nazcım seni yakalamışken sorayım canım.
şu meto hızlandırıcı yeşil çayı kaç gün yapabiliriz biliyormusun.
ölmüş durumdayım kızlar...bittim yorgunluktan valla...yaz başında yeni evimize taşındığımızdan beri ne yerleşmesi bitti ne temizli birde ayağıma dolaşan küçük çocukla mafoldumben
çalışsam daha iyiydi vallahi,ev hanımlarının işi hiç bitmiyormuş yahu...
sabahtan bari evin içinde darrrr durrrr ses bombardımanı kafam davul oldu kafamçokkarıştı çıkan talaş pisliklerini bütün odalara taşıdı uslatalar.müzik odası yapılıyor bu yeni eve.tüm odaların yeri yeniden değişiyor offf Allahım offfff ağlamak istiyorum yaaaa.....senağlama
Ya bu çocuk işi zor demi kıslar, bız hala cesaret edip yapamadık
Ya kızlar biz evleneli 2.5 yıl olacak 29.haziran 2008'de evlendik hala icraat yok. Önce dedik ki işler otursun, oturdu sonra benim taşınmam gündeme geldi ki 1 sene önce karar verdik benim dükkanı taşımaya. Hadi o bitsin bu bitsin derkeeen bu günlere geldik. Ve şimdi anneler çok ısrar ediyor, biz de benim dükkan rayına girince yapalım diye karar aldık yalnız ben şimdi çok korkar oldum, yaşım ilerledi ya kötü birşey olursa ?:uhm:
Ya kızlar biz evleneli 2.5 yıl olacak 29.haziran 2008'de evlendik hala icraat yok. Önce dedik ki işler otursun, oturdu sonra benim taşınmam gündeme geldi ki 1 sene önce karar verdik benim dükkanı taşımaya. Hadi o bitsin bu bitsin derkeeen bu günlere geldik. Ve şimdi anneler çok ısrar ediyor, biz de benim dükkan rayına girince yapalım diye karar aldık yalnız ben şimdi çok korkar oldum, yaşım ilerledi ya kötü birşey olursa ?:uhm:
benim annemde 38 inde doğurdu ufaklık bizden sağlıklı... annemde cok kolay bi hamilelik geçirdi tek fark bizi sarı onu kumral doğurdu :roflol:
ben menümü yazmayı unuttummm....(((((
KAHVALTI
klasik monti kahvaltısı
ÖĞLE
zyağlı pırasa,yoğurt,közlenmiş k,biber ( uyuyan kavanozun birini açtım meraktan süper olmuş kızlar süperr )
ARA
elma,bir capuccino ( şekersiz )
AKŞAM
tonlu salata,yoğurt
su,elma çay,yeşilçay,iksir,
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah . 2 dilim tb kmekli tost
öğle: 3 adet diyet bisküvi, 1 bardak ayran (evden erken çıktım , yemeğimi hazırlayamadım)
akşam: 5-6 çatal et sote, salata, 1 kepçe yoğurt
su: 2 litre
menülerine artık yorum bile yapmama gerek yok ketum ....olumunekankayizsmileİyi akşamlar,
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 mandalina
Kahvaltı:
3 dlm. tambuğday ekmeği (zeytin ezmeli)
1 salatalık
Çay
Öğle:
Akşamdan kalan 1 tabak kadar Izgara Hamsi
Kıvırcık salata
1 yem. kaş. light yoğurt
Akşam:
Bezelye Yemeği (Etsiz, Patatessiz ve havuçsuz)
Cacık
Bezelyem Konserve, almış bulundum bi kere çöpe atmak da olmaz şimdi:)
Bugün kırmızı biber közledim ben de, fırında çok haşlak oluyorlar, yeni ocağıma kıyamadımkaydirigubbakcemile3 ama en güzeli ocak üstünde közlemek, daha diri kalıyor biberler o şekilde, bir daha fırında yapacağımı sanmıyorum...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisben menümü yazmayı unuttummm....(((((
KAHVALTI
klasik monti kahvaltısı
ÖĞLE
zyağlı pırasa,yoğurt,közlenmiş k,biber ( uyuyan kavanozun birini açtım meraktan süper olmuş kızlar süperr )
ARA
elma,bir capuccino ( şekersiz )
AKŞAM
tonlu salata,yoğurt
su,elma çay,yeşilçay,iksir,
meyvem yapma demem canım. ama okadar uzun yapma istersen ..a.s.lahana corbası diyetini montide uygulasak olurmu... yağlarımın daha cabuk erimesini istiyorumm ...en azından 5 gün falan yapsam corbanın yanında yoğurtta yerim yani monti gibi beslenicem ama corba olucak yemeyim..
