masucum karpuz dondurma konusunu dün gibi hatırlıyorum cnm kaydirigubbakcemile3
ama kazanan sen oldun gördüğün gibi,iradene yenilmedin ve mükafatını almaya başladın bile...inşallah sonuna kadar gidip istediğin kiloyu tartıda göreceksin cnm....
çalışan arkadaşlar için gün içinde menü sıkıntısı yaşıyorlar malesef bilmiyorumkismile
benimle aynı okuldan bir arkadaşımda hazirandan bu yana yapıyor montiyi her gün arayıp sordu yaz boyunca ne yiyebilirm şu uyarmı bu uymazmı diye..ama öğrendi sonunda artık çok takılmadıkça sormuyor..ve bizim okulumuz yazında açık malesef bazı arkadaşlara..yazın eylülde birinci sınıfa başlayacaklar için yetenek sınavı öncesi kurs açılıyor çünki.o arkadaşımda yazın her gün sefer tasında yemeğini götürdü okula.sabah ekmekle kahvaltı yaptıysa yumurta haşlamış iki tane salatalık almış yanına okul kantininden de ayranla yapmış öğle yemeğini..bazende peynirli biberli domatesli mantarlı krep gibi omlet yapmış pizza ye gibi yemiş yine ayanla.yada sabah evde yumurtalı kahvaltı yapıp okula tam buğdaylı domates salatalık peynir vs.. ile sandviç yapmış bazende soğuk meze gibi de yenebilecek barbunya yada z.yağlı bamya falan götürüp ayranla yemiş.yada evden limonunu sıkmadan salata malzemelerini koymuş kabına orda limon sıkıp bir kutuda ton ekleyip yemiş... ve biz tatilden geldikten sonra geldi bize inanamadım kızlar 14,5 kg vermiş 3 ayda....ohaoldumsmile
haziranda başladı üç ay olmuş ama nasıl incelmiş anlatamam size...hep yazacak oluyorum aklımdan çıkıp gidiyordu kaç gündür...76 kilo ile başlamış.61-62 arasıymış şimdi.dahada devam ediyor birinci aşamaya.iki kere kaçamak yapmak zorunda kalmış ramazanda davetlerde.birinde bir kaşık pilav yemiş mecbura kaldım dedi diğerindede etli ekmek yaptırmış konyalı arkadaşları el kadar bir parça yemiş başka yemek olmadığı için...çok sıkı yapıyor ama görseniz kessen yemiyor yani o gün çerez kydum önüne ödem yapıyor cnm tuzlu yemiyorum dedi,z.yağlı sarma,kurabiye,kısır,börek ve sütlü tatlı yapmıştım iki kaşık kısır ve bolca domates salatalık dışında hiç birini yemedi.bende ısrar etmedim aynı şeyleri yaşamış biri olarak eve götürmesi için paket yaptım eşine yedirsin:)
sizde kaçamaksız bir kaç ay sıkın dişinizi ne olur kızlar.ve her gün yürümüş o yaz sıcağında ve 2 litre su içmiş en az birde bimden doğadan marka beşi bir yerde çay almış içmiş buna ilave olarak...
aklıma gelenleri yazdım arkadaşımın yaptıklarından...sizde hırslanın diye yazıyorum kızlar....umarım biraz faydası olur....
biraz karışık olmuş...yani özetle şu
1,5 litre suyu kaynatın....
içine herhangi markanın 3 poşet yeşilçayını atın..2,3 dk demleyip çıkarın...çayınızı soğumaya bırakın..
içine bir limon dilimleyin veya suyunu sıkın...
isteğe göre kabuk tarçın,tane k,biber atılabilir...ama fazla bekletmeden süzün...acı olur içemessiniz..
içeceğiniz hazır..içine buz atarak gün içinde aklınıza geldikçe için...
masucum karpuz dondurma konusunu dün gibi hatırlıyorum cnm kaydirigubbakcemile3
ama kazanan sen oldun gördüğün gibi,iradene yenilmedin ve mükafatını almaya başladın bile...inşallah sonuna kadar gidip istediğin kiloyu tartıda göreceksin cnm....
