günaydın kızlar
masum geçmiş olsun canım sıcak su iç limonlu
bende biraz önce iksirden yaptım 2. fincanımı içiyorum
ben suyu kaynarken içine bir kök tarcın bir limon dilimledim
kaynarken 1 kaşık yeşil çay yarım kaşık tane karabiber attım 3 dk öyle kaynattım ve ocağın üzerinden aldım ama benim yeşil çayım poşet olmadığı için hala içinde demliğin
ben sadece sıcak içicem soğuk değil bişi olmaz umarım
tane karabiber tadı pek almıyorum acaba su kaynamadan mı atayım karabiber bolca pişsin????
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
bizim evdekilerde farklı gösteriyor hatta aynı tartı odalar arasında bile farklı ama bir kg oynamasının sorunu olmaz benim gibi 15 kg vermesi gerkeen biri için o yüzden çok takmıyorum :)
yaaaa evet aman ne yapıyım ben en iyisi aynı basküle çıkıyım hep ve sürekli onunla ölçeyim kilomu değilmi???
günaydın kızlar,meyvem cnm bu yaz masumda şu an senin olduğun durumdaydı .yazın pek kimsede yoktu birbirinden gaza gelip kendini ateşleyecek.masumun dünde dediği gibi karpuz ve dondurma diye içi gidiyordu ama o kadar baskılamışımki (yeni yeni farkediyorum bunu:)) yemedi garibim.nefsine yenilmedi ve kafanda bitir bunları diye diye kafasında gerçekten bitirdi.sende henüz bu oturmamış sanırım cnm.bu günde olsa hafta sonuda olsa kendine güvenmiyorsun.yemiycem dersen ne olursa olsun yemessin zaten.motivasyonunu da arkadaşlarının kırmasına sakın izin verme.bu kaçamakları yaparsan zaten sanırım arkadaşların sonuda haklı çıkaaklar.monti etkisini gösteremeyecek kaçamaklar yüzünden.dün akşam arkadaşla dışarı çıktık yürüyüşe diye dönüşte alışveriş için markete girdi ve alışverişi bitince kasalara yakın bir buzdolabından bana ve kendine kinder pingui aldı o kadar ısrar ettim yemem kesinlikle diye ama aldı.ama kesinlikle yemedim eve getirdim bir lokmacık oğluma tattırdım kalanını eşime verdim..o daha marketten çıkar çıkmaz yedi.ve zayıflamam lazım diye söyleniyor yolda gelirken.az önce yediğini yakamadık bile o kadar yürümeye rağmen dedim.
sende hafta sonu kaçamak yapmaya şimdiden hazırlıyorsun kendini.yemiycem kaçamak yapmıycam diye hazırlan cnm.o kadar emeğini bir çörek yada başka bişey için çöpe yollama lütfen.bunları yazıyorum diyede ne olur yalnış anlama.bende bu yoldan geçtim ve gerçekten çok zor oluyor sevdiğin şeylere direnmek bazen ama yapmaktan başka çaren yok.ya istediğini yemeyeceksin yada istediğini giymeyeceksin.2+2 =4 bu böyle tatlım...azıcık sık dişini,yawuklunada anlat durumu ısrar etmeyin yemediğim şeyler hususunda diye.bana yardımcı olmak istiyorsan bunu yap de ben eşime böyle dedim ve oda bana eşlik etti yediklerimizde.
masumcum çok geçmiş olsun cnm sanada...biz şimdi olumla kahvaltımızı edelim geçe kaldı bu sabah beyefendi geç uyandı:) görüşürüz kızlar....
