Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazcım seni yakalamışken sorayım canım.
şu meto hızlandırıcı yeşil çayı kaç gün yapabiliriz biliyormusun.

tam olarak bilmiyorum ablam ama ben haftaya 1 hafta yapmayı düşünüyorum . normal günlerde zaten 2 fincan yeşil çay içiyorum ....

Allah kolaylık versin canım...çok zor hele çocukla iş yapmak daha zor...

Ya bu çocuk işi zor demi kıslar, bız hala cesaret edip yapamadık

KANIMCA vede zannımca dünyanın en mükemmel varlıkları
veee asla ama asla ertelenmemesi gereken bir durum...

Ben evlendim bir ay sonra hamile kaldım ilk evlilik yıl dönümümüzü kızımızla birlikte kutladık çok güzel bir duygu iyikide yapmışım iyikide beklemeden doğurmuşum diyorum...

İllahi zorlukları var lakin ANNE olmakta zaten kolay değildir... :asigim:

lahana corbası diyetini montide uygulasak olurmu... yağlarımın daha cabuk erimesini istiyorumm ...en azından 5 gün falan yapsam corbanın yanında yoğurtta yerim yani monti gibi beslenicem ama corba olucak yemeyim..

herkese kolay gelsin kızlar
bugünkü menüm:
kalkınca:2 gün kurusu bir bardak su
kahvaltı:
3 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
4 zeytin
domates biber

öğlen:13:00
bir tabak kuru fasulye(etsiz)
semiz otu salatası yoğurt
kıvırcık

ara30
bir elma

ara00
bir bardak ayran
3 avuç beyaz leblebi

bu ara çok ise akşam yemeği yemiyim bu akşam sayarım saat 8 gibi meyvede yiyebilirim sorun olmaz
ne dersiniz?

eğer akşamda yiyebilirsem 1 tabak ayranlı buğdaylı çorba
yoğurtlu semizotu yemeyi planlıyorum

1,5 lt iksir içildi
2,5 lt su içtim

Ya kızlar biz evleneli 2.5 yıl olacak 29.haziran 2008'de evlendik hala icraat yok. Önce dedik ki işler otursun, oturdu sonra benim taşınmam gündeme geldi ki 1 sene önce karar verdik benim dükkanı taşımaya. Hadi o bitsin bu bitsin derkeeen bu günlere geldik. Ve şimdi anneler çok ısrar ediyor, biz de benim dükkan rayına girince yapalım diye karar aldık yalnız ben şimdi çok korkar oldum, yaşım ilerledi ya kötü birşey olursa ?:uhm:

yaşın kaçki canım . korkmana gerek yok bu konuda annemin bir arkadaşı 38 yaşında doğum yaptı ve maşallah çocuk oldukça sağlıklı ....

benim annemde 38 inde doğurdu ufaklık bizden sağlıklı... annemde cok kolay bi hamilelik geçirdi tek fark bizi sarı onu kumral doğurdu :roflol:

ben menümü yazmayı unuttummm....(((((
KAHVALTI
klasik monti kahvaltısı

ÖĞLE
zyağlı pırasa,yoğurt,közlenmiş k,biber ( uyuyan kavanozun birini açtım meraktan süper olmuş kızlar süperr )

ARA
elma,bir capuccino ( şekersiz )

AKŞAM
tonlu salata,yoğurt

su,elma çay,yeşilçay,iksir,

ayy canım deme öyle allah korusun ne çıkıcakki
ama ertelemede bence artık sonuçta hadi yapalım dediğin anda hamile kalmıyorsun (şanslı azınlıktan biriyim ben )
bu yüzden bence çalışmalara başlayın siz bebek ne gelir nasip....

Yaşım ilerledi diye korkma evet merak ettim kaç yaşındasınki
Benim 42 - 43 yaşında tanıdıklarım var normal yolla hamile kalıpta doğum yaan ve maşşşaallahh tosun gibi bebeler doğuran (gerçi bunlar birazda şans işi)

neyse bana soracak olursan kıssadan hissseye oturan oturmuş artık canım bence bir an önce yap ve kavuş meleğine eminim ki doğduktan sonra kokusunu duyupta gözlerine baktığın an bu kadar süre ertelediğin için pişman olacaksın ....

Yanılıyormuyum ANNELER ???

benim annemde 38 inde doğurdu ufaklık bizden sağlıklı... annemde cok kolay bi hamilelik geçirdi tek fark bizi sarı onu kumral doğurdu :roflol:

çatlak gacııı

afiyet osssunnnnnn zemuszemus zemuszemus

iyi akşamlar kıslar.....

bugün gelemedim temizlige daldım çıkamadım .....
yarın cuma tartı günü bakalım ne olacak ...
neler yaptınız bakayım az vaktım var biraz bakayım ..

iyi akşamlar kızlar. bugün sabah 10 da çıktım evden işlerim vardı.
sohbetlerinizi okudum , safinazcığım cıvıl cıvılsın, neşen hiç bozulmasın:1hug:
ziliciğim , kolay gelsin. zor işler. tatil günlerinde dinleneyim diyorum ama 1 dk oturamıyorum
ev hanımlığı zor iş.
yağmurcuğum afiyet olsun biberlerinyerimseniben

