Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar tek kelimeyle söyleyim 3 günde 9-10 tatlı yiyeceğim bu kesin senede 1 gün tatlı yiyorum denemez aslında kurbandada yiyorum çünkü ama hiç tatlı yemeden onları bekliyorum bek helede baklava ve bize yapılacak şöbiyet kesin yicem yemicem demiyorum ama umarım fazla almam 78e yol yaptım daha ötesine geçmeyip hızla devam etcem şuan 75,5 ile 76 arasındayım

günaydınlar dün yediklerim

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

iftar
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı tavuk sote
salata
1 bardak ayran

ara
1 avuç ceviz

teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktan
sanırım hasta oldum bogazım acıyo

geçmiş olsun banucum...dikkat et kendine opuyorumnanaktan

günaydın topic.......opuyorumnanaktan
dünki menüm..

İFTAR
köfte,cacık,zyağlı taze fasulye,kuru kayısı hoşafı

( burdan aldığım tarifi yaptım harika oldu tarifi veren arkadaşı unuttum ama kendisine çok teşekkür ederim iftarda harika bir içecek oldu )

ARA
2 ekşi elma

SAHUR
2 dilim tb ekmeğe acı biber salçası sürdüm,yeşilzeytin,çay

( bu aralar canım hep acı şeyler çekiyor özelliklede turşu hayır olsun inş...:))))))))

günayınnnn
snir oldum sabah sabah ya
o kadar sğpora ve kaçaksız diyetime ragmen 72.9 gösterdi tartı yani 100 gr vermişim ((((((8

herkese günaydın kızlar

sema ablacım güzel bir tatil geçirmene çok sevindim ablacım .insan nasılda rahatlıyor yaa.eşimde dün karadeniz turu yapsakmı diyordu bu sene bakalım bayramdan sonra belki bizde ufak çaplı bi karadeniz turu yaparız yerimseniben

ketum abla inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.Allah hayırlı bir iş imkanı buldursun sana inşallah

günayınnnn
snir oldum sabah sabah ya
o kadar sğpora ve kaçaksız diyetime ragmen 72.9 gösterdi tartı yani 100 gr vermişim ((((((8

hayatım bende kaçamaksız 10 gün ardından bi çıktım tartıya 100 gr. gitmiş sadece ve o bitiklikle kaçamak yaptım maalesef ama ertesi hafta kaçamak yapmama ragmen daha güzel bir rakam gördüm bu hafta olmasada haftaya fazlasıyla emeginin karşılıgını görürsün.yeterki benim gibi 100 gr. verdim diye pes etme olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım...karadeniz harika tavsiye ederim ...topicte göremiyorum seni canım neden gelmiyorsun...???????

sema ablacım ramazanda montiye uygun beslenemedim bu yüzden girmeye yüzüm yoktu açıkçası ama çok şükür 2 gündür biraz daha düzene girdi diyebilirim.reglim yeni bitti bugün orucuma başladım.bu ayki reglimde hiç olmadıgım kadar tatlı krizi yaşadım buda montiye uygun beslenmediğim için oldu galiba.:kedi: bakalım bugünki kilom ne çıkacak iftardan önce.

kızlar yasaklar kısmında karpuz diyor..ben karpuz yemeden yapamıyorum bu yaz günlerinde..bide buralar çok sıcak.buz gibi dayanamaıyorum ona..onun dışında zorlamıyor monti..zaten daha tek öğün yaptım ama aç bırakmaması güzel.

canım bende memlekette montiye uyamadım yani sahuru gayet güzel yaptım...giderken yanımda peynirimi ve 1 paket denge ekmeğimi götürdüm...domates salatalık biber bahçeden bol bol mis gibi....ama iftarda davette olduğumuz zamanlarda dikkat ettim diyemem...istanbula gelir gelmez hemen montiye başladım bırakmam...daha önce hiçbir diyette bu kadar başarılı olamamıştım...monti bana çok iyi geldi...:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

hepinize merhaba hayirli sabahlar
bugun hava gunesli guzel bi gun olacaga benziyo boyle olunca yuruyus yapabilecem demektir.iki gundur yapamamistim yagmurdan neyse menulerimi yazayim
DUN

sahur montiye uygun bir kahvalti ve capuccino
iftar izgara balik ve salata
yatmadan onca meyve yedim 2 seftali ,1 elma

BUGUN
SABAH MONTIYE UYGUN KAHVALTI VE CAPUCCINO
OGLEN ?
AKSAM?