günaydın kızlar,meyvem cnm bu yaz masumda şu an senin olduğun durumdaydı .yazın pek kimsede yoktu birbirinden gaza gelip kendini ateşleyecek.masumun dünde dediği gibi karpuz ve dondurma diye içi gidiyordu ama o kadar baskılamışımki (yeni yeni farkediyorum bunu:)) yemedi garibim.nefsine yenilmedi ve kafanda bitir bunları diye diye kafasında gerçekten bitirdi.sende henüz bu oturmamış sanırım cnm.bu günde olsa hafta sonuda olsa kendine güvenmiyorsun.yemiycem dersen ne olursa olsun yemessin zaten.motivasyonunu da arkadaşlarının kırmasına sakın izin verme.bu kaçamakları yaparsan zaten sanırım arkadaşların sonuda haklı çıkaaklar.monti etkisini gösteremeyecek kaçamaklar yüzünden.dün akşam arkadaşla dışarı çıktık yürüyüşe diye dönüşte alışveriş için markete girdi ve alışverişi bitince kasalara yakın bir buzdolabından bana ve kendine kinder pingui aldı o kadar ısrar ettim yemem kesinlikle diye ama aldı.ama kesinlikle yemedim eve getirdim bir lokmacık oğluma tattırdım kalanını eşime verdim..o daha marketten çıkar çıkmaz yedi.ve zayıflamam lazım diye söyleniyor yolda gelirken.az önce yediğini yakamadık bile o kadar yürümeye rağmen dedim.
sende hafta sonu kaçamak yapmaya şimdiden hazırlıyorsun kendini.yemiycem kaçamak yapmıycam diye hazırlan cnm.o kadar emeğini bir çörek yada başka bişey için çöpe yollama lütfen.bunları yazıyorum diyede ne olur yalnış anlama.bende bu yoldan geçtim ve gerçekten çok zor oluyor sevdiğin şeylere direnmek bazen ama yapmaktan başka çaren yok.ya istediğini yemeyeceksin yada istediğini giymeyeceksin.2+2 =4 bu böyle tatlım...azıcık sık dişini,yawuklunada anlat durumu ısrar etmeyin yemediğim şeyler hususunda diye.bana yardımcı olmak istiyorsan bunu yap de ben eşime böyle dedim ve oda bana eşlik etti yediklerimizde.
masumcum çok geçmiş olsun cnm sanada...biz şimdi olumla kahvaltımızı edelim geçe kaldı bu sabah beyefendi geç uyandı:) görüşürüz kızlar....
evet canım sabit bir yerde kalsın o tartıda kıpırdatma çok aynı saatte üstünde kıyafetsiz tarıl ben öyle yapıyorum
eskiden hergün tartılırken şimdi haftada 2 ye düştü tartılma nöbetlerim
bu arada çayı bitirdim :) ve acayip şişkinlik hissediyorum belki adet oldum sabah ondandır ama 1 saat sonra yemek var bu mideyle yiyemem birşey sanırım
yanıma beyaz leblebi getirdim yasak şeyler varsa ondan yerim 2 avuç sanırım öğün atlamakta istemiyorum 2 gibi yerim bende yemeğimi
kaçamak yapmıyorum mutluyum huzurluyum dün akşam dünkü yediklerimi yazdım ama sonra 2 madalina yedim onuda ekliyim şimdi
dediklerinde cok haklısın canım yemicem kendime söz verdm zaten bu yüzden kavgada ettik geri dönüyorum gelmiyorum dedi artık hiç yemem ..
bayramda 59 u görmek istiyorum bunun içinde yememem sart .
aslında beynimde baya yola gelmeye basladı dolapta bisküviler var evde iş yerinde cekmecemde çikolata var ama ben 3 haftadır yemiyorum bakıyorum ama etk etmiyorlar bana...
bu haftayıda yemeden geciricem biliyorum..
tünaydın kıslar ....
geçiktim spor yapıyordum ..
zilim yazı çok güzel ve dogru tepkiler aynen monti amcamın söyledikleri .hepsine bende katılıyorum ......
diyarcım madem ekmekli kahvaltıdan sıkıldın farklı kahvaltı yap kitabın yokmu seçenekler var ..merhaba aebencim
sanırım bugünlük sınavı geçtim irademi korudum
sabah:
bir armut
yarım saat sonra bir bardak light süt
(ekmekli kahvaltıfan sıkıldım iki günlük ara verdim olur mu)
öğlen:
salata
biraz domatesli biber
yoğurt
(patetes ve pilav vardı kalanlar sadece bunlardı)
ara:
bir armut
akşam:
iki tabak buğdaylı ayran çorbası
bir tabak salata
10 tane fındık
olmuş mu ???
safişcim sorun neydi kıs .. hatırlatsan ya cevap vermediniz diye tavır yapana kadar .:mymeka:Günaydın hatun kişiler nasılsınız bakalım haftanın tam ortasında :)))
Arkadaşlar gelmişler yazışmışlar amma velakin benim soruma cevap veren olmamış neyse.....
