Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba fıstıklı lokumlarrrrrrrr :1hug:

hemen kilo bildirimi yapayım. sonra da geçmişe bakayım. çok meraklardayım zemuszemus

70,5 çıktım kızlar. delikafadulden o kadar mutluyum ki anlatamam. inanasım gelmiyor nedense. sanırım 6 lı rakamlara az kaldıgı için rüya gibi geliyor. yerimseniben

2 gün once reglim bitti. zaten şişkinlikde hissediyordum. sanırım ondan dolayı verdim bu kiloyu, yoksa pek ümidim yoktu..... :teytey:

geçmişe bakıp geliyorummmmmm

aben ablacım ben hergün bunları yemiyorum ki
hegün poça börek pilav makarna yesem kaçamak yapsam emin ol bu kadar hayırflanmam degilmi?

geçen hafta 0 kaçamakla sabittim
bu hafta çarşamba günü çok kaçırdım ve yine sabitim
onun dışında pişiridigm makarna pilav unlu çorbaların tadına bakmak kaydıyla yiyorum oda bir kaşık bile degil sadece ucundan
çocuklar yerken anne bu tuzsuz deme kabileyeti olsa ona bile bakmıycam yani emin olabilirisn

bekledigim mucizede degil tabiki monti yapıyorum hadi hopp vereyim kilolalrımı kurtulayım yemekdikleirmi yiyeyim derdim kesinlikle bu degil

sadece yavaş ve agrı kilo vermek beni sıktı okadar

kilo veren tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum
veremeyenlerin de haftaya fazlasıyla vermelerini diliyorum...

bayramda cısslara dikkat kızlar. kendime de soyluyorum bunu sürekli. lmaz:

HAyırlı cumalar montici güzelleri nasılsınız ben valla utanıyorum size yazmaya birden montiden koptum bidaha da dönemedim 2,5-3 ay oldu ara vereli ve ben 4 kg aldım ama bayramdan sonra allah izin verirse gene aranıza katılacağım inanın o 4 kg okadar fark ettiki kotlarımın içine giremiyorum gene şükür okadar inatla yememe rağmen 4kg... Doğum kontrol hapı kullanmaya başladıktan sonra iştahım çok açıldı bana aa çok güzel olmuşsun hiç çocuk doğurmuş gibi deilsin dedikleri zaman yiyesim geliyodu inanın kilo almak isteyen insan nasıl canı istemesede yer aynı onun gibi olmuştum ama kendime geldim siz negüzel devam ediyorsunuz miğdem ağrımaya başladı montiye göre yediğim zaman ne miğde ne başka bi şikayetim vardı neyse nerden dönersem kardır diyorum öpüyorum sizleri kilo verenleri tebrik ediyorum...

başlangıç ...... 22 .3 2010

ilk hafta ........ 66.200 gr.
1. hafta ......... 65.100 gr.
2.hafta .......... 64.200 gr.
3.hafta ......... 62 600 gr.
4.hafta ......... 62 600 gr.
5.hafta ......... 61.200 gr.
6. hafta ........ 60 800 gr.
7. hafta ........ 60 100 gr.(kaçamaklı
8. hafta ....... .59.000 gr.
9. hafta ........ 58 900 gr.
10. hafta....... 58 200 gr.
11 hafta ....... 57 200 gr.
12 hafta ....... 57 100 gr (kaçamak ).
13 hafta ....... 56 800 gr.
14 hafta .......??????.
15 hafta ......???????.
16 hafta ??bildirmiyor..... artıkkkk 60,700

kızlar ben geçen hafta regldim...pazartesi bitti orucuma başlamıştım...ama dün akşam tekrar regl oldum...bu neden oldu şimdi yaa....doktora mı gitsem acaba..??kötü bişey olabilirmi kafam karıştı benim.:çok üzgünüm:kötü bişey olmasından korkuyorum...

