Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar nasılsınız hepinizi çooookkk özledim Şeniz

banucum geçmiş olsun bende haftasonundan beri giribim dökülüyor her yerim inan ki

aaaa aşk olsun applaa ne tavırı yaaa tavır falan yaptığım yok öyle işlerle uğraşmam ben açıkça sorarımmmm :kedi:

ben dün ishal olmuştum apla mide ağrımın sonu ishale döndüde montiye devam edeyimmi dedim lakin gerenk kalmadı çünkü ben devam ettim bırakmadım peşini

woowwww nar ekşiside yasak demek kaydirigubbakcemile3 içinde şeker olduğunu bilmiyordumm demek o yüzden o kadan dadluuu
onuda rafa kaldırdık o vakit zaten evde yoktuki almayayımda

heee sen alıntı yap ilk sayfayı içeriğini düzenlersin aplaaa opuyorumnanaktan

bende eksik çıktım o makinada ve şaşırdım mutlu bile olamadım kafamçokkarıştı

menüm güzel dimekkk yiyorum o halde kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

desene ben ancak kendi yaptığımı yemeliyim annem illa yağ koyar ben ise hiç koymam en iyisi ben kendim yapıyım yemeklerimi

:)) ilahi aklıma geldi görüntüm benimde dolap üstünde çıplak :)))))

ne kadan seksii olardı demiii :kedi:

evet size applaa diyorummm ben 26 yaşındayım çünkümmm
veeeee hemen profile doğru koşuyorummmmmmmm

hoş geldin capuccino güzeli ...opuyorumnanaktan
arada bir kahve içiliyormuş kıslar ...AMA arada bir ...aklinialirimsmile

bu çok iyi bir haber oldu özlemiştim hemen içem

kızlar bir yanlışlık varsa uyarın lütfen
dün yediklerim
kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 yeşil biber
öğle
yağsız tavada 1 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 salatalık
ara
1 elma
akşam
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
gece
1 küçük erik
gün boyu 2.5-3 lt su,2 bardak yeşil çay,30 dk tempolu yürüyüş

merhaba kızlar dunku menumu yazayı
sabah
3 dlim denge
salatalık domates
yumurtasız menemen zeytin

öglen
kabak 2 tabak
yogurt
salata

aksam
haslama tavuk gögus
salata yogurt

bugünkü monti menümü gururla yazıyorum
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
2 kk light peynir
domates zeytin
bir bardak ayran(sütüm bozulmuş daha 5 gün olmadan)

öğleniksir sayesinde acıkmadım hiç öğün atlamasın die bunları yedim)
30 dakika hızlı yürüyüş
2 kaşık brokoli
2 kaşık tavuk sote
200 ml yoğurt
salata

araacıkırsam)
bir elma

akşam:
brokoli
salata
yoğurt

lesli ile 45 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
50 mekik

3 lt su
1,5 lt iksir

bu sefer oldu sanırım

süper menü süper ...zemuszemus
kilon içinde ayrıca çok sevindim demek kırdın zincirleri...kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar dunku menumu yazayı
sabah
3 dlim denge
salatalık domates
yumurtasız menemen zeytin

öglen
kabak 2 tabak
yogurt
salata

aksam
haslama tavuk gögus
salata yogurt
süper bir mönü daha ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne güzel mönüler geliyor .....zemuszemus
nescafeyi çok severim ben şekersiz ama sütlü..sütlü türk kahvesi yada sütlü filtre kahve içebilir miyim ki?
çok nadir haftada 1 olsun ...
olmuş ,süper olmuş diyar. alkisalkisalkis

ayy aeben ablacığım nekadar mutluyum bugün analatamam inşallah dediğin gibi zincirleri kırmışım da takılmam bir daha çünkü 4 gün önce hiç diyet yapasım falan yoktu montiyi deneyim bir de bakalım yapabilirsem devam ederim yapamazsam kendi bildiğim ile vermeye çalışırım dedim..kahve için de haftada 1 olsa bile sevindim zaten 4 gündür hiç içmedim zemuszemus

yani 1 aydır aynı kilolardaydın 4 gündemi verdin 1 kiloyu montiye başlayınca ...alkisalkisalkis
bu moralle sen 1 kilo daha verirsin 1 haftaya olumunekankayizsmile

ben kaçar kıslar ....

