teşekkür ederim canım...opuyorumnanaktankaradeniz harikadır canım. babam orduludur. heryıl yazlarımız fındık toplamakla geçmiştir. havası suyu ,doğal güzellikleri süper çokk özledim. mis gibi taze sebzelerde doğal. afiyetle ye canımopuyorumnanaktan
sanırım hasta oldum bogazım acıyo
günayınnnn
snir oldum sabah sabah ya
o kadar sğpora ve kaçaksız diyetime ragmen 72.9 gösterdi tartı yani 100 gr vermişim((((((8
herkese günaydın kızlar
sema ablacım güzel bir tatil geçirmene çok sevindim ablacım .insan nasılda rahatlıyor yaa.eşimde dün karadeniz turu yapsakmı diyordu bu sene bakalım bayramdan sonra belki bizde ufak çaplı bi karadeniz turu yaparız yerimseniben
ketum abla inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.Allah hayırlı bir iş imkanı buldursun sana inşallah
sema ablacım ramazanda montiye uygun beslenemedim bu yüzden girmeye yüzüm yoktu açıkçası ama çok şükür 2 gündür biraz daha düzene girdi diyebilirim.reglim yeni bitti bugün orucuma başladım.bu ayki reglimde hiç olmadıgım kadar tatlı krizi yaşadım buda montiye uygun beslenmediğim için oldu galiba.:kedi: bakalım bugünki kilom ne çıkacak iftardan önce.
Selam kıslar,
bugü çok yoğunum. yarın seyahate çıkacağız. salıya kadar yokum. Yarın kilomu bildiririm, umarım iyi sonuçlar alabilirim...özleyecem sizi arada...
diyarking kullanıcısından alıntı
ben yarından sonra 10 gün kadar yokum tatile gidicem umarım hepimiz için herşey yolunda gider
görüşmek üzere...
ayy alemsin canım yaa güldürdün beni...Allahta seni hep güldürsün inş...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3toparlanmana çok sevindim tatlımopuyorumnanaktansema ablacım bende çok şükür salıdan beri toparladım kendimi.salı günü resmen moralmen çökük bi haldeydim o gün kuaföre gittim bakım falan yaptırınca bide eve gelince ondan bundan iltifatları duyunca bayag bi motive oldum.bundan sonra kendimi kötü hissedip kaçamaklara başlayınca solugu kuaförde alacagım bu bana epey pahalıya mal olacak ama ne yapayım diyetisyene gitmekten daha çok faydası oluyor bana kaydirigubbakcemile3
kızlar sizdede varmı ben ramazana girdiğimden beri afedersiniz hem kabızım hemde sürekli gazım oluyor karnım hep şiş geziyorum sürekli garul gurul sesler var içimde rezene çayına başlasam iyi olacak galiba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?