diyarcım sorunu anlamadım !!herkese kolay gelsin kızlar
bugünkü menüm:
kalkınca:2 gün kurusu bir bardak su
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
4 zeytin
domates biber
öğlen:13:00
bir tabak kuru fasulye(etsiz)
semiz otu salatası yoğurt
kıvırcık
ara30
bir elma
ara00
bir bardak ayran
3 avuç beyaz leblebi
bu ara çok ise akşam yemeği yemiyim bu akşam sayarım saat 8 gibi meyvede yiyebilirim sorun olmaz
ne dersiniz?
eğer akşamda yiyebilirsem 1 tabak ayranlı buğdaylı çorba
yoğurtlu semizotu yemeyi planlıyorum
1,5 lt iksir içildi
2,5 lt su içtim
kolaygele zilim... amanınnn zor..ölmüş durumdayım kızlar...bittim yorgunluktan valla...yaz başında yeni evimize taşındığımızdan beri ne yerleşmesi bitti ne temizli birde ayağıma dolaşan küçük çocukla mafoldumben
çalışsam daha iyiydi vallahi,ev hanımlarının işi hiç bitmiyormuş yahu...
sabahtan bari evin içinde darrrr durrrr ses bombardımanı kafam davul oldu kafamçokkarıştı çıkan talaş pisliklerini bütün odalara taşıdı uslatalar.müzik odası yapılıyor bu yeni eve.tüm odaların yeri yeniden değişiyor offf Allahım offfff ağlamak istiyorum yaaaa.....senağlama
kıslar yeni kitabi yeniden gözden geçirdigimi söylemiştim . ve iremcim kulakları çınlasın havucun çigide yasaklar listesinde diye ısara etmişti . evet haklı . özelikle et yenen ögünlerde havuç yemeyin . diger zamanlardaDA YEMESENİZ DAHA İYİ OLUR ..kızlar bende yiyiyordum yazın o peynirden ama o peynir 2,5 yağ oranına sahip değil.8 di galiba yalnış hatırlamıyorsam,zaten lıght yazan peynirlerin büyük bölümü 15-20 civarı yağ oranına sahip kızlar buna dikkat edin alırken.eritme peynirlerde biraz fazla yağlı iyi bakın onlarında yağ oranına 2,5 u geçmesse iyii olur sizin için.
havuç rendeleyip kavurarak yaptığınız salatalı kabakla yapın ama çok az kavurun 1-2 dk kadar.üzerinede dereotu ve ceviz kırıntıları serpin çok hoş olur.çiğ kabakla da olur.deneyin ....
kırmızılar olmamış :1no2:günaydın kızlar opuyorumnanaktan
29.09.2010 da yediklerim
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
1 saat sonra kahvaltı
5-6 küçük parça sucuk
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
;(patates ve havuç yok Nazlıcığım :)
2 yumurtayı doğradım üzerine yoğurt döktüm ve biraz tuz ve pul biber ekleyip yedim
yumurtayla mercimek beraber yenmiyor ...
ara
1 erik
akşam
1 kase hazır domates çorbası (bundan emin değilim yanlışsa belirtin arkadaşlar lütfen)
3 kaşık bulgur pilavı teflon tencerede yağsız pişirdim :)
1 kase yoğurt
2 kaşık bezelye yemeği
3 bardak yeşil çay,3 lt su
hadi af ettim bugünki menünden dolayı ....Şenizgünaydın canlarımm ...
