diyarcım kaçamaksız tam yapalı daha nekadar oldu canım kilo veremiyorum demek için erken deyilmi.yerimseniben
300gr.da küçümseme ayrıca .a.s
1.2. haftaya işin piri olursun merak etme her yeni başlayan aynı şeyi söyler 1 haftaya kalmaz iyce oturur menüleri ...opuyorumnanaktanaeben ablacığım ilgilendiğin ve özellikle yanlışlarıma işaretin için çok teşekkür ederim..Nazlıcığım ve senin kafanızı ağrıtıyorum ama çok mutlu oluyorum sizin ilginizden geç öğrenecek gibiyim ama:kedi:
menün güzel fıstık .akşamında salata olsa daha güzel olurmuş ...kaydirigubbakcemile5bugünkü menüm
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
marul salatası
ara
1 elma
1 papatya çayı
akşam
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
spor: 50 dk pilates,30-40 dk tempolu yürüyüş
çamlıcam sabahki aran fazla olmuş gibi ama kahvaltı öncesi meyve yemediginden mazur görülebilir yanlız .,yemek saatlerini tam yazmadıgından uygun saat olup olmadıgını yorumlayamadım ...bugunki menunmu yazayim bende
sabah yine tam bugday ekmekten tost ve capuccino
ara 1 elma ve 1 portakal
oglen ispanak yemegi ve yogurt
ara 1 yesil elma 1 seftali
aksam bir kucik parca tavuk izgara ve salata
artik yarina gorusmek uzere insallah herkez sevinir yarin olumunekankayizsmile
fark etmezmiyim yoklugunu ...:1hug:ii gecelrrr bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
aben ablacımmm benim gelmeidgimi fark etmişşopuyorumnanaktan bugün pc gitti yenisi geldi o yüzden yoktum
safinazcım
evet o peynir üzerinde kocaman lıgyt yaıyor ama kutunun yanında minick yarım yaglı yazıyor yani yag oranı yüksek benimde 2. alışım çocuklara ve eşimede yedircem biticek bir dahada dikatli olucam
zilim
kolay gelsin cnm çocukla çok zordu bu işleri yapmak bilirim
nazcım
sen çok azimlisin hemencik gelirisn hizaya ben eminim benim idollerimdensinkaydirigubbakcemile5
ketum,sema abal,lacey ve aklıma gelmeyen atladıgım herkese selam
menümü yazayım hemen
sabah 1 armut
3dl ekmekle klasik kahvalrtı
öglen
2 yumurta ile yumurta salatası
yogurt
ara
yarım elma
akşam
patlıcan kabak kavurma(eşime şakşuka yaptım kendimede çakmasını :)
ara
1 incir 2 hurma
2lt su
yeşil çay
birde bugün hamaratlıgım tuttu çocukları k.valdeme gönderip
iki çeşit kek yaptım incirli ve havuçlu
evi temizleidm
patlıcan kızartıp dipfrize attım
kekin tadına bilem bakmadımm valla:)
iyi akşamlar kıslar.....
bugün gelemedim temizlige daldım çıkamadım .....
yarın cuma tartı günü bakalım ne olacak ...
neler yaptınız bakayım az vaktım var biraz bakayım ..
sohbetlerinizi okudum , safinazcığım cıvıl cıvılsın, neşen hiç bozulmasın:1hug:
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah . 2 dilim tb kmekli tost
öğle: 3 adet diyet bisküvi, 1 bardak ayran (evden erken çıktım , yemeğimi hazırlayamadım)
akşam: 5-6 çatal et sote, salata, 1 kepçe yoğurt
su: 2 litre
kıslar yeni kitabi yeniden gözden geçirdigimi söylemiştim . ve iremcim kulakları çınlasın havucun çigide yasaklar listesinde diye ısara etmişti . evet haklı . özelikle et yenen ögünlerde havuç yemeyin . diger zamanlardaDA YEMESENİZ DAHA İYİ OLUR ..
sebebi ise havucun degeri 35 sanırım amcam özelikle kadınlarda et bulunan ögünlerde GL.degeri 15 geçmeyen karbonhidratlar tüketin demiş ...
yeni notlar alıyorum boş vaktimde yazıcam inşallah ... madem yapıyoruz daha dikkatli yapalım dimi...
peynirde % 8 yag oranı monti için yüksek kıslar .....