gitmeden sizi şevke getireyim ...kaydirigubbakcemile3
sabah tempolu 80 dk yürüdüm ...
ardından pilates yaptım 45 dk . sonrada 15 dk ayrobik olmadı bide 100 ip atladım ...
halada yapasım vardı arap atı gibi sonradan açıldım ama reglim zorlamadım ...sempatiksalakcinni:roflol:..

yani 1 aydır aynı kilolardaydın 4 gündemi verdin 1 kiloyu montiye başlayınca ...alkisalkisalkis
bu moralle sen 1 kilo daha verirsin 1 haftaya olumunekankayizsmile

ablacığım evet 4 günde gitti rüya gibi yaa çok mutlu oldum..zemuszemus inşallah gider ablacığım inşallah ben geçen yıl sadece bir kaç ay 59u gördüm ama koruyamadım bu defa 55e düşmek ve korumak istiyorum..ben lisede bile 62-68 kg arasında değişiyordum

süpersin abalacığım ya tebrik ederim alkisalkisalkis

Sanırım daha burdayım, 2-3 kilo kadar daha vereyim diyorum..o kadar kilo verdim sanki göbek yerinde sayıyor deli olmamak elde değillaelaelaelaelae

bugünki menümü yazmayı unutmuşum...:)))
KAHVALTI
denge ekmek,lihgt peynir,salatalık,domates,çay

ARA
sade kahve

ÖĞLE
yarım elma
köfte,mantar salatası,ayran

ARA
elma

AKŞAM
z,yağlı patlıcan yemeği,yoğurt,salata

su,ısırgan çayı,elma çayı,yeşilçay

Son düzenleme:
kıızlar öğlen evde olan hiç birşeyi sitemedi cnm ve ben daha evvelde buna benzer bir uyduruğum vardı ordan esinlenerek yeni bir uyduruk pizza yaptım kendime ve montiye uygun olsun diye denedim unsuz...
öncekine bir kaşık un koymyştum ama bunu unsuz daha bi beğendim yapın isterseniz hemde nefsinizi körlenir pizza isteyince ve alternaqtif olur tokta tutar.hafta sonu kahvaltısına ev halkınada çok iyi olur ayrıca eşimde bayıldı çünki...
bir yeşil biber
yarım kırmızı etli biber
bir dilim aknaz peynir(ufalanmış)
3 zeytin
bir tutam maydonoz
yarım domates
tuz karabiber
2 yumurta
binerleri incecik halka halka dilimledim,domatesi tavla zarı gibi doğradım,peyniri ufaladım,zeytinleri doğradım yumartayı kırdım tuzunu karabiberini serptim hepsini çırptım ve bir çay kaşığı sıvıyağla teflon yavayı yağladım ısıttım bu karşımı döktüm kapak kapattım kısık ateşte her yerini eşit şekilde (tavayı ateşin üzerinde gezdirerek)pişirdim.hamsi tava yapar gibi bir tavak yardımıyla ters yüz ettim 2 dk da diğer yüzünü pişirdim.yanınada salatalık kestim ayranla afiyetle yedim valla missti misss....tadıda aynı pizza gibiydi valla...yumşak seven varsa bir yüzünü pişirse yeter kapak kapalı olunca üst kısımda pişiyor çünki.
bu arada ben iki halka sucukta koydum ama siz koymayın isterseniz...

meyveciğim yazdıklarıma alınmadığına sevindim tatlım.korkkarak yazdım valla...daha öncede böyle bir şey yazdım bir arkadaşımıza alındı olay büyüdü büyüdü ve acaip üzülmüştüm...ama tek amacım burda size yardımcı olmak,motivasyonunuzu arttırmak....burda yazılanlara sesimizle mimiklerimizle beden dilimizle boyut katamadığımız için hep yalnış anlaşılırım korkusuyla bazen yazıp yazıp siliyorum....
kendi geçtiğim yoldan size daha kolay geçmeniz için yol açmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar...bana ne yol gösteren nede akıl veren olmuştu...akşam yürüyüşte arkadaşa bile dedim.hala inanamıyorum bazen ne destekleyen ne yol gösteren vardı kendim el yordamına yaptım bişeyler diye...
sizin için burası bulunmaz nimet gerçekten...en iyi şekilde istifade edin lütfen....

öğle yemeğim biraz gecikicekti çok açlık hissettim...yarım elma yedim...45 dk sonra yemek yedim...

hımmm şimdi anladım:))

Zilicimmm müthişsin canım, yaratıcılığına hayran kalmamak elde değil, bunları derleyip kitap yapsan ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…