Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarcım kaçamaksız tam yapalı daha nekadar oldu canım kilo veremiyorum demek için erken deyilmi.yerimseniben
300gr.da küçümseme ayrıca .a.s

tatilden döndüğümde 81.2 ye kadar indim ama artık kaçamaksız tam bir hafta olmuyor ne yazık ki o yüzden de veremiyorum
hatalarımı çok iyi bildiğimden şu an karnım ağrıyor sıkıntıdan
direnmekten başka şansım yok çok istiyorum kilo vermeyi madem ki bu kadar çok istiyorum herkes başarıyorsa bende irademe sahip çıkıcam :çok üzgünüm:

sadece 100 gr verebildim bu hafta kacamaklar oldu...
63.6 kilomm...

bu arda aeben abla lahana corbasını 3 günlük denemeye karar verdim inş metabolizmam durmaz 60 ın altına inmeye cok ihtiyacm var acıkcası 57 olayım sonra durursa dursun bi süree ona bile rağzıyım artık 5 li rakamlarda olmak istiyorum monti ile birlikte yapacağım için belki zarar vermez die düşünüyorumm benneyaptımki

1.2. haftaya işin piri olursun merak etme her yeni başlayan aynı şeyi söyler 1 haftaya kalmaz iyce oturur menüleri ...opuyorumnanaktan
menün güzel fıstık .akşamında salata olsa daha güzel olurmuş ...kaydirigubbakcemile5
çamlıcam sabahki aran fazla olmuş gibi ama kahvaltı öncesi meyve yemediginden mazur görülebilir yanlız .,yemek saatlerini tam yazmadıgından uygun saat olup olmadıgını yorumlayamadım ...
menün güzel çamlıcam .alkisalkisalkis
fark etmezmiyim yoklugunu ...:1hug:
kilo vermeniz daha hızlı olsun diyorsanız ekmekle yediginiz peynirrin yagına dikkat edin ...
sonrada niye az verdim diyorsunuz ...bilmiyorumkismilekötükedihüso

maşalah ,maşalah .
afferin kız masum sen başaracaksın hedef kilon yakın ......

Son düzenleme:
haftanın son iş gününden herkeslere en kocamanında günaydın hanımllaarrrrrrrrrr
hayırlı cumalar hepinize cancanlaarrrr :sm_cool:

iyi akşamlar kıslar.....

bugün gelemedim temizlige daldım çıkamadım .....
yarın cuma tartı günü bakalım ne olacak ...
neler yaptınız bakayım az vaktım var biraz bakayım ..

woowww gün bıyu iş hamarat aplaam benim gel seni bir öpiim içimden geldi fallaa Şeniz

sohbetlerinizi okudum , safinazcığım cıvıl cıvılsın, neşen hiç bozulmasın:1hug:

ayyy sağol canım mersiiii :kedi: :kedi:

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah . 2 dilim tb kmekli tost
öğle: 3 adet diyet bisküvi, 1 bardak ayran (evden erken çıktım , yemeğimi hazırlayamadım)
akşam: 5-6 çatal et sote, salata, 1 kepçe yoğurt
su: 2 litre

bu tost hangi peynirle yada ne ile yapılıyor sorması ayıp
bu arada afiyet ossunn.... cokacimcoook

yaaaa çiğ havuçta tüketilmeyecek demekki fazla ben her salataya rendelerdim halbusiii
neyseeee onuda kısacaz azaltıcaz artık ne edelim herşey fizik için sağlık için

yaaaa ivet %8 imiş o yapğ bende diyorum bu peynir neden bu kadar güzel kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sorma canım yaaa bende o kocaman light yazısına aldandım
alçaklaaarrrr hepsine dava açıcam kötükedihüso kötükedihüso sempatiksalakcinni

selam tatlım hoşgeldin
valla helal olsun tebrikler ne diyim sana onca zaman uğraşmışsın sadece peynir için vereliniortak evet bende bir dahaki gidişimde yalnız yağ oranlarına bakıcam ligth yazısına aldanmıcam başka çare yok

valla dadlum oda rengine gelince naçizane fikrim oalraktan siyah beyaz diyorum çünkü her mobilyaya her dekora eşyaya halıya vs. hemen hemen uyum sağlayacak bir renk diye düşünüyorum....

günaydın ..
hayırılı cumalar ........

Günaydınnn appplaaaaaa nabeeeerrr

günaydın herkese...
sabah uyuya kalmısım..

kahvaltı 2 avuc peyaz leblebi 1 bardak az yağlı süt

öğlen salata ayran tavuk sote

aksam patlıcan yemeği yoğurt...