safinazcım
evet o peynir üzerinde kocaman lıgyt yaıyor ama kutunun yanında minick yarım yaglı yazıyor yani yag oranı yüksek benimde 2. alışım çocuklara ve eşimede yedircem biticek bir dahada dikatli olucam
slm kıslar.az önce carrefourdan geldik ve eşimin hadi bacaklarım koptu demesine rağmen en az 20 dk.oyalandım peynir reyonunda sırf sizin yediğiniz markaları araştırayım diye....
en az 15 çeşit lıght vardı ama şu an kafam o kadar yorgun ve doluki hepsinin adını hatırlamıyorum ama bu 15 çeşitten sadece ikisi 2,5 oranında yağlıydı.biri carrefourun kendi peyniri diğerini kafamı toparlayabilirsem yazıcam şu an aklımda değil malesef...
ama pınarın,sütaşın,bahçıvanın,yörsanın ve aklımda kalmayan bir çok markanın lıght diye satılan peynirleri yağ oranları en az olanı %7 %8 kızlar... lıght peynirde olsa bir çoğu yağlı bu diyet için...
krem olanlarıda inceledim özellikle.üçgen olanlarda kutulu olan krem lıght olanlarda yağlı malesef (yine %7 %8 ) bunları ilk aşamada tüketmeyin..ikinci aşama için aebenim yarın bir açıklama yapar sanırım....ben bile her gün yemiyorum yağlı peyniri.halbuki tulumu falan çok severim ama hafta bir hafta sonları eşimin iş yerinin bruch'ları oluyor orda peynir büfesinden alıyorum.eve almıyorum yerim diye.en az alsam yarım kiloluk olacak.eşimde beyaz peynir hiç yemez tek başıma hepsini yememek için almıyorum.ben 2.aşamada olduğum halde üstelik arada yiyyorum hafta 1-2 kere.birde ben peyniri çok severim üç öğüne iner bizim soframıza peynir....
birde kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...yeni yapılan müzik odam için iç dekorunu nar çiçeği kırmızısı mı yapsam siyah beyazmı..çok muallakta kaldım mimarın ofisinde karar veremedim döndük eve.siparişi bir ayda yapacaklarmış zaten, yarın karar vermem ve aramam lazım...nooolur akıl verin....
yarın tartı gününüz herkese çok eksili bir cuma olması dileğiyle şimdilik zili kaçar
günaydın ..
hayırılı cumalar ........
günaydın herkese...
sabah uyuya kalmısım..
kahvaltı 2 avuc peyaz leblebi 1 bardak az yağlı süt
öğlen salata ayran tavuk sote
aksam patlıcan yemeği yoğurt...
tatilden döndüğümde 81.2 ye kadar indim ama artık kaçamaksız tam bir hafta olmuyor ne yazık ki o yüzden de veremiyorum
hatalarımı çok iyi bildiğimden şu an karnım ağrıyor sıkıntıdan
direnmekten başka şansım yok çok istiyorum kilo vermeyi madem ki bu kadar çok istiyorum herkes başarıyorsa bende irademe sahip çıkıcam :çok üzgünüm:
sadece 100 gr verebildim bu hafta kacamaklar oldu...
63.6 kilomm...
bu arda aeben abla lahana corbasını 3 günlük denemeye karar verdim inş metabolizmam durmaz 60 ın altına inmeye cok ihtiyacm var acıkcası 57 olayım sonra durursa dursun bi süree ona bile rağzıyım artık 5 li rakamlarda olmak istiyorum monti ile birlikte yapacağım için belki zarar vermez die düşünüyorumm benneyaptımki
söyle özelleyim mevvem . 3 günlük monti, lahana karışımıyla 60altına inmen zor görünüyor . ondan sonraki haftada bünyen yavaşlarmı kilo verme devam edermi bilmem. dedigim gibi su kaybı oldugunda lahanadan sonraki hafta kilo kaybı konusunda bişi diyemiyorum ...sadece 100 gr verebildim bu hafta kacamaklar oldu...
63.6 kilomm...
bu arda aeben abla lahana corbasını 3 günlük denemeye karar verdim inş metabolizmam durmaz 60 ın altına inmeye cok ihtiyacm var acıkcası 57 olayım sonra durursa dursun bi süree ona bile rağzıyım artık 5 li rakamlarda olmak istiyorum monti ile birlikte yapacağım için belki zarar vermez die düşünüyorumm benneyaptımki
söyle özelleyim mevvem . 3 günlük monti, lahana karışımıyla 60altına inmen zor görünüyor . ondan sonraki haftada bünyen yavaşlarmı kilo verme devam edermi bilmem. dedigim gibi su kaybı oldugunda lahanadan sonraki hafta kilo kaybı konusunda bişi diyemiyorum ...
eger montiye ara vermeden devam edersen 1 aya kalmaz senin 57 kilo olman ...
karar senin fıstık . içinde kalmasın yap lahananı ..
