şimdiden afiyet olsun nazlım ....Şenizbende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım ki bozmayayım diyeti
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak kabak yemeği
salata
1 bardak ayran
akşam
1 adet tavuk pirzola yağsız tavada yapılacak
salata
yoğurt ....
ara
2 adet mandalina
şimdiden afiyet olsun nazlım ....Şeniz
uygun uygun . güzel olmuş ...
safişcim menünü toplu ver derken belli olmayanı deyilde bizim gibi ertesi günde topluca yediklerini yazabilirsin .....
kısların çoguda yemeden yazıyorki mecbur o menüyü yesinler diye uyanıklar .kaydirigubbakcemile3
ama sende yemeden yazabilirsin en azından yanlışlarına engel oluruz yemeden .... ertesi günde tüm gün menüsü olrak ayazabilirsin .
saşiş yemeklerinde yag ve tuza normal şekilde zin var canım damak tadın nasılsa öyle yiyebilirsin ....
madem ekmek yok afiyet olsun ...a.s
bende dün akşam yemeyip kendimede ayırdıgım adanayı yiyecegim .cokacimcoook
Selammmm,
Bugün ki yemek listem;
Sabah:
1 golden elma
Kahvaltı:
Zeytin ezmeli 3 dlm tam buğday ekmek
Domates, salatalık
Çay
Öğle:
Yumurtalı pırasa kavurması (yarım sap pırasa ve 2 yumurtadan)
Salata
Ayran
Akşam:
Tazefasülye
Salata
Yoğurt
bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım ki bozmayayım diyeti
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak kabak yemeği
salata
1 bardak ayran
akşam
1 adet tavuk pirzola yağsız tavada yapılacak
salata
yoğurt ....
ara
2 adet mandalina
kızlar size bir sorum olacak evde yarım kg. Dana kıymam var sizce banada yani montiye uygun ne yemeği yapabilirim bu kıyma ile hem eşimin yiyeceği hemde benim diyetimi bozmayacak
kıymalı taze fasulye olurmu mesela sizce?
kızlar size bir sorum olacak evde yarım kg. dana kıymam var sizce banada yani montiye uygun ne yemeği yapabilirim bu kıyma ile hem eşimin yiyeceği hemde benim diyetimi bozmayacak
kıymalı taze fasulye olurmu mesela sizce?
kıymalı taze fasülye olur canım montide sebzeleri et ile tüketebiliyyoruz .
Bütün sebze yemeklerine et katabilirsin safişş (bakliyatta yok), kıymalı yumurta seviyorsanız o da olur ve en bilindiği köfte, şimdilik aklıma gelenler bunlar canım..
nasıl yaniiiiii :uhm: :uhm:
idraramı yoksa ?
evet canım hemde fazlaca idrara cıktım hmde diğer turlu cıktım o yuzden ters etkimi oldu dedim gerci benim için ii bisey tavsiye ederim bnede bugunde yapıcambilmiyorumkismile:kedi:
idraramı yoksa ?
evet canım hemde fazlaca idrara cıktım hmde diğer turlu cıktım o yuzden ters etkimi oldu dedim gerci benim için ii bisey tavsiye ederim bnede bugunde yapıcambilmiyorumkismile:kedi:
madem böyle bir etkisi var doğru yoldasın diye düşünüyorum demekki işe yarmaya başlamış hadi bakalım çizelgende son basamakta görürüz inş. seni...
idraramı yoksa ?
gamzecim alıntılara cevap yazarken sonlara dikkat edersen alıntının içine yazmamış olursun...aklinialirimsmile
madem böyle bir etkisi var doğru yoldasın diye düşünüyorum demekki işe yarmaya başlamış hadi bakalım çizelgende son basamakta görürüz inş. seni...
inşallah bende cok istiyorum
gamzecim alıntılara cevap yazarken sonlara dikkat edersen alıntının içine yazmamış olursun...aklinialirimsmile
acamiyim alısamadım daha arda oluyor malesef senden tekrar ders almalıyım:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?