Günaydın dadlummm

bu arada mamalarında afiyet olsun cokacimcoook

yürü beeeee :lepi: :lepi: :lepi: kim tutar senii bunca insan sana destek iken hadi be kankaaa göster kendini opuyorumnanaktan

ben burda herkesin çizelgesine bakıyordum sen sanırım güncelleme yapmadın değilmi orda 60 görünüyor çünkü kilomı aldın bacım yoksam sempatiksalakcinni

yaaa lahana çorbası metoblizmayımı durduruyorrrr delikafadulden

söyle özelleyim mevvem . 3 günlük monti, lahana karışımıyla 60altına inmen zor görünüyor . ondan sonraki haftada bünyen yavaşlarmı kilo verme devam edermi bilmem. dedigim gibi su kaybı oldugunda lahanadan sonraki hafta kilo kaybı konusunda bişi diyemiyorum ...
eger montiye ara vermeden devam edersen 1 aya kalmaz senin 57 kilo olman ...
karar senin fıstık . içinde kalmasın yap lahananı ..

woowww süppeeerrrrrrrrrr :dance: :dance:

eğer monti gerçekten böyle kilo verdiriyor ise ben kesintisiz yaparım tabii sizlerin yardımı vede yönlendirmeleri ile

ramazandan 10 gün önce bıraktım ben montiyi ramazan ortasına kadar 2 kilo alarak devam ettim ama sonrasında 5 kilo daha aldım ve bayram ertesi +7 kilo ile tekrar montiye döndüm..
çizelgemide hırslanayım die değiştirmiyorum.. böyle kalsın 59 olunca değiştiricem kaydirigubbakcemile2

bu arada kızlaaarrr bende gururla ve yüzüm güleç bir şekilde kilomu belirtebilirmiyim :kedi: :kedi: :kedi:

24.09.2010 : 67.0 :1shok:

01.10.2010 : 65.7 :sm_cool:

bu benimm için süüpeeerrr bir rakammm :sm_cool: :sm_cool:

bende artık listeye koyayım kendimi ....
kaçamak yok yeniden 1. aşamadayım ...

başlangıç...27 eylül ..

27 eylül ....... 64.000 gr.
1 ekim ....... 63.500 gr.

bu arada geçen cumaya göre 500 + dayım ... geçen hafta sonu gözleme partisi oturdu kaldı ...artık tek parti monti partisi ...

Son düzenleme:

tühh ya ne güzel vermişsi onca kiloyu ama geriye çok almışsın canım ramazan ve bayram fena etkilemiş malesef

neyse bundan sonra daha dikkatli olursun her hafta eksile eksile gidersin inş....

safiş alışma haftası için güzel sonuç .tebrikler....kaydirigubbakcemile5

ooffffff ooooffff cok kararsızım...mafoldumben

yok sana bir daha gözleme falan alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

safiş alışma haftası için güzel sonuç .tebrikler....kaydirigubbakcemile5

bende hiç bana laf atmıcan sandımdı o kadan sardım sana sırnaşık şey sırnaşık şey

evet evet evet bencede umarım dahada güzel sonuçlar alırım manken gibim fiziğimin resimlerini koyarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

a.s bu sözlerin aynını geçen hafta bende kendime söyledim diyarcım ...
helede zilimin arkadaşını okuyunca ... madem yapıyorum bir halt .kaydirigubbakcemile3 tam yapayım tam yapınca biliyorumki kilo vermemek imkansiz . EEE NE DURUYORUM O ZAMAN DEDİM KENDİME ... DAHA ÖNCE BAŞARMADIMMI BAŞARDIMMM . NİYE TEKRAR YAPMAYAYIM ..olumunekankayizsmile

ooffffff ooooffff cok kararsızım...mafoldumben
MEYVEM BEN SENİ ANLIYORUM GENÇLİK TEZ CANLISIN BİR AN EVVEL KİLOLARDAN KURTULMAK İSTİYORSUN ... AMA BAK HAFTA DEDİGİN NE 1 GÜN GİBİ GEÇİYOR ....
SENİN İÇİNDE KALACAK FISTIK DENE 3 GÜN ...a.s

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Kıslar kilolarınızı birkaç haftalık ve yeni başlayanlar başlama tarihleriyle yazsınlarda . Güncel liste yapayım .ilk sayfaya ekleyemiyorum madem .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…