ben kaçar kıslar ....
gitmeden sizi şevke getireyim ...kaydirigubbakcemile3
sabah tempolu 80 dk yürüdüm ...
ardından pilates yaptım 45 dk . sonrada 15 dk ayrobik olmadı bide 100 ip atladım ...
halada yapasım vardı arap atı gibi sonradan açıldım ama reglim zorlamadım ...sempatiksalakcinni:roflol:..
Selam hanımlar
haftaya mezun oluyorum kısslarrr, tartı kusuratlı da olsa 55' gösteriyor artık:))))
Sanırım daha burdayım, 2-3 kilo kadar daha vereyim diyorum..o kadar kilo verdim sanki göbek yerinde sayıyor deli olmamak elde değillaelaelaelaelae
kıızlar öğlen evde olan hiç birşeyi sitemedi cnm ve ben daha evvelde buna benzer bir uyduruğum vardı ordan esinlenerek yeni bir uyduruk pizza yaptım kendime ve montiye uygun olsun diye denedim unsuz...
öncekine bir kaşık un koymyştum ama bunu unsuz daha bi beğendim yapın isterseniz hemde nefsinizi körlenir pizza isteyince ve alternaqtif olur tokta tutar.hafta sonu kahvaltısına ev halkınada çok iyi olur ayrıca eşimde bayıldı çünki...
bir yeşil biber
yarım kırmızı etli biber
bir dilim aknaz peynir(ufalanmış)
3 zeytin
bir tutam maydonoz
yarım domates
tuz karabiber
2 yumurta
binerleri incecik halka halka dilimledim,domatesi tavla zarı gibi doğradım,peyniri ufaladım,zeytinleri doğradım yumartayı kırdım tuzunu karabiberini serptim hepsini çırptım ve bir çay kaşığı sıvıyağla teflon yavayı yağladım ısıttım bu karşımı döktüm kapak kapattım kısık ateşte her yerini eşit şekilde (tavayı ateşin üzerinde gezdirerek)pişirdim.hamsi tava yapar gibi bir tavak yardımıyla ters yüz ettim 2 dk da diğer yüzünü pişirdim.yanınada salatalık kestim ayranla afiyetle yedim valla missti misss....tadıda aynı pizza gibiydi valla...yumşak seven varsa bir yüzünü pişirse yeter kapak kapalı olunca üst kısımda pişiyor çünki.
bu arada ben iki halka sucukta koydum ama siz koymayın isterseniz...
meyveciğim yazdıklarıma alınmadığına sevindim tatlım.korkkarak yazdım valla...daha öncede böyle bir şey yazdım bir arkadaşımıza alındı olay büyüdü büyüdü ve acaip üzülmüştüm...ama tek amacım burda size yardımcı olmak,motivasyonunuzu arttırmak....burda yazılanlara sesimizle mimiklerimizle beden dilimizle boyut katamadığımız için hep yalnış anlaşılırım korkusuyla bazen yazıp yazıp siliyorum....
kendi geçtiğim yoldan size daha kolay geçmeniz için yol açmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar...bana ne yol gösteren nede akıl veren olmuştu...akşam yürüyüşte arkadaşa bile dedim.hala inanamıyorum bazen ne destekleyen ne yol gösteren vardı kendim el yordamına yaptım bişeyler diye...
sizin için burası bulunmaz nimet gerçekten...en iyi şekilde istifade edin lütfen....
woowww hairakkaaaa keşke benimde vaktim olsada bende böyle spor yapabilsem boshayallersmile
harikasın yaaaaaaaaa mükemmel bir haber bu darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
yaaa sorma o göbüşler ne olucak bilmem sırf göbek için bişiler yapmak gerek plates gibi mekik gibi.QUOTE]
İnşallah canım, şu an ne pilatese ne başka bişeye mecalim yok, 2 ay içinde o kadar çok şey yaptım ki, ancak yeni yeni oturuyorum ve ne kadar yorulduğumu şimdi anlıyorum, 1 hafta şöyle güzel bir dinleneyim ondan sonrasına bakacağız artık...Bu arada alt bloğun arkasında spor parkı varmış, hangi alet ne işe yarar bilmiyorum ama orayı kullanacağım sanırım:)
kıızlar öğlen evde olan hiç birşeyi sitemedi cnm ve ben daha evvelde buna benzer bir uyduruğum vardı ordan esinlenerek yeni bir uyduruk pizza yaptım kendime ve montiye uygun olsun diye denedim unsuz...
öncekine bir kaşık un koymyştum ama bunu unsuz daha bi beğendim yapın isterseniz hemde nefsinizi körlenir pizza isteyince ve alternaqtif olur tokta tutar.hafta sonu kahvaltısına ev halkınada çok iyi olur ayrıca eşimde bayıldı çünki...
bir yeşil biber
yarım kırmızı etli biber
bir dilim aknaz peynir(ufalanmış)
3 zeytin
bir tutam maydonoz
yarım domates
tuz karabiber
2 yumurta
binerleri incecik halka halka dilimledim,domatesi tavla zarı gibi doğradım,peyniri ufaladım,zeytinleri doğradım yumartayı kırdım tuzunu karabiberini serptim hepsini çırptım ve bir çay kaşığı sıvıyağla teflon yavayı yağladım ısıttım bu karşımı döktüm kapak kapattım kısık ateşte her yerini eşit şekilde (tavayı ateşin üzerinde gezdirerek)pişirdim.hamsi tava yapar gibi bir tavak yardımıyla ters yüz ettim 2 dk da diğer yüzünü pişirdim.yanınada salatalık kestim ayranla afiyetle yedim valla missti misss....tadıda aynı pizza gibiydi valla...yumşak seven varsa bir yüzünü pişirse yeter kapak kapalı olunca üst kısımda pişiyor çünki.
bu arada ben iki halka sucukta koydum ama siz koymayın isterseniz...