19.04.2010.................87,50 gr

sürekli bozulan diyetlerden sonra monti

12.07.2010.........................

ilk başlangıç..............81,50 gr

1.Hafta....................79.80 gr

2.Hafta....................77.60 gr

3.Hafta....................76,20 gr

4.Hafta....................74,80 gr

5.Hafta....................73,70 gr

6.Hafta....................72,50 gr

7.Hafta....................71,60 gr

8.Hafta....................70,50 gr :teytey:

sema abla, çok gelip uzun sürerse mutlaka git dr.a. sakın ihmal etme. annemde de oldu onceden. abuk sabuk şeyler çıktı, çok şükür düzeldi ama sen ihmal etme yine de.
bazen stresden ve çok hareketden de olurmuş ama ne olur ne olmaz.

herkesi tebrik ederim a.s.

kızar aralarda cok acıkırsanız ne yiyorsunuz....
birde dışarda yemek zorunda kaldınızda neleri terch ediyorsunuz

anlıyorum masumcum ama monti 1 haftalık deyilki . ilk fırsatta kaçamak yapıyorsun 1 haftalık emegin 1 günde ucup gidiyor ...:umursamaz:
kaçaırdugun gün sabıt kalabilirsin baskülde ama acısı sonra çıkıyor bunuda bil ...
montikaçamak affetmiyor bunu hep söylüyoruz ..
vermedigin hatta artı çıktıgın haftalarda olacak buna en iyi örnek nazlım bak nasıl mücadele verdi oda çok yavaş veriyordu tıpkı benim gibi ama yılmadı sabretti bak mukafatınıda alıyor ...kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım...hayırlı cumalar...cevaplarda beni pas geçmişsin:umursamaz:
bilmiyorumkismileyagmurcum valla gözümden ne kaçtıysa özür canım .şu an dvd ye yükleme yapıyorum arada bir sayfaları karıştırıyorum atlamış olabilirim ne sormuştun ..????
ah bebikim aH ...
BAYRAMDAN SONRA BEREBERİZ CANIM ......vereliniortak
BİLKİ YANLIZ DEYİLSİN ....boshayallersmile
geçenlerde bendede olmuştu spiral takılı bende o bazan düzensizlik yapıyor ama o yokda ihmal etme bir dr. görün ..

vay 2 ayda 11 kiloyu devirdin hı .:içelim:alkisalkisalkis

herkesi tebrik ederim a.s.

kızar aralarda cok acıkırsanız ne yiyorsunuz....
birde dışarda yemek zorunda kaldınızda neleri terch ediyorsunuz
julicim en iyi kurtarıcı lebleble süttür .....

afiyet bal şeker olsun özkem duru'ya yarasın :ecrin_bebek:

menün çüperrr...kaydirigubbakcemile5

evet aeben ablacım. ben de şaşırıyorum ve korkuyorum hızlı gittigi için geri almaktan. dogum sonrası kilolar çabuk gitti. ama bundan sonrası için daha yavaş gitmesini bekliyorum. yine de aynı şekilde devam edebilsem süper olur. sana çok tşk.ederim. sayende tanıştım montiyle ve gücünü goruyorum. arada kaçamaklar yapmama ragmen. demek ki bünyeden bünyeye değişiyor..çok şüküy bu günüme. 6 lı rakamları görmeyeli çok uzun zaman oldu ve umarım haftaya görebilirim.

aben abla haklısın her zmanki gibi
bende nazlı gibi çok zor veriyorum metabolzmam çok yavaş
ama deidgin gibi sanki yedimde ne oldu hep 1 haftalık emek gitti
hem pişamlık hele o mide inanki diyet yapmak mide açısındna çok rahat oluyor
çöp kutusu gibiydi midem

geçem yıl ogluşların d.günü fotolarında esinlenip diyete başladım
bu yıl 65 olmak istiyorudm ama sanırım olmayacak 70 olsam öpüp başıma koycam bu hafta kaçamksız olur ama bayram haftasını bilemiyorum

yani ögünler atlar sanırım cısları yememde
bayramda çoruma gidicez eşime diyorum ki orada ısrar ederlerse ye diye bana destek çık tamamm mı tek başıma baş edemiyorum diyorum

juli bende aben ablaya katılıyorum en ii kurtarıcı süt ve leblebi
ama ben geçen hafta 2 gün yedim birde mercimek yeidm ertesi gün hala gaz sorunu yaşıyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar sarı leblebi neden yenmiyor? hep beyaz yeniyor da.. ben sarı leblebiyi çok severim.

bunu bilirsem iyi olacak. bayramda öğün kurtarıcı olarak çantamda taşıyacagım :))

ben hiç dkkat etmiyorum dapnecim ama hep beyaz yiyorum sarıyı sevmedigim için
ama deidign gibi genelde beyaz yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…