menün güzel nazlım ......alkisalkisalkisGÜNAYDINLAR
Dün yediklerimi yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
3 adet yeşil zeytin
öğlen
1 tabak menemen
kk kadar peyaz peynir
akşam
1 tabak kabak yemeği
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
ara
1 adet mandalina
3 adet hurma
bir süper mönü daha ....:lepi:alkisalkisalkis
laceyim okulda zaten haşatın çıkıyordur senin . ek olrak gün boyu bi kaç kat daha çıkıver okulda ..
okulun ilköğretimmi laceyim .evine yakınmı . hangi semtte ...
geçmiş olsun canım...kahvaltın montiye uygun olmus..benim menüde küçük bi eksik olmus yazmayı onutmusum onuda ekledim olduu ...
günaydın kıslar......
safiş menülerini tüm gün olrak yazarsan daha iyi degerlendiririz ...
öncelikle geçmiş olsun üşüttünmü miğdeni aceba?
kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun ...
dünün özeti..
1 armut .
8 :30 kahvaltı ...
3 dl kız. tb. ekmegi....2 dl peynir .
..sos .. sögüş ...z. ezmesi..
12 30 . 1 şeftali....
14 30.
tonlu salata ... 1 dl peynir .
18 30.
kır.mercimek çor... salata . 1 dl peynir ....
21. 00.... 5.6. badem .
.(dün akşamki menüyü kurtarmak için kendimi avuttum yoksa gece kuru yemiş dogru deyil .)
70 dk yürüyüş .... 30 dk pilates...
3 tl su
günaydın arkadaşlar , okula gitmeden yazdıklarınızı okudum. akşama çok birikmiş oluyor sayfalarkaydirigubbakcemile3
safinazcığım geçmiş olsun :teselli:
BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah : 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin , söğüş , yeşil çay
öğlen : 2 dilim tb ekmekli tost
akşam : tavuk sote, 4 kaşık z. yağlı pırasa, yoğurt, salata
ara: 1 portakal
su : 2 litre
keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
günaydın herkese menülerinizi takip ediyorum..gerçekten kaçamaksız yapan çok güzel vermiş
bakalım ben ne zaman katılabileceğim aranıza
menün güzel nazlım ......alkisalkisalkis
nazlım senin menülerinde genel olarak dikkat ettigim genelde sebze ,baklagil takılıyorsun ... Eti sevmedigini vede balıgı biliyorum ama biraz tavuga bari agırlık ver . Protein az alıyorsun o yüzden kilo vermen az oluyor olabilir ...a.s
kızlar 6. takımda 2 kişilik boş yerimiz var . takıma girmek isteyen olursa beklerim safinazcığım sen herhangi bir takımda değilsin sanırım bizim takıma gelmeye ne dersin .
sağol canım geçiyor dedim ama geçmedi durup dururken acaip kramp giriyor ve kasılıyor midem ne oldu böyle anlamadım gitti yaaaa :1no2:
Günaydın tatlım hoşgeldin
sağolasın balım geçicek inşallaahhhh bekliyorum...
birşey sorucam menüyle ilgili ekmeği sadece kahvaltıda yememiz gerekmiyormu?
kahvaltıda yemediğin ekmeği öğle yemeğinde tüketmek serbestmi??
....
bende bugünkü menümü baştan yazayım kızlar aeben öyle olması gerektiğini söyledi bana
Kahvaltı :
3 dilim tb ekmek
domates salata bir dilim ligt peynir
2 bardak şekersiz çay
Öğle yemeğim:
salçalı suda pişmiş bir köfte (sanırım yiyebiliyorum değilmi?)
Bol salata yağsız tuzsuz
Light yoğurdum bir kase dolu dolu
Akşam yemeğim ise:
Közlenmiş patlıcan biber domates
bol salata ve light yoğurt yine...
