Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilicim, bugün senin tarifini verdiğin yumurtalı pırasayı yaptım, afiyetle yedim, gerçekten güzel bi tat, bizimle paylaştığın için çok teşekkürler, menülerime bir yemek daha girmiş oldu böylece..bi dahakine peynir de katmayı düşünüyorum sanki yakışacakmış gibi geliyor, deneyince buraya da yazarım :))

Kızlarrrr gözümüz aydın Edit tuşu tekrar eklenmişş:)) Aebencim kilo değişimlerinden yırtamadın tatlımkaydirigubbakcemile3

menümmm

sabah 1 yeşil elma
1.5 saat spor

kahvaltı
3 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
dereotu,nane

öglen
haşlanmış tavuk
cacık

ara
1minik mandalin
çeyrel elma

3 çatal pasta:kedi::kedi:

akşam
yogurt çorba
brokoli salatasııı

menü tam monti olacaktı şu pastayı yemeseydim gitti bugünki emegimmm üf yaa

bend eistiyorum o tarfi ben kaçırmışım

geçen gün yemegini yaptım begenmedim çünkü havuç yok
pirinç yokkk:umursamaz::umursamaz:

hem yiyorsun, hem şikayet ediyorsun masummmm, ya yemeyeceksin ya da pişmanlık duymayacaksınlmaz: yakında yiceksin sopaları en okkalısından ona göre demedi deme

bend eistiyorum o tarfi ben kaçırmışım

geçen gün yemegini yaptım begenmedim çünkü havuç yok
pirinç yokkk:umursamaz::umursamaz:

Zor değil canım, pırasları halka halka ince doğra az yağda sotele üstüne çırpılmış (ben çırpmadım) yumurtayı ve istediğin baharatı ekle oldu, bitti, hem çikolatalı pastadan daha lezzetliydiiiii naberrr:))laelaelaelaelae

hem yiyorsun, hem şikayet ediyorsun masummmm, ya yemeyeceksin ya da pişmanlık duymayacaksınlmaz: yakında yiceksin sopaları en okkalısından ona göre demedi deme

öle valla ketum ya şeyrtan dürütüyor işte herkes gibi benide

sağol ablam listem uyunmudur monti amcama düzeltmem gereken bir yer varsa düzeltebilirim ablam :kedi:
yok nazlım her yeri uygun ...
ayrıntılarıda zaten biliyorsun .
zilim köfte hekinde küçük bir püf noktada benden olsun ..
köftenize yogururken çy.kş. ucuyla karbonat katın .... farkı göreceksiniz hem dagılmadan pişiyor hemde daha dolgun oluyor ....
hepsi uygun diyarcım afiyet olsun aslında sebzeyle neçok yapılacak yemek var .hepsi hayal güçüne bakıyor ...
kıslar merhabalar.ayran detoxunda meyve serbestmiydi.
yok ablam meyve yok o diyette .tuzuda kesiyorsun .
ablamız nasıl iyidir inşallah ..*..
sen nasılsın kendine geldinmi biraz .?
:mymeka:
Kızlarrrr gözümüz aydın Edit tuşu tekrar eklenmişş:)) Aebencim kilo değişimlerinden yırtamadın tatlımkaydirigubbakcemile3
yapmaya ,bende yırttım diyordum ...:roflol::lepi:

bilmiyorumkismilealsanaalsanasmile
bugün pırasa aldım yapacaktım bu tarifi evdekiler yemiyor . bende y.fasulye yaptım . artık yarın öyleye ...cokacimcoook
öle valla ketum ya şeyrtan dürütüyor işte herkes gibi benide
masumcum bak şöyle düşün bu işi kafanda bitir . inan aylarca eşim ve bebeler önümde ne tatlılar ne pastalar yediler (tatlı manyagıyımdırda )ama bakmadım neden biliyormusun ? çünki hiç aklımdan bile geçirmedim çatalla uzanmayı ... kararımı vermiştim çünki .inan isteyince oluyor .a.s...
1 dk bile sürmedi dimi agzındaki tad ... sonra hiç yememiş gibi oldun kaldı pişmanlıgı ....
eger çok canın çektiginde pek tavsiye etmiyorum ama . al tatlıyı agzına fakat hiç yutmadan lezetini alınca dogruca çöpe ...