bende dün kacamak yaptım ama bu ilk ve son kacamakti aşkımı ikna ettim tamam benim gözüm görsün yediğini bunları bi daha yee demicem dedi
ve dün vişneli pop kekle portakal suyu içtim (kendisi askerdeyken canım cok istemişti bulunduğum yerdede yoktu zavallımın içine oturmus iila yicen die tutturdu) aksamda sadece ayran içtim 1 bardak
öğlen patates yemedim yaptığım güzel seyleride yazayım kaydirigubbakcemile3
aeben abla bidaha olmıcakkk :kedi:
sabah tartıldım hiç kilo almamısım montiyle birnirimizi cok sevdik bizz yaaavvvvvvvvvv :roflol:
neyse kızlar bu günkü menümü yazayımm
sabah klasik monti kahvaltısı
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam ızgara tavuklu salata ayran
yarın cuma benim sonucum belli bu hafta 2. aşama olduğundan sadece 100 gr verebildim zaten onuda cumartesi verdim..
haftaya en hızlı halimle döncemm :teytey: :teytey:
peynirde % 8 yag oranı monti için yüksek kıslar .....baktım canım dolaptan alıp bahçıvan marka imiş yalnız yağ kısmında 8 gr. yazıyordu bumu olması gereken? Yoksa ben yanlış peynirimi yiyorum hafta başından beri aman allaahıııımmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bende carrefourdan aldım tb ekmeği bende zor buldum aralara köşelere sıkışmıştı unonun.
ay bak bu benim ilk haftam montide ve menüler az çok uydu uymadı montiye göre bakalım cuma günü baskül ne dicek bana bu konuda valla çok meraklandım ama çıkmıcam üstüne cumaya kadar beklicem
efet bahçıvan bembeyaz light peynir bunu diyorsun dimi bende onu kullanıyorum tadına bayıldım gerçekten
eritme peynir hımmm alıp denemek lazım desenize ben süt ürünleini alırken reyonların önünde baya bir vakit kaybedicem yağ oranlarına bakarken
protein agırlıklı birgün olmuş ketum ,harika ...Bugünkü menümü yazıp çıkayım..
Sabah:
1 elma
Kahvaltı:
2 dlm. tam buğday ekmek
2 siyah, 7 biberli yeşil zeytin
1 adet salatalık
Çay
Öğle:
3 parça hazır adana (parçalar küçüktü ve dana, koyun, tavuk karışımlı idi)
Salata
Ayran
Akşam:
Fırında Izgara Hamsi
Yeşil Salata
Light yoğurt
amcam bunu için şöyle yazmış şarküteriden mümkün oldugunca uzak durun özelikle içinde nekadar yag oldugunu bilmediklerinizden .....havucu kavurup azıcık yag ile üzerine sarımsaklı yogurtla çok severdim hadi yapayım deidm aaa oda nesi monti amcam yasak diyorduuu aklıma geldiii
bende çigden yaptım üzerini nane yaprakları ile süsledimm süper oldu
aben abla sosis ve sucuk yiyemiyoruz dimi
laceyin dünün menüsü harikaymış ..olumunekankayizsmiletebrik ederim ..BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmekli klasik kahvaltı
ÖĞLEN: ton balıklı salata ve ayran
AKŞAM : kıymalı y. fasulye, yoğurt ve salata
SU: 2 litre
spor: 30 dk aerobik
bende geçk kısken 67 cıvarındaydım .:kedi:.ablacığım evet 4 günde gitti rüya gibi yaa çok mutlu oldum..zemuszemus inşallah gider ablacığım inşallah ben geçen yıl sadece bir kaç ay 59u gördüm ama koruyamadım bu defa 55e düşmek ve korumak istiyorum..ben lisede bile 62-68 kg arasında değişiyordum
Selam hanımlar
haftaya mezun oluyorum kısslarrr, tartı kusuratlı da olsa 55' gösteriyor artık:))))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüzel gidiyorsun yagmur...alkisalkisalkisbugünki menümü yazmayı unutmuşum...:)))
KAHVALTI
denge ekmek,lihgt peynir,salatalık,domates,çay
ARA
sade kahve
ÖĞLE
yarım elma
köfte,mantar salatası,ayran
ARA
elma
AKŞAM
z,yağlı patlıcan yemeği,yoğurt,salata
su,ısırgan çayı,elma çayı,yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?