Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

woowww hairakkaaaa keşke benimde vaktim olsada bende böyle spor yapabilsem boshayallersmile

Selam hanımlar

haftaya mezun oluyorum kısslarrr, tartı kusuratlı da olsa 55' gösteriyor artık:))))

harikasın yaaaaaaaaa mükemmel bir haber bu darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

Sanırım daha burdayım, 2-3 kilo kadar daha vereyim diyorum..o kadar kilo verdim sanki göbek yerinde sayıyor deli olmamak elde değillaelaelaelaelae

yaaa sorma o göbüşler ne olucak bilmem sırf göbek için bişiler yapmak gerek plates gibi mekik gibi.

ellerine sağlık valla afiyet olsun şekerim denemek lazım dimi....

bunu hafta sonu mutlaka denemem lazım....cokacimcoookcokacimcoook

[

harikasın yaaaaaazemuszemus

Ara verirsen eğer uzaklaşmış olma çok yüklenme kendine ama yavaş yavaş yap yine bişiler bence hazır vücut ısınmışken....

Bnce kilon çok iyi ama tabii sen bilirsin yinede keşke bende 5 li rakamları görsem havalara uçucam mutluluktan bakalım bize ne zaman nasip olucak bu boshayallersmile

ben şimdilik kaçar, hoşçakalın, market dönüşü bi göz atarım yine:))

çok abartma alışverişi heee lmaz:

kızlar sabah peynir almak için markete girmiştim...işyerimin olduğu yerde BİM yok...bende markete bakayım dedim...kahvaltıya hiçbir alternatifim yoktu...( akşam arkadaşta kaldım ) ya büfeden tost yiyecektim...yada simit aslında varya o missssssss gibi kokan fırından yeni çıkmış çıtır simitlerden almamak için nefsimle ne mücadele verdim...:))))))) ben kazandım....))) neyse uzatmayayım....peynir reyonunu altüst ettim hepsine baktım...light diye satılan peynirlerin hiç birinin yağ oranları montiye uygun değil...en son karper peynirlere baktım ve buldum...pınarın lihgt ve yarım yağlı karperi montiye uygun birde sütaşın eritme peyniri karper formunda dilimli...aknaz peynirden sıkılanlara duyurulur siz yinede alırken arkasına bakmayı ihmal etmeyin....)))),

pardon ben anlayamadım peynirde neye dikkat edicez arkasında?
ben orayı atladım sanırım yaaa....
bende carrefourdan ligt peynir almıştım bakayım arkasınada nesine

pardon ben anlayamadım peynirde neye dikkat edicez arkasında?
ben orayı atladım sanırım yaaa....
bende carrefourdan ligt peynir almıştım bakayım arkasınada nesine

canım arkasında içeriği bölümünde yağ enerji falan yazan yer varya oraya bakıyoruz...yağ oranı 2,2,5 altında olanı montiye uygun sen rahat ol carrefourun lihgt peyniri uygun ama tadını beğenmedim ben...bimin aknaz light peyniri çok güzel...
geçen hafta bayrampaşa carreforu gezdim koca markette ne tam buğday unu bulabildim nede aebencimin söylediği reçeli bir ara tansaşa bakıcamalsanaalsanasmile

zilim tarif süper bende yapıcam

peynir için bend ebir öneride buluncam bahçivan lıghyt peynir çok güsel
sema abla sütaşın eritme peynir deidign hangisi

baktım canım dolaptan alıp bahçıvan marka imiş yalnız yağ kısmında 8 gr. yazıyordu bumu olması gereken? Yoksa ben yanlış peynirimi yiyorum hafta başından beri aman allaahıııımmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bende carrefourdan aldım tb ekmeği bende zor buldum aralara köşelere sıkışmıştı unonun.

ay bak bu benim ilk haftam montide ve menüler az çok uydu uymadı montiye göre bakalım cuma günü baskül ne dicek bana bu konuda valla çok meraklandım ama çıkmıcam üstüne cumaya kadar beklicem

zilim tarif süper bende yapıcam

peynir için bend ebir öneride buluncam bahçivan lıghyt peynir çok güsel
sema abla sütaşın eritme peynir deidign hangisi

efet bahçıvan bembeyaz light peynir bunu diyorsun dimi bende onu kullanıyorum tadına bayıldım gerçekten

banucum markası sütaş sütaşkı kutusu aynı karper peynir gibi...üstünde eritme peynir yazıyor...

eritme peynir hımmm alıp denemek lazım desenize ben süt ürünleini alırken reyonların önünde baya bir vakit kaybedicem yağ oranlarına bakarken

safinaz kutusu pembe cnm o 8 gr yarım yaglı peynir için bunun yagı 0 ,ye biliyorum ben

Bugünkü menümü yazıp çıkayım..

Sabah:
1 elma

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 siyah, 7 biberli yeşil zeytin
1 adet salatalık
Çay

Öğle:
3 parça hazır adana (parçalar küçüktü ve dana, koyun, tavuk karışımlı idi)
Salata
Ayran

Akşam:
Fırında Izgara Hamsi
Yeşil Salata
Light yoğurt

havucu kavurup azıcık yag ile üzerine sarımsaklı yogurtla çok severdim hadi yapayım deidm aaa oda nesi monti amcam yasak diyorduuu aklıma geldiii

bende çigden yaptım üzerini nane yaprakları ile süsledimm süper oldu

aben abla sosis ve sucuk yiyemiyoruz dimi

Günaydın canımmmm
Ton balıklı salata nasıl oluyor yaafff ben ton balığı hiç yemedim denemek istiyorum sempatiksalakcinni

safinazcığım ben ton balıklı salatayı aynen normal salata malzemeleri ile yapıyorum. içine 1 kutu yağını süzdürdüğüm ton balığı koyuyorum. yanında ayranla süper oluyor.

aebenciğim spor olayında harikasın

Selam hanımlar

haftaya mezun oluyorum kısslarrr, tartı kusuratlı da olsa 55' gösteriyor artık:))))

ketumcuğum kutluyorum seni. nihayet hedefine ulaştın:lepi:

:lepi::lepi::lepi: görüşemiyoruz canım bu günlerde harika gidiyorsun
:lepi::lepi:

BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH: 2 dilim tb ekmekli klasik kahvaltı

ÖĞLEN: ton balıklı salata ve ayran

AKŞAM : kıymalı y. fasulye, yoğurt ve salata

SU: 2 litre
spor: 30 dk aerobik

ayyy canım ben de havucu kavurup üzerine sarımsaklı yoğurtla yemeye bayılırdım ama ben de yasaktan dolayı yiyemedim çiğden deneyim ama şekerli şekerli olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…