Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım 2,3 dk demleyip süz yoksa acı olur içemessin...

bizim evdekilerde farklı gösteriyor hatta aynı tartı odalar arasında bile farklı ama bir kg oynamasının sorunu olmaz benim gibi 15 kg vermesi gerkeen biri için o yüzden çok takmıyorum :)

yaaaa evet aman ne yapıyım ben en iyisi aynı basküle çıkıyım hep ve sürekli onunla ölçeyim kilomu değilmi???

günaydın kızlar,meyvem cnm bu yaz masumda şu an senin olduğun durumdaydı .yazın pek kimsede yoktu birbirinden gaza gelip kendini ateşleyecek.masumun dünde dediği gibi karpuz ve dondurma diye içi gidiyordu ama o kadar baskılamışımki (yeni yeni farkediyorum bunu:)) yemedi garibim.nefsine yenilmedi ve kafanda bitir bunları diye diye kafasında gerçekten bitirdi.sende henüz bu oturmamış sanırım cnm.bu günde olsa hafta sonuda olsa kendine güvenmiyorsun.yemiycem dersen ne olursa olsun yemessin zaten.motivasyonunu da arkadaşlarının kırmasına sakın izin verme.bu kaçamakları yaparsan zaten sanırım arkadaşların sonuda haklı çıkaaklar.monti etkisini gösteremeyecek kaçamaklar yüzünden.dün akşam arkadaşla dışarı çıktık yürüyüşe diye dönüşte alışveriş için markete girdi ve alışverişi bitince kasalara yakın bir buzdolabından bana ve kendine kinder pingui aldı o kadar ısrar ettim yemem kesinlikle diye ama aldı.ama kesinlikle yemedim eve getirdim bir lokmacık oğluma tattırdım kalanını eşime verdim..o daha marketten çıkar çıkmaz yedi.ve zayıflamam lazım diye söyleniyor yolda gelirken.az önce yediğini yakamadık bile o kadar yürümeye rağmen dedim.
sende hafta sonu kaçamak yapmaya şimdiden hazırlıyorsun kendini.yemiycem kaçamak yapmıycam diye hazırlan cnm.o kadar emeğini bir çörek yada başka bişey için çöpe yollama lütfen.bunları yazıyorum diyede ne olur yalnış anlama.bende bu yoldan geçtim ve gerçekten çok zor oluyor sevdiğin şeylere direnmek bazen ama yapmaktan başka çaren yok.ya istediğini yemeyeceksin yada istediğini giymeyeceksin.2+2 =4 bu böyle tatlım...azıcık sık dişini,yawuklunada anlat durumu ısrar etmeyin yemediğim şeyler hususunda diye.bana yardımcı olmak istiyorsan bunu yap de ben eşime böyle dedim ve oda bana eşlik etti yediklerimizde.

masumcum çok geçmiş olsun cnm sanada...biz şimdi olumla kahvaltımızı edelim geçe kaldı bu sabah beyefendi geç uyandı:) görüşürüz kızlar....

yaaaa evet aman ne yapıyım ben en iyisi aynı basküle çıkıyım hep ve sürekli onunla ölçeyim kilomu değilmi???

evet canım sabit bir yerde kalsın o tartıda kıpırdatma çok aynı saatte üstünde kıyafetsiz tarıl ben öyle yapıyorum
eskiden hergün tartılırken şimdi haftada 2 ye düştü tartılma nöbetlerim

bu arada çayı bitirdim :) ve acayip şişkinlik hissediyorum belki adet oldum sabah ondandır ama 1 saat sonra yemek var bu mideyle yiyemem birşey sanırım
yanıma beyaz leblebi getirdim yasak şeyler varsa ondan yerim 2 avuç sanırım öğün atlamakta istemiyorum 2 gibi yerim bende yemeğimi

kaçamak yapmıyorum mutluyum huzurluyum dün akşam dünkü yediklerimi yazdım ama sonra 2 madalina yedim onuda ekliyim şimdi

bu içindne istemekle ilgili ama bazende işte birinin dürtmesi gerekiyor
çok güzel yazmışsın kendimi gördüm bi anda yenilgilerimi
benide hırpalarsan çok sevinirim :kedi: ihtiyacım var artık direncimi kaybettim çünkü

dediklerinde cok haklısın canım yemicem kendime söz verdm zaten bu yüzden kavgada ettik geri dönüyorum gelmiyorum dedi artık hiç yemem ..
bayramda 59 u görmek istiyorum bunun içinde yememem sart .
aslında beynimde baya yola gelmeye basladı dolapta bisküviler var evde iş yerinde cekmecemde çikolata var ama ben 3 haftadır yemiyorum bakıyorum ama etk etmiyorlar bana...
bu haftayıda yemeden geciricem biliyorum..

aaahhh aahhh nasıl sabit bırakayım ben onu anacım benim minik cadı herşeyi kurcalıyor alıp saklıyor yerini değiştiriyor ancak onun ulaşamayacağı yerlere koymam gerek sabit kalması için dolap üstü gibi oralara çıkıp cıbıl cıbıl ben tartılamam bakıcaz artık bulucaz bir çare....

ben ilk başladığımda yaz başında her gün çıkıyordum tepesine bir eksilme görmedikçe uyuz olmaya başladım ve çıkmadım artık şimdide sizin 6. takıma katıldım ya heralde cumadan cumaya çıkarım. tabi dışarıda o makinaları görünce belki meraklanırım o ayrı

beyaz leblebi şekerli değilmi?
Öğle yemeği menüsünde leblebi yenebiliyormu??

aaaaa ne oldu neden kavga ettiniz niçin gelmiyor hay allah yaaa kötü olmuş bu :teselli:

bu arada canım bayram kasımda ve sen bayrama kadar illaki verirsin kilo hatta bırak 59 görmeyi bence onunda altına düşersin gibi geliyor bana kaçamak yapmazsan tabi :kedi:

çizelgende 60.6 görünüyorsun çünkü ve bahsettiğin kilo ise 1.6 şaka gibi kesin verirsin bence sende öyle de kendine ve tut ağzını

Son düzenleme:
tünaydın kıslar ....
geçiktim spor yapıyordum ..

zilim yazı çok güzel ve dogru tepkiler aynen monti amcamın söyledikleri .hepsine bende katılıyorum ......

diyarcım madem ekmekli kahvaltıdan sıkıldın farklı kahvaltı yap kitabın yokmu seçenekler var ..
ayrıca meyveylede kahvaltı yapabilirsin . 1 armut az ama . ardından süt içmende gayet iyi olmuş tabi yagsızalkisalkisalkis
öylen az yedigindez akşama açıkmışın belli ...
safişcim sorun neydi kıs .. hatırlatsan ya cevap vermediniz diye tavır yapana kadar .:mymeka:
ayrıca yediklerinin içinde ne olduguna dikkat etmen lazım salatayı açman iyi oldu .... nar ekşisinin içinde bolca şeker var ...sempatiksalakcinni ne yenir yenmez ilk sayfanın gl endeks degerlerinin çıktısını al elinin altında olsun bakarsın takıldıkça ...
ayrıca madem edidler bir süre sonra kayboluyor ilk sayfayı yine düzenleyemiycem . biyolunu buluruz olmassa haftalık güncel liste yaparım fıstıklarım yeterki siz tıkırdayın ....:lepi:
reglin diyetinle bir ilgisi yok güzelim ...
meyvem nışanlın niye zorla agzına balık soksun ....kendin kaşınma ....
bak sana kuruyemiş yiyip kilo verecekmisin diyenlere inat çatır çatır vermen gereken kiloların var güzelim ...olumunekankayizsmile
kıslar ben o makinelerde hep tartılıtyorum . her hafta yag oranımıda ölçtürürüm her zaman aynı tartıda tartılırsanız . dogrular ... yanlız biraz fazla çıkıyorlar orası dogru ...ama elbise ,ayakkabı ,karnımız tok derken fark olmasıda normal ..
menün güzel safiş :
kıslar kitabı tekrar okuyup not alıyorum demiştim ya . kuruyu görmüşken yazayım . yüksek degerli yedigmiz spagetti, baklagil ve ekmek yedigimiz ögünlerde mümkün oldugunca yagdan uzak durun z.yağ olsa bile ....
tam destek yanındayız meyvem . gıcık oluyorum o tiplere benneyaptımki.aslında onlarıda suçlamamak lazım senelerdir aklımıza kazıdılar düşük kl. diyetlerle, otla ,çöple ,aç kalarak kilo verilecegini .. böyle yiyerek verincede gariplerine geliyor tabi ...eyvahedigeldismile
en iyi cvap verdigin kilolar olcak meyvem sana inanıyor ve güveniyoruz ...olumunekankayizsmile

aaahhh aahhh nasıl sabit bırakayım ben onu anacım benim minik cadı herşeyi kurcalıyor alıp saklıyor yerini değiştiriyor ancak onun ulaşamayacağı yerlere koymam gerek sabit kalması için dolap üstü gibi oralara çıkıp cıbıl cıbıl ben tartılamam bakıcaz artık bulucaz bir çare....

:)) ilahi aklıma geldi görüntüm benimde dolap üstünde çıplak :)))))

geçmiş oldun masum ...
meyvem zilimin dediklerine aynen katılıyorum . sen belki ,yerim dersen zaten 1/0 yenik gidersin vede yersin ..:1no2:.
cumartesi dediginde piknikti dimi vede mangallı .. canım mangal dururken vede serbestken neden çörek yiyceksinki .? nışanlına diyet yaptıgından bassetmedinmi eminim senin için sana destek olcaktır .... benim eşim ben sofraya oturmasam bile sormuyor artık alıştı ...
zilimin dedigi gibi kafanda bitirirsen zaten hiç kaçamak yapmassın ... ama inanki sonunda kazanan sen olursun ...kaydirigubbakcemile5

bu yüzden derken diyet yüzündenmi kavga etiniz .. :1shok:
Buralardan da tünaydın applaaaa
:1hug: safişçim yaşın benden küçükdür abla diyebilirsin .. ama 35 yaşındayım 3 veled var bende ama fıstık gibiyim evelallah .sempatiksalakcinni
tatil resinleri koymuştum 1 ay önce . kaldırdım çogunu 1 tn var galiba . dur sana arkadaşlık teklif edeyimde bak ....

zilim tatil resimlerini sen görmediysen canım profilimde

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende bugunki menumu yazayim
sabah iki dilim t.b ekemekten tost ve capuccino
ara 2 seftali
oglen yesilmercimek ve ayran
ara 2 elma
aksam ispanak yemegi ve salata
yatmadan once 1 elma

selamm sanırım yanlış yazmışım kızlar sabah tartıldıgımda 71.9 geldim tabşiki 77.9 degil
zilicimm gerçekten sne ve aben ablam iiki varsınız çok güsle motive ediyorsunuz senin uzun uzun yazılarını ve aben ablamın yorumlarını pür dikat okuyorum keyifle senin çok faydan oldu bana gerçektennn yazın o krizlerimi sen durdurdun hep benim

meyvecimmm
zilimin dediigi gibi kafand abitiriceksin bu işi bende ilk dönemlerde bocalaıfm gerçekten ama kafada bitirince bitiyor ha bu demek degil kaçamak yapmıyorum diye tabikide dün yaptım mesela 3 çt pasta yiyerek ama 1 gün önce dogum günüydü ve 1 dilim yemeidm
benim diyetimi gerçekten ben istemedikten sonra hiç bir kuvvet bozmazzz
mesela ben haftada 3 gün kek poça kurabiye yapan biriyim kalori diyeti yaparken yerdim 1 parça ama montiye geçtigimdne beri yemiyorum
birde ben eskidne akşam çayının yanınd abişiyler yemeyi severdim kek büskivi gibii
şimdiide yiyorum ama şimdi kuru meyve yiyorum 3 hurma 2 incir gibi hem tatlı ihtiyacımı giderim hemde meyve ile ara yapmış oluyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk edderim şimdiide

aben abla o tartılar beni hep eksi çıkartıyor ya mesela evde aç karnına 71 geliyorsam
orada öglen saati 68 gelebilirm yani

merhaba arkadaslar bende bugunki menumu yazayim
sabah iki dilim t.b ekemekten tost ve capuccino
ara 2 seftali
oglen yesilmercimek ve ayran
ara 2 elma
aksam ispanak yemegi ve salata
yatmadan once 1 elma
hoş geldin capuccino güzeli ...opuyorumnanaktan
arada bir kahve içiliyormuş kıslar ...AMA arada bir ...aklinialirimsmile

geçmiş olsun dilekleriniz için tşk edderim şimdiide

aben abla o tartılar beni hep eksi çıkartıyor ya mesela evde aç karnına 71 geliyorsam
orada öglen saati 68 gelebilirm yani
ilginç ben bundan bahsediyorum masumcum ..

http://www.haskan.com.tr/
resimleri yüklenmiyor . siteyi yazayım bakda sileyim .

Son düzenleme:
kahve içiyormuyuz arada bir sevndim ben buna acaba haftada bir olabilirmiii kii

evet aabla bende bundan bahsediyorum
kipa,ankamall,buralarda tartıldım ve hep aynısı oldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…