Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

12.07.2010.........109,9
16.07.2010.........107,6
23.07.2010.........106,8
30.07.2010.........106
06.08.2010.........104,8
13.08.2010.........103,8

27.08.2010.........102,4
giden 1,4:lepi::sm_cool ben almışımdır sanıyordum )

canım yaa nasıl sevindim anlatamam .bayrama inşallah 2 li rakamlara ulaşmış bir şekilde kavuşursun canım olumunekankayizsmile :Şeniz

sema abla süperisn maşş valla monti çok ii yaradı sana inşş hep böyle devam edersinnn

ay şu montiyle kilo vermek bi yana 4 ay korusam yeter yaa..hamilelikte toplamda 9 alsam süper olur bakalım nasıl olacak..

bu arada hayırlı cumalar kızlar.

sahurda makarna haşladım.az tuzladım 2 bardak ayranla yedim.

ekmeği bugün yapayım bari.

günaydınlar ben dün yediklerimi yazayım hemen

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

iftar
4 yemek kaşığı tavuk sote
salata
yoğurt

kilom 59 bu arada 600 gr vermişim

cnm okadar sıkıldıki 1 gr vbile veremeidgim için misafirim gelicek bugün onlara hazırlık yaptım deid oturup bende yiycem onlarla mozaik pasta ve sigara bmöregi yapmıştım

1 tane börek yeidm attım agzıma 1 kaç tk pastanın pudinginden ama aklımı başıma getirdi onlarda
allahtan bir tabak dolusu yemedim

p.tesi günü dr gidicem bu ay bi kesilmek bitemedi reglim 14 gün oldu ama hala 1 damla 2 damla oluyorum

kutlarım canımolumunekankayizsmile

Günaydın kızlar. Monti yapmasam da kilomu bildirmeyi borç bilirim.

Geçen hafta 72,3 bu hafta 70,2 :)

Kilo veren herkesi şimdiden kutlarım.

harika kutlarım, nasıl besleniyorsun minik tüyolar verir misinboshayallersmile

anlamadım neden böyle oldugunu reglimde bitmişti ama karnımda bir şişlik hissediyorum şiştimmi acaba bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten

masumcuğum bozma moralini kilonun takıldığı bir zamanda olmalısın. bıkmadan devam haftaya daha güzel bir sonuç alırsınolumunekankayizsmile

tebrikler canımolumunekankayizsmile

yağmur gözlü maşallah diyorum. 2 li rakamlara hızla ilerliyorsunyerimseniben

kızlar ben bu hafta aynıyım..
haftaya artıkımboshayallersmile

aebeniiiiiiiiim nerelerdesiiin..çık artık ortayaaa litfeeen:gitme:

Son düzenleme:
hepinizden özür dilerim bi türlü devam ettiremedim montiyi.daha dogrusu moral bozuklugu beni tatliya yönellti.kizim her ay 1 kilo aliyordu,bu ay sadece 300 gram almis bu moralimi cok bozdu.yanlis anlamayin kilo aliminin yavaslamasini montiye baglamiyorum cok aglayan bibebek gögsümü zorla tutuyor az iciyor süt vermek icin resmen onunla savasiyorum.bu yüzden simdi hem mama hem kendi sütümü vermeye calisiyorum.anlicaginiz cok stres yaptim buda diyeti bozmama neden oldu.su ara yine 70 kussurlardayim.ama sizi sürekli takip ediyorum insallah hepiniz kilolardan kurtulursunuz citir citir gezersiniz etrafta tabi bende

selam çıtırlarrrr,

dünkü menümü vereyim hemen..

sabah 1 şeftali

kahvaltı ve öğlen bir arada ( bu aralar hep boyle oluyor çok düzensiz )
2 dilim tb ekmeğe yagsız peynirle tost
1 bardak ayran
1 domates

ara
1 armut

akşam
1 tabak etli bamya yemeği
1 yemek kaşığı börülce salatası
yogurt

ara
2 incir
1 şişe maden suyu

spor
6 mil lesie ile yürüyüş

19.04.2010.................87,50 gr

sürekli bozulan diyetlerden sonra monti

12.07.2010.........................

ilk başlangıç..............81,50 gr

1.Hafta....................79.80 gr

2.Hafta....................77.60 gr

3.Hafta....................76,20 gr

4.Hafta....................74,80 gr

5.Hafta....................73,70 gr

6.Hafta....................72,50 gr

7.Hafta....................71,60 gr :lepi:

bu hafta 900 gr vermişim arkadaşlar. ayrıca dün regl oldum. düzensiz yemeye ve regl olmama ragmen vermişim.. çok mutluyum

Son düzenleme:
kızlar, regl öncesi acayip tatlı istegim vardı normal olarak ve ben incir çok yedim. hem yasak degil, hem de tatlı ihtiyacını fazlasıyla kesiyor. kesinlikle tavsiye ederim.

kilo veren herkesi çooook tebrik ederim. veremeyenlerede haftaya fazlasıyla vereceklerdir, sakın yılmak yok kaydirigubbakcemile5

Selamlar,

Bu haftaki kilom 57.7....900 gr. vermişim, kaldı 2.700:))

kutlarım canım , süper gidiyorsun. ketumcuğum hayatındaki bu değişim sende çok güzel değişimler yaptı.yazılarından canlılık ve mutluluk yansıyor. kilo verme işide süper alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…