Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menün güzel nazlım ......alkisalkisalkis

nazlım senin menülerinde genel olArak dikkat ettigim genelde sebze ,baklagil takılıyorsun ... eti sevmedigini vede balıgı biliyorum ama biraz tavuga baRİ AGIRLIK VER . PROTEİN AZ ALIYORSUN O YÜZDEN KİLO VERMEN AZ OLUYOR OLABİLİR ...a.s

evet aebenciğim ilköğretim (3. sınıf) sadece tenefüslerde 5 dk oturuyorum. nöbetçi olduğumda onuda yapamıyorumakannehir
eve 20 dk yürüme mesafesi. ama yokuş var. oğluş yürümek istemediği iç
in araba ile gidiyoruz. semt k. ören

geçmiş olsun canım...kahvaltın montiye uygun olmus..benim menüde küçük bi eksik olmus yazmayı onutmusum onuda ekledim olduu ...

sağol canım geçiyor dedim ama geçmedi durup dururken acaip kramp giriyor ve kasılıyor midem ne oldu böyle anlamadım gitti yaaaa :1no2:

günaydın kıslar......

Günaydın şekeeeeerrrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

safiş menülerini tüm gün olrak yazarsan daha iyi degerlendiririz ...

öncelikle geçmiş olsun üşüttünmü miğdeni aceba?
kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun ...

tamam şekerim öyle yaparım ben öğlende bu gün ne yiyeceğimi bilmiyordumda o yüzden neyse birazdan günlük olarak yazarım şuan itibari ile belli yiyeceklerim.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayy ne bilem ablacım yaaaa mide ağrısı ile uyanmak sinir bozucu ve belli aralıklarla giren kramplar kasıyor beniiiii senağlama senağlama

kahvaltıyı becerdim bu sabah dimiii sırnaşık şey sırnaşık şey buldum ekmeğimi o yüzden... :kedi:

woowwww süppeeerrrrrrr

spor harika özellikle bayıldım kim sorarsa bende dün akşam başlıyordum yürüyüş ve koşu ikilisine amma velakin evde minik bir bebecik olunca herşey planladığın gibi gitmiyor maleef şimdilik sadece yediklerime dikkat ederek bunu yürütmeye çalışıcam ama sporda şart illaki....

Günaydın tatlım hoşgeldin

sağolasın balım geçicek inşallaahhhh bekliyorum...

birşey sorucam menüyle ilgili ekmeği sadece kahvaltıda yememiz gerekmiyormu?
kahvaltıda yemediğin ekmeği öğle yemeğinde tüketmek serbestmi??

günaydın herkese menülerinizi takip ediyorum..gerçekten kaçamaksız yapan çok güzel vermiş
bakalım ben ne zaman katılabileceğim aranıza

sen hamişsin amaaa olmazkiii allah bebişine kavuştursun sağ salim sağlıcakla inşallah dadluuumm eğer yediklerine dikkat edersen çok az kilo ile bitirirsin hamileliği....

genelde tavuk yiyiyorum ablam . Pazar günü yedim mesela bugün kendime tavuk yapıp yiyeyim ozaman yağsız tavada yaparım .

kızlar 6. takımda 2 kişilik boş yerimiz var . takıma girmek isteyen olursa beklerim safinazcığım sen herhangi bir takımda değilsin sanırım bizim takıma gelmeye ne dersin .

bende bugünkü menümü baştan yazayım kızlar aeben öyle olması gerektiğini söyledi bana

Kahvaltı :
3 dilim tb ekmek
domates salata bir dilim ligt peynir
2 bardak şekersiz çay

Öğle yemeğim:
salçalı suda pişmiş bir köfte (sanırım yiyebiliyorum değilmi?)
Bol salata yağsız tuzsuz
Light yoğurdum bir kase dolu dolu

Akşam yemeğim ise:
Közlenmiş patlıcan biber domates
bol salata ve light yoğurt yine...