.
ben kaçar kıslar ....
ardından pilates yaptım 45 dk . sonrada 15 dk ayrobik olmadı bide 100 ip atladım ...
halada yapasım vardı arap atı gibi sonradan açıldım ama reglim zorlamadım ...sempatiksalakcinni:roflol:..
İnşallah canım, şu an ne pilatese ne başka bişeye mecalim yok, 2 ay içinde o kadar çok şey yaptım ki, ancak yeni yeni oturuyorum ve ne kadar yorulduğumu şimdi anlıyorum, 1 hafta şöyle güzel bir dinleneyim ondan sonrasına bakacağız artık...Bu arada alt bloğun arkasında spor parkı varmış, hangi alet ne işe yarar bilmiyorum ama orayı kullanacağım sanırım:)
ben şimdilik kaçar, hoşçakalın, market dönüşü bi göz atarım yine:))
kızlar sabah peynir almak için markete girmiştim...işyerimin olduğu yerde BİM yok...bende markete bakayım dedim...kahvaltıya hiçbir alternatifim yoktu...( akşam arkadaşta kaldım ) ya büfeden tost yiyecektim...yada simit aslında varya o missssssss gibi kokan fırından yeni çıkmış çıtır simitlerden almamak için nefsimle ne mücadele verdim...:))))))) ben kazandım....))) neyse uzatmayayım....peynir reyonunu altüst ettim hepsine baktım...light diye satılan peynirlerin hiç birinin yağ oranları montiye uygun değil...en son karper peynirlere baktım ve buldum...pınarın lihgt ve yarım yağlı karperi montiye uygun birde sütaşın eritme peyniri karper formunda dilimli...aknaz peynirden sıkılanlara duyurulur siz yinede alırken arkasına bakmayı ihmal etmeyin....)))),
pardon ben anlayamadım peynirde neye dikkat edicez arkasında?
ben orayı atladım sanırım yaaa....
bende carrefourdan ligt peynir almıştım bakayım arkasınada nesine
zilim tarif süper bende yapıcam
peynir için bend ebir öneride buluncam bahçivan lıghyt peynir çok güsel
sema abla sütaşın eritme peynir deidign hangisi
canım arkasında içeriği bölümünde yağ enerji falan yazan yer varya oraya bakıyoruz...yağ oranı 2,2,5 altında olanı montiye uygun sen rahat ol carrefourun lihgt peyniri uygun ama tadını beğenmedim ben...bimin aknaz light peyniri çok güzel...
geçen hafta bayrampaşa carreforu gezdim koca markette ne tam buğday unu bulabildim nede aebencimin söylediği reçeli bir ara tansaşa bakıcamalsanaalsanasmile
zilim tarif süper bende yapıcam
peynir için bend ebir öneride buluncam bahçivan lıghyt peynir çok güsel
sema abla sütaşın eritme peynir deidign hangisi
banucum markası sütaş sütaşkı kutusu aynı karper peynir gibi...üstünde eritme peynir yazıyor...
safinaz kutusu pembe cnm o 8 gr yarım yaglı peynir için bunun yagı 0 ,ye biliyorum ben
bak şimdi bende şüphelendimm yaaa
Günaydın canımmmm
Ton balıklı salata nasıl oluyor yaafff ben ton balığı hiç yemedim denemek istiyorum sempatiksalakcinni
ben kaçar kıslar ....
Selam hanımlar
haftaya mezun oluyorum kısslarrr, tartı kusuratlı da olsa 55' gösteriyor artık:))))
bugünki menümü yazmayı unutmuşum...:)))
KAHVALTI
denge ekmek,lihgt peynir,salatalık,domates,çay
ARA
sade kahve
ÖĞLE
yarım elma
köfte,mantar salatası,ayran
ARA
elma
AKŞAM
z,yağlı patlıcan yemeği,yoğurt,salata
su,ısırgan çayı,elma çayı,yeşilçay
Bugünkü menümü yazıp çıkayım..
Sabah:
1 elma
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 siyah, 7 biberli yeşil zeytin
1 adet salatalık
Çay
Öğle:
3 parça hazır adana (parçalar küçüktü ve dana, koyun, tavuk karışımlı idi)
Salata
Ayran
Akşam:
Fırında Izgara Hamsi
Yeşil Salata
Light yoğurt
havucu kavurup azıcık yag ile üzerine sarımsaklı yogurtla çok severdim hadi yapayım deidm aaa oda nesi monti amcam yasak diyorduuu aklıma geldiii
bende çigden yaptım üzerini nane yaprakları ile süsledimm süper oldu
aben abla sosis ve sucuk yiyemiyoruz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?