Günaydın dadlummm
bu arada mamalarında afiyet olsun cokacimcoook
yürü beeeee :lepi: :lepi: :lepi: kim tutar senii bunca insan sana destek iken hadi be kankaaa göster kendini opuyorumnanaktan
ben burda herkesin çizelgesine bakıyordum sen sanırım güncelleme yapmadın değilmi orda 60 görünüyor çünkü kilomı aldın bacım yoksam sempatiksalakcinni
yaaa lahana çorbası metoblizmayımı durduruyorrrr delikafadulden
ramazandan 10 gün önce bıraktım ben montiyi ramazan ortasına kadar 2 kilo alarak devam ettim ama sonrasında 5 kilo daha aldım ve bayram ertesi +7 kilo ile tekrar montiye döndüm..
çizelgemide hırslanayım die değiştirmiyorum.. böyle kalsın 59 olunca değiştiricem kaydirigubbakcemile2
safiş alışma haftası için güzel sonuç .tebrikler....kaydirigubbakcemile5bu arada kızlaaarrr bende gururla ve yüzüm güleç bir şekilde kilomu belirtebilirmiyim :kedi: :kedi: :kedi:
24.09.2010 : 67.0 :1shok:
01.10.2010 : 65.7 :sm_cool:
bu benimm için süüpeeerrr bir rakammm :sm_cool: :sm_cool:
söyle özelleyim mevvem . 3 günlük monti, lahana karışımıyla 60altına inmen zor görünüyor . ondan sonraki haftada bünyen yavaşlarmı kilo verme devam edermi bilmem. dedigim gibi su kaybı oldugunda lahanadan sonraki hafta kilo kaybı konusunda bişi diyemiyorum ...
eger montiye ara vermeden devam edersen 1 aya kalmaz senin 57 kilo olman ...
karar senin fıstık . içinde kalmasın yap lahananı ..
bende artık listeye koyayım kendimi ....
kaçamak yok yeniden 1. aşamadayım ...
başlangıç...27 eylül ..
27 eylül ....... 64.000 gr.
1 ekim ....... 63.500 gr.
bu arada geçen cumaya göre 500 + dayım ... geçen hafta sonu gözleme partisi oturdu kaldı ...artık tek parti monti partisi ...
safiş alışma haftası için güzel sonuç .tebrikler....kaydirigubbakcemile5
a.s bu sözlerin aynını geçen hafta bende kendime söyledim diyarcım ...tatilden döndüğümde 81.2 ye kadar indim ama artık kaçamaksız tam bir hafta olmuyor ne yazık ki o yüzden de veremiyorum
hatalarımı çok iyi bildiğimden şu an karnım ağrıyor sıkıntıdan
direnmekten başka şansım yok çok istiyorum kilo vermeyi madem ki bu kadar çok istiyorum herkes başarıyorsa bende irademe sahip çıkıcam :çok üzgünüm:
MEYVEM BEN SENİ ANLIYORUM GENÇLİK TEZ CANLISIN BİR AN EVVEL KİLOLARDAN KURTULMAK İSTİYORSUN ... AMA BAK HAFTA DEDİGİN NE 1 GÜN GİBİ GEÇİYOR ....ooffffff ooooffff cok kararsızım...mafoldumben
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileii gecelrrr bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitti
aben ablacımmm benim gelmeidgimi fark etmişşopuyorumnanaktan bugün pc gitti yenisi geldi o yüzden yoktum
safinazcım
zilim
kolay gelsin cnm çocukla çok zordu bu işleri yapmak bilirim
nazcım
sen çok azimlisin hemencik gelirisn hizaya ben eminim benim idollerimdensinkaydirigubbakcemile5
ketum,sema abal,lacey ve aklıma gelmeyen atladıgım herkese selam
bu arada kızlaaarrr bende gururla ve yüzüm güleç bir şekilde kilomu belirtebilirmiyim :kedi: :kedi: :kedi:
24.09.2010 : 67.0 :1shok:
01.10.2010 : 65.7 :sm_cool:
bu benimm için süüpeeerrr bir rakammm :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?