Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet ablam dün canım hiçbirşey istemedi sabahta geç kalktım işede geç geldim . sabah kahvaltı yapamadım .

gunaydın herkeze bugun kahvaltıda misafrim vardı oyuzden biraz kacamak yaptım 2 dilimtb ekmek peynir zeytin salatalık domates 5 6 tane patates kızartması öğlen salata yogurt ara armut aksamda corba salata yogurt :sinifsinif:

günaydın güzel bayanlar.....
günaydınnnn...opuyorumnanaktan
hımmm demek patlıcan şişlik yapıyor...aebencim bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler...opuyorumnanaktan
harika bir menü olmuş yagmurcum ...kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim...artık ikili rakamları görmek istiyorum...zemuszemus
vaktim kısıtlı hatunlar sonra yine gelirim ....

sabırsızlıkla bekliyoruz canımopuyorumnanaktan

AYYYYY KOCA Bİ ÇIGLIK ATCMA ŞİMDİ VALLA ÇOK YOGUNUM VE YORGUNUM HİÇ BİR İŞE YETİŞEMİYORUM YAAA

denizicm selam h.g cnm nasılın kardeşim dün askere gitti hemde snein memlket bursa gemlik

sema abla ne kadar kaçamak yaptınk 1.5-2 kiloya yakın tekrardan aldın bende kaçamkalr yaptım ama sanırım adet dönemminde almadım 400 gr artıdaydım geldigimde

aben abla selam yetişemedim sana

bende kendimi montiye hazırlayıp geldim gelirken çorumda pazara gittim
mis gibi taze sebzeler aldım
dünde tavuk yogurt filan aldım yeterince kaçamak yaptım ve gözümde hiç öle şeyleri görmüyor o yüzdne
seviyorum montiyi:)

Allah kavuştursun banucum deniz kenarına ne güzel bir yere çıkmış askerliği.hayırlı tezkereler inşallah.yemin törenine gelirseniz beklerim canım misafirim olursunuz olumunekankayizsmile

Selam arkadaşlar.Bende ramazan dan sonra başladım Montignaca.Sizi takip ediyordum bir süredir.Bakalım umarım hepimiz başarırız.65.5 KG geldim sabah tartıldığımda.59 KG ya inmek istiyorum ama 3-4 yıldır başaramadım.Metabolizmam durmuş durumda.

Allah kavuştursun banucum deniz kenarına ne güzel bir yere çıkmış askerliği.hayırlı tezkereler inşallah.yemin törenine gelirseniz beklerim canım misafirim olursunuz olumunekankayizsmile

cnmm çok saoll ben gelmeyi çok isterim ama tabiki çocuklardan kaynaklı gelemem ama
annemler gider sanırım

inşş burada kalır kalma imkanı varmış bakalım

regl oldum...benim 1,900 artının sebebi belli oldu regl şişliğiymiş demekki bende nasıl o kadar aldım diyordum...

ablacım sabah ki arayı 11 de yaptım 1 bardak sütü içtim diğer araları cıkartıyorum armut ve elmayı yemicem ..
salata yemeyi sevmeyen biriyim ben ondan salata eklemiyorum eklesemde yemeden bırakıyorum..
yönlendirdiğin için teşekkürler :1hug:

Benim bu günkü menüm:
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet pınar yağsız üçgen peynir
söğüş

Öğlen: taze fasulye, cacık
Akşam: ızgara köfte salata olacak....

2002 yılında bu diyetle 38 kg vermiştim 1 yılda.Doğum kilolarımdı.Ama artık o kadar konsantre olamıyorum.Bakalım bu kez ciddi ciddi niyetlendim.Herkese kolay gelsin......

.

akrepçim yürümeye ne zaman vakit buluyorsun ve nerde yürüyorsun merak ettim bende başlamak istiyorum artık
canım istedikten sonra ufacık anları bile yürümekle değerlendirebiliyosun şeker..
tatlışım tahini sabah bağırsakları çalıştırsın diye yedim..akşamda tek öğün değildi aslında ama edit tuşu olmayınca düzeltemedim..20:30 da leblebi çekirdek yedim bir kupa kekik çayıyla.hemen sonrası yürüyüş.22:00 gibide yumurta salatalık ayrandı..bir yandan işle bir yandanda bir an önce yaziim demiştim okurken farkettim..düzeltemedim işte..neese açıklama yapılmııtır efem:1closedeyes:fazla sevinmeyinizdelikafadulden

banucuğum Allah kavuştursun olumunekankayizsmile
bende bugün montiye tam olarak başladım. sabah tartıldım ama cuma günü kilo bildirimimiz olduğu için cumayı baz alıyorum. sabah yolumu uzatarak okula giderken 1 saat yürüdüm. artık yürüyüşlere tam gaz zemuszemus
akşama menümü yazarım görüşmek üzere

iyi akşamlar kıslar ....
yarın sabah büyük ihtimal dişçiye gidicegim .. şimdiden yazayım mönümü...

2 dl greyfurd. y.elma ..

9 .30 .
2 d tam.ekmek (kızarmış ) ..peynir .
salatalık .domates..domates sos .2 zeytin .

13 30.
2 kş. yahni . omlet..salata .1 kase yogurt

14 30.
1 şeftali....

18 30.
zeytinyagda tavada balık ...yeşil salata ..
.peynir ..domates.

3 lt su ..
45 dk. normal yürüyüş .
40 dk pilates....

herkese ii akşamlar
bugünkü menüm:
kahvaltı:
2 dilim tb ekmek
2 kk yağsız peynir
bir kaşık domatesli ezme
domates biber
bir bardak yağsız süt

öğlen:
4 dilim ince dalyan köfte
salata
ayran

ara:
bir elma

akşamspordan sonra yedim geç oldu ama
cacık
salata
birazcık et

spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş
50 mekik

3.5 lt su
4 fincan yeşilçay

bugünkü menümzemuszemus

sabah: 2 dilim t buğday ekmekli tost, bol domates salatalık, yeşil çay

öğlen: 3 kaşık yoğurt , ton balıklıı salata

ara: 1 elma

akşam: yarım tabak kuru fasulye( dün pişmemişti yiyemedim), yoğurt, salata

su. 2 litre
spor: 1.5 saat yürüyüş

yaa ekmek almayı unuttum
yarın sabah yumurta yesem öglenede kepekli sıpagetti yesem olar mı

sabah:3 dilim t.b lor
öğlen iki haslanmıs yumurta
ara:armut bi avuc leblebi
akşam 1 tb. 2 köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…