- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
safişcim sorun neydi kıs .. hatırlatsan ya cevap vermediniz diye tavır yapana kadar .:mymeka:
ayrıca yediklerinin içinde ne olduguna dikkat etmen lazım salatayı açman iyi oldu .... nar ekşisinin içinde bolca şeker var ...sempatiksalakcinni ne yenir yenmez ilk sayfanın gl endeks degerlerinin çıktısını al elinin altında olsun bakarsın takıldıkça ...
ayrıca madem edidler bir süre sonra kayboluyor ilk sayfayı yine düzenleyemiycem .biyolunu buluruz olmassa haftalık güncel liste yaparım fıstıklarım yeterki siz tıkırdayın ....:lepi:
reglin diyetinle bir ilgisi yok güzelim ...
kıslar ben o makinelerde hep tartılıtyorum . her hafta yag oranımıda ölçtürürüm her zaman aynı tartıda tartılırsanız . dogrular ... yanlız biraz fazla çıkıyorlar orası dogru ...ama elbise ,ayakkabı ,karnımız tok derken fark olmasıda normal ..
menün güzel safiş :
kıslar kitabı tekrar okuyup not alıyorum demiştim ya . kuruyu görmüşken yazayım . yüksek degerli yedigmiz spagetti, baklagil ve ekmek yedigimiz ögünlerde mümkün oldugunca yagdan uzak durun z.yağ olsa bile ....
:)) ilahi aklıma geldi görüntüm benimde dolap üstünde çıplak :)))))
:1hug: safişçim yaşın benden küçükdür abla diyebilirsin .. ama 35 yaşındayım 3 veled var bende ama fıstık gibiyim evelallah .sempatiksalakcinni
tatil resinleri koymuştum 1 ay önce . kaldırdım çogunu 1 tn var galiba . dur sana arkadaşlık teklif edeyimde bak ....
hoş geldin capuccino güzeli ...opuyorumnanaktan
arada bir kahve içiliyormuş kıslar ...AMA arada bir ...aklinialirimsmile
merhaba kızlar nasılsınız hepinizi çooookkk özledim Şeniz
banucum geçmiş olsun bende haftasonundan beri giribim dökülüyor her yerim inan ki
süper menü süper ...zemuszemuskızlar bir yanlışlık varsa uyarın lütfen
dün yediklerim
kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 yeşil biber
öğle
yağsız tavada 1 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
1 elma
akşam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
gece
1 küçük erik
gün boyu 2.5-3 lt su,2 bardak yeşil çay,30 dk tempolu yürüyüş
süper bir mönü daha ....alkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba kızlar dunku menumu yazayı
sabah
3 dlim denge
salatalık domates
yumurtasız menemen zeytin
öglen
kabak 2 tabak
yogurt
salata
aksam
haslama tavuk gögus
salata yogurt
çok nadir haftada 1 olsun ...nescafeyi çok severim ben şekersiz ama sütlü..sütlü türk kahvesi yada sütlü filtre kahve içebilir miyim ki?
olmuş ,süper olmuş diyar. alkisalkisalkisbugünkü monti menümü gururla yazıyorum
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
2 kk light peynir
domates zeytin
bir bardak ayran(sütüm bozulmuş daha 5 gün olmadan)
öğleniksir sayesinde acıkmadım hiç öğün atlamasın die bunları yedim)
30 dakika hızlı yürüyüş
2 kaşık brokoli
2 kaşık tavuk sote
200 ml yoğurt
salata
araacıkırsam)
bir elma
akşam:
brokoli
salata
yoğurt
lesli ile 45 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
50 mekik
3 lt su
1,5 lt iksir
bu sefer oldu sanırım
yani 1 aydır aynı kilolardaydın 4 gündemi verdin 1 kiloyu montiye başlayınca ...alkisalkisalkisayy aeben ablacığım nekadar mutluyum bugün analatamam inşallah dediğin gibi zincirleri kırmışım da takılmam bir daha çünkü 4 gün önce hiç diyet yapasım falan yoktu montiyi deneyim bir de bakalım yapabilirsem devam ederim yapamazsam kendi bildiğim ile vermeye çalışırım dedim..kahve için de haftada 1 olsa bile sevindim zaten 4 gündür hiç içmedim zemuszemus
yani 1 aydır aynı kilolardaydın 4 gündemi verdin 1 kiloyu montiye başlayınca ...alkisalkisalkis
bu moralle sen 1 kilo daha verirsin 1 haftaya olumunekankayizsmile
ben kaçar kıslar ....
gitmeden sizi şevke getireyim ...kaydirigubbakcemile3
sabah tempolu 80 dk yürüdüm ...
ardından pilates yaptım 45 dk . sonrada 15 dk ayrobik olmadı bide 100 ip atladım ...
halada yapasım vardı arap atı gibi sonradan açıldım ama reglim zorlamadım ...sempatiksalakcinni:roflol:..
yağmurcummm, öğle yemeğindeki elma niyee?
öğle yemeğim biraz gecikicekti çok açlık hissettim...yarım elma yedim...45 dk sonra yemek yedim...
kıızlar öğlen evde olan hiç birşeyi sitemedi cnm ve ben daha evvelde buna benzer bir uyduruğum vardı ordan esinlenerek yeni bir uyduruk pizza yaptım kendime ve montiye uygun olsun diye denedim unsuz...
öncekine bir kaşık un koymyştum ama bunu unsuz daha bi beğendim yapın isterseniz hemde nefsinizi körlenir pizza isteyince ve alternaqtif olur tokta tutar.hafta sonu kahvaltısına ev halkınada çok iyi olur ayrıca eşimde bayıldı çünki...
bir yeşil biber
yarım kırmızı etli biber
bir dilim aknaz peynir(ufalanmış)
3 zeytin
bir tutam maydonoz
yarım domates
tuz karabiber
2 yumurta
binerleri incecik halka halka dilimledim,domatesi tavla zarı gibi doğradım,peyniri ufaladım,zeytinleri doğradım yumartayı kırdım tuzunu karabiberini serptim hepsini çırptım ve bir çay kaşığı sıvıyağla teflon yavayı yağladım ısıttım bu karşımı döktüm kapak kapattım kısık ateşte her yerini eşit şekilde (tavayı ateşin üzerinde gezdirerek)pişirdim.hamsi tava yapar gibi bir tavak yardımıyla ters yüz ettim 2 dk da diğer yüzünü pişirdim.yanınada salatalık kestim ayranla afiyetle yedim valla missti misss....tadıda aynı pizza gibiydi valla...yumşak seven varsa bir yüzünü pişirse yeter kapak kapalı olunca üst kısımda pişiyor çünki.
bu arada ben iki halka sucukta koydum ama siz koymayın isterseniz...
meyveciğim yazdıklarıma alınmadığına sevindim tatlım.korkkarak yazdım valla...daha öncede böyle bir şey yazdım bir arkadaşımıza alındı olay büyüdü büyüdü ve acaip üzülmüştüm...ama tek amacım burda size yardımcı olmak,motivasyonunuzu arttırmak....burda yazılanlara sesimizle mimiklerimizle beden dilimizle boyut katamadığımız için hep yalnış anlaşılırım korkusuyla bazen yazıp yazıp siliyorum....
kendi geçtiğim yoldan size daha kolay geçmeniz için yol açmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar...bana ne yol gösteren nede akıl veren olmuştu...akşam yürüyüşte arkadaşa bile dedim.hala inanamıyorum bazen ne destekleyen ne yol gösteren vardı kendim el yordamına yaptım bişeyler diye...
sizin için burası bulunmaz nimet gerçekten...en iyi şekilde istifade edin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?