çalışan arkadaşlar için gün içinde menü sıkıntısı yaşıyorlar malesef bilmiyorumkismile
benimle aynı okuldan bir arkadaşımda hazirandan bu yana yapıyor montiyi her gün arayıp sordu yaz boyunca ne yiyebilirm şu uyarmı bu uymazmı diye..ama öğrendi sonunda artık çok takılmadıkça sormuyor..ve bizim okulumuz yazında açık malesef bazı arkadaşlara..yazın eylülde birinci sınıfa başlayacaklar için yetenek sınavı öncesi kurs açılıyor çünki.o arkadaşımda yazın her gün sefer tasında yemeğini götürdü okula.sabah ekmekle kahvaltı yaptıysa yumurta haşlamış iki tane salatalık almış yanına okul kantininden de ayranla yapmış öğle yemeğini..bazende peynirli biberli domatesli mantarlı krep gibi omlet yapmış pizza ye gibi yemiş yine ayanla.yada sabah evde yumurtalı kahvaltı yapıp okula tam buğdaylı domates salatalık peynir vs.. ile sandviç yapmış bazende soğuk meze gibi de yenebilecek barbunya yada z.yağlı bamya falan götürüp ayranla yemiş.yada evden limonunu sıkmadan salata malzemelerini koymuş kabına orda limon sıkıp bir kutuda ton ekleyip yemiş... ve biz tatilden geldikten sonra geldi bize inanamadım kızlar 14,5 kg vermiş 3 ayda....ohaoldumsmile
haziranda başladı üç ay olmuş ama nasıl incelmiş anlatamam size...hep yazacak oluyorum aklımdan çıkıp gidiyordu kaç gündür...76 kilo ile başlamış.61-62 arasıymış şimdi.dahada devam ediyor birinci aşamaya.iki kere kaçamak yapmak zorunda kalmış ramazanda davetlerde.birinde bir kaşık pilav yemiş mecbura kaldım dedi diğerindede etli ekmek yaptırmış konyalı arkadaşları el kadar bir parça yemiş başka yemek olmadığı için...çok sıkı yapıyor ama görseniz kessen yemiyor yani o gün çerez kydum önüne ödem yapıyor cnm tuzlu yemiyorum dedi,z.yağlı sarma,kurabiye,kısır,börek ve sütlü tatlı yapmıştım iki kaşık kısır ve bolca domates salatalık dışında hiç birini yemedi.bende ısrar etmedim aynı şeyleri yaşamış biri olarak eve götürmesi için paket yaptım eşine yedirsin:)
sizde kaçamaksız bir kaç ay sıkın dişinizi ne olur kızlar.ve her gün yürümüş o yaz sıcağında ve 2 litre su içmiş en az birde bimden doğadan marka beşi bir yerde çay almış içmiş buna ilave olarak...
aklıma gelenleri yazdım arkadaşımın yaptıklarından...sizde hırslanın diye yazıyorum kızlar....umarım biraz faydası olur....
Umarim biz de zayiflama hikayelerimizle ovunucez yakinda ooof ooof! kafamçokkarıştı
Iyi geceler kislaaar...
ewett bende geldimmmm
dayanamdım koca bir dilim pastayı hüplettimmmmm
demiyorummmm
tabikide 1 çatal pasta,1 minik bademli şeker ve yarım bardak lıgyt kola ile kappattım günüüü
insan yeterki kafaya koysun dimi amaaa
zilimmm cnmm valla buralara kadar geldiysem senin desteginle geldim birde nazcım bana çok destek oldu ilk dönemlerde bende şuan 0 kaçamak ile yapmaya çalışıyorumki 10 kilomu 3 ayda vereyim diye
bend birtek çocuklara yemek yedirirken kanıyorum vbir bakmışım atmışım agzıma 1 kaşıkk
al sana kaçamak ama son 2 haftadır bunuda yapmıyorumm
Günaydın herkese abla bende yaptım dun tarifi gece resmen tuvalette nöbet tuttum saat bası tuvalate gittim acaba bendemi ters etki yaptıopuyorumnanaktan
günaydın montinin cıtırları...
bu gün yiceklerim
sabah peynirli omlet domates salatalık 4 zeytin 2 dilim peynir
öğlen taze fasulye salata
aksam yoğurtlu yulaf ezmesi..
