ohaoldumsmilemasumcum yazdıklarını yanlış anlamamışımdır umarım .
biraz öz eleştiri yapmak lazım tüm bunları yiyip kilo vermeyi beklememek lazım ...buna monti yapıyorumda denmez aslında .birde nerde hata yapıyorum diyorsun ...bilmiyorumkismile
menülerine bakamıyorum yanlışım varsa kusura bakma .ama bu kaçamaklarla bilmiyorumkismile
yinede kilonu korudugun için tebrik ederim ...
hayırlı cumalar fıstık hatunlar nasılsınız bakem ....
valla benim günler yogun ....
kızlar ben geçen hafta regldim...pazartesi bitti orucuma başlamıştım...ama dün akşam tekrar regl oldum...bu neden oldu şimdi yaa....doktora mı gitsem acaba..??kötü bişey olabilirmi kafam karıştı benim.:çok üzgünüm:kötü bişey olmasından korkuyorum...
anlıyorum masumcum ama monti 1 haftalık deyilki . ilk fırsatta kaçamak yapıyorsun 1 haftalık emegin 1 günde ucup gidiyor ...:umursamaz:aben ablacım ben hergün bunları yemiyorum ki
hegün poça börek pilav makarna yesem kaçamak yapsam emin ol bu kadar hayırflanmam degilmi?
geçen hafta 0 kaçamakla sabittim
bu hafta çarşamba günü çok kaçırdım ve yine sabitim
onun dışında pişiridigm makarna pilav unlu çorbaların tadına bakmak kaydıyla yiyorum oda bir kaşık bile degil sadece ucundan
çocuklar yerken anne bu tuzsuz deme kabileyeti olsa ona bile bakmıycam yani emin olabilirisn
bekledigim mucizede degil tabiki monti yapıyorum hadi hopp vereyim kilolalrımı kurtulayım yemekdikleirmi yiyeyim derdim kesinlikle bu degil
sadece yavaş ve agrı kilo vermek beni sıktı okadar
bilmiyorumkismileyagmurcum valla gözümden ne kaçtıysa özür canım .şu an dvd ye yükleme yapıyorum arada bir sayfaları karıştırıyorum atlamış olabilirim ne sormuştun ..????hoşgeldin canım...hayırlı cumalar...cevaplarda beni pas geçmişsin:umursamaz:
ah bebikim aH ...HAyırlı cumalar montici güzelleri nasılsınız ben valla utanıyorum size yazmaya birden montiden koptum bidaha da dönemedim 2,5-3 ay oldu ara vereli ve ben 4 kg aldım ama bayramdan sonra allah izin verirse gene aranıza katılacağım inanın o 4 kg okadar fark ettiki kotlarımın içine giremiyorum gene şükür okadar inatla yememe rağmen 4kg... Doğum kontrol hapı kullanmaya başladıktan sonra iştahım çok açıldı bana aa çok güzel olmuşsun hiç çocuk doğurmuş gibi deilsin dedikleri zaman yiyesim geliyodu inanın kilo almak isteyen insan nasıl canı istemesede yer aynı onun gibi olmuştum ama kendime geldim siz negüzel devam ediyorsunuz miğdem ağrımaya başladı montiye göre yediğim zaman ne miğde ne başka bi şikayetim vardı neyse nerden dönersem kardır diyorum öpüyorum sizleri kilo verenleri tebrik ediyorum...
başlangıç ...... 22 .3 2010
ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak ).
13 hafta ....... 56 800 gr.
14 hafta .......??????.
15 hafta ......???????.
16 hafta ??bildirmiyor..... artıkkkk 60,700
geçenlerde bendede olmuştu spiral takılı bende o bazan düzensizlik yapıyor ama o yokda ihmal etme bir dr. görün ..kızlar ben geçen hafta regldim...pazartesi bitti orucuma başlamıştım...ama dün akşam tekrar regl oldum...bu neden oldu şimdi yaa....doktora mı gitsem acaba..??kötü bişey olabilirmi kafam karıştı benim.:çok üzgünüm:kötü bişey olmasından korkuyorum...
19.04.2010.................87,50 gr
sürekli bozulan diyetlerden sonra monti
12.07.2010.........................
ilk başlangıç..............81,50 gr
1.Hafta....................79.80 gr
2.Hafta....................77.60 gr
3.Hafta....................76,20 gr
4.Hafta....................74,80 gr
5.Hafta....................73,70 gr
6.Hafta....................72,50 gr
7.Hafta....................71,60 gr
8.Hafta....................70,50 gr :teytey:
julicim en iyi kurtarıcı lebleble süttür .....herkesi tebrik ederim a.s.
kızar aralarda cok acıkırsanız ne yiyorsunuz....
birde dışarda yemek zorunda kaldınızda neleri terch ediyorsunuz
afiyet bal şeker olsun özkem duru'ya yarasın :ecrin_bebek:cannnımmm beğenmene sevindim valla baktım kilo almaya başladım dur demek lazım malum süt de veriyorum daha 3,5 aylık duru en sağlıklı zayıflama bu annemdeyim şu anda o yüzden tartılamadım ama çarşamba günü itibariyle 3 kilomu verdim inşallah hedefime ulaşırım
dünkü menümüde yazayım bir yandan:)
sabah tam ekmek domates salatalık peynir
öğlen menemen yoğurt
akşam haşlanmış tavuk yoğurt salata
montinin en güzel yanı kahvaltıda çatlayana kadar yiyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben hiç dkkat etmiyorum dapnecim ama hep beyaz yiyorum sarıyı sevmedigim için
ama deidign gibi genelde beyaz yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?