Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumcum bu azimle garanti görüceksin eminim

benim dünkü menüm:
sabah:
bir bardak kayısı suyu
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
5 zeytin
cevizli domates ezmesi
bir bardak yağsız süt

öğlen:
bir tabak salata yoğurtlu
2 tabak kıymalı patlıcan yemeği

ara:
bir şeftali
ara:
bir armut

akşam yemeği:
2 parça kızarmış tavuk
salata
yoğurt

ben yarından sonra 10 gün kadar yokum tatile gidicem umarım hepimiz için herşey yolunda gider
görüşmek üzere...

diyarcm bu yediign kahvaltılık ezme serbestmi eger öle ise bimden alayım bende b,m,nk,de çok güsel oluyor

walla canım ben aben ablaya sormuştum hatta içindekileri bile yazdım benimkinin markası tat idi. ama cvp gelmedi bende kutu bitene kadar yiyeyim bari dedim. benimkinin içinde domates püresi,ceviz,sarımsak,baharat,salça varmış.nişasta yada ekmek yada katkı maddesi yoktu. ama dediğim gibi cvp alamadım o yüzden seni yanlış yönlendirmiyim.

aeben ablam cevap yazmıştı mesajınıza sanırım gözünüzden kaçtı . yiyebilirsin bir sakıncası yok demişti .

nevracım nasıl güzeldi anlatamam...nasıl temiz hava sabah erkenden öyle dinç ve dinlenmiş uyanıyorki insan bunu buraya döndüğümde daha iyi anladım...sanki üzerimde yük var elim kolum kalkmıyor...sabahları yorgun uyanıyorum...kafam kalkmıyor yastıktan...((((((

banucum gerçekten monti çok iyi geldi bana...imkansız gibi görünen ikili rakamlara çok az kaldı...inş sende en kısa zamanda 6 lı rakamları görürsün canım...tek korkum bayram ziyaretlerindeki ısrarlar....))) bakalım nasıl başa çıkıcam...

çok teşekkür ederim ilgin için saol.gideceğim doktordan istiycem umarım yapar.

diyarcm bu yediign kahvaltılık ezme serbestmi eger öle ise bimden alayım bende b,m,nk,de çok güsel oluyor

Masumcumm, tat ezmeyi ben de kullandım (büyük kızımdan kurtarabildiğim kadarınıkaydirigubbakcemile3) içeriği montiye aykırı değil, gönül rahatlığı ile yiyebilirsin tabii abartmadan, çünkü içinde hem ceviz hem ayçiçeği yağı var:))

birazdan çocukları parka götürücem ama önce yemegimi yaptım gelince saldırmayım diye başka şylere yemegim hazır olsun deidm
kabak salata yaptım havuçlu

ketum
tşk edeirm cnm bilgi için hemen alayım degişiklik olur
bende haftas onu migrostan bahçivan marka diyet pynir aldım tavsiye ederim kızlar

ne demek canım, birbirimize destek için burda değilmiyiz:)

aben abla nerde gerçekten görünmüyorr

bende merak ettim doğrusu boshayallersmile

ben yarından sonra 10 gün kadar yokum tatile gidicem umarım hepimiz için herşey yolunda gider
görüşmek üzere...

diyarcığım iyi tatiller dilerim

kızlar benim hamilelik kesinleşti
bende artık montiyle beslenmeye başlayacağım..

hayırlı olsun canım Allh analı babalı büyütsün

karadeniz harikadır canım. babam orduludur. heryıl yazlarımız fındık toplamakla geçmiştir. havası suyu ,doğal güzellikleri süper çokk özledim. mis gibi taze sebzelerde doğal. afiyetle ye canımopuyorumnanaktan

benimde annem ordulu:) babamda rizeli yani tam karadenizliyim bende kaydirigubbakcemile2

merhabalar herkese çoookkk eskiden yapmaya ç alışmıştım montiyi umarım bu sefer başarılı olurum topiğin ilk başlarında aebenle yapmaya çalışmıştık ki o çooook başarılı oldu

bugünkü listemi paylaşmak istedim yanlışlarımı kontrol edip uyarırsanız çok sevinirim

sabah tam ekmek 1 dilim peynir domates
ara bir salkım üzüm
öğlen barbunya ve azıcık yoğurt
akşam mercimek çorbası
ton balıklı makarna ve yoğurt

selam, tüm gün giremedim bugun yine ama yarın buralardayım inş.

bugunkü menümü yazayım...

kahvaltı ve öğle bir arada
(öğlene kadar niyetlenmedim, sahursuz oruç tutayım diye ama baktım fena oldum, yedim mecburen)

önce 1 şeftali

3 dilim tb ekmek
2 kk yegsız peynir
domates
3 zeytin

ara
1 armut

akşam
2 yumurta ile biberli omlet
domates
ayran

ara
3 incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…