Sizce montiye uygunmu kızlarrrr
safinazcığım , okulda rahat olduğu için böyle yapıyorum. öğlen ve akşam menülerinin protein ve sebze ağırlıklı olanı makbul. bakalım yarına ne yapacağımboshayallersmile
safinazcım salatan neden yağsız tuzsuz???yağı tuzu abartmadan koyarak salatalarını daha leziz yiyebilirsin...
ben montiden önce öyle yediğim için ne kadar kötü bir tadı olduğunu biliyorum...:1no2:
nedenmiiiii
hemen açıklamamı yapiim bal böcüğüm
benim oldum olası tuzla aram yoktur bekarken annem tüm yemekleri tuzsuz yapardı herkes kendi tabağına dökerdi ben sevmediğim için
evlendim bende öyle yapıyorum hiç bir şeye tuz eklemiyorum ben herşeyin doğal tadını almayı seviyorum tuz katınca değişiyor tadı malum...
Yağa gelince z.yağı koyabilirim aslında ama getirmedimki yanımda akşamki salatama eklerim artıkın limon suyu ile birlikte
Ben sanırım saman yemekten hoşlanıyorum inekmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nedenmiiiii
benim oldum olası tuzla aram yoktur bekarken annem tüm yemekleri tuzsuz yapardı herkes kendi tabağına dökerdi ben sevmediğim için
evlendim bende öyle yapıyorum hiç bir şeye tuz eklemiyorum ben herşeyin doğal tadını almayı seviyorum tuz katınca değişiyor tadı malum...
yağa gelince z.yağı koyabilirim aslında ama getirmedimki yanımda akşamki salatama eklerim artıkın limon suyu ile birlikte
ben sanırım saman yemekten hoşlanıyorum inekmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alemsin safinaz . Bir uyarım köftenin içinde ekmek varsa yemiyoruz canım . Köftelerimizi ekmeksiz yapıp yiyiyoruz ..
ayyy :kedi::kedi::kedi: estagfurullah öyle demek istemedim...alemsin hee...ben diyet için sandıydım da ondan şeyettim...sen nasıl seviyorsan tabiki...
bende aşırı tuzlu yiyemiyorum...ödem sorunum yüzünden...alıştım da zaten...zemuszemus
uygun uygun . güzel olmuş ...bende bugünkü menümü baştan yazayım kızlar aeben öyle olması gerektiğini söyledi bana
Kahvaltı :
3 dilim tb ekmek
domates salata bir dilim ligt peynir
2 bardak şekersiz çay
Öğle yemeğim:
salçalı suda pişmiş bir köfte (sanırım yiyebiliyorum değilmi?)
Bol salata yağsız tuzsuz
Light yoğurdum bir kase dolu dolu
Akşam yemeğim ise:
Közlenmiş patlıcan biber domates
bol salata ve light yoğurt yine...
Sizce montiye uygunmu kızlarrrr
saşiş yemeklerinde yag ve tuza normal şekilde zin var canım damak tadın nasılsa öyle yiyebilirsin ....nedenmiiiii
yağa gelince z.yağı koyabilirim aslında ama getirmedimki yanımda akşamki salatama eklerim artıkın limon suyu ile birlikte
ben sanırım saman yemekten hoşlanıyorum inekmiyim neyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
madem ekmek yok afiyet olsun ...a.sköftenin içinde ekmek yokkkiiiiiiiiiiiii yokkkiiiii sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ama dışında olsa olaarr demii ekmerk arası yiriz içinde değil nassa dışında
afiyet olsun ketum ...alkisalkisalkisSelammmm,
Bugün ki yemek listem;
Sabah:
1 golden elma
Kahvaltı:
Zeytin ezmeli 3 dlm tam buğday ekmek
Domates, salatalık
Çay
Öğle:
Yumurtalı pırasa kavurması (yarım sap pırasa ve 2 yumurtadan)
Salata
Ayran
Akşam:
Tazefasülye
Salata
Yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?