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah . 2 dilim tb kmekli tost
öğle: 3 adet diyet bisküvi, 1 bardak ayran (evden erken çıktım , yemeğimi hazırlayamadım)
akşam: 5-6 çatal et sote, salata, 1 kepçe yoğurt
su: 2 litre

İyi akşamlar,

Bugünkü menüm;

Sabah:
1 mandalina

Kahvaltı:
3 dlm. tambuğday ekmeği (zeytin ezmeli)
1 salatalık
Çay

Öğle:
Akşamdan kalan 1 tabak kadar Izgara Hamsi
Kıvırcık salata
1 yem. kaş. light yoğurt

Akşam:
Bezelye Yemeği (Etsiz, Patatessiz ve havuçsuz)
Cacık

Bezelyem Konserve, almış bulundum bi kere çöpe atmak da olmaz şimdi:)

Bugün kırmızı biber közledim ben de, fırında çok haşlak oluyorlar, yeni ocağıma kıyamadımkaydirigubbakcemile3 ama en güzeli ocak üstünde közlemek, daha diri kalıyor biberler o şekilde, bir daha fırında yapacağımı sanmıyorum...

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah . 2 dilim tb kmekli tost
öğle: 3 adet diyet bisküvi, 1 bardak ayran (evden erken çıktım , yemeğimi hazırlayamadım)
akşam: 5-6 çatal et sote, salata, 1 kepçe yoğurt
su: 2 litre

okul menüsü için güzel lacey ...
menülerine artık yorum bile yapmama gerek yok ketum ....olumunekankayizsmile
k. bibere gelince ben fırında daha çok seviyorum salatası daha yumşak oluyor .
az önce bende ocakta közledim dedigin gibi diri oluyor ... bende onu pek sevnedim damak tadi meselesi....a.s

Son düzenleme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
lahana corbası diyetini montide uygulasak olurmu... yağlarımın daha cabuk erimesini istiyorumm ...en azından 5 gün falan yapsam corbanın yanında yoğurtta yerim yani monti gibi beslenicem ama corba olucak yemeyim..
meyvem yapma demem canım. ama okadar uzun yapma istersen ..a.s.
nazlıma sor o zamanında o çorba yüzünden az çekmedi metosu durdu . sonra bayabir toparlayamadı . sana tavsiyem 2 günden uzun yapma ...
diyarcım sorunu anlamadım !!
elma aran çok deyil eger kastın oysa ... akşam normal yemek yiyebilirdin leblebide az bişi deyil sonuçta nohut ..helede 3 acuç ,nerden baksan .1.2 tb. nohut ..yemegi gibi düşün . madem akşamı hafif yapmak istedin meyve yiyebilirdin ....
sabah ekmek .öylen kuru .akşam nohut .... 3 ögün karbonhidrat olmuş ..kaydirigubbakcemile
kolaygele zilim... amanınnn zor..
kıslar yeni kitabi yeniden gözden geçirdigimi söylemiştim . ve iremcim kulakları çınlasın havucun çigide yasaklar listesinde diye ısara etmişti . evet haklı . özelikle et yenen ögünlerde havuç yemeyin . diger zamanlardaDA YEMESENİZ DAHA İYİ OLUR ..
sebebi ise havucun degeri 35 sanırım amcam özelikle kadınlarda et bulunan ögünlerde GL.degeri 15 geçmeyen karbonhidratlar tüketin demiş ...
yeni notlar alıyorum boş vaktimde yazıcam inşallah ... madem yapıyoruz daha dikkatli yapalım dimi...
kırmızılar olmamış :1no2:
hadi af ettim bugünki menünden dolayı ....Şeniz
nışanlınla aran düzelmiş bunada çok sevindim ...
peynirde % 8 yag oranı monti için yüksek kıslar .....
protein agırlıklı birgün olmuş ketum ,harika ...
amcam bunu için şöyle yazmış şarküteriden mümkün oldugunca uzak durun özelikle içinde nekadar yag oldugunu bilmediklerinizden .....
BUGÜNKÜ MENÜM

SABAH: 2 dilim tb ekmekli klasik kahvaltı

ÖĞLEN: ton balıklı salata ve ayran

AKŞAM : kıymalı y. fasulye, yoğurt ve salata

SU: 2 litre
spor: 30 dk aerobik
laceyin dünün menüsü harikaymış ..olumunekankayizsmiletebrik ederim ..
sporun içinde alkisalkisalkis.
bende geçk kısken 67 cıvarındaydım .:kedi:.
Selam hanımlar

haftaya mezun oluyorum kısslarrr, tartı kusuratlı da olsa 55' gösteriyor artık:))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisgüzel gidiyorsun yagmur...alkisalkisalkis

bugün masum gelmemiş benmi göremedim ......

nevracımda misafirden gelemiyor .
1 kilo vermiş bu hafta .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…