kıslar atık o gücü buldum tekrar 1. aşamadayım ...olumunekankayizsmile

önümüzdeki hafta önümde bir engel var ama ona ragmen başladım bakalım ...
kitabi tekrar gözden geçiriyorum küçük notlar alıyorum sizlerede yazarım ...a.shadi gazamm mübarek olsun ...kaydirigubbakcemile3
ha birde regl oldum iyimi daha 1 hafta var biliyordum kafamçokkarıştı
günün özeti.

7 30.
1 şeftali....

8 30.
3 dl tb. ekmegi kız. 1 dl peynir (yagsız )
z. ezmesi . sos . sögüş ....

12 :30.
adana (yagları iyce peceteyle alınmış ,ızgara)
ayran .salata .

16 30.
1 şeftali .y.armut .

19.00

1 tb yeşil fasulye (yumurtalı ). 2 kş yogurt ..
5.6 fındık .

50 dk yürüyüş ....
40 dk pilates.....
3 tl su ....
2 br karışık çay ...:içelim:

Son düzenleme:
ben abla şimdi bu minicik kaçamak nekadar etkliliyor dimiii
montiyi
masumcum bu kaçamakların etkisi kişiye bünyeye göre degişiyor . sempatiksalakcinni
bende anında yaga dönüşür hemde yadigim miktardan daha fazla miktar yağa .
amcam kitapda şöyle diyor aklımda kalmış ögün atladıgınızda bir sonraki yediginiz ögün direk depoya gider hemde yadiginiz miktardan daha agır olarak ..sempatiksalakcinni
bu yüzden ögün atlamayın sakın ....

bu bende kaçamakdada oluyor ....
yanlız lara'nın (benim monti gurumdu ) her küçük kaçamagının ardından kilo kaybederdi .ilginç . (sakın örnek almayın )...delikafadulden
yanlız onun kaçamakları çoz az olurdu vede diyete diger zamanlarda tam uyardı ...

epeydir kaçamak yapmadi isen tartıya + yansımaz diye düşünüyorum . ama kilo vermeni etkiler .

şindi ne vardı bunları yazacak hepsi 3 çt. dı yemesen ne olurdu ...:dilcikar:alsanaalsanasmile

ay abla eevet ya sanki yedim neoldu 3 dl pastayı hani tadı nerde kaldı yada beni ihya mıe tti off işte yaaa yok ablam uun zamandır kaçamagım yokk

zaten inan benim kaçamaklarım öle çok fazla olmaz ya 1 kalık ya bri lokma gibi

aslınd atam uygıulasam keşke ve altı üstü 10 kilo verecem 2 ayda versem ya ne güsle olur

kurban bayramına vermem lazımm 65 leri görürüm inşş

alsanaalsanasmileayrıca çanta vurmana bayıldım birde buna:mymeka:öldü gülmekten bunlara abal

belki biliyorunuz ama ben yinede vermek istedim brokoli tarifimi

brokoliler yıkanıp istege göre dogranır
sulu sulu alınıp teflon tencereye atılır üzerine 1 tatlı kaşıgı yag gezdilir ve kısık ateşte kavrulması beklenir
ayrı bir kapta liom sıvıyag tuz ve sarımsak sos haızrlanıp brokolilerin üerine dökülürr
enfessss olur afiyetle yenirr

cokacimcoookopuyorumnanaktan
aynı tarif karnıbahar içinde geçerli ....vede kabak ....cokacimcoook

merhaba aebencim
sanırım bugünlük sınavı geçtim irademi korudum
sabah:
bir armut
yarım saat sonra bir bardak light süt
(ekmekli kahvaltıfan sıkıldım iki günlük ara verdim olur mu)

öğlen:
salata
biraz domatesli biber
yoğurt
(patetes ve pilav vardı kalanlar sadece bunlardı)

ara:
bir armut

akşam:
iki tabak buğdaylı ayran çorbası
bir tabak salata
10 tane fındık

olmuş mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…