Dün yazdığım menüyü tam olarak uyguladım canlar vede akşam bir saat yürüdüm
gün boyuda sanırım 2 lt. su içtim (emin değilim)
Size soracaklarım var hatunlar...
şu dışarıda olan para ile işlem yapan makinalar kilo boy tansiyon vs. ölçümü yapan bunlar ne kadar doğru sonuçlar veriyor acaba?
Birde ben bu gün regl oldum hiç bir sıkıntı yok dimi yazılarda da böyle bir şeye denk gelmedim çünkü montiye aynen devam ediyorum
ayrıca hanımlar edıt mevzusuna gelince
sistemde bir değişiklik olmuş edıt geri gelmiş fakat ancak yazdığın son mesajda sadece yarım saat kalıyor edıt butonu yarım saat içinde düzeltme yapman için yoksa tekrar kayboluyor sizde farketmişsinizdir. Yani Aeben ablacım bu iş sana yaradı listeleri yapamıcaksın
Birazdan günlük menümü yazıcam hatunlar yorumlarınızı bekliyorum...
meyvem nışanlın niye zorla agzına balık soksun ....kendin kaşınma ....günaydınlarrrrr a.s.
bu gün yiceklerim
sabah 2 yumurta domates salatalık 3 zeytin 1 dilim peynir 1 bardak süt
öğlen balık salata maden suyu az peynir belki az patates :kedi:
aksam meyve süt
patatesin belki olmasının sebebine geleyimm ..
bu gün askıma yemek yaptım :asigim: fırında levrek pişirdim ve patatesde kattımm ben sadece balığını yemeyi düşünüyorum ama zorla azıma verirsede yememezlik yapamam nerdeyse 1 senedir görüşmüyorduk onu kırmak istemiyorum ama patates yemekde istemiyorum benneyaptımki
zaten cumartesi günü montiyi bozucam gibi görünüyo patates yememek için elimden geleni yapıcam... kaydirigubbakcemile2
kıslar ben o makinelerde hep tartılıtyorum . her hafta yag oranımıda ölçtürürüm her zaman aynı tartıda tartılırsanız . dogrular ... yanlız biraz fazla çıkıyorlar orası dogru ...safinazcım ben o bahsettiğin makinalaın güvenli olduğunu düşünmüyorum gerci kilomdan korktuğumdan hiç cıkmadım üzerlerine kaydirigubbakcemile3 5 kilo daha verirsem sana söz cıkcıcam kaydirigubbakcemile2
edıt olayını bende farkettim 3 gündür öyle ..
biz şimdi listeye alınmıcakmıyızzz bende ilk sayfada olmak istiyorummm benneyaptımki
menün güzel safiş :Bu günkü menüm aynen şöyle hanımlar...
Kahvaltı
3 dilim tb ekmek
bir dilim light peynir (bu arada peyniri çok beğendim)
domates, salata söğüş.
1 kupa çay tabiside şekersiz...
öğle
kuru fasulye yoğurt ve salataaa
akşam
Beyaz lahana yemeği
semizotlu yoğurt
ve bol yeşillikli salata
Yalnız arkadaşlar dün akşam annem bir salata yapmış belki aranızda bilen vardır.
Marul, Semizotu ve maydonaz azıcık zeytinyağı birde nar ekşisi acaip güzeldi ben ilk defa yedim ve çok beğendim sizlerede tavsiye ederim ...
tam destek yanındayız meyvem . gıcık oluyorum o tiplere benneyaptımki.aslında onlarıda suçlamamak lazım senelerdir aklımıza kazıdılar düşük kl. diyetlerle, otla ,çöple ,aç kalarak kilo verilecegini .. böyle yiyerek verincede gariplerine geliyor tabi ...eyvahedigeldismilekızlar herkes alay ediyor benle yani diyetimle yemeklerde kuru yemiş yemek serbest die hafta sonu öğlen yemeyinde yemiştim arkadaslarda vardı ondan sonra bana gülüyorlarr nasıl diyetmiş o öyle fındık yiyorsun bide kilo vericem diyorsun biz sana doğru düzgün liste hazırlayalım senin öyle yerken zayıflaman mümkün değil diyorlarr..
