safinazcığım ben ton balıklı salatayı aynen normal salata malzemeleri ile yapıyorum. içine 1 kutu yağını süzdürdüğüm ton balığı koyuyorum. yanında ayranla süper oluyor.
kızlar bende yiyiyordum yazın o peynirden ama o peynir 2,5 yağ oranına sahip değil.8 di galiba yalnış hatırlamıyorsam,zaten lıght yazan peynirlerin büyük bölümü 15-20 civarı yağ oranına sahip kızlar buna dikkat edin alırken.eritme peynirlerde biraz fazla yağlı iyi bakın onlarında yağ oranına 2,5 u geçmesse iyii olur sizin için.
havuç rendeleyip kavurarak yaptığınız salatalı kabakla yapın ama çok az kavurun 1-2 dk kadar.üzerinede dereotu ve ceviz kırıntıları serpin çok hoş olur.çiğ kabakla da olur.deneyin ....
günaydın canlarımm ...
bende dün kacamak yaptım ama bu ilk ve son kacamakti aşkımı ikna ettim tamam benim gözüm görsün yediğini bunları bi daha yee demicem dedi
ve dün vişneli pop kekle portakal suyu içtim (kendisi askerdeyken canım cok istemişti bulunduğum yerdede yoktu zavallımın içine oturmus iila yicen die tutturdu) aksamda sadece ayran içtim 1 bardak
öğlen patates yemedim yaptığım güzel seyleride yazayım kaydirigubbakcemile3
aeben abla bidaha olmıcakkk :kedi:
sabah tartıldım hiç kilo almamısım montiyle birnirimizi cok sevdik bizz yaaavvvvvvvvvv :roflol:
neyse kızlar bu günkü menümü yazayımm
sabah klasik monti kahvaltısı
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam ızgara tavuklu salata ayran
yarın cuma benim sonucum belli bu hafta 2. aşama olduğundan sadece 100 gr verebildim zaten onuda cumartesi verdim..
haftaya en hızlı halimle döncemm :teytey: :teytey:
saol canım benimm
aslında 1. asamadayım 2. asama falan değildide bu haftalık böyle oldu ...
aeben abla gelmeden kacarım ben burdan bu günlük takımıma çekilsem ii olucak görünmeyeyim fazla ortalıkta zaten takımdada kaptandan ceza alıcam :roflol:
saol canım benimm
aslında 1. asamadayım 2. asama falan değildide bu haftalık böyle oldu ...
aeben abla gelmeden kacarım ben burdan bu günlük takımıma çekilsem ii olucak görünmeyeyim fazla ortalıkta zaten takımdada kaptandan ceza alıcam :roflol:
Günaydınlar montinin çıtır hatunları . Ben bugün ayran detoksuna başlayacağım . Malzemelerimi haşladım getirdim . Sabah kahvatılarımı 2 gün boyunca yumurtalı yapacağım . Aşurelik buğday tüketeceğimden bunun uygun olacağını düşünüyorum .
Bu arada sabah tartıda gördüğüm rakam hiç hoşuma gitmedi . Hepsi tekrar montiye adapte olamamdan kaynaklandı .......
günaydın güzelimmm
Hımm ayran detoksuna sende başlıyorsun demek
bu hafta ve önümüzdeki hafta kilo kaybım olmaz ise bende düşünüyorum ayran detoksunu vede şu yeşil çay iksirini bakalım ne olucak benim durumum :uhm:
Canım yaaaa kaç gördün hayırdır artılardamıydı
geçen cuma 57,9 u canım kilom bu sabah 59 gördüm tartıda
Günaydınlar montinin çıtır hatunları . Ben bugün ayran detoksuna başlayacağım . Malzemelerimi haşladım getirdim . Sabah kahvatılarımı 2 gün boyunca yumurtalı yapacağım . Aşurelik buğday tüketeceğimden bunun uygun olacağını düşünüyorum .
günaydın bende bugun detoksu yapıcam aksamdan hazırladım dolaba koydum ben eksta içine maydonoz dogramayı dusunuyorum birde nane bi sorun olmaz inşallah biraz zevkli hale getireyim dedim dogrumudur acba
hemen atağa geç regl dönemin falanmı şişlik ödem gibi bir şey olabilirmi tatlım?
Sen daha iyi bilirsin tabii heralde aynı basküldür dimi onlarda farklı yaaa
hep aynı baskülde tartılıyorum canım . Ben tam olarak bilmiyorum ama reglim yakın değil . Bir şişlik var hafta başından bu yana . Bakalım canım 2 gün yapıcam ayran detoksunu nasıl bir sonuç alacağımı merak ediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?