Selam kıslar,
bugü çok yoğunum. yarın seyahate çıkacağız. salıya kadar yokum. Yarın kilomu bildiririm, umarım iyi sonuçlar alabilirim...özleyecem sizi arada...

diyarking kullanıcısından alıntı
ben yarından sonra 10 gün kadar yokum tatile gidicem umarım hepimiz için herşey yolunda gider
görüşmek üzere...

diyarcığım iyi tatiller dilerim

saol canım

masum sakın pes etme eminim haftaya daha çok gidicek kilolar çünkü sağlıklı beslenip spor yapıyorsun takılmış olabilir vücut direniyor olabilir,tartıda 100 gr görüyorsundur ama pantolonlar daha bollaşmıştır karnın daha sıkıdır illaki tartıda oynıcak die birşey yok

ben bu sabah tartıldım 82,2 geldim dün yaptığım kaçamağın etkisini güsel gördüm yani
dün yediklerim
sabah:
morelim bozuk olduğu için birşey yemedim

öğlen:
2 kaşık sulu et
salata yoğurt

ara:
bir elma

akşam:
yarım porsiyon ızgara biftek
salata
ayran

ve kaçamak:
madodan kesme dondurma mafoldumben

bu akşam tatile gidicem ama hastalanıcam yarında çok şansızım o tatlı çok istedi canım ama tabağimi bitirmedim.

10 gün boyunca hem regl hemde tatil kiloma neler katacak bakalım.

hepinize ii ve huzurlu günlerrrrrrrrr

nevra ve diyarcığım güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum.
bende dün akşam regl oldum. bugün montiye uygun beslenmeye başladım. en azından ramazandan kilo almadan çıkmak istiyorum. sonrasında tam gaz devam:lepi:
aebenciğim de gözükmüyor.:çok üzgünüm:

Selam kıslar,
bugü çok yoğunum. yarın seyahate çıkacağız. salıya kadar yokum. Yarın kilomu bildiririm, umarım iyi sonuçlar alabilirim...özleyecem sizi arada...

diyarking kullanıcısından alıntı
ben yarından sonra 10 gün kadar yokum tatile gidicem umarım hepimiz için herşey yolunda gider
görüşmek üzere...

iyi tatiller kızlar.......opuyorumnanaktan

regl oldum akşamı bekleseydi bari 1 günlük oruçtan oldum...(((( tamda tartı günü olacak işmi yaa daha 1 haftadan fazla vardı..bilmiyorumkismile

sema ablacım bende çok şükür salıdan beri toparladım kendimi.salı günü resmen moralmen çökük bi haldeydim o gün kuaföre gittim bakım falan yaptırınca bide eve gelince ondan bundan iltifatları duyunca bayag bi motive oldum.bundan sonra kendimi kötü hissedip kaçamaklara başlayınca solugu kuaförde alacagım bu bana epey pahalıya mal olacak ama ne yapayım diyetisyene gitmekten daha çok faydası oluyor bana kaydirigubbakcemile3

kızlar sizdede varmı ben ramazana girdiğimden beri afedersiniz hem kabızım hemde sürekli gazım oluyor karnım hep şiş geziyorum sürekli garul gurul sesler var içimde rezene çayına başlasam iyi olacak galiba bilmiyorumkismile

ayy alemsin canım yaa güldürdün beni...Allahta seni hep güldürsün inş...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3toparlanmana çok sevindim tatlımopuyorumnanaktan

bende kabızlık yok çok şükür ama gaz aynen karnımdan çıkan seslerden korkar oldum:roflol::roflol::roflol:özellikle otobüse bindiğimde duyan olacak diye çekiniyorum..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…