Sizce montiye uygunmu kızlarrrr

kızlar 6. takımda 2 kişilik boş yerimiz var . takıma girmek isteyen olursa beklerim safinazcığım sen herhangi bir takımda değilsin sanırım bizim takıma gelmeye ne dersin .

evet ben yeniyimmm seve seve gelirim

sen yönlendir beni tatlım

safinazcığım , okulda rahat olduğu için böyle yapıyorum. öğlen ve akşam menülerinin protein ve sebze ağırlıklı olanı makbul. bakalım yarına ne yapacağımboshayallersmile

safinazcım salatan neden yağsız tuzsuz???yağı tuzu abartmadan koyarak salatalarını daha leziz yiyebilirsin...
ben montiden önce öyle yediğim için ne kadar kötü bir tadı olduğunu biliyorum...:1no2:

safinazcığım , okulda rahat olduğu için böyle yapıyorum. öğlen ve akşam menülerinin protein ve sebze ağırlıklı olanı makbul. bakalım yarına ne yapacağımboshayallersmile

hımmm anladım cnaım mecbur günümüze göre ayarlıcaz menüleri çalışanlar olaraktan ne edek :umursamaz: :umursamaz:

wooww böyle olması gerekiyorsa eğer benim menü bu gün tam montiye göre desene :dance: :dance: :dance:

safinazcım salatan neden yağsız tuzsuz???yağı tuzu abartmadan koyarak salatalarını daha leziz yiyebilirsin...
ben montiden önce öyle yediğim için ne kadar kötü bir tadı olduğunu biliyorum...:1no2:

nedenmiiiii
hemen açıklamamı yapiim bal böcüğüm
benim oldum olası tuzla aram yoktur bekarken annem tüm yemekleri tuzsuz yapardı herkes kendi tabağına dökerdi ben sevmediğim için
evlendim bende öyle yapıyorum hiç bir şeye tuz eklemiyorum ben herşeyin doğal tadını almayı seviyorum tuz katınca değişiyor tadı malum...
yağa gelince z.yağı koyabilirim aslında ama getirmedimki yanımda akşamki salatama eklerim artıkın limon suyu ile birlikte

ben sanırım saman yemekten hoşlanıyorum inekmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alemsin safinaz . Bir uyarım köftenin içinde ekmek varsa yemiyoruz canım . Köftelerimizi ekmeksiz yapıp yiyiyoruz ..

ayyy :kedi::kedi::kedi: estagfurullah öyle demek istemedim...alemsin hee...ben diyet için sandıydım da ondan şeyettim...sen nasıl seviyorsan tabiki...
bende aşırı tuzlu yiyemiyorum...ödem sorunum yüzünden...alıştım da zaten...zemuszemus

alemsin safinaz . Bir uyarım köftenin içinde ekmek varsa yemiyoruz canım . Köftelerimizi ekmeksiz yapıp yiyiyoruz ..

köftenin içinde ekmek yokkkiiiiiiiiiiiii yokkkiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ama dışında olsa olaarr demii ekmerk arası yiriz içinde değil nassa dışında

yok ay balam ne estağfurllahı yok öyle bişii ben kendimden bahsettim orda zannımca
var var bende gariplik var normal değilim ben (ben demiyorum beni tanıyanlar diyor)

diyet beslenmeye uygun bir yemek alışkanlığım var ama nedense kilomda var
işte bu yüzden inekmiyim neyim dedim yaaaa
ineklerde ot yiyor ama yüz basıyor gariii

uygun uygun . güzel olmuş ...
safişcim menünü toplu ver derken belli olmayanı deyilde bizim gibi ertesi günde topluca yediklerini yazabilirsin .....
kısların çoguda yemeden yazıyorki mecbur o menüyü yesinler diye uyanıklar .kaydirigubbakcemile3
ama sende yemeden yazabilirsin en azından yanlışlarına engel oluruz yemeden .... ertesi günde tüm gün menüsü olrak ayazabilirsin .
saşiş yemeklerinde yag ve tuza normal şekilde zin var canım damak tadın nasılsa öyle yiyebilirsin ....
köftenin içinde ekmek yokkkiiiiiiiiiiiii yokkkiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ama dışında olsa olaarr demii ekmerk arası yiriz içinde değil nassa dışında
madem ekmek yok afiyet olsun ...a.s
bende dün akşam yemeyip kendimede ayırdıgım adanayı yiyecegim .cokacimcoook

Selammmm,

Bugün ki yemek listem;

Sabah:
1 golden elma

Kahvaltı:
Zeytin ezmeli 3 dlm tam buğday ekmek
Domates, salatalık
Çay

Öğle:
Yumurtalı pırasa kavurması (yarım sap pırasa ve 2 yumurtadan)
Salata
Ayran

Akşam:
Tazefasülye
Salata
Yoğurt

afiyet olsun ketum ...alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…