şekerli oldugundan olmaz güzelim ......yasaklart neler...
yarın baslayım bende olurmu..
sabah keloks yedim o uyuyomu montiye
Kimin öğrencisiyimyerimseniben, daha ilk zılgıtta kendime geldim, aynen devam ediyorum, şu an süpersem desteklerini yabana atamam, tekrar tekrar teşekkürler canımopuyorumnanaktan
Aebencim, malum hedefe az kaldı, vaktinin bol olduğu bi zaman şöyle kısaca 2. aşamadan da bahsedebilir misin, nasıl besleniliyor, 2. aşama kiloyu korumak için mi, yoksa kilo da verdiriyor mu, nelere dikkat etmeliyiz falan filan gibi,Şeniz
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanaaaaaaaaaaaaaaa
aben abla sen mi geldin nasıl merk ettik yahuu
az kaldı kayp aranıyora haber vercekitk
sen öyle san ...aben abla okadar dikkat ettimki geçen hafta buna ragmen 0 kilo veridm
menün güzel özkem Şenizmerhaa dünkü menüü kontrol edrmisiniz? lütfen olmuş mu
sabah tam ekmek peynir domates salatalık
öğlen pek olmadı2 incir 1 armut
soda
akşam salata
3-4 kaşık yoğurt
kurufasülye
umarım cevaplaya bilmişimdir ...gelip gidip okuyorum..
tam kafam baslamadı..
şimdi bütün süt ürünleri light ve yağsız mı olacak....
yogurt yarım yaglı yeniyor . hatta ekemeksiz yada sapagetti olmayan ögünlerde normal bile kulana bilirsin ...
süt ürünlerinde yaga. ekmek ve spagettide yendiginde dikkat etmek lazım . yani yüksek degerli karbonhidratlarda .
ama ekmekle yedigin peynirin yagı en az olmalı ..
hiç ama hiç tatlı yok mu...
1. aşamda şekeri meyveden alıyoruz ..
2 aşamada yeniyor ama dengeleyek .opuyorumnanaktan
mesela benim favorim şekersiz meyve hoşafları. inan şekersiz oldugu anlaşılmıyor bile ..
1 öğünlük toplam gl ne kadar olmalı....
en güzelide buya julim sınır yok .
kl hesabı gibi deyil . normal bir şekilde doyana kadar. bu kişiden kişiye degişir . o yüzden bu beslenme bırakılsa bile kilo alımı fazla olmuyor çünki herkes her zaman yedigi kadar yiyyor kısıtlama yok ...
kuruyemiş varmı....
evet var ama miktarnı abarmamak gerek ...özelikle aralarda deyilde ögünle birlikde yemeni tavsiye ederim ...
öğen illa sebze ve et yemek m, gerek atıstırmsa tam ekmek le tost falan olmaz mı...
malesef ekmek sadece kahvaltıda ...
ama eger sabah kahvaltıda yumurtalı kahvaltı yaptıysan (ekmeksiz )
öylen dedigin menüyü yiyebilirsin hatta tavsiye ederim ...
çünki saglıklı ve dengeli beslenmede gün boyu tüm gidalar alınmalı (protein .saglıklı karbonhidratlar ,sebze, meyve .
haa birde ben elmalı soda hastasıyım bu diyet onu kaldırırmı
sade soda serbest ama meyveliler şeker dolu ...
eger 1. aşama yapacaksan içme derim .
2. aşamadaysa aradabir içile bilir ....
ay ne soru sordum hee
serbest zamanda uzun yazarım ablam ...Kimin öğrencisiyimyerimseniben, daha ilk zılgıtta kendime geldim, aynen devam ediyorum, şu an süpersem desteklerini yabana atamam, tekrar tekrar teşekkürler canımopuyorumnanaktan
Aebencim, malum hedefe az kaldı, vaktinin bol olduğu bi zaman şöyle kısaca 2. aşamadan da bahsedebilir misin, nasıl besleniliyor, 2. aşama kiloyu korumak için mi, yoksa kilo da verdiriyor mu, nelere dikkat etmeliyiz falan filan gibi,Şeniz
menün güzel özkem Şeniz
. tabi seninde dedigin gibi öylenin biraz olmamış . emziriyorsun kuzum yesene ...alsanaalsanasmile
umarım cevaplaya bilmişimdir ...
serbest zamanda uzun yazarım ablam ...
ama şunuda söyleyim 2. aşmada bile kilo verenler var . bu 2. aşmanın yapılışına baglı tabi...
ama 2. aşama kilo korumak için .....
şahsen ben 2. aşmayı fazla yapamıyorum malum ramazandan dolayı .
ama hep dengeli yemeye çalışıyorum ... şu an yemedigim hiç bişi yok .sempatiksalakcinnihatta dün sahurda 3 dl. su böregi aşırdım ...:kedi:ama yanında salayatla yerimseniben
ramazandan önce tatilde aldıgın 2 kilo kaldı..
fakat her şeyi yememe ragmen ramazanda kilo almadım aynen başladıgın günki kilomdayim .boshayallersmile
1 haftaya kadar regl olucam . hedefim tatilde aldıgım 2 kiloyu vermek ...
bayramdan sonrada tekrar aranızdayım .:içelim:
bu kişiden kişiye .(pankreasın durumuna.kişinin şeker dengesine ),saol abencim..
bi soru daha
buna uyarsak haftada ne kadar veririm
aynen öyle ablam ....kaydirigubbakcemile5Süpermiş, kaçamak yapacaksak, salata kurtarıcımız olacak yaniii...sanırım bizim vücut dengeyi buldu aebencim, taşınma sürecinde, neler yedim neler, kesin 2-3 kilo almışımdır dedim, tartıya çıktığımda tam tersi olduğunu görünce şaşkınlıktan ağzım açık kaldı:1shok:, o yüzden arkadaşlara tavsiyem en az 1,5 ay sıfır kaçamakla montiyi uygulasınlar, o zaman dalgalanmalara karşı koyabilir hale geliyor vücut, yani en azından ben de öyle olduolumunekankayizsmile
bu kişiden kişiye .(pankreasın durumuna.kişinin şeker dengesine ),
yeni başladıgı hafta olmasına .
daha önce diyet yapıp yapmasına .
kilosunun yeni alınmış (dogum kilosu ).olmasına
kaçamaklarına yani vs. vs .göre degişir ...
dene görelim güzelim .kaydirigubbakcemile5
aynen öyle ablam ....kaydirigubbakcemile5
ama şunuda unutmamak lazım . bu dengeyi tekrar bol kaçamak yaparak uzun süre devam etrirsek elbet denge birgün şaşar . o yüzden hayat boyu saglıklı dengeli kaçmaklarla beslenme. ve formumuzu koruma ...:lepi:kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bulgursuz mercimek köftesi nasıl yapılırrr
Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum ama, mercimeği katıca yapar, bulgurun haricindeki malzemeleri ilave edersen bi ihtimal olur belki!!!bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?