Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım ki bozmayayım diyeti

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin

öğlen
1 tabak kabak yemeği
salata
1 bardak ayran

akşam
1 adet tavuk pirzola yağsız tavada yapılacak
salata
yoğurt ....

ara
2 adet mandalina

şimdiden afiyet olsun nazlım ....Şeniz

EVET EVET aplaaaa herkes abla dediğine göre bende demeliyim heralde :uhm:

ben yiyeceğim yemek belli olduğu gibi yazarım günlük menüyü sizde uyarırsınız yanlış yerlerimi

yokk yaa tuzu yağı sevmiyim :hulya: :hulya:

oohhhh götürücen adana kebabı afiyet bal şeker olsun cokacimcoook

afiyet olsuuunnnnn cokacimcoook

sanada afiyet olsunnnn cokacimcoook

kızlar size bir sorum olacak evde yarım kg. dana kıymam var sizce banada yani montiye uygun ne yemeği yapabilirim bu kıyma ile hem eşimin yiyeceği hemde benim diyetimi bozmayacak

kıymalı taze fasulye olurmu mesela sizce?

kızlar size bir sorum olacak evde yarım kg. Dana kıymam var sizce banada yani montiye uygun ne yemeği yapabilirim bu kıyma ile hem eşimin yiyeceği hemde benim diyetimi bozmayacak

kıymalı taze fasülye olur canım montide sebzeleri et ile tüketebiliyyoruz .

kızlar size bir sorum olacak evde yarım kg. dana kıymam var sizce banada yani montiye uygun ne yemeği yapabilirim bu kıyma ile hem eşimin yiyeceği hemde benim diyetimi bozmayacak

Bütün sebze yemeklerine et katabilirsin safişş (bakliyatta yok), kıymalı yumurta seviyorsanız o da olur ve en bilindiği köfte, şimdilik aklıma gelenler bunlar canım..

kıymalı taze fasülye olur canım montide sebzeleri et ile tüketebiliyyoruz .

Bütün sebze yemeklerine et katabilirsin safişş (bakliyatta yok), kıymalı yumurta seviyorsanız o da olur ve en bilindiği köfte, şimdilik aklıma gelenler bunlar canım..

sağolun kızlaarrr kıymalı taze fasulyeye aklım daha çok yattı hem sulu bir yemek hemde sebze diye bakalım başka seçenekler çıkacakmı

KIZLAR yaa benim krampalarım malesef ki çok afedersiniz ama ishale dönüştü
acaba bana birşeymi dokundu ki yaaa akşam en son süt içip yatmıştım sonrada bunlar oldu işte
bu durumda montiye devam etsem bir sakıncası olmaz dimi?

kıymayı ekmeksiz köfte yapınca biraz lastiksi oluyor kızlar.dün bahsettiğim arkadaşımın yengesi kıbrıslı.bilenleriniz vardır kıbrıslılar köfteye patates rendeliyorlar montide ekmek ve patates yasak olduğu için oda bir tane kabak rendelemiş bolca baharatla yoğurmuş.rendenin ince tarafıyla rendelemiş.tabi diğer malzemeleri aynı soğan baharat vs... çok lezzetli oluyor hemde sebzede yemiş oluyorum dedi.yanında salata ayranla montiye uygun menü....
aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.alternatif olur sizede....

hatunlar bende birkaç yemek düşündüm ama montiye uyar mı die sormak istiyorum

1 - z.yağlı kereviz çok severim ama havuç ve patates olmıyacağı için soğan, pırasa ve kereviz ile z.yağ ve limonla pişirsem nasıl olur??
2 - patlıcan ve biberi közlesem sonra doğrayıp içine biraz diet süt koyup tavada çevirsem ve üstüne kıymalı soğanlı iç koysam sağlıklı bi hünkarbeğendi olur gibi
3- kıymalı pırasa ve kabak yemeği

bunlar montiye uygun mu ? yanında tabi ki salata ve süt ürünleri olacak.

aben ablacım afedersin un ututmuş snein payın olmazmı tabikide varrr
kuru fasulye olmadı yaniii

ayrıca ben çok iradesiizm yaa çocuklara yedirirken kalan pastayı 2 çatal yedimmm
al sana gittimii bir haftalık emekkk

oysaki bugünki menüm tam montiydiii

diyarcım bu menülerin hepsi montiye uyuyor cnm,eddoras ayran detoxunda sabah kahvaltıdan sonra 2 ssat arayla sadece ayran çorbası içiliyor ve bol su.çorbadada tuz yok.meyvede yenmiyor cnm....:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…