Bu arada herkese Günaydın hanımlar....
saat beşten beri uyanığım malesef mide ağrısı ile uyandım ve saat beşten beri mideme kramplar giriyor ne oldu anlamadım kıvrandım durdum sürekli allahtan şimdi daha iyiyim. Akşamdan hazırladıydım göya iş yerine getireceğim yemeğimi lakin mide ağrısı yüzünden her birşeyi unuttum. Bakalım bu gün ne yicez öğlende...
Sabah kahvaltım :
3 dilim tam buğday ekmeği (Dün akşam markete gittim buldum ve aldım uno tam buğday)
domates, salata, 2 kk ligh peynir
ve iki bardak şekersiz açık çay....
kaçamaksız yapan montiden ayda 5 kilo mükafatını alıyor zilim hemde yagdan ...masucum karpuz dondurma konusunu dün gibi hatırlıyorum cnm kaydirigubbakcemile3
safiş menülerini tüm gün olrak yazarsan daha iyi degerlendiririz ...iyi geceler kızlar
akşam yemeğimde
tavuk ızgara yağsız salata ve ayran vardı
yaklaşık yarım saat öncede koca bir bardak dolusu yarım yağlı süt içtim
şimdi kızımı uyutucam bana müsaade yarın grş. cancanlar esen kalın hepiniz...
İyi geceler tatlı rüyalar. byee...
öncelikle geçmiş olsun üzşütünmü mipdeni aceba?Bu arada herkese Günaydın hanımlar....
saat beşten beri uyanığım malesef mide ağrısı ile uyandım ve saat beşten beri mideme kramplar giriyor ne oldu anlamadım kıvrandım durdum sürekli allahtan şimdi daha iyiyim. Akşamdan hazırladıydım göya iş yerine getireceğim yemeğimi lakin mide ağrısı yüzünden her birşeyi unuttum. Bakalım bu gün ne yicez öğlende...
Sabah kahvaltım :
3 dilim tam buğday ekmeği (Dün akşam markete gittim buldum ve aldım uno tam buğday)
domates, salata, 2 kk ligh peynir
ve iki bardak şekersiz açık çay....
afiyet olsun meyvem .....geçmiş olsun canım...kahvaltın montiye uygun olmus..benim menüde küçük bi eksik olmus yazmayı onutmusum onuda ekledim olduu ..
kızlar menümde eksiklik var ekliyorum ..
bu gün yiceklerim
öğlen taze fasulye salata yoğurt
diyarcım menün karışık canım pek uymamış montiye . zaten helva ve dondurma başlı başına bozmuş ...:umursamaz:günaydın canlarımm
bütün günümüz güzel ve hafifi geçsin
dünkü menüm:
sabah karnım ağrıdığı için bir armut kahvaltıda
öğlen: 12:30
3 kaşık kırmızı et
salata
yoğurt
ara30
mercimek köftesi
yoğurt
ara00
2 dilim helva ve dondurma
(adet olacağım dayanamadım)
akşam:
o kadar tatlı yüzünden yemedim ve 1 saat yürüdüm
4 lt ılık su
alkisalkisalkisalkisalkisalkisewett bende geldimmmm
dayanamdım koca bir dilim pastayı hüplettimmmmm
demiyorummmm
tabikide 1 çatal pasta,1 minik bademli şeker ve yarım bardak lıgyt kola ile kappattım günüüü
insan yeterki kafaya koysun dimi amaaa
zilimmm cnmm valla buralara kadar geldiysem senin desteginle geldim birde nazcım bana çok destek oldu ilk dönemlerde bende şuan 0 kaçamak ile yapmaya çalışıyorumki 10 kilomu 3 ayda vereyim diye
bend birtek çocuklara yemek yedirirken kanıyorum vbir bakmışım atmışım agzıma 1 kaşıkk
al sana kaçamak ama son 2 haftadır bunuda yapmıyorumm
günaydın gamzecim..bunun neresi ters etki anlayamadım canım...o iksir zaten ödem atmak için seninde ödemin varmış demekki...çok rahatsız ettiyse gündüz iç canım...akşamları içme...Günaydın herkese abla bende yaptım dun tarifi gece resmen tuvalette nöbet tuttum saat bası tuvalate gittim acaba bendemi ters etki yaptıopuyorumnanaktan
günaydın montinin cıtırları...
