tahmin ettim nazlım ..Şenizevet ablam dün canım hiçbirşey istemedi sabahta geç kalktım işede geç geldim . sabah kahvaltı yapamadım .
günaydınnnn...opuyorumnanaktangünaydın güzel bayanlar.....
hımmm demek patlıcan şişlik yapıyor...aebencim bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler...opuyorumnanaktandiyarcım hiç üzülme çümki üzülecek bişi yok canım benim ...
sadece devam et montide kaçamaksız hakli oldugumu yakında görürsün ..a.s
bir küçük ayrıntıda patlıcan birçok bünyede şişkinlik yapar aklınızda olsun ....
kaçamaklar montide kiloyu çabuk artırır. ama merak etme tekrar düzenine döndügünde telefisi klydır ....
günlük inişve çıkıilara bukadar takılmayın . bu sizi yıldırmasın .. sonunda zafer sizin buna eminim bunu defalarca gördük ..olumunekankayizsmile
sakın sporunuda bırakma ..a.s
teşekkür ederim...artık ikili rakamları görmek istiyorum...zemuszemusharika bir menü olmuş yagmurcum ...kaydirigubbakcemile5
vaktim kısıtlı hatunlar sonra yine gelirim ....
Allah kavuştursun banucum deniz kenarına ne güzel bir yere çıkmış askerliği.hayırlı tezkereler inşallah.yemin törenine gelirseniz beklerim canım misafirim olursunuz olumunekankayizsmile
meyvenul aralara bukadar yüklenmeyin ögünlerde karnınızı iyi doyurun özelikle kahvaltıda ... arada içmeyi düşüdügün sütü kahvaltıda içebilirsin .
ögün aralarında 3.4. saat olmalı ..
menün bugünün sanırım yemedin henüz çogunu o yüzdn bazı düzenlemeler yaptım mavi yazılarda .
kaydirigubbakcemile5
canım istedikten sonra ufacık anları bile yürümekle değerlendirebiliyosun şeker..akrepçim yürümeye ne zaman vakit buluyorsun ve nerde yürüyorsun merak ettim bende başlamak istiyorum artık
tatlışım tahini sabah bağırsakları çalıştırsın diye yedim..akşamda tek öğün değildi aslında ama edit tuşu olmayınca düzeltemedim..20:30 da leblebi çekirdek yedim bir kupa kekik çayıyla.hemen sonrası yürüyüş.22:00 gibide yumurta salatalık ayrandı..bir yandan işle bir yandanda bir an önce yaziim demiştim okurken farkettim..düzeltemedim işte..neese açıklama yapılmııtır efem:1closedeyes:fazla sevinmeyinizdelikafaduldenakrebim menünde bazı hatalar var ki bunun sende farkındasındır ..
ama yap yap ben tekrar seni geçeyim ..:jeyyar:
tahin çok etkili habarın olsun ...akşam yumurtaylada lebleb yemişin ..aklinialirimsmile
genel olarak güzel ama ..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?