yada ekmek yada katkı maddesi yoktu. ama dediğim gibi cvp alamadım o yüzden seni yanlış yönlendirmiyim.
nevracım nasıl güzeldi anlatamam...nasıl temiz hava sabah erkenden öyle dinç ve dinlenmiş uyanıyorki insan bunu buraya döndüğümde daha iyi anladım...sanki üzerimde yük var elim kolum kalkmıyor...sabahları yorgun uyanıyorum...kafam kalkmıyor yastıktan...Ketum, canım görüşmen inşallah iyi geçmektedir, bitince haber ver... Hayırlı kapılar açılsın inşallah...
hoşgeldiiin ve Allah kavuştursun...Şeniz
ne güzel doğal gıdalara ulaşmak dimi, insan mutlu oluyor bağlık bahçelik yerlerde, ahh imkanımız olsa da öyle bir hayat sürebilsek...
özlemiştik valla....
günaydınnnnnn
sema k abla çok ii geldi monti sana kaldıgın yerden devam edersin
bend sabah armutumu yyip düştüm yola 1.5 saat spor yaptım eve geldim mekik aleti le 100 mekik çektim duş aldım tabi bu arada çoukları yediridm içirism saymıyorum onları şimdi kahvaltı ediyorum
bu hafta umarım tartıda eksilmiş olarak görücem kilomu
artkık bir an önce 6 lı rakamları görmek istiyorum
canım ben önce diyetisyene gitmiştim.benim diyetten anladığım birşey yememekti nerdeyse hiçbirşey yemiyordum bir hafta yada yanlış yiyip spor yapsamda kilo veremiyordum.neysecime diyeteisyene gitmeye karar verdim anlattım herşeyi direk şekerden şüphelendin.kadıköy acıbadem hastanesi endokroloji uzmanı adnan beye gittim soyadını unuttum ama netten bakınca hastanede vardır soyadı.o açlık kan şekeri testlerimi yaptım.yüklemeli şeker yani.önce aç karnına sonra saatte bir şekerli su yükliyerek 4 sate 4 kere kanımı aldılar.ölçümleri sonucu gizlişeker çıktım.kilo fazlam yüzünden böyle oluyormuş ve dikkat etmezsem tip 2 den tip 1 şekere kayabilirmiş.ilaç verdi diyete başladım spora başladım.işte böyle
devlet hastanesi doktorları eğer yanlış anlaşılmaz ise beni öldürüyor. o yüzden anlıyorum seni o konuda.ben sonra fazla pahalı olmasın die devlete gittim 2. tahliller için adam yaşın genç kilo ver şeker yok sende dedi yolladı sadece tokluk açlık şekerimi ölçtü ama yüklemeli şeker testi yapmaya gerke bile görmedi
sen özellikle yüklemeli şeker testi yaptır birde triot testi yaptır şimdi troitte yaptırıcam ben
diyarcm bu yediign kahvaltılık ezme serbestmi eger öle ise bimden alayım bende b,m,nk,de çok güsel oluyor
Ketum, canım görüşmen inşallah iyi geçmektedir, bitince haber ver... Hayırlı kapılar açılsın inşallah...
Teşekkür ederim canım, görüşmem fena geçmedi, şu an ellerindeki projenin gerçekleşmesini bekliyorlar, net cevabı o zaman alacağım birkaç güne kadar belli olur, ne diimm hakkımda hayırlı olacaksa olsun, olmayacaksa zaten olmasın:))
aeben ablam cevap yazmıştı mesajınıza sanırım gözünüzden kaçtı . yiyebilirsin bir sakıncası yok demişti .
birazdan çocukları parka götürücem ama önce yemegimi yaptım gelince saldırmayım diye başka şylere yemegim hazır olsun deidm
kabak salata yaptım havuçlu
ketum
tşk edeirm cnm bilgi için hemen alayım degişiklik olur
bende haftas onu migrostan bahçivan marka diyet pynir aldım tavsiye ederim kızlar
hayırlı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
aben abla nerde gerçekten görünmüyorr
ben yarından sonra 10 gün kadar yokum tatile gidicem umarım hepimiz için herşey yolunda gider
görüşmek üzere...
kızlar benim hamilelik kesinleşti
bende artık montiyle beslenmeye başlayacağım..
teşekkür ederim kızlar...hoşbuldummmmmmmopuyorumnanaktanoğluşum iyimiş çok şükür rahatmış...geceleri soğuk oluyormuş...yün içlik alıp kargoyla göndereceğim...askeriyeden vermişlerdi ama giyilcek gibi değil zımpara gibi sert..:1no2:
tatilim çok güzel geçti misss gibi karadeniz havası aldım..ciğerlerim bayram etti...hihoyyytsebze meyve bahçeden herşey organik doğal...bayılırım zaten bahçeden sebze toplamaya fasülye,domates, biber,salatalık,patlıcan,kabak,ne bulduysam getirdim gelirken dolaba stok yaptım...:)))))))
anne babama yardım ettim...fındık topladım..oruçlu zamana geldi bu sene fındık biraz zor oldu ama çok şükür bitti... köye gittiğimde yemek yapma işi bana aittir...aşçıbaşı yani..:)))))) yaptıklarından sen yedinmi diye soracak olursanız...evde dikkat ettim yemedim ama iftar davetlerinde helede senede bir kere gördüğüm akrabalar olunca yemekleri tatmadan olmadı tabiki...ama kaldığım yerden devam bırakmak yok...hihoyyythihoyyythihoyyyt
karadeniz harikadır canım. babam orduludur. heryıl yazlarımız fındık toplamakla geçmiştir. havası suyu ,doğal güzellikleri süper çokk özledim. mis gibi taze sebzelerde doğal. afiyetle ye canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?