bu gün yiceklerim
öğlen taze fasulye salata
günaydın afiyet olsun...opuyorumnanaktangünaydın kıslar......
kaydirigubbakcemile3kuzum bizim işimiz sizi gaza getirmek o yüzden takılıyoruz ....kaydirigubbakcemile3ketumcum snaırım yemekten sonra kesicez pastayıı ve muhtemelen yemek yemiş olucam gerçekten en fazla 1 çatal yiyecegim için pastadan u limonlu iksiri yapayım cnm
aşk olsunn aben abla yaaa ama ben senin istikrarlı ögrencelerin arasında degilmiyim yaniisenağlamasırnaşık şeysırnaşık şey
benim montiye başladıgım sıralarda sen yoktun ben sürekli buraya şunu yazıyorum
yazı nasıl geçircez karpuz yemeden dondurma yemeden diye artık zilimin canına tak edip bana bir gün şöle yazmıştı
masum sen aklaındna dondurma ve karpuzu çıkaramıyorusn bu montiyi nasıl yapıcaksın ki???
sonra ben bi başladım montiye ne karpuzun adı var nede dondurmanın ilk hafta 2 kilo veridmmm zilimde bravoo valla beklemiyorudm senden bu performansııı demiştiiii
aben ablaya duyurulurr:umursamaz::umursamaz::umursamaz:lülülülülülü
etli kuru fasulye yedim ama etlerini çıkardım yanlış yapmadım dimi yiyerek
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın gamzecim..bunun neresi ters etki anlayamadım canım...o iksir zaten ödem atmak için seninde ödemin varmış demekki...çok rahatsız ettiyse gündüz iç canım...akşamları içme...
günaydın afiyet olsun...opuyorumnanaktan
cüper menü cüperrr....alkisalkisalkisgünaydınnnnnn.......
bugün menüm..
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay
ÖĞLE
mercimek çorba,yoğurtlu patlıcan salatası
ARA
elma
AKŞAM
tavuk,salata,yoğurt
su,soda,yeşilçay
bir süper mönü daha ....:lepi:alkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar , okula gitmeden yazdıklarınızı okudum. akşama çok birikmiş oluyor sayfalarkaydirigubbakcemile3
masumcuğum 1 çatal , büyük başarı. miniklerine sağlıkla dolu nice yıllara
safinazcığım geçmiş olsun :teselli:
aebenciğim listende en güzeli spor , bu sabah 1 saat leslie yapacaktım yine okul işlerinden zamanım kalmadı:gitme:
BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah : 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin , söğüş , yeşil çay
öğlen : 2 dilim tb ekmekli tost
akşam : tavuk sote, 4 kaşık z. yağlı pırasa, yoğurt, salata
ara: 1 portakal
su : 2 litre
keyifli bir gün diliyorumopuyorumnanaktan
bebişi kucagına alıp gelince hilal ...:ecrin_bebek:.günaydın herkese menülerinizi takip ediyorum..gerçekten kaçamaksız yapan çok güzel vermiş
bakalım ben ne zaman katılabileceğim aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?