sema abla hoşgeldinnnn
merhaba montici fıstıklar ben geldim....))
Canım cevabın için saol.sana bir iki sorum olacak müsait olunca yazarsan sevinirim.şimdi bu şekerle ilgili gittiğim doktor tahlilelri normal buldu ama reaktif hipoglisemi var dedi.bu beni çok rahatsız ediyosürekli açım sanki yemeden duramıyorum.en fazla iki saat sonra acıkıyorum.kadına böyle anlattım ama ilaç falan vermedi rejim yap dedi ( kendini şeker hastasıymışsın gibi düşün öyle rejim yap dedi.zaten bu gidişle 5 sene sonra şeker hastası olabilirsin dedi ( devlet hastanesi işte ağzında dirhemle laf çıkıyo.ne yapmalıyım bi doktara dahamı gitsem sen nerde nasıl bi doktora gittin.şikayetlerin falan neydi bana bi anlatırmısın.ilacının adı ne mesela.şimdiden saol sevgiler
selamlar,
narincim nasılsın, gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsundevamı da gelir inşallah:)
Kızlar yarın bir iş görüşmem var, 14 yıllık aradan sonra yeniden iş hayatına geri döneceğim..benim için dua edin de görüşmem olumlu geçsin emi? tek dez avantajım yaşım, bakalım ne olacak...k.i.b.
iyiyim sema abla sagol sne nasılsın gönderidn dimi ogluşu allah kavuştursun
annenler nasıllar herşey yolundadır inşş
nasıl geçti tatil
hoşgeldin semacığımopuyorumnanaktan oğluşun için Allah kavuştursun. nasıl geçti tatilin
teşekkür ederim kızlar...hoşbuldummmmmmmopuyorumnanaktanoğluşum iyimiş çok şükür rahatmış...geceleri soğuk oluyormuş...yün içlik alıp kargoyla göndereceğim...askeriyeden vermişlerdi ama giyilcek gibi değil zımpara gibi sert..:1no2:akrepçim paylaşımın için çok teşekkür ederim inanki bu yazıyı okumak bana çok iyi geldi.bu arada çok geçmiş olsun tatlım yeni ögrendim.verilmiş sadakan varmış canım olumunekankayizsmile Allah kimseyi böyle felaketlerle imtihan etmesin inşallah.
sema ablacım hoşgeldin tatlım nasılsın nasıl geçti tatilin opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar...hoşbuldummmmmmmopuyorumnanaktanoğluşum iyimiş çok şükür rahatmış...geceleri soğuk oluyormuş...yün içlik alıp kargoyla göndereceğim...askeriyeden vermişlerdi ama giyilcek gibi değil zımpara gibi sert..:1no2:
tatilim çok güzel geçti misss gibi karadeniz havası aldım..ciğerlerim bayram etti...hihoyyytsebze meyve bahçeden herşey organik doğal...bayılırım zaten bahçeden sebze toplamaya fasülye,domates, biber,salatalık,patlıcan,kabak,ne bulduysam getirdim gelirken dolaba stok yaptım...:)))))))
anne babama yardım ettim...fındık topladım..oruçlu zamana geldi bu sene fındık biraz zor oldu ama çok şükür bitti... köye gittiğimde yemek yapma işi bana aittir...aşçıbaşı yani..:)))))) yaptıklarından sen yedinmi diye soracak olursanız...evde dikkat ettim yemedim ama iftar davetlerinde helede senede bir kere gördüğüm akrabalar olunca yemekleri tatmadan olmadı tabiki...ama kaldığım yerden devam bırakmak yok...hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?