Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ii ozman yyemiştim zaten pişman olmayım
bugün sporada gidemedim ogluşlar grip oldular
c.tesi-pazarda gitmeidm ettmi sana 3 günn

Selam kızlar,
benim yatılı misafirler dün gitti. Bugün malum ev işleri vs vs var. Ama sabahtan leslie yaptım ..
Bu arada adet de başladı.. Geçmişi okuyamadım birara bakacam kıslar,

bugünkü menü ;
2 tam ekmeğe peynirli tost,çay, söğüş
tavuk ızgara,ayran,salata
1 elma
barbunya yemeği,yoğurt,salata
acıkırsam 2 şeftali

banucum bıraktıgım yok inşallah ama kaçamak yapıp hemde kendimi monti yapıyor zannetmekten kandırmaktan sıkıldım.ramazandan sonra inşallah dahada azimlenmiş bir şekilde aranıza dönecegim sizi takip ediyorum canım tamamen bırakmaya hiç niyetim yok olumunekankayizsmile

geçmişi anca okudum kıslar
birkaç cevabım olcek....

bugün yogun bir sessizlk hamikmdi topic t

zalimii ne yorumu şimdi görüm msj

ii ozman yyemiştim zaten pişman olmayım
bugün sporada gidemedim ogluşlar grip oldular
c.tesi-pazarda gitmeidm ettmi sana 3 günn
geçmiş olsun canım. havalar artık Ankara soğumaya başladı hava değişimleri en çok minikleri etkiliyor. spor için endişelenme bebişler iyileşine yine yaparsın.

bende ramazan dolayısıyla ara verdim. bayramdan sonra tam gaz devam:lepi:

günaydınlar dün yediklerimi yazayım hemen

sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

iftar
2 adet tavuk pirzola yağsız tavada yapıldı
salata
1 bardak ayran
2 adet közlenmiş kırmızı biber ...

günaydın kızlarrr

dün yediklerim
sabah:
3 dilim tb ekmeği
5 zeytin
birazcık yağsız peynir(bitmiş)
bir bardak yağsız süt

öğlen:
bir tabak yoğurtlu salata
2 parça haşlanmış tavuk
bir tabak haşlanmış karnıbahar

öğlen:
bir armut
2 adet mürdüm eriği

akşam:
bir tabak yeşilmercimek pilavı
200 ml yoğurt

Günaydın kıslar,
Bugün adetin 2.günü. Hiç halim yok valla. Bugün spor yapmayacağım..

Yemekler ise şööle olcek;

2 tam ekmeğe tost(artık klasik oldu, napiim seviyorum kaydirigubbakcemile3), çay, söğüş

ızgara biftek,salata,ayran

semizotu yemeği, yoğurt,salata
2 meyve

Canım cevabın için saol.sana bir iki sorum olacak müsait olunca yazarsan sevinirim.şimdi bu şekerle ilgili gittiğim doktor tahlilelri normal buldu ama reaktif hipoglisemi var dedi.bu beni çok rahatsız ediyo sürekli açım sanki yemeden duramıyorum.en fazla iki saat sonra acıkıyorum.kadına böyle anlattım ama ilaç falan vermedi rejim yap dedi( kendini şeker hastasıymışsın gibi düşün öyle rejim yap dedi.zaten bu gidişle 5 sene sonra şeker hastası olabilirsin dedi( devlet hastanesi işte ağzında dirhemle laf çıkıyo.ne yapmalıyım bi doktara dahamı gitsem sen nerde nasıl bi doktora gittin.şikayetlerin falan neydi bana bi anlatırmısın.ilacının adı ne mesela.şimdiden saol sevgiler

KUSURLU TESTİ

Çin'de bir adam, her gün boynuna dayadığı kalın sopanın iki ucuna astığı testilerle dereden su taşırmış evine..

Bu testilerden birinin yan kısmında çatlak varmış...

Diğeri ise hiç kusursuz ve çatlaksızmış; ve her seferinde bu kusursuz testi adamın doldurduğu suyun tümünü
taşır, ulaştırırmış eve..

Boynunda taşıdığı testilerden çatlak olanı eve yarım; diğeri dolu olarak varırmış. İki sene her gün bu şekilde geçmiş.
Adam her iki testiyi suyla doldururmuş ama evine vardığında sadece 1,5 testi su kalırmış..
Tabi ki kusursuz, çatlaksız testi vazifesini mükemmel yaptığı için çok gururlanıyormuş.

Fakat zavallı çatlak olan testi, çok utanıyormuş.

Doldurulan suyun sadece yarısını eve ulaştırabildiği için de çok üzülüyormuş.
İki yılın sonunda bir gün, görevini yapamadığını düşünen çatlak testi,ırmak kenarında adama şöyle demiş:
'Kendimden utanıyorum. Şu yanımdaki çatlak nedeniyle, sular eve gidene kadar akıp gidiyor..'

Adam gülümseyerek dönmüş testiye; 'Göremedin mi? Yolun senin tarafında olan kısmı çiçeklerle dolu.
Fakat kusursuz testinin tarafında hiç yok. Çünkü ben başından beri senin kusurunu, çatlaklığını biliyordum.

Senin tarafına çiçek tohumları ektim ve hergün o yolda ben su taşırken,sen onları suladın.

2 senedir o güzel çiçekleri toplayıp,masamı süslüyorum.

Sen kusursuz olsaydın,o çatlağın olmasaydı evime böyle güzellik ve zarafet veremeyecektim'

diye cevap vermiş.

Aslında hepimiz birer çatlak testiyiz. Her birimizin kendine has kusurları vardır.
Fakat sahip olduğumuz bu kusurlar ve çatlaklardır hayatlarımızı ilginç yapan, mükafatlandıran, renklendiren. . .
Etrafınızdaki her kişiyi,oldukları gibi kabullenin..
Onlardaki kusurları değil, içlerindeki güzellikleri görün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…