iice sinirlendirdiler beni dahabi hırslandım görürler onlar bu diyetle yiyerek vericem kalan 8 kilomu 5 kiloyu bi versem yeter 1 ay içinde .. intikamımı alsam onlardan kötükedihüso
geçmiş oldun masum ...selam kızlar çok hastayım sesim kısıldııı gitti icee
tartıldım sabah ve 77.9 geldim oysa hafta sonu çok ii bir rakam görmüştümm
yediigm 3 çatal pastadan mı oldu aacaba
kızlar şu dijital tartı meselesine gelince onlar kilondna düşük tartıyor yani yanlış tartıyor 2 kilo filan
meyvem zilimin dediklerine aynen katılıyorum . sen belki ,yerim dersen zaten 1/0 yenik gidersin vede yersin ..:1no2:.günaydın kızlar,meyvem cnm bu yaz masumda şu an senin olduğun durumdaydı .yazın pek kimsede yoktu birbirinden gaza gelip kendini ateşleyecek.masumun dünde dediği gibi karpuz ve dondurma diye içi gidiyordu ama o kadar baskılamışımki (yeni yeni farkediyorum bunu:)) yemedi garibim.nefsine yenilmedi ve kafanda bitir bunları diye diye kafasında gerçekten bitirdi.sende henüz bu oturmamış sanırım cnm.bu günde olsa hafta sonuda olsa kendine güvenmiyorsun.yemiycem dersen ne olursa olsun yemessin zaten.motivasyonunu da arkadaşlarının kırmasına sakın izin verme.bu kaçamakları yaparsan zaten sanırım arkadaşların sonuda haklı çıkaaklar.monti etkisini gösteremeyecek kaçamaklar yüzünden.dün akşam arkadaşla dışarı çıktık yürüyüşe diye dönüşte alışveriş için markete girdi ve alışverişi bitince kasalara yakın bir buzdolabından bana ve kendine kinder pingui aldı o kadar ısrar ettim yemem kesinlikle diye ama aldı.ama kesinlikle yemedim eve getirdim bir lokmacık oğluma tattırdım kalanını eşime verdim..o daha marketten çıkar çıkmaz yedi.ve zayıflamam lazım diye söyleniyor yolda gelirken.az önce yediğini yakamadık bile o kadar yürümeye rağmen dedim.
bu yüzden derken diyet yüzündenmi kavga etiniz .. :1shok:dediklerinde cok haklısın canım yemicem kendime söz verdm zaten bu yüzden kavgada ettik geri dönüyorum gelmiyorum dedi artık hiç yemem ..
bayramda 59 u görmek istiyorum bunun içinde yememem sart .
aslında beynimde baya yola gelmeye basladı dolapta bisküviler var evde iş yerinde cekmecemde çikolata var ama ben 3 haftadır yemiyorum bakıyorum ama etk etmiyorlar bana...
bu haftayıda yemeden geciricem biliyorum..
:1hug: safişçim yaşın benden küçükdür abla diyebilirsin .. ama 35 yaşındayım 3 veled var bende ama fıstık gibiyim evelallah .sempatiksalakcinniBuralardan da tünaydın applaaaa
hoş geldin capuccino güzeli ...opuyorumnanaktanmerhaba arkadaslar bende bugunki menumu yazayim
sabah iki dilim t.b ekemekten tost ve capuccino
ara 2 seftali
oglen yesilmercimek ve ayran
ara 2 elma
aksam ispanak yemegi ve salata
yatmadan once 1 elma
ilginç ben bundan bahsediyorum masumcum ..geçmiş olsun dilekleriniz için tşk edderim şimdiide
aben abla o tartılar beni hep eksi çıkartıyor ya mesela evde aç karnına 71 geliyorsam
orada öglen